Csillárok Globo és Eglo

Ausztria olyan ország, amely nemcsak a finom tájak és a csodálatos építészet számára híres, hanem a termékek minőségét is büszkélkedhet. A csillár kiválasztásakor szükség van az osztrák gyártókra, amelyek közül a Globo és az Eglo kiemelkedik.

Termékeiket kiváló minőségű, eredeti tervezési és csak a legjobb anyagok használata jellemzi.

A Globo lámpák jellemző jellemzői

A Globo az egyik vezetője a világítási eszközpiacon. Aktívan meghódította pozícióját, a 90-es évek végétől kezdve, és ma lehet, hogy büszke lehet a termékeire. A Globo az otthoni használatra, a szabadtéri világításra és megvilágításra szolgáló lámpák gyártásával foglalkozik.

A Globo csillárok megkülönböztetik a gyönyörű design és új technológiákat alkalmaz a gyártásban. A világítóberendezések hatalmas változatossága lehetővé teszi mindenki számára, hogy megfelelő terméket választson önmagában ésszerű áron.

Ezeket az eszközöket gazdaságos használat jellemzi a LED technológiák használatának köszönhetően. A széles modelltartomány lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusban válasszon egy csillár kiválasztását. Az eszközök gyártása kizárólag természetes anyagokat használnak. A fából készült, kerámia, fém vagy üveg lámpák kiváló minőségűek és biztonságos használatsal vannak ellátva. A biztonság és a fényes tervezés lehetővé teszi, hogy a vállalat mennyezeti csillárokat használhassanak a gyermekek szobájának megvilágítására.

A készülék minden részletének jellemzőit alaposan átgondolják. Tehát például a fürdő lámpák modelltartományát a páratartalom elleni védelem jellemzi.

A Globo olyan modellsorokat fejlesztett ki, amelyek megkülönböztetik az egyetlen stílus jelenlétét. Minden sorozat szépen szép, és külön figyelmet érdemel.

A felállás

A VIDA sorozat mennyezeti csillárai annyira eredetiek, hogy könnyen lehet a fókuszközpont bármely helyiség belsejében. Átlátszó és matt üveggel díszítettek. Chrome Chrome színes megoldás szerelvényekhez.

A vállalat legnépszerűbb felfüggesztett modelljei – “Sassari” és “Pinja”. A “Sassari” sorozatból származó csillárokat a mennyezet mennyisége megkülönbözteti, amelyet a szoba méretén alapul. A placonok üvegből készült üvegből készültek. A “Pinja” fémből és akrilból készül. Ehhez a modellhez a fekete akril dekorációja jellemzi, ami nagyon gazdagnak tűnik.

Sacramento sorozat Loft stílusban készült. A modell csillárai egy speciális sávhoz vannak csatlakoztatva. Két színes opció van – matt nikkel vagy fekete.

A “Nevada” csillár egyedülálló kialakítását különböző színek jelenléte jellemzi. Jelenleg zöld, rózsaszín, sárga és kék színek. Minden dekoráció akrilból készül. Ez a csillár képes bármely szoba helyzetét átalakítani.

Mennyezeti csillárok “Cardinalis” fémből és kristályból készülnek. Elegáns átlátszó medálokkal díszítettek. A sorozat további jellemzői magukban foglalják az energiatakarékos izzók használatának lehetőségét.

Susanna GL Flaps plafonok szövetből készültek, átlátszó kristály díszítéssel. A lámpa csatlakoztatásához egy deszkát használnak, amely csatlakozik a mennyezethez, és a csillár már telepítve van rajta.

Jellemzők csillárok Eglo

Az Eggo szintén határozottan tartja pozícióját a legjobb lámpák gyártója között. Ez az osztrák cég minden kontinensről ismert. Termékeiket világszerte elhelyezkedő gyárakra teszik.

A cég nem korlátozódik a mennyezeti lámpák előállítására. Emellett padló lámpákat, beépített világítóeszközöket, asztali lámpákat és még sok másot tartalmaz. A vállalat szintén lámpákat is gyárt az utcákon telepített napelemeken.

A termékcsalád nagyon széles és folyamatosan frissül. Az EGLO lámpák modelljei a divat trendekkel járnak, és gyakran maguk is egy új trend modellje.

Az EGLO-gyűjteményekben a modern technológiák tükröződnek, amelyek bizonyított stílusú stílusokon és képeken alapulnak. Különböző modelleket kínálnak, beleértve a fényes gyermekek világító eszközeit, kristály csillárokat, fából készült lamellákkal és egyéb opciókkal rendelkező lámpákat.

A lámpák különböző modelljeit a villanykörtípusokhoz tervezték. Lehet halogén, és lumineszcens, és izzólámpák. Abban az esetben, ha a csillár nem szabványos patront biztosít, a lámpák a készletbe kerülnek.

Népszerű modellek

Az egyik legújabb gyűjtemény – textil – kellemes hangulatot teremt bármely szobában. A csillárok modern stílusban készülnek. Az armatúra acélból készült matt nikkel színében. Ebben a sorozatban a placonok két színben vannak bemutatva – fekete és arany.

A fából készült gyűjteményből származó csillárokat Tindori sorozat képviseli, “Sendero”, “Fabella”, “Cossano” és mások. A fából készült placonok különböző színekben készültek. A fényes rózsaszín és kék csillárok tökéletesek a gyermekek számára.

EGLO LED mennyezeti lámpák kristályból és acélból készültek. Ezek az avantgárd gyűjteményhez tartoznak. Ez a sorozat izzik eredetiségét és finomítását. A Crystal nagyon óvatosan néz ki, és a krómozott acél kombinációja ünnepinek tűnik.

Az “Eglo Medici” csillárok gyűjteménye országos stílusban készült. Ez magában foglalja a LED-lámpák használatát a maximális szoba megvilágításának elérése érdekében. A placonok anyaga kiváló minőségű aranyüveg. Ebben a sorozatban lehet választani egy csillár kiválasztását a szükséges mennyiségű mennyezet.

Külön figyelmet érdemel egy sor mennyezeti lámpák “Jadida”. Antik stílusban végzik őket. A mennyezet fémből készült, a réz színe alatt, és kristályokkal díszítve többszínű üvegből.

A gyűjtemény felfüggesztése nagyon extravagánsnak tűnik, és kétségtelenül a figyelem középpontja lesz bármely szobában.

Vélemény

Az interneten sok pozitív visszajelzés az osztrák lámpákról. NARKER hosszú élettartama, könnyű gondosság és eredeti tervezés.

Az Eglo és a Globo csillárok gyakran választják a hálószobákat, a csarnokokat és a gyermekek szobáit. Például a “Globo New Design” lámpa jól illeszkedik a hálószobába. A lángok golyók formájában könnyen kicsavarodnak, ami megkönnyíti a csillár mosogatását a porból és a szennyezésből.

CHANDELIER “EGLO 33550” A hosszúkás formája miatt vizuálisan meghosszabbítja a mennyezetet, és egy kicsit többé teszi a szobát. Ez a modell két villog, hogy gyönyörűen csillogó élénk színekben. Nagyon stílusosnak tűnik, de nem fülbemászó, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen színű és stílus függönyökkel kombinálhassa. A csillár gondozása egyszerű – elég ahhoz, hogy nedves ruhával törölje le, amely nem hagy nyomokat és válást.

Az osztrák vállalatok lámpatestei az Elgo és a Globo nemcsak funkcionálisak, praktikusak és gazdaságosak, hanem bármilyen belső díszítés is. A különböző stílusokban végzett gyűjtemények jelenléte miatt mindenki választhat egy csillár ízlésére.

A videóban megtekintheti az EGLO csillár felülvizsgálatát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: