Lapos mennyezeti csillárok

A lapos mennyezeti csillárok többfunkciós elemévé váltak a belső térben. Ez a fajta világítás lehetővé teszi, hogy beállítsa az aszimmetria a tér, úgy dönt, az a kérdés, mennyezeti világítás alacsony mennyezet szobák, kiegészíti a design a szobában bármilyen stílusban.

Sajátosságok

Téved, hogy úgy véli, hogy a lapos mennyezeti csillárok alkalmasak alacsony mennyezetekre. Ezek a modellek univerzális az alkalmazásukban mind a tágas szobákban, mind a standard apartmanok miniatűr szobáiban.

A lapos mennyezeti csillárok számos funkcióval rendelkeznek a belső egyéb csillárok és világítóeszközökhöz képest:

 • Muffy közvetlenül a mennyezetre vagy a mennyezetre átfedésekre, láncok és állványok nélkül.
 • A formanyomtatványok, a keretanyagok, méretek miatt lehetséges a szoba bármely belső és stílusának kiválasztása.
 • Alkalmas mennyezeti világításhoz alacsony mennyezeti szobákban.
 • Jelentős területet fedezhet.
 • A kialakítástól függően a mennyezeti lapos csillár semleges és láthatatlan lehet a belső térben, és lehet egy dekoratív elem beltéri.
 • Univerzális a rögzítés helyén: mind a mennyezetre, mind a falra csatlakoztatható.
 • Elengedhetetlen a helyiségekhez, anélkül, hogy további partíciókat használna.
 • A legmegfelelőbb lehetőség a nem lakossági helyiségek megvilágítására: közigazgatási, irodai, ipari.

A lapos mennyezeti chanders jellemzői népszerűségéhez és igényekhez vezetett az ilyen típusú világító eszközök számára a modern piacon. A tervezők új formákat és terveket kínálnak az ilyen típusú világításról minden új gyűjteményben. A rendszeres vevő számára a lapos mennyezeti csillár választása megoldja a mennyezeti világítás kérdését bármely geometriai formában, még a mennyezet kis magasságával is. A lapos lámpák szerzői jogi modelljei bármilyen belső egyéni és egyedi.

Fajták

Lapos mennyezeti csillárok – Univerzális világító eszköz, amely megtalálja az alkalmazását a különböző építészeti komplexitás és stílusváltozatok szobáiban.

A mennyezeti lapos csillárok fajtáit a következő kritériumok különböztetik meg:

 • A hasított test anyagának megfelelően: Fa, fém, műanyag, kerámia, üveg.

A természetes anyagból készült lámpatestek tökéletesen illeszkednek a belső térbe az ország vagy a Provence stílusában, az öko-tervezéshez. A fém csillogás hangsúlyozza a minimalizmus vagy a futurisztikus stílusú high-tech stílusának korlátozását és hiányosságát.

 • Lampshar formájában: Kerek (lámpa tabletta), négyzet, téglalap alakú, ovális, aszimmetrikus alak.

Tabletta lámpa – A világítás modern gyűjteményeinek közös nézete. Az üveg lámpabhade fehér, átlátszó vagy színes, matt vagy fényes lehet. Az ilyen lámpák alkalmasak minimalizmus belső, high-tech, avantgárd, klasszikus.

 • A rögzítési és tervezési funkciók útján: Mortise, átfedve, egy lapos konzolon, raszter, beépített, forgó.
Olvasson tovább  Garlandok egy perem formájában: fajok és tippek a választáson

A lámpák tervezési jellemzőit a helyiség céljának megfelelően választják ki, amelyben telepítésük megengedett és támogatja. A raszteres világítóeszközök a tükör alumínium parabolikus grilljével vannak felszerelve. A tükör tükröző rész növeli a fényáramlást. Az ilyen lámpákat irodákban, oktatási és adminisztratív intézményekben, kórházakban és t-ben használják. Ns.

A göndör és a beépített modellek felfüggesztett vagy stretch mennyezetekre történő felszerelésre szolgálnak, így a ház és a vezetékek rejtve lesznek.

A felső modellek közvetlenül a mennyezethez kapcsolódnak, amelyen nincs melléklet.

A modern világítási piac olyan fordítási modelleket kínál, amelyekben beállíthatja és megváltoztathatja a fényáramot. Az ultra-modern opciók vezérlőpanellel vannak felszerelve. A különböző zónákkal rendelkező többfunkciós szobákhoz elengedhetetlen fényáram, például étkező és pihenőhely a puha kanapékon.

A lapos konzolon lévő modellek lehetővé teszik a meglehetősen nagy sík mennyezeti világítási modulok rögzítését.

 • Típusú lámpák szerint: izzó, halogén, LED, lumineszcens, raszter.

A lapos mennyezeti csillárok lámpáinak megtekintése különösen fontos, t. Nak nek. A lámpa távolsága a mennyezetre minimális, ezért, és a lámpa fűtése jelentéktelennek kell lennie. Az izzólámpák meglehetősen nagyszerűek és rövid munkákkal melegek, így a kompakt lapos mennyezeti csillárok esetében ez nem a legjobb megoldás.

A csillárok lámpái a szoba funkcionális céljától függően. Lakószobák (hálószoba, nappali) jobban alkalmazzák a LED lámpákat. Biztonságban vannak, hosszú élettartama és fényes fényáramlása van. A fürdőszobában, folyosón, a konyhában ajánlatos halogén vagy LED lámpák telepíteni. A fluoreszkáló lámpák alkalmasak nem lakossági, ipari helyiségekre.

A lapos mennyezeti csillárok modern ultra-vékony modelljei vékony LED-es lámpákkal vannak felszerelve. Ezek a lámpák gazdaságosak az energiafogyasztás érdekében, tartós, a modelltől függően fehér vagy sárga fényt adnak. Az ilyen modellek bármely lakóövezetben és irodaterületen használhatók.

A lámpa kiválasztása a mennyezeten, nemcsak a kívánt modell tervezési és stylist teljesítménye szükséges, hanem figyelembe kell venni a rögzítés és a tervezés jellemzőit is, valamint válassza ki a kívánt lámpa típusát.

Űrlapok és méretek

Annak ellenére, hogy a mennyezeti lapos lámpák tökéletes lehetőség az alacsony mennyezetű helyiségek számára, az ilyen modelleket széles körben használják tágas szobákban, elegendő mennyezet magasságával. Ezért a lapos lámpa méretei változhatnak a miniatűrtől a hatalmas művészeti tárgyakig.

Mennyezeti lapos lámpák formái:

 • Klasszikus: Tér, téglalap alakú, kerek.

 • Avantgárd: Ovális, poliéder formájában, helytelen geometriai alak formájában.

 • Különböző formák elemeinek kombinálása: Különböző formák és méretű csillárok külön elemei egyetlen világító eszközre vannak felszerelve. Leggyakrabban az ilyen modelleket a szerzői jogi védjegyek és az exkluzív lehetőségek biztosítják.
Olvasson tovább  Elegáns bronz csillárok

A kis mennyezeti csillárok megtalálják a helyüket a kis szobákban. Két vagy három azonos miniatűr csillár tervező azt javasolja, hogy hosszú helyiségekben használják a jobb megvilágítás és egyidejű díszítés a belső tér.

Kis mennyezeti lámpák megengedhető, hogy összekapcsolják egy kis szoba a rendezési tér használata nélkül partíció – ez egy modern trend a lakberendezés lakó helyiségek.

A nagy lapos lámpatestek kis magasságúak és kitöltik a mennyezet helyét, mintha rajta volna. Az ilyen modellek megfelelőek a tágas szobákban. Ez megengedhető, hogy nagy csillárokat és kis helyiségekben használható, feltéve, hogy a világító eszköz a belső részegység részévé válik.

Megfelelően kiválasztott méretben és formában lapos mennyezeti lámpák biztosítják a helyiség nem csak jó világítás, hanem képesek beállítani a szoba architektúrájának hiányosságait. A hosszú téglalap alakú szoba vizuálisan kompakt, ha egy kürt típusú lámpatest nagy átmérője van, vagy egy lapos plafonnal van felszerelve a központban. A kis négyzet helyiség helye dinamikusabb lesz, a közepes vagy miniatűr méretű rossz vagy ovális formájú lapos vagy ovális formájú lapos csillárokkal.

Tippek a választáshoz

Mennyezeti lapos csillárok – tökéletes lehetőség az alacsony mennyezetekre. A tervező modellek többfunkciós belső tárgyak. A tervező segítségével a világítást tökéletesen választják a szoba stílusában, de szolgáltatásai meglehetősen drágák.

A világítóeszköz önálló kiválasztása esetén a mennyezeti tartóhoz kövesse a következő elveket:

 • Kerülje a sötét ólomüveg ablakokat, mennyezetet, lámpatesteket a miniatűr szobákban, elégtelen természetes világítással. Túlságosan elfojtott fény a szobát jobban és vizuálisan kevésbé teszi.

 • Tágas szobák alacsony mennyezetű, a mennyezeti lámpa meg kell egyeznie a szoba területén. A nagy méretű lapos lámpa célszerű a mennyezet közepén telepíteni. Ha kis lámpák vannak felszerelve, jobb, ha egy pár azonos vagy eltérő párosítást telepíthet a szoba különböző részein.

 • Figyelembe kell venni a különböző világítóeszközök rögzítésének jellemzőit. A felső modellek nem szerelt mennyezetekre vonatkoznak, és Mortise – a csuklós struktúrák nélküli mennyezetekre vonatkoznak.

 • A világítóberendezések tervezői lehetőségeinek a helyiség személyiségét és egyediségét adják. De ne felejtsük el a csillár kialakításának megfelelőségét a szoba általános stílusához. Az öko-tervezéshez a természetes anyagokból származó csillárokat kell kiválasztani, a high-tech és a minimalizmus stílusa kiegészíti a fém és a műanyag lámpáját, a klasszikus belső térben jobb, ha egy kürt csillár felszerelését felfüggesztés nélkül.
Olvasson tovább  Asztali LED izzók

 • A mennyezeti csillároknál jobb, ha az energiatakarékos lámpákat minimális fűtési hőmérsékletgel telepítjük, amely elkerüli a mennyezeti kivitel és a lámpatervek gyújtását vagy csillapítását.

 • A lámpa felszerelésénél érdemes választani egy helyet, ahol megfelelőbb lesz: jobb, ha a konyhába telepíthető az étkezőasztalon vagy a munkafelületen, a hálószobában – az ágy felett, a nappaliban kanapé csoport.

 • Az architektusi komplex szobák megvilágításához a csillárokat többirányú kürtkel kell választani lámpákhoz, vagy válasszon modelleket egy vezérlőpanel, amellyel beállíthatja a világítási intenzitást és a fényáram irányát.

Árkategória a mennyezeti csillárok kiterjedt: nagyon költségvetési modelleket talál a mesterséges anyagokból, és megtalálhatja és kizárólagos szerzői lámpatesteket. De nem szükséges megmenteni és megvásárolni a legolcsóbb modellt, mert még akkor is, ha a megjelenés teljesen megfelel, a gyártó megmentheti a vezetékeket és a minőségi bázisokat. Vásárláskor győződjön meg róla, hogy befejezze a tervezés integritását, és töltse ki a jótállási kártyát.

Belső szálláslehetőségek

A sík mennyezeti csillárok a különböző stílusokban lakószobai helyiségek belsejében keresnek.

Classic Horn csillár Hála a tervezési ötletek átalakul egy darab lapos mennyezeti lámpa és tökéletesen kiegészíti a klasszikus vagy fellengzős stílus art deco nappali vagy hálószoba. Az ilyen modellekben lévő mennyezet vagy lámpabhade miniatűr, vagy nincs hiányzó, a lámpák nyitva maradnak.

A megfelelő geometriai alakú lámpatestek (négyzet, kerek, téglalap alakúak) leggyakrabban fa keretben vagy fémből készült fémből készültek. Az új tervező trend az ólomüveg használata. Az ilyen modellek bármely lakóövezetben méltó helyet foglalnak el, hozzuk létre a szükséges világítási intenzitást vagy vágási fényt a színes betétek miatt.

Érdekes szállás futurisztikus modellekhez A csillárokat a modern belső terek tervezi. A lámpa a mennyezet dekoratív díszítésévé válik, és az egész belső tér akcentusa. A BOLD Copyright modellek több mennyezeti teret töltenek be, és megkönnyítik a megkönnyebbülést.

A nagy területeken történő sík mennyezeti csillárokat mindkettő szóközpontként használják (rekreációs terület a kanapék felett és étkezési területen).

Kompakt mennyezeti lámpák, amelyek az irodában és az adminisztratív helyiségekben találhatóak, a minimalista és a jó fényáram miatt.

Mennyezeti lapos csillárok lehet kiválasztani a ház és a nem lakóházak lakóövezetéhez. A korlátozás csak az ő stílusa és saját fantáziája lehet. Ne felejtsük el, hogy a modern világító eszköz nem csak a fényforrás, hanem a belső tér utolsó részlete.

A helyes csillár kiválasztásáról, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: