OSRAM lámpák

A csillárnak tudatosan kiválaszthat egy lámpát. Hasonló elem vásárlása, kevés ember gondolkodik a világítás, az élettartam, az energiatakarékos szint minőségére, és ez fontos. Az OSRAM lámpák megfelelő lehetőség, amely számos jelentős előnyt ötvöz.

Egy kicsit a márkáról

OSRAM lámpák nem egy évig vezetnek a piacon, ami kiváló mutató és a vásárlás oka. Ezeknek a termékeknek a népszerűsége a legmagasabb minőségi előírásoknak és sokéves tapasztalatnak köszönhető a híres németországi OSRAM cégnél. A vállalat továbbra is gyorsan fejlődik, bemutatja a modern trendeket és az új technológiai pillanatokat, megérdemelte a termékeik egyre nagyobb számú rajongóját.

A világítóberendezések széles választékát szisztematikusan frissítik és javítják. Jelenleg a cég gyárt lámpák működését a mindennapi életben, az iparban és az autók, a termelés a berendezés külső, valamint belső használatra, speciális streamstorming eszközök világítóberendezések.

Termékek beszerzése A vállalatok fizikai és jogi személyek, nagykereskedelem és kiskereskedelem. A hivatalos honlapján a vállalat számos ötletet képvisel a helyiségek és példák tervezéséről az OSRAM termékek használatára.

A minőség egyedisége hangsúlyozza a speciális célú lámpák előállítását – például a kifutópálya megvilágítását és az orvosi berendezések használatát.

Az OSRAM által benyújtott lámpák fő műszaki jellemzői nem korlátozódnak az általánosan elfogadott háztartási normákra. A hossz és az átmérő hossza különböző határértékekben változik.

Ennek eredményeképpen számos előnyt adhatunk a vállalat termékeinek:

 • a legmagasabb minőségű eszközök, beleértve a külső jellemzőket, technikai mutatókat és hosszú üzemidőt;
 • Széles körű alkalmazások – széles választéknak köszönhetően.

Fajták

Az OSRAM cég minden modern típusú világítóberendezőket gyárt. A fogyasztók hagyományos lámpák mellett a fogyasztók megvásárolhatják LED, lumineszcens, szál, halogén, valamint sok más energiatakarékos modell.

A felsorolt ​​fajták mindegyike számos módosítást tartalmazhat – az alkalmazás körétől függően, amelyet a burkolatok alakjának különbségeiben fejeznek ki. Ezek lehetnek olyan elemek, amelyek a lombik gömb alakú vagy körte alakúak, kis beépített eszközök és masszív projektorok komplexek.

A modern menedzsment módszerek biztosítják a beágyazott vezérlőket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy intelligens otthoni vezérlőrendszerekkel kombináljunk eszközöket. A kategória autóipari világítás eszközök között szerepel a jelzés és a jelzőlámpák, előételek, optika.

Az Osram teljes választéka több mint 5 ezer. A modellek fajtái.

 • OSRAM izzólámpák – termékadatok (más gyártókból származó termékekhez képest) sokkal hosszabb életet és legjobb fényerő mutatókat tartalmaznak. Az ilyen típusú lámpa népszerűsége a közelmúltban csökkent, ez az alternatív (gazdaságosabb) opciók előállításának köszönhető, de a vállalat nem hagyja abba az ilyen termékek előállítását.

 • Széles használatú szféra halogén lámpák Műszaki adatok miatt hosszabb élettartamra, mint a szabványos izzólámpák. Az OSRAM-választék által képviselt halogéntermékek nagy része a fényerőszabályozás képessége, a lombikok és a méretek méretének széles választékával rendelkezik.

 • Fluoreszcens energiatakarékos lámpa – Ez a fajta jelenleg a fogyasztók népszerűségének csúcsán van (annak hatékonysága miatt, tökéletesen kombinálva tömörséggel). Az ilyen eszközök előnye az alacsony villamosenergia-fogyasztás magas fénykibocsátása. A munkafolyamat folyamatában lévő lumineszcens energiatakarékos elemek szinte nem melegítik őket, így műanyag mennyezetű lámpákban használhatók.

Ez a típusú lámpák különleges rendelkezésére állnak az ártalmatlanításra, mivel a kompozíció tartalmazza a higanyt.

 • LED LED-es megvilágítók – Ez a kategória rendelkezik a legszélesebb termékkínálattal, mivel mindig jó igényt használ. A különböző dekoráció és a helyiségek különböző elemeinek létrehozására és tervezésére való képessége általában különösen népszerűvé teszi a fogyasztók körében. Az OSRAM dióda lámpákat különböző módosítások tartalmazzák, amelyek minden világítási rendszerre kiválaszthatók.

A technikai oldalról a LED-rendszerek jelentős helyet foglalnak el, mivel jó ellenállással rendelkeznek a különböző mechanikai hatásokkal szemben, és a vállalat teljes körében a legalacsonyabb villamos energiát fogyasztják.

 • Szálas eszközök – Ez az elektromos világító lámpa kívülről megkülönböztethetetlen az izzólámpából, de ezeken az eszközökben egy izzólámpa helyett egy LED-ot használnak. Az ilyen megvilágítók egyesítik a LED modulok és izzólámpák pozitív aspektusait.

 • Gázkisülés lámpák – A világítás egyik legkisebb forrása. Ezt a fajot nem alkalmazzák hazai célokra, mivel az ilyen eszközök káros anyagokat tartalmaznak, és bizonyos ártalmatlanítási feltételek létrehozását igénylik. Nagyon gazdaságosak, hosszú élettartamúak, kiváló színvisszaadási stabilitás.

Ezért gázkisüléses készülékek OSRAM világítási pedig elsősorban a vitrinekben a kereskedés csarnokok, és kiemeli az arénák és mindenféle standok, akkor lehet használni az ipari és középületek.

 • Speciális eszközök – Ez a kategória a termelés OSRAM eszközöket tartalmaz bio és photolalls, infravörös lámpák, nagy méretű, közvilágítási berendezések, vetítés rendszerek.

OSRAM éjszakai megszakító lámpák – kiváló minőségű fényforrások az autók számára, amelyek kiváló eredményeket adnak a tesztelés során.

Lámpák kiválasztása otthon

A modern lámpák műszaki jellemzőinek tartományának változatossága és szélessége kötelezi a termékeket választva a gondolkodó megközelítést. Nem csoda, hogy úgy vélik, hogy a lakossági helyiségek megfelelő szervezett megvilágítása kulcsfontosságú a bérlők jó jólétének, és amikor az eszközök egyes műszaki paramétereit veszi át, szintén képes egy családi költségvetés megmentésére. A kiválasztás során fontos, hogy ne folytassa csak az árkategóriát, mert az olcsó termékek eltérnek a rövidnel és jelentős hátrányokkal rendelkeznek.

A félreérthetetlen választás az eszközök árának és műszaki jellemzőinek ésszerű aránynak tekinthető.

 • Az egyik legfontosabb technikai paraméter Hajtómű A világítás (villamosenergia-fogyasztás). A mindennapi életben az alkalmazott eszközöknek 40-100 W-os teljesítménye van. Energiatakarékos fluoreszkáló és LED lámpák fogyasztanak 5-10 w.
 • A következő fontos paraméter az A fényáram minősége, A mérési egység Lumen, LM (LM). Minél nagyobb az LM aránya egy W-ig, annál jobb a fény átadása.
 • Színhőmérséklet – Ez a jellemző közvetlenül érinti a személy pszichéjét és hangulatát, Kelvinben mérik. Minél alacsonyabb a jelző, annál sárosabb árnyalattal rendelkezik.
 • Élettartam – fontos paraméter, amely a világítóeszköz megbízhatóságát és gazdasági előnyeit okozza órákban.

A választás során figyelembe kell venni a bázis tervezési jellemzőit és méretét.

Vélemény

A vállalat bármely termékének tulajdonosai sok pozitív termékértéket hagynak – különböző kritériumokról. Köztük – tartósság, megbízhatóság, biztonság, sokan említik a megjelenés eredetiségét. Az autósok a legelégedettebbek maradnak, ami megjegyzi az OSRAM fényforrások kiváló minőségét és tartósságát, amely nem veszíti el a kezdeti tulajdonságokat a működés során.

Vannak vélemények, amelyekben a vásárlók panaszkodnak, hogy néhány fluoreszkáló lámpa nem adja meg a garantált időt. De ez a helytelen működési feltételek miatt következik be: gyakori bekapcsolási és feszültségcsökkenés a hálózaton.

Elég magas költségek – az ilyen világítóeszközök kevés hátránya, de ezt a hibát az általános minőség és a jó teljesítmény jellemzői igazolják.

További információ az OSRAM lámpákról A következő videóból tanulsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: