Csillárok kék tónusokban: a belső térben

A kék szín sok egyesületet okoz – ég, tenger, szórakozás, köd, óceán. Legtöbbjük pozitív. Ez a béke, a nyugodt, a harmónia és a csend színe, ezért a szín világító eszközei ma olyan népszerűek.

Sajátosságok

A pszichológusok szerint a kék szín hozzájárul a pihenéshez, eltávolítja a feszültséget és csökkenti az érzelmeket, sokáig ez a színezés kedvelt, és minden tulajdonos megpróbálja felszerelni a házat, a preferenciái szerint. A kék csillár a mennyei színekben való belsejét is kiegészítheti, és fényes akcentusként szolgálhat.

Ha gondolsz, akkor milyen helyiségben van ilyen lámpa, a válasz egyszerű – bármelyik, legyen egy hálószoba, nappali, gyermek, csarnok vagy konyha. A kék csillár bármilyen helyet díszíthet, természetesen harmonikus kombinációt biztosított más belső tárgyakkal.

Típusok

Kezdeni, döntse el a csillár típusát. Lehet mennyezet vagy felfüggeszteni. Itt van egy egyszerű szabály: minél kisebb a szoba, annál kompaktabb a lámpa kell lennie.

A szobában alacsony mennyezetű (legfeljebb 2.5 m) elegáns Pendant csillár láncokon fog nézni, nehézkes és nem megfelelő. De a kék mennyezeti lámpa a könnyűség belsejét adja. Még egy szerény hálószobában is egy ilyen elem létrehoz egy bizonyos romantikus flaple. Az alacsony mennyezettel rendelkező szobákban a kis villogó csillárok jól néznek ki, amelynek fénye az irányításra kerül.

A csillárok különböző izzókat biztosíthatnak, a lumineszcens halogénbe. Azonban a legnépszerűbb és gazdaságosabb LED opciók. Vonzónak és modernnek tűnnek.

A piac hatalmas számú érdekes modellt (beleértve a háttérvilágítást), amelynek színe megváltozhat az Ön kérésére, változó és “hangulat” beltérben. Például csillárok csillagokkal és kék fényekkel egy kicsit titokzatosnak tűnnek, és természetesen romantikus.

LED csillár vezérlőpanellel – Pragmatikus megoldás a gyermekszobához. A modellek kezelése egyszerű. Még egy óvodás is képes lesz szabályozni, például a fény fényerejét. És meg tudod csinálni, és te a következő szobából.

A “három szín” szabálya.

Harmonikus belső kialakításkor a tervezők a “három szín szabályára” koncentrálnak. A lényege, hogy harmonikus színű megoldás megteremtésekor 60% -ot adunk elsődleges árnyalattal, 30% – további és 10% – egy akcentussal.

A kék választáshoz, mivel a főnek felelőssé kell tennie. Sok az árnyék “helyességétől” függ. A sötétkék árnyalatok szobája komorul, és a szürke kék túl hivatalosan. Ne válasszon különleges csillár. Jó lesz egy egyszerű, de textúra modell minimális dekorációval. Megfelelő megoldás – lámpa a lakonikus stílusban és a hi-tech stílusában.

Ha a kék egy további szín, akkor meg kell tartania az egyensúlyt: a csillárnak észrevehetőnek kell lennie, de nem “nehéz”.

Ilyen feladat esetén a kék gerendák szuszpenziója megbirkózik. Figyeljen a Laconic Classic modellekre, Floristics, Loft, Érdekes High-Tech. Talán a döntésed lesz a lámpa választása a Provence stílusában.

A fényes kék akcentus esetén választhatja ki a leglátványosabb modellt. Többszintű konstrukció, csillár kristályszuszpenzió, ország, keleti stílus, csillár “Tiffany” – Itt a választás szinte károsodott.

Stílusok és árnyalatok

A híres Panton Blue palettán – ez 180 árnyalatú.

A szín világos és sötét árnyalatai eltérő módon vannak érzékelve a belső térben:

  • A telített színű lámpák a hűvösség, a frissesség megjegyzéseit tartalmazzák. Segítenek, hogy a helyiség nem pite, aktív;
  • A kék, például a kék, az akvamarin, a türkizkék könnyű árnyalatai használhatók a diszkrét, levegőterületek létrehozására.

A kék paletta felfüggesztése tökéletesen kiegészíti a modern, klasszikus és minimalista stílusokban a helyiségek kialakítását. Kíváncsi vagyok a fényes csillárok a vintage belső térben, vagy a Shebbi-Chic stílusban.

A kék gerendákkal ellátott lámpatest hangulatos légkört teremt, még akkor is, ha geometriai villog. De gyakran virágoznak. A “fényes” modellek közül sokkal több “elegáns” csillár díszített gyöngyökkel és bonyolult dekorációval a lámpatesteken.

A kitűnő felfüggesztések egyszerűen létrehozhatók az Art Deco és art Nouveau számára. A kék szín tökéletesen harmonizálja a természetes fát, és az ilyen csillárok jól illeszkednek az országstílusokba és a Provence-hoz.

Figyeljen a modern lámpákra. Az a tény, hogy az ilyen világítóeszközök kialakítása univerzális. A modernista csillárok könnyen felismerhetők. A fénytervük leggyakrabban acélból és matt szemüvegből készültek. Ezek szimmetrikusak, áramvonalasok, diszkrétek és könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe.

Opció “For Bold” – Fusion Chandelier. Az ilyen modellek megkülönböztető jellemzője az extravagánságukban rejlik, mivel maga a stílus az “összeférhetetlenség kompatibilitását” jelenti. Szokatlan forma és különböző textúrák készlete az ilyen eszközök jellemző jellemzői. Ha feltételezed, hogy a csillárnak hangsúlyt kell fektetnie a belső térben, a fúzióban, akkor a fúzió nagyon megfelelő megoldás.

Arról, hogyan készítsünk egy kék csillárt a saját kezével, a következő videóból tanulhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: