Kreatív tervező csillárok

Csillár – a sok szoba belsejének szerves része. Ez nem csak a világítás forrása, hanem gyakran az eredeti dekoráció. A különböző stílusokban lévő csillárok néha egész műalkotást alkotnak. De különösen a kifinomult felhasználók gyakran kiválasztják a különleges projekt által létrehozott exkluzív kialakítás. Az ilyen termékeket gyakran megdöbbentik a szokatlan, és világos ékezetek lesznek a belső térben.

Sajátosságok

A világítóberendezések tervezési modelljeihez számos jel jellemezhető, amely megkülönbözteti őket a szabványos áruházakból:

 • A csillár több anyag összessége lehet, akiknek a kombinációja ritkán látható a tipikus modellekből. Kombinálva egymással textíliákkal és fémekkel, fából és kerámiával és sok más anyaggal, amely ritkán látható a tandemben.
 • A hasonló termékek dekoratív elemei gyakran hasonlítanak a mindennapi használatra, elemekre, égi testekre, bizarr formákra, virágokra és sok más alakra.
 • Egyes modellek kombinálják a poláris stílusú irányokat. A klasszikus stílus jeleit a futurizmus koncepciója hígítja, a vintage az avantgárd prizmáján keresztül jelenik meg, a techno stílusának köszönhetően kiegészíti a szántóföldi barokk vonalak éles elemeit.

 • A formák és anyagok összetettsége miatt az ilyen struktúrák az ellátásban összetettek. Gyakran szövik az űrlapokat olyan kicsi, hogy nehéz lesz tisztítani a csillárokat a szennyezésből.
 • Az egyéni megrendelés által készített termékek jelentősen meghaladják az árüzemi modelleket. Még összetett, az igény szerinti tervező által létrehozott termék formájában is nagyon magas költsége lesz.
 • A tervező csillárok gyakran esztétikai élményforrás. Ők kedvezően befolyásolják az embereket bármely kor – segítségnyújtás a gyermekek képzeletének fejlődésében, sokféle idős embert hoznak.

Nézetek

Minden csillár, beleértve a tervező modelleket, két fő típusra osztható: mennyezet és felfüggesztett.

A mennyezeti struktúrákat megkülönböztetik az a tény, hogy keretük határozottan szomszédos a mennyezet felszínén. Általában hasonló termékek lapo alakúak, de néha az filamentumok lógnak a szálak és más dekorelemek, így a tervezési dimenziók. A tervező mennyezeti csillárok gyakran képviselik az egész panelt, amely a mennyezet egy részét foglalja el.

Ők utánzolják a természetes anyagokat, köveket és hullámokat, gyakran a termékek kialakításában kis alkatrészek, leeső keret.

A felfüggesztett szerkezetek olyan keretek, amelyek lánggal vannak rögzítve, rögzítve a kábelen. A kábel különböző formák és anyagok formájában jeleníthető meg: műanyag zsinór, láncok, kábelköteg, amely utánozza a kötelet. Az ilyen csillár sokkal több helyet foglal el, mint a mennyezet, és tartalmazhat egy hatalmas sokféle formát – egy többszínű egylabdából az összefonódó finom spiráloktól, az akut koronális fából készült struktúrából az állati sziluettek és a tengeri lakosság szimulációjához.

Az utolsó lehetőség tökéletesen díszíti a gyermekek szobáit. Ahhoz, hogy a gyermek napi világa színes, megrendelhető a szobájában csillár, amelynek síkja állati sziluett formájában készült.

Dimenziók

A tervezők különböző változatokban reprezentálhatók, szinte bármilyen formában. A termékek mérete a szoba magasságától és területétől, valamint a csillárok szerepétől függ a belső térben.

A teljes szobákban válasszon nagy méretű világítóeszközöket. Alapvetően a pendant csillárok előnyösek, amelyek néha hosszabb, mint egy méter. A Cascade Technology speciális modellek akár két métert is elérhetnek.

A mennyezeti struktúrák között meglehetősen széles modelleket találhat, amelyek a mennyezet jelentős részét foglalják el, és csak a nagyméretű szobákban jelennek meg.

A mennyezeti struktúrák szerencsések, hogy kis helyiségekbe illeszkednek. Nem fognak sok helyet, vagy túlterhelték a belső teret.

Anyagok

A tervezők megtestesítik a fantáziát egy csillár kombinációban. A nyersanyagok fő típusai a következők:

 • Fém – Tartós és tartós anyag, amely fa és műanyaggal kombinálódik. De a tervezők szinte üveggel és kristálygal kombinálódtak.
 • Faipari Ez a kézi egy darabból álló gerenda, mind az exkluzív modellekhez adódó és spirál kialakítású. A fa olyan anyag, amelyben a tervező szinte bármilyen formát is megtestesíti, keretként szolgál, és mint a fő anyag a tervezéshez.
 • Főként méltóság Műanyag – képes más textúrák utánozni. Előfordulhatunk előttünk, mint az elegáns formában lévő összes chandrális vagy egy foton kialakítását. Műanyag az üvegnel és a fémmel az aggregátumban speciális fényt teremt a csillárban, amely a mellékelt államban van, amely a mennyezeten fantasztikus rajzot képezi.

 • A tervező csillárok tökéletesen alkalmasak néhány stílusban üvegből. Bár ez az anyag törékeny, lenyűgöző elegáns formákban van. Az üvegtermékek átlátszóak, színezettek, matt. Az üvegt nagy csillárokba használják, hogy bizarr lógó füzeket hozzanak létre. A tervezők sokféle űrlapot adnak az üvegek számára, hogy az apartmanok eredetieként legyenek.
 • Szövet Az Abuirs nemcsak a kínai lámpák számára népszerű, hanem sok más célállomásra is. Az exkluzív modellek azt sugallják, hogy a szövet helye egy különleges forma. Jellemzően az anyag egy feszített helyzetben van, így a termék geometriája nem zavart.
 • Azok, akik megengedhetik maguknak a termékeket Kristályból, A tervezők a legmagasabb összetettségű és eredetiségi csillárokat kínálják. A technológiák segítenek létrehozni olyan modelleket hozni, amelyek keretei szinte láthatatlanok, a csillár maga hasonlít a levegőben lógó szikrákhoz.

Színek

A tervező csillárok számára sok szín használható.

A termék árnyalatának megválasztásában szereplő tényezők meghatározása:

 • Belső stílus és bútor szín a szobában;
 • csillár mérete;
 • mennyezeti szín;
 • Anyagi jellemzők.

A tervezők szép és szokatlan modelleket hoznak létre csak egy árnyalattal, de ez nem mindig történik. Két színű kombinációk vannak. Lehetséges, hogy mind a harmonikus együttes, mind a kontrasztok vétele. A közeli árnyalatok egyezséget alkotnak, és a kontraszt ilyen színekben van, mint fekete és fehér, sárga és kék, narancssárga és zöld, bézs és barna.

10

Fotók

Márkák

A vezető tervező márkák közül azok, akik Olaszországban és Németországban jelentek meg.

A német vezetők a vállalatok:

 • Faustig. A csillárok létrehozásának fő kritériuma a termék esztétikája. Ez kiegészíti a kiváló termékminőséget, annak funkcionalitását és hosszú élettartamát.
 • Köpenyek. A vállalat nemcsak szabványos, hanem nyugtalan anyagokkal is foglalkozik. A világítóberendezések készítésével foglalkozik különböző célokra, beleértve az utcai világítás modelljeit is.

Az olasz gyártók között a következő cégek használják:

 • Belart. A Társaság híres a törékeny anyaggal való együttműködésről. Ez az üvegtermékek és más törékeny tervek létrehozására specializálódott.
 • La Murrina – márka, amely exkluzív modelleket termel. Híres a termékek összes modelljéről egyetlen példányban jön létre.

Stílusok

Ahhoz, hogy sikeresen válasszon egy márkát, először is meg kell dönteni a belső stílusról:

 • Diverzifikálja a klasszikus masszív csillárokat barokk Candelabrons és pezsgő felfüggesztés esetén a tervezők több színt adhatnak hozzá. A színes üveg teszi a fényt, hogy elkapja a különböző színeket, és egy csillár nemcsak luxus jelzővel, hanem segíti a hangulatot fény árnyalatával is.
 • Stílusosan csúcstechnológia A tervezők a bizarr egyenetlen formákat használó fantáziát manifesztálják magukat, vagy a tökéletes geometriát a hullámos vonalakkal kombinálják. A hagyományos fémes árnyalat mellett teljesen átlátszó plaffones, valamint a mennyezeti csillárok futurisztikus stílusban vannak.

 • Szokatlan plafoonok és keretek irányába padlástér A rajongók, a fogaskerék mechanizmus, csövek, tűzoltó készülékek és egyéb attribútumok rajongói használhatók. Lehet, hogy egy színes akcentus is, mert a szokásos tetőtéri stílus paletta nem tartalmaz sok árnyalatot.
 • Ha ősi szobát szeretne rendezni, akkor bátran rendelje meg az exkluzív lámpákat a stílusban retro. A placons csillárok más alakúak lehetnek, közvetlenül a palack tervezésig. Alternatív megoldásként a tervezők létrehozzák a kupola műanyag lámpa és fémkábel kombinációját, amely nagyon eredetinek tűnik.

Hogyan válasszuk ki?

Válassza ki a mennyezeti lámpát a helyiség funkcionális célján, ahol lesz. Minden egyes helyiségre a tervező termékek speciális beállításai esetében:

 • A konyha egyre népszerűbb települése több lámpa egy sorban vagy elhelyezése a placonok közös kialakításban.
 • A nappaliban megtalálható az általános mennyezeti lámpák. Általában a mennyezet közepén helyezkednek el, figyelemmel kísérik a figyelmet.

 • A mennyezeti struktúrák leggyakrabban a hálószobába kerülnek. Néha az ágy fölött egy lámpa, amely úgy néz ki, mint egy platform apró lámpák csillagok. Szokatlan lehetőségek vannak a felfüggesztett lámpák telepítéséhez. Ezek lehetnek miniatűr és az ágy két oldalán található.
 • A különböző geometriai alakzatok csillárai különösen népszerűek az irodában. A tervezők, annak ellenére, hogy az irodai stílusok szigorú fogalmai megoldódnak, hogy összpontosítsák a csillárokra.

Gyönyörű ötletek a modern belső térben

A modern belső tér esetében gyakorlatilag nincs olyan keret, amely korlátozza a tervezők fantáziáját. A vevők figyelmét felajánlják, hogy a vevők tényleg eredeti modelljei szokatlan forma és színek:

 • A felfüggesztett csillárok szerelmeseinek Termékek a medúza, az invertált kerámia csészék, a fagylalt, a pók és a beesh sejtek formáiban. A modellek többsége sürgősen fog kinézni a modern stílusokban, de ha a kívánt anyagot szeretné megtestesíteni, egy csillár és klasszikus design kombinációjával kombinálható.

 • A mennyezeti csillárok szerelmesei A termékeket szétszórt flitterek formájában biztosítják, amelyek díszítik a modern belső teret. A tervezés szokatlan és kizárólagosságát gyakran geometriai technikák miatt érik el. Egy geometriai alak a másik felett vagy fölött helyezkedik el, így a PLAFOF gyakran képes összehasonlítani a jelenlegi műalkotással.

Ha azt szeretné, hogy az otthonod minden szobája valóban szépnek tűnik, válassza ki a tervező csillárokat. Ők adják meg az apartmanok számára, hogy remek megjelenést kapjanak, és hangsúlyozzák az egyéniségét.

Arról, hogyan készítsünk egy retro stílusú csillár csináld magad, nézd meg ezt a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: