Baba fal éjszakai fények

A hálószobai világító eszközök választása különleges megközelítést igényel: ajánlott figyelmet fordítani nem csak a külső jellemzőkre, hanem a berendezés funkcionalitására is. Gyermekfal éjszakai fénye a gyermek korától és természetétől függően. Meg kell különböztetni a külső sokkokkal szembeni biztonság és ellenállás által. Ezenkívül a lámpa kényelmes elalvást kell biztosítania anya nélkül, és tanítja a babát a függetlenségnek.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Megkülönböztető jellegzetességek

A kisgyermekek gyakran félnek aludni szülők nélkül: megijesztik a sötétségüket, a magányt, ismeretlen. Viharos fantasy felhívja a szörnyek ágya alá rejtőzik az illúziót, hogy valaki kívülálló a szobában. Hogy megmentse a gyermeket a félelemtől, és tanítsa meg, hogy elaludjon egy, ajánlott létrehozni a gyermekek legkényelmesebb légkörében. Ebből a célból a helyiség egy kis családtag érdekeit illetően berendezett és díszített. Vannak fényes játékok, díszek és kiegészítők, beleértve a különleges éjszakai fényeket is.

A konstruktív termékek nem különböznek a “felnőtt” kiegészítőktől. Ezek ugyanazok a lámpák, de szokatlan tervezésük van, és nagy szintű biztonsági és környezetbarát jellegűek.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Az éjszakai fények szétszórt fényt biztosítanak, kellemesek a szemekhez. Még akkor is, ha maradnak, a puha sugarak nem zavarják a gyermek alvását, míg az elalvás folyamata megszűnik, nehézségekbe ütközik.

A falra szerelt modellek a függőleges felülethez rögzítők segítségével vannak rögzítve. Az éjszakai fények az ágy közvetlen közelében vannak, ami egyszerűsíti a befogadásukat és a leállításokat: Ehhez a gyermeknek nem kell felkelnie; Az idősebb gyermekek képesek lesznek hazudni. A kompakt méretek a termékek egy másik előnye, amelynek köszönhetően a lámpa a legkisebb szobákban is elhelyezhető. Tartozékok egyenletesen forgalmazzák a fényáramot, különböznek a tervezési sokszínűségben.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

A lámpák típusai

A márkák gyűjteményeiben bemutatott éjszakai fényszórók különböző formák, jellemzett tervezés. A gyerekek vonzzák a motley színeket, a lámpákat, hasonlóan a játékokhoz, vagy több színben ragyognak. Vannak mesterséges források, mind LED-ekkel felszereltek. A következő tartozék fajtái megkülönböztethetők:

 • Éjszakai fény kivetítő. A mennyezet lyukakkal van felszerelve, amelyeken keresztül a fény a lámpa belsejéből behatol. Ennek eredményeképpen a képek és minták a falakra, a mennyezetre és más felületekre kerülnek. Vannak olyan modellek is, amelyek képesek a zenei utak forgatására vagy lejátszására.
 • Játékok formájában. Az egyik legnépszerűbb modell. Egy hagyományos lámpa, amely egy mennyezeten található, csillagok, színek, állatok és rajzfilmfigurák formájában készült. A gyerekek vonzzák a modelleket LED-ekkel, zökkenőmentes fényhiányt bocsátanak ki, ami elég ahhoz, hogy egy ébredjen, hogy ne féljen a sötétségtől.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

 • Beépített. A modellt tömörség és a telepítés egyszerűsége jellemzi. Egy bizonyos szoba kialakítása alatt választott különböző formákban.
 • Kép-éjszakai fény. A tartozék díszítő szerepet játszik, elsősorban a szoba díszítésére szolgál, és csak akkor világításra.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

A sóklámpák a gyermekek éjszaka szokatlan változatosságát támasztják ki. Az üreges kapacitás nap, edény, házak.

Belül van egy fényforrás és egy speciális só, amely kellemes fényt biztosít. Ezenkívül a modell hasznos anyagokat oszt ki, telített levegővel, és hozzájárul a tisztításhoz. Sópárok erősítik a mentességet, javítják a hangulatot és az egészséget.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Éjszakai fények a legkisebbek számára

Amikor a gyermek túl kicsi, a lámpa, először is szükséges, az anyák, hogy a legtöbb időt töltenek a baba mellett. Ez egyszerűsíti a gyermekgondozást a sötétben, ugyanakkor a gyerekek nem ébrednek fel a fényes fénytől. A lágy világítás kellemes a szem számára, a psziché nyugtató. Ebben az esetben a tartozék az ágyhoz közel van csatlakoztatva, pozíciója beállítható.

Általában olyan éjszakákon belül vannak LED-ek, amelyek nem fűtöttek, hosszabb ideig szolgálnak és biztosítják a működés stabilitását, a fényáramok egyenletes eloszlását.

A kényelem érdekében éjszakai fényeket szereznek az akkumulátorok, amelyek az egyszerűség egyszerűségét jellemzik, és lehetővé teszik a villamos energia megmentését. Az akkumulátor élettartama bizonyos funkciók használatától függ.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Hogyan válasszuk ki?

Az éjszakai fények eltérnek egymástól, az anyagok, a hatalom és egyéb jellemzők által használt méret. A felsorolt ​​kritériumok a rendelkezésre álló szabad helytől, a helyiség belsejétől függően támaszkodnak, a kívánt funkcionális. Például LED-es lámpák mozgásérzékelőkkel automatikusan bekapcsol, amikor közeledik hozzájuk, és a modellek akkumulátorok megfelelő beépítésre tájház, ahol nincs áram. A beépített lámpa különböző módon van felszerelve, teljesítmény- és fényerőszabályozókkal felszerelhető.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Általános tippek a kiválasztáshoz:

 • Az ügyet ütésálló anyagokból kell készíteni. A műanyag modellek ellenállnak a külső hatással, nem fognak hatástalanítani. Ezenkívül nem félnek a nedvességtől és a hőmérsékleti különbségektől. A plexiüvegből készült éjszakai fények vonzónak tűnnek, de csak az idősebb gyermekek számára alkalmas.
 • Éles fény – tabu a gyermekek éjszakái számára. Ártalmas a baba szemére, ráadásul zavarja az elaludt.
 • A tartozékoknak hermetikusnak kell lenniük. Ha a fény tört, a fragmensek belül maradnak, és nem lesznek képesek bántani a gyermeket. Különösen fontos azokban az esetekben, amikor az éjszakai fényt aktív, mozgó gyermekeknek vásárolják.
 • Meg kell kerülnie a lámpákat éles élekkel, amelyeket a gyerekek kölcsönözhetnek. Jobb, ha kis dekoratív elemekkel ellátott lámpák nélkül: a gyermek elszakíthatja ezeket a részleteket és lenyelni.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

 • Matte anyagok modellek Jobb szétszórt fény, amely nem zavarja a gyermeket az alváshoz. Az ilyen tartozékoknak azonban kis fényereje van.
 • A különböző üzemmódokkal felszerelt éjszakai fények lehetővé teszik a fogyasztott teljesítmény szabályozását és a terhelést.
 • További funkciók egyszerűsítése. A hangérzékelők reagálnak a sírásra, és automatikusan tartalmazzák az éjszakai fényt.
 • Nem ajánlott az éjszakai fény túl közel az ágyhoz. Ha a tartozék felmelegszik, a gyermek éghet. Ezenkívül a fénynek nem szabad megverni a szemébe.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Éjszaka az óvodában szerzett falon, környezetbarát anyagokból, nem oxidáló és nem kibocsátott káros anyagokból kell készülni a környezetben.

A gyártók automatikusan szabályozzák a fényintenzitás szabályozását. Fényesebb égnek a sötétben, és fokozatosan kikapcsolnak a hajnal megérkezésével, amely energiát takarít meg.

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Baba fal éjszakai fények

Az éjszakai könnyebb modellek áttekintése a gyermekszobában a következő videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása