Neon lámpák

Neon lámpák

Az ilyen modern képviselői lámpák neon lámpák ma ad a leglátványosabb áramlás a fény az összes létező világító berendezések, amely megnyitja hatalmas lehetőségeket az aktív használatra. De annak érdekében, hogy igaz legyenek, hogy kihasználják őket, meg kell értened tökéletesen a termékben, ismeri az összes előnyét és hátrányait, a felhasználás jellemzőit.

Neon lámpák

Neon lámpák

Mit?

A neon lámpatestek széles körű területeken működnek – az épületek bonyolult megvilágításától a helyiségek belsejében.

A neon lámpa egy speciális üvegcső, amely kis mennyiségű anyaggal van kitöltve, amelyet a csőbe hengerelünk jelentéktelen nyomás alatt. Mivel ez az anyag ebben a lámpában nemes neongázt tartalmaz, ahonnan a lámpa a nevére van.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

De más inert gázok indulnak neon lámpákban. Azonban a “neon” szó napjainkban minden neon lámpát neveznek, anélkül, hogy figyelmen kívül hagynák, neon vagy bármely más inert gázt használják.

A neon lámpák eltérőek.

Tipikus neon megosztja az ilyen típusokat:

 • Nyílt neon – Ez az, amikor az üvegből készült csövek láthatóak, és a fényük nem rejtett. A “nyitott” gáz egy másik terv jeleit teszi – lehet, hogy feliratok és egy kép a vállalat logója;
 • Zárt neon – A csövek el vannak rejtve a panelek mögött, hogy a tiszta kiemelés hatása jöjjön létre. Használja ki az ilyen neont, amikor könnyű dobozokat és térfogat hirdetési betűket hoz létre;
 • Cső tanácsadóval Ha olyan betűk létrehozása, amelyek óvatosan kiemelik az alsó feliratot. Így kideríti a halo hatását.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

Működés elve

A szokásos cső jellegzetes jellemzője fényes inert gáz, az a tény, hogy az anyag bármely részecskéje töltött héjjal rendelkezik, így nem kapcsolódik aktívan más atomokkal, és legalább 1 elektron közülük mozogjon tőlük, sok Energiafogyasztás szükséges. A cső végén van egy elektróda. Az ilyen lámpák hatékonyan működhetnek a váltakozó és a DC-től, de ezzel az opcióval csak az 1 elektróda közelében található cső töredéke lesz.

Neon lámpák

Ezért a legtöbb gázlámpa, amelyet tudunk, tápláljuk a fő váltakozó áramát a hatalmas stressz – mintegy 15 ezer. Volt. Ez elég ahhoz, hogy leválasztja az elektronot az orbitéből. Ha a feszültség jelentősen kevesebbet kell tennie – az elektron egyszerűen nem lesz elegendő energiája az atomtól.

Mindezek után az elektronok elvesztett atomok megszerzik az előnyöket, és egy negatív töltésű elektródra nyújtanak. Ugyanakkor a szabad elektronok vonzódnak a pluszhoz. Mindezek a gázrészecskék (az úgynevezett plazma), lezárja a lámpa elektromos áramkörét. Mindezek eredményeként megjelenik egy fényes neon ragyogás.

Neon lámpák

Neon lámpák

Gyakran egy ilyen eszköz még egy népszerű LED-szal, mint fényforrásként. Ez a háttérvilágítás ugyanolyan szép lesz, mint a LED-ek, de a neonfény gyakran pontosabbnak tűnik. By the way, hogy a szalag a LED-ek, hogy a neon lámpa könnyen telepíthető saját kezével.

Neon lámpák

Több vizuális folyamat létrehozása neon lámpák láthatók az alábbi videóban.

Érvek és ellenérvek

A különböző elemek kiemelésére szolgáló eszközök használata pozitív és negatív pillanatokkal rendelkezik.

Az ilyen lámpák előnyei között kiosztható:

 • Neonnak különleges ragyogása van, és a világításuk nem ad ellentétes árnyékokat;
 • Hatalmas számú mindenféle árnyalat található;
 • A vezérlők segítségével beállíthatja a lámpa fényintenzitását és színét;
 • A fény simán megy, anélkül, hogy sötétített részvények és 360 fokos);

Neon lámpák

 • A minőségi eszközök 20 évig megszakítás nélkül lehetnek;
 • A háttérvilágítás művelete nem melegíti a lámpát, mert hőmérséklete nem haladja meg az 50 fokot, ami biztonságossá teszi ezeket a lámpákat;
 • A csövek egyenesek és valójában bármilyen lehetséges formában lehetnek, ami jelentősen bővíti működésük lehetőségeit: a csöveket akár az eredeti formában is meg lehet tenni egy bizonyos formatervezés díszítésére;
 • Az érintetlen helyeken való felszerelés lehetősége;
 • Lágy ragyogás és mérsékelt fényerő, amely nem irritálja a látást, nincs zaj, amikor dolgozik.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

De ez a gáz van, és nem túl jó oldala:

 • A Neon lámpák hatalma kisebb, mint a szokásos lámpáké és súlyosan alacsonyabb a LED-ekkel ellátott lámpáknál. Az ilyen csöveket átlagosan 10 watt / óra / óra / óra;
 • A csövekben lévő gáz összetételében veszélyes összetevők használhatók. Ez különleges pontosságot igényel a tervezés telepítésekor. A határidőket eltöltött csövek nem dobják össze a szokásos szemetet – külön ártalmatlanításra van szükségük;
 • Az üveg lámpái meglehetősen törékenyek, ha 1 közülük megszakad, vagyis a szomszédos eszközök azonnal kimegyek;
 • A háttérvilágítás ilyen lámpák nem biztonságos helytelen telepítés – az ívkisülés jelenhet meg a szorító érzés a üvegcső megsemmisül;
 • A háttérvilágítás nem biztosít olyan nagyobb fényt, hogy elegendő a szoba normál megvilágításához, ezért nem használható elsődleges világító eszközként, de csak a dekoráció háttérvilágításának. A szobában, ilyen világítással felszerelt, győződjön meg róla, hogy több hagyományos fényforrást telepít.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

Dimenziók

A cső előállításánál bármit is meghajlíthat, vagy a kívánt hosszra növelheti a csövet. Egy ilyen termékből nemcsak bármilyen betűt, hanem az egész szót és feliratot is létrehozhat, míg a betűtípus használható.

A tubes neonnal, ellentétben a lumineszcens eszközökkel, különböző paraméterek lehetnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a különböző formák reklámfilmjének létrehozásakor használják őket.

Az inert gáz különösen népszerű a műanyagból és a fémből származó betűk előállításához, mert nincs más lámpa a bonyolult formáik megismétlésére.

Neon lámpák

Az ilyen csövek átmérője 5 mm és 2 cm közötti lehet.

Általában minél nagyobb a termék átmérője, annál kisebb az inert anyag nyomása benne és az égéshez sokkal kevesebb energiát igényel.

A legjobb a háttérvilágítás a betűk mérete 30 és 40 cm között, 2 szálban 40-80 cm, 3 szál 80 és 120 cm között.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

Az otthoni fények létrehozására használt jelző lámpák fő előnye – miniatűr méretű, 10-18 mm. Ennek köszönhetően a Neon Lights telepíthető az ablakok mögött és a szobák fülkéjében, a lábazatok mentén és más, a nehezen elérhető helyeken.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

Színek

Meg kell tisztázni, hogy a lámpa neonnal ragyogjon minden színnel. Neon lámpák – a lumineszcens eszközök legközelebbi “rokonai”. Az üvegből készült csöveket különböző típusú gázokkal töltjük, és a kiválasztott gáz típusa befolyásolhatja a világítási színt:

 • A neonnal töltött csövek vörös és narancssárga fényt adhatnak;
 • Hélium világít a kék és a rózsaszín helyet;
 • Argon ragyog lila és kék;
 • A Crypton kékes és fehér színű, néha zöld színű;
 • Más színek megszerzéséhez ezeket a gázok szennyeződését használják, vagy foszforokat készítenek, például higanypárok.

Neon lámpák

A neonvilágítás attól függ, hogy az adott gerjesztési energia milyen eltér az eredetitől. Ezek a méretek, mint az elektron teljesítményparaméter, saját intervallumuk van. Ennek eredményeképpen kiderül, hogy a gerjesztési állapotban lévő bármely elektron csak a jellemzője, a hullámszerű fény hossza. Kiderül, hogy a neon fénye egyedi ragyogást ad.

Annak ellenére, hogy nyilvánvaló versenyzők – a lumineszcens lámpák ma rendkívül kereslet, a neon termékek megtartják a magas pozíciókat a modern könnyű eszközök világában.

Neon lámpák

Neon lámpák

Alkalmazás

A világítás ilyen népszerű gázra nagy figyelmet fordítanak, amikor a szórakoztató ipar telephelye – gyakran látható az éttermekben és a mennyezeteken az éjszakai bárokban, a kaszinóban és a drága klubokban, és ez is nagyon sok különböző létesítmények. Az ilyen háttérvilágítás fő hatását a használt gázok ragyogásának fülbemászó hangjai vonzza, amelyek segítenek egyedülálló légkörben vagy vizuális illúziók létrehozásában.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

A lámpák kiválasztása neon az otthonoddal, kitűnő kialakítást kaphat, amellyel az ünnepi légkör bárhol létrejön.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

Ezenkívül az üveglámpa működtetése egyedülálló tulajdonságai miatt és az utcai körülmények között. Háttérvilágítású jelek, látványos feliratok, kiemelő házak. A Neon lámpák még a repülőtéri felszállási és leszálláscsíkokon is láthatóak.

Neon lámpák

Neon lámpák

A lámpák és zsinórok, amelyek közé tartoznak az inert gázokat, mindenhol mindenhol használják.

Ők leggyakrabban használják:

 • Stílusos díszítés a lakásban;
 • Láthatatlan világítás létrehozása otthon;
 • Kültéri struktúrák, épületek vagy műemlékek nyilvántartása;
 • Reklám megvilágítása;
 • Vásárlási területek nyilvántartása.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

Az ilyen jellegű termékek meglehetősen széles körű használatát számos előnye magyarázza, amelyek közül kiemelheti a fényáram minőségét és szépségét:

 • A bútorok belső elemeinek megvilágítása. A szoba háttérvilágításán kívül lehetőség nyílik a bútorok bútorokkal. Minden szobában nagyon szokatlan hangot ad. Nagyon gyakran hasonló „hangsúly” ki van téve a kárpitozott bútorok, ágyak és üveg bútorok elemei: Többnyire ezek a szekrények és asztalok. Ez a lépés hozzáadja a “klub” hangokat a belső térhez, mert alkalmasabb lesz a modern stílusban díszített lakás számára;

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

 • Különböző tartozékok megvilágítása a házban. Együtt a tárgyak bútorok, inert gáz lehet borított kiegészítők, és az eredeti szoba dekoráció: festmények és változatos rések a falon, nagy tükrök és a növények. De olyan stílusos háttérvilágítás létrehozása a szobában, úgy véli, hogy sokáig nem tud tartani;

Neon lámpák

Neon lámpák

 • Megvilágított funkcionális terv. A háttérvilágítás neon a lakásban nemcsak fényes akcentus, hanem más feladatok megoldására is. Tehát egy ilyen fényhatás segítségével megvilágíthatja a lépcsőket vagy a lábazat lépéseit. Az, aki legalább egyszer az életében az életében a teljes sötétségbe esett, érthető az e gondolat előnyei. Emellett egyes autók tulajdonosai neonot használnak az autó kabinjában.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

 • Gyakran használják az ilyen világítást és Konyhai kötényre vagy étkezőasztalra. A Neon ideális a sötétben való kapcsoló kiemeléséhez.

Neon lámpák

Neon lámpák

 • A gipszszobrok és a különböző számok neon megvilágítása. Van egy másik érdekes lehetőség az ilyen eredeti háttérvilágítás kizsákmányolására – amely különböző gipszkészítményekkel és üveg vagy anyag keretformáival van lefedve, míg ezek a tervek saját kézzel hozhatók létre, vagy megrendelésre készülhetnek. Elképzelhető, hogy elképzelhető egy modern belső, ahol nem olyan fény, mint a fény, mennyit a szobrok helyesen kiemelnek. Vagy stílusos fényes lámpatest egy madár formájában, vagy egy üveg belsejéből kiemelve.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

 • A stílusos nagyon népszerű Matt üvegoszlopok, amelyek a beltéri világítás további forrásaigá válnak. A szinte átlátszó szintetikus anyagokból származó “Leping” inert gázt is használnak meleg hangulatos fényt is.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon mindenféle belső stílusban

Az apartmanban neonfény használható így:

 • Bármilyen típusú mennyezet háttérvilágítása;
 • Az ablakok megvilágítása;
 • Kiemeli a speciális paneleket a falon;
 • A falak, dobogók, lépések megvilágítása;
 • Rések és partíciók nyilvántartása;
 • A szoba zónái, padlóvilágítás a szoba kerülete körül, különböző fényformák létrehozása.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

Gyönyörű belső terek

A neon lámpák óriási mennyiségű lehetőséget biztosítanak a valódi kreativitás számára. Segítségük segítségével sok tervező megváltoztatja a sztereotípiákat, hogy az inert gáz megvilágítása csak az agresszív terv belsejében található helyiségekre alkalmas. De amikor segítségét a szobában szokatlan és meleg légkört teremthet.

Tökéletes kombináció – lámpa neon fény és mennyezet függöny. Az ilyen lámpa mind a stretch mennyezetekre, mind a gipszkarton szerkezetekre alkalmas. Ilyen lehetőségekkel a mennyezet vizuálisan látszik egy kicsit.

Az ilyen lámpák fényerejének megváltoztatásával szépen kiemelheti az egyik zóna a szobában, és az eredeti különböző, amely nagyon alkalmas kis apartmanok vagy stúdiók számára.

Neon lámpák

Neon lámpák

Neon lámpák

Nagyon szép háttérvilágítás Neon fog nézni a hálószobában, a legfontosabb dolog, hogy helyesen válassza ki a kívánt árnyalatú világítás. Ebben az esetben a legnépszerűbbek a zöld, lila és szelíd kék szín, amelynek segítségével az alkáli ágy megkülönböztethető.

Neon lámpák

Neon lámpák

A BAR világítás Neon az egész konyha hangsúlyát teszi. A bár alatt fényes világítás minőségi szinten növeli a konyhai munkahely áttekintését. A Neon az alsó szekrényeket is átalakíthatja. Kék és fehér színek kitűnő választás kiegészítő világítás a konyhában, különösen azért, mert tökéletesen hangsúlyozzák a hangulat a luxus esti és hatékonyan díszíteni a kilátás az ablakok a lakás vagy az ajtó.

Neon lámpák

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása