LED szalagos teljesítmény 24 V

A LED háttérvilágítás az elmúlt években olyan jó reklámtermékként bizonyult, amely hozzájárul a vásárlók figyelmének vonzásához. Ezenkívül a világítószalagokat háztartási célokra használják. Az ilyen eszközök fő ereje 12 V, de a 24 V-os más modellek egyre inkább egyre nagyobbak.

Sajátosságok

A 24 V dióda szalagnak bizonyos előnyei vannak a kevésbé erős analógokkal. Ezek a funkciók közvetlenül befolyásolják a munka módját, valamint az alkalmazás körét.

  • A jelenlegi felhasználás. Ennek az előnynek az a jelentése, hogy a 24 voltos modelleket kétszer és kevesebb árammal használják ugyanabban az erőben. Ez lehetővé teszi, hogy a kommunikációt egy kisebb átmérőjű vezetékeken keresztül csatlakozzon, amely pozitív hatással van a szerelés kényelmére és csökkenti a terv teljes tömegét.

A jelenlegi veszteség is csökken, így hosszabb világítási láncot hozhat létre további áramforrások nélkül.

  • Fényerősség. Ez az elem nem a fény erejét érinti, amint azt feltételezzük, és a stabilitási stabilitást a LED-szalag különböző területei között. A 12 V-os modellek először teljes fényerővel rendelkeznek, de közelebb kerülnek a végéhez, ami egy kicsit megy, mivel a vizuális komponens szenvedhet. Ehhez nem történik meg, szükség van egy további rézhuzalt, amely bonyolítja a láncot.

És a 24 voltos ilyen hiányos modellek nem rendelkeznek.

  • Ellenőrzés. A leginkább kiterjedt világítási rendszereket a legkevésbé monitorozták a dimmers és más eszközökön keresztül, amellyel megváltoztathatja a tápellátást, valamint kapcsolja be a LED módokat. A 24 voltos modellek jele 12 V-nál erősebb, így nincs szükség speciális erősítők beágyazására a kapcsolat minőségének javítása érdekében.

Ha figyelembe vesszük az első pont tényét, akkor azt állíthatja, hogy az ilyen feszültség szalagokkal rendelkező dimmer képes 2-ször kapacitással a láncot.

  • Megbízhatóság. A modellek előfordulása miatt 12 volt, nagyszámú gyártót termelnek, amelyek közül azok vannak, akik a legjobb oldalról bizonyították. Ez befolyásolhatja azt a tényt, hogy a vevő rossz minőségű árukat szerez. Míg a 24 Voltos LED-szalagok ritkábbak, de azokat meglehetősen ismert vállalatok képviselik, amelyek jelentős tapasztalattal rendelkeznek hasonló termékek gyártásában.

A szélesebb és gazdagabb választék, a magasabb minőségű és megbízhatósági mutatók készek a gyártó számára.

Nézetek

A 24 V-os szalagok vannak egy bizonyos besorolás, amely megkülönbözteti az alkalmazásukat. Az első termékosztály célja nagyméretű világítás létrehozása, amelynek köszönhetően a LED sűrűsége meglehetősen alacsony. Az átlagos távolság meghaladja az 1 cm-t, és a szalagmérő teljes száma körülbelül 60 darab. Ugyanakkor, megbízhatóságának és hatékonyságának köszönhetően ezek a modellek simán és a szalag minden részén elterjedtek.

Vannak egy másik típusú termék, amely a leginkább rövid és kis tárgyak használatára alkalmas. Szabályként a LED-ek ebben az esetben csoportosulnak, hogy a legvonzóbb hatás legyenek. Számuk egy méteres szalagon 200-240 darab lehet. Fontos megmondani az egyik szegmens sokféleségéről, amely elválasztható a főhossztól. Ez a mutató 3 és 6-7 LED lehet.

Ez a jellemző befolyásolja, hogy a helyzet függvényében milyen változatos lehet a szalagot.

A gyártók speciális modelleket hoznak létre különböző általános hosszúságokkal. A szabványos jelző 5 méter, de vannak olyan esetek és 30 m. Több mint 24 voltos szalagok közül az osztályokat a védelem szintjén oszthatja ki. Először is olyan profilokra vonatkozik, amelyek alkalmasak a termékre. Vannak alumínium analógok, amelyek jól hajlítottak és alapvető védelmet nyújtanak. Az eloxált ötvözet meglehetősen tartós és jól illeszkedik a különböző típusú működéshez.

A LED szalagok olyan jelzővel rendelkeznek, mint a porlástalanság osztályát, ami a vásárlás előtt kiemelkedő fontosságú. Ha beltéri termékeket kíván használni, az IP20 már elég, amely semmilyen módon nem védi a vizet, hanem megakadályozza a 12 átmérőjű kis objektumokat.5 mm. Amikor a jel az utcán van, a legelőnyösebb opció lesz az IP65 vagy IP67 védelmi osztály. Mindkettő porszigetelt kialakítás. Az első esetben csak vízsugarakat kaphat. A második változatban a termék teljesen vízbe meríthető egy ideig fél óráig.

A készülékbe esett víz mennyisége nem elegendő ahhoz, hogy negatívan befolyásolja a LED-ek működését.

Mindez az időjárási viszonyoktól függ, mivel a hó a fő probléma lesz, amely folyamatosan elhelyezhető a jelek, bannerek és más világító tárgyak.

A színek száma és sokszínűsége a gyártótól függ. Mint korábban említettük, a 24 voltos szalagokat elsősorban a jól ismert vállalatok gyártják, amelyek a vevőnek a legszélesebb árnyalatú készletet kínálják.

Standard fehér, valamint bézs, világoskék és hasonló kevés olcsóbb a népszerűségük miatt.

Választás

Az ilyen teljesítményű LED-szalagok kiválasztása főként a szituációs oldalakból áll, amelyek bármely hasonló termék választékához tartoznak. Először is dimenziók. A gyártók különböző szélességű és hosszúságú modelleket készítenek, ezért válasszon a szükséges világítási volumen alapján. Figyeljen a fentiekben említett jellemzőkre és típusokra, amelyeket fent említettünk.

Ami az árat illeti, a legtöbb gyártó ugyanaz, és a LED-ek, méretük, az elhelyezés gyakoriságától és a modell egyéb jellemzőitől függ.

Ne felejtsd el megtanulni az értékeléseket és más anyagokat, amelyek segítenek Önnek a termékminőségre vonatkozó véleményének kialakításában. Ez megtörténik, hogy az egész, a gyártónak jó gyártási szintje van, de a specifikus szalagok sorozata nem teljesül, és van néhány hátránya.

És ne feledkezzünk meg az utasításokat, amely megtalálható Részletesebb adatok, például az üzemi hőmérséklet-tartomány vagy pontos áramfelvétel hosszától függően a szalag.

Itt talál információt a készülék dimmerhez való csatlakoztatásáról, amely hatékonyabb 24 voltos modelleken, nem pedig az analógoknál 12 V-ban.

Hogyan kell csatlakozni?

Az ilyen típusú LED-szalagok telepítése nem különbözik más típusoktól. Először is meg kell választani a megfelelő profilt a világítás jellemzői alapján. Vannak felső, felfüggesztett, szögletes opciók. A sütemények tartása előtt győződjön meg róla, hogy a profilt a kívánt magasságban és a megfelelő opcióban biztosítja. Ezután vágjon egy azonos hosszúságú szalagot, mint a profil. Fókuszáljon olyan speciális vonalakra, amelyekre metszhet.

A szalagon kétoldalas tapadás van, amely a fő módja annak, hogy rögzítsük a terméket a profil oldalirányítójára. Ha helytelenül ragasztottál a LED-eket, akkor az ilyen szalag újrafelhasználása nem ajánlott, mivel az anyagok rajzának fizikai jellemzői romlanak. Miután a szalag megfelelő elrendezése a profilban befejezheti a telepítést a fedél / felső rögzítésével, ha a tervezés biztosítja.

A következő lépés a szalag csatlakoztatása az akkumulátor elemre. Azt a vezetékek csatlakoztatásával végezzük a transzformátornak.

Érdemes azt mondani, hogy ez azelőtt, hogy ez jobb, ha kikapcsolja az elektromos hálózati rendszert, hogy ne merüljön fel a különbségek és a hibák.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: