Lampshade a bárány számára

Torsher mindenkor az otthoni hővel és kényelemmel kapcsolatos. Ez a téma kétségtelenül bármilyen tervezőszobába illeszkedik, és a lámpák széles választéka, méretük, árnyalatok és anyagai nem hagynak senkit közömbös.

Torshov modellek

A padlóról szóló gondolatokkal sok a szemek előtt van egy magas padló lámpa, amelynek lámpatestet a Fringe keretezték. Az ilyen tárgyak már relicnak számítanak, és a különböző modern modellek helyettesítik őket.

Ezek a modellek a következőket tartalmazzák.

 • Kültéri lámpák – Ez egy klasszikus eszköz a lakossági helyiségek számára. Ez az alap, rack és lámpaházból áll. Teszterek a lábon, a fő cél mellett tökéletesen elválaszthatják a helyiség helyét a zónákon: például egy ilyen lámpa a kávézóasztal, szék vagy kanapé melletti rekreációs területre helyezhető el. A padlóvilágító eszköz nem igényel telepítést vagy bármilyen telepítést, valamint teljesen mobil: bármikor mozgatható vagy bekapcsolható, ahol van egy elektromos aljzat.

Érdemes megjegyezni, hogy egy megfelelően kiválasztott méretben a padló vizuálisan növelheti a szoba magasságát.

 • Asztali. Számos ember gyakran zavarja az asztali lámpákkal ellátott lámpákat, bár jelentős különbségek vannak közöttük. A tesztelők lámpatestek vannak, míg a lámpák csak fényvisszaverővel rendelkeznek. A fő különbség az, hogy a lámpának köszönhetően a lámpák szelíd szétszórt fényt adnak, amely biztonságos az egészségre. A lámpáktól eltérően az asztali eszközök csak a szoba vagy a tárgy egyes részének kiemelésére szolgálnak.

 • falra szerelt. A falhoz csatolt tesztelők néha “sconce” -nek nevezik. Az ilyen lámpák nem rendelkeznek állvánnyal és állványokkal, és paramétereik két-háromszor kisebb szabadtéri. A legtöbb fali eszköz egyedi lámpatestet tartalmaz, és két típusra osztható: forgatható és visszavonhatatlan.
 • Dekoratív. Hasonló típusú lámpák különböznek a klasszikus lámpáktól az a tény, hogy leggyakrabban a helyiség díszítésére használják, nem pedig világításra. A modern elektromos készülékeket szokatlan tervekben gyártják, amelyek biztonságosak lehetnek a művészeti objektum nevét. Elterjedt készülékek levelek, virágok, fák és állatok formájában.

Aboárok típusai

A szoba teljes beállítása és tételei között harmonizálni kell maguk és különösen a világítóeszközök között. A lámpa főbb része a lámpa fő részei, és felelősek a műszaki jellemzőkért, a fénysugarak megvilágításának és diszperziójának mértékéről.

A szoba egészének képe a megfelelő címkétől függ. A Tesser észrevétlenül illeszkedhet a szoba kialakításába, és nem vonzza a figyelmet, és az egyetemes érdeklődés központjává válhat.

A kúpot a hagyományos lamefátusnak tekintjük, de a modern világítóberendezések széles körű formák, színek és méretek, amelyek képesek még a legigényesebb és szigorú vevőhöz is meghódítani. Gyakran a számlálókon vannak kerek, négyzet alakú, téglalap alakú plaffones, amelyek ideálisak a szoba különböző modern stílusához.

Ha a helyiség szükséges a lámpa fő fényéhez, akkor a legjobb, ha előnyben részesítjük a lámpatestet, ahol a fényáramlást felfelé és oldalra irányítják. Éppen ellenkezőleg, a szétszóródási plofonok alkalmasak bizonyos zónák vagy tárgyak megvilágítására, amelyek létrehozzák a kényelem és a kényelem légkörét. A padlóburkolatot is használhatja a dalok és a művészeti dekorok létrehozásához.

7

Fotók

Színek

A legnépszerűbbek fekete, barna és fehér lámpák a legnépszerűbbek. Biztonságosan azt állítható, hogy az ilyen színek már klasszikusak a lámpák modern világában. A hasonló színekben készült elektromos készülékek meleg hangulatos fényeket és leggyakrabban telepítettek a nappaliban vagy a hálószobákban.

Vannak több bátorabb, gazdag színű megoldások, amelyek a helyiség belsejében központi témává válnak, és vonzzák a figyelmet. Például a sárga lampshade nemcsak meleg fényt teremt a szobában, hanem fényes funkcionális akcentussá válik.

Gyönyörű, kék és zöld lámpa nagyon szokatlan. A szakértők azt tanácsolják, hogy válasszák a hasonló padló lámpákat az azonos árnyalatokban végzett elemek alatt. Azonban lehetnek kivételek.

Például a piros lámpa tökéletesen kombinálódik a belső térben, amely teljesen világos vagy pasztell színekben készült.

Óvatosan és aranyos kék, őszibarack és rózsaszín lámpa. Az ilyen színekkel rendelkező teszterek kényelmet és kényelmet biztosítanak a szobában, és a világítás szokatlanul fényes lesz.

Az ibolya és türkiz lámpa árnyéka a szoba díszítésével van kombinálva, amely fehér, lila és könnyű árnyalatú.

Burgundy lámpa biztosítja a szoba remek és kifinomult nézet. Különösen észrevehető lesz, ha a lámpatest díszíti az érveket és a nyitott mintákat.

A szakértők szerint a burgundi világító eszköz tökéletesen kombinálódik a smaragd bútorokkal és a belső tárgyakkal.

Anyag

Ennek vagy más mennyezetnek köszönhetően különböző eredményeket érhet el, mivel az egyes anyagok mindegyikét más módon továbbítják és megvilágítják a fényt. Ezért, mielőtt megvásárolná a lámpát, alaposan meg kell vizsgálni az anyagot, amelyből a lámpatestet készítenek.

A modern lámpatestek különböző anyagokból készülnek.

 • Szövetek. A természetes szövetekből származó munkaerő lámpák alkalmas Provence vagy klasszikus stílusra. Hozzáadhat egy hímzést virágok, növények, állatok formájában, vagy díszíti őket különböző részletekkel a népi motívumokban len vagy pamut formájában.
 • Üvegszál és üveg. Jellemzően az ilyen elemeket drágáknak tekintik, és különleges ellátást igényelnek. Az üveglámpák leggyakrabban álló, meglehetősen nagy és nehéz.

 • Gyöngyök. A leggyakrabban a jelző lámpa címke esetén használatos gyöngyök. A fantázia ebben az esetben nem korlátozott. Teljesen bármilyen formát, színeket, rajzot, gyöngyfajtákat használhat, és egyedi teremtést hozhat létre.
 • Bőr. A bőr lámpák dekoratív funkcióval rendelkeznek, mint a fő. Nagyon kevés fény van tőlük, de a valódi bőr bárányai látványosnak tűnnek.

 • Papír (rizs). A mai napig a rizspapír lámpatestek az egészség és a környezetbarátság egyik legbiztonságosabbá válnak. A gyári hajókat olyan speciális kompozíciók feldolgozzák, amelyek nem adják meg a lámpa működését.
 • Kerámia. A kiváló minőségű és stílusos kerámia lámpák széles választéka különböző formák, méretek és árnyalatok. Ezért felelnek meg a szoba bármely belsejében.

 • Fém. A fém vagy a réz lámpafény a legerősebb és tartós. Szokatlanul és gazdagon keresi a kovácsolt sima, eredeti mintákkal.
 • Akril műanyag. Az ilyen műanyag nem összeomlik, és nem pusztítja el a hő hatását. Ez tartós anyag, amely képes kihagyni a fényt.

Sok tűgyelegítő önállóan hozza létre a remekműveket az egészséges eszközökből önmagukért és megrendelésre. Például gyakran megtalálhatja a gyapjúszálak kötött lámpáját, vagy makram és decoupage technikában készült. Vannak ritka egyedülálló plofonok, amelyeket zsineg vagy műanyag csészékből és palackokból hoztak létre.

Stílusok

Mind az anyag, mind a lámpaernyő megjelenése mindig meg kell felelnie a helyiség belsejének, ahol a padlót tervezik. Napjainkban vannak bizonyos ajánlások a világítás vagy a dekoratív eszköz helyes választékára.

 • Minimalizmus. Ebben a stílusban ki kell választani egy egyszerű tömör padlót Laconier ékszerek és dekoráció nélkül, például egy magas padló lámpa, amely egy állványt tartalmaz egy ív formájában. Anyagok a legjobban a fém és a kiváló minőségű műanyag előnyben részesítése.
 • Ecosil. Emeletek, amelyek természetes anyagból készültek, ideálisak az Ecosil számára. Érdemes különös figyelmet fordítani a lámpatestre. Például fából lehet korona vagy ütés levelek formájában.

 • Ország. Rusztikus stílus, amelyben természetes anyagokat használnak. A lámpa lámpa lámpáját a len vagy a SITZ-tól lehet kiválasztani szennyeződések nélkül, és egy állványt – egy nyers fára. A készülék teljes megjelenése klasszikusnak kell lennie, a méretek és kiegészítések bármelyike ​​nélkül.
 • Provence. Ellentétben az országtól, Provence irányába, nagyszámú fény és kék árnyalat megengedett. A legtöbbje népszerű a virágmintákkal vagy csipkével.
 • Neo-barokk. Luxus modern stílus, amely fényes és kiemelkedő padló lámpákat jelent. A lámpabhade különböző dekorációval díszíthető a guipure, szatén, bársony, fém, nemes fa és még kristály. Az elektrotechnika alakja klasszikusnak kell lennie egy hosszú lábútral.

 • Csúcstechnológia. Ilyen kialakításhoz ajánlott megvásárolni a fény- és vékony eredeti lámpákat egy futurisztikus formában krómozott állványokkal és lámpatestekkel.
 • Retro. A lámpasarok szabványos vagy extravagáns formájú torzítói tökéletesen illeszkednek a szobába retro stílusú, de az ilyen lámpáknak világos és egyszerű formatervezéssel kell rendelkezniük, kis dekorációval vagy teljes hiányával. Anyagok a porcelán, a fa, a kiváló minőségű műanyag vagy kristály által előnyben részesülnek.

A közelmúltban a trend a világ a design acél padló formájában nagy asztali lámpák, amely egy rögzített bázis és egy meglehetősen erőteljes lámpasarok.

Hasonló eredeti formák ideálisak a modern stílushoz, valamint a kortárs és az eklekticizmushoz

Hogyan lehet átalakítani a régi lampshade, nézd meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: