Kerek LED lámpák

Kerek LED lámpák – mesterséges fő vagy dekoratív világításhoz tervezett eszközök. A klasszikus formanyomtatványok széles körben vannak bemutatva a piacon. A kereskedelmi, igazgatási és lakóhelyiségek, orvosi intézmények, irodák és egyéb tárgyak megvilágítására használják.

LED lámpák

Az ilyen világítóeszközök alapja a LED-ek. A készülék hatalma a fajtáktól és mennyiségétől függ. Az indikátorok széles körben ingadoznak (5-80 W). A LED-készülékek alacsony működési feszültséggel rendelkeznek, köszönhetően, hogy a tűzük kockázata kizárták.

Érdekes tény: LED-ek lámpák gyakorlatilag nem melegítik. Ebből a funkciónak köszönhetően a nyújtható mennyezetbe vagy bútorokba szerelhető.

A kerek alakú eszközök hozzájárulnak a fényáram egyenletes eloszlásához.

Ezek is különböznek:

 • magas kontraszt;
 • Jó színkedvezmények (az index 75-85);
 • Alacsony áramfelvétel (0,35 A).

LED-es lámpák kültéri vagy belső világításhoz azonnal felgyorsulnak, ha feszültséget biztosít a standard hálózati rácsból 220 V.

Kerek világítóeszközök fajtái

Az ilyen lámpák széles körű elosztóban kaphatók. A telepítés céljától és helyétől függően kiválaszthatja a kívánt színsémában lévő modelleket a szükséges műszaki jellemzőkkel és méretekkel. Eszközök:

 • Különböző a szerelési típusnál. Jöjjön bútorok, fal, mennyezet, Mortise, felfüggesztve.
 • Különböző méretűek. A nagy átmérőjű eszközök alkalmasak nagy helyiségek fő világítására: nappali, csarnokok, csarnokok, üzletek. A kis és közepes tökéletesen illeszkedik a kis tárgyakba. Nem fognak “elveszíteni” helyet és vizuálisan csökkenteni.
 • Különbözik a LED-ek számával. Vannak modellek egy vagy több lámpával.

 • Különböző színű a ragyogás. Ez fehér hideg vagy meleg, valamint semleges.
 • Távirányítóval vagy anélkül. A szabályozható lámpa (PU) könnyen kezelhető. A konzol segítségével a világítási intenzitás beállítása a szobában, anélkül, hogy felkelt volna a kanapéból vagy a munkahelyről.
 • Beépített akkumulátorral felszerelhető. Az ilyen opciók a legjobb megoldás a vészvilágítási rendszer szervezéséhez. A tervezett vagy vészhelyzeti energiatakarékossággal minimális fényt biztosítanak a vállalkozásban vagy az emberek biztonságos evakuálásának befejezéséhez.

A lámpatestek belső vagy külső telepítéshez vezethetnek. Az utcai modelleket az építészeti struktúrák, épületek, parkoló világítás, négyzetek dekoratív megvilágítására tervezték. A kedvezőtlen időjárási viszonyok ellenálló tartós anyagokból állnak. A piacon is bemutatott konténelt modellek.

Előnyök

A LED világítóeszközök a következő előnyökkel rendelkeznek:

 • Alacsony energiafogyasztás (hatékonyabb akár 70% -kal, összehasonlítva más típusú lámpákkal).
 • Hosszú szolgálat. A diódákkal ellátott lámpákat 50 000 óráig tartó folyamatos üzemmódra tervezték (kb. 12 éves működés a készülék napi bekapcsolása során 10 órán át).
 • Környezeti biztonság. A LED eszközökben nincsenek higany és más anyagok az emberi egészségre és a környezetre. A kiégett készüléknek köszönhetően speciális ártalmatlanításra van szükség.
 • Az idegen zaj hiánya.

 • Rezgésállóság, mechanikai szilárdság és megbízhatóság. Luminaire tok – Monolitikus kialakítás alumíniumötvözetből vagy szuperálló műanyagból. Az ilyen “héj” a belső részek megbízható védelme a cseppekből, fújásokból és más mechanikai hatásokból.
 • Villogás hiánya. A dióda lámpa biztosítja a sima fényt. A stroboszkópos hatás hiánya miatt nem okoz stressz és szem fáradtságot.
 • Kiváló minőségű világítás. A LED-készülékekből származó jelzőfények a lehető legközelebb a természetes napsugárzáshoz. Kényelmes szemmel.

LED típusú lámpák – költséghatékony megoldás. Nem igényelnek pénzügyi költségeket. Munkájukért nem szükséges szakosodott indító berendezések megvásárlása. Az eszközök nem igényelnek karbantartást is.

Hibák

Számos előnye ellenére a kerek LED-es lámpáknak vannak hátrányai.

Ezek tartalmazzák:

 1. Magas ár. A LED lámpa sokkal többet kell fizetnie, mint a halogén vagy higanylámpa. Azonban minden évben dióda technológiák egyre inkább kedvezőbbek.
 2. A korai kudarc lehetőségét. Az ilyen lámpák tartóssága kisebb lehet, mint a gyártó, mivel nemcsak a diódák munkalapjaitól függ, hanem a hőcserélő és a vezető élettartamának hatékonyságára is függ.
 3. Kis könnyű fluxusjelzők.

A hátrányok ellenére minden évben egyre több potenciális fogyasztó preferálta pontosan LED kerek lámpákat. Kényelmesek a telepítés, gazdaságos, biztonságos és tartós. Mindezek az előnyökkel járó előnyök kompenzálják a fenti mínuszokat.

Választási szabályok

A lámpa kör megvásárlása előtt fontos tanulmányozni a készülék műszaki jellemzőit, és válasszon egy eszközt a szoba telepítésével és jellemzőivel kapcsolatban. A magánszemélyek esetében a legjobb megoldás az átlagos teljesítmény-eszköz (5-12W) vásárlása lesz. Minél nagyobb a helyiség területe, a kiváló minőségű világításhoz erősebb felszerelésre van szükség. Fontos továbbá figyelembe venni a diódákat és a gyártót. Előnyben részesíti a híres és bevált osztályok árukat – így megvédi magát az alacsony minőségű termékek megvásárlásából.

Figyeljen arra, hogy a készülék védelme (IP-index 20-68). Minél magasabb az érték, annál nagyobb védett a por, a szennyeződés és a nedvesség.

Nedves helyiségekben (fürdőszoba, konyha) ajánlatos megnézni a nagy index modelleket (40-től). A gyártók gyakran jelzik, hogy mely felületek szerelhetők (mennyezet, fal, feszítés). A választáskor figyelembe kell vennie ezt az információt.

Érdemes megfizetni a figyelmet a készülék megjelenésére: tervezése, színe, méretei. Kerek lapos lámpa öltöny bármilyen belső és stílushoz.

Az ilyen eszközök segítségével lehetőség van kiemelni a tervezés, a zónák térben, gondoskodik a könnyű ékezetekre. A piac hatalmas számú kerek modellt mutat be, ami azt jelenti, hogy mindenki kiválaszthatja a legjobb megoldást, és eredetileg rendezi a szobát.

A LED-es lámpák telepítése a hálószobában Csináld magad, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: