Plafonov fajtái

  A világítóeszközök nagyon fontosak és elengedhetetlenek bármely belső elemek. Nem csak a fényt szétszórják, hanem kiegészítik a helyzetet is. Egy csillár cseréje zárt térben radikálisan megváltoztathatja az egész együtteset. Hogy a szobában lévő helyzet olyan harmonikus és vonzó volt, amennyire csak lehetséges, helyesen kell felvenni a plafonok stílusát.

  Mit?

  A mennyezet a megerősítéshez kapcsolódó lámpa része. Egy ilyen egyszerű kialakítás miatt egyes világítóberendezések fajtáiban díszítő komponens biztosított.

  Nézetek

  Megkülönbözteti a különböző típusú mennyezetet. Mindegyikük bizonyos izzók számára készült, mind a belső, mind a szabadtéri világításhoz. A plafonok mind a városi lakásban, mind a vidéki házban megengedettek. Szerencsére ma a boltokban találsz sok különböző lehetőséget.

  Az izzók száma

  A telepített izzók száma. Egy szoba megvilágításához használhat egy fő mennyezetet erőteljes világítással vagy több kis eszközzel. Egy kis szoba 14-18 kV-os területen. M. Ajánlatos több kis plofét használni. Lehet, hogy nem nagyon világos, de a fényük együttesei elég lesznek.

  A kompakt plankokban csak egy villanykörte van telepítve. Ha a lámpa nagyobb, akkor 5-6 bázis található benne. Az ilyen plafon használatának folyamatában be kell tartania a gyártó ajánlásait bizonyos izzók kiválasztására és telepítésére.

  Zártság mértéke

  A plofonok is zárva vannak, nyitottak és félig zárva vannak. Zárt opciók Kiváló szétszóródási lágy fény az egész térben. A nyitott típusok csak egy bizonyos területen fókuszálnak. A fény a padlóra, a mennyezetre vagy bizonyos szögben kell lennie.

  A plankok tervezése leggyakrabban attól függ, hogy milyen helyiséget találnak. Például egy zárt változat megnyugtató lesz, így jobb, ha a hálószobába telepítheti.

  A kültéri puszta lefelé irányuló elmaradást harmonikusan néz az étkezőben vagy az étkezőben. Ha egy ilyen eszközt irányít, akkor a nappaliban lóghat.

  A félig zárt PLAFOF jól néz ki a teremben.

  A kürt tüdőhöz

  A placonok a felfüggesztett kürt csillárokban vannak jelen. Izzókkal zárva vannak. Az ilyen elemek nem a mennyezet felszínéhez kapcsolódnak, hanem a világítóeszköz megerősítő szarvához. A plafonok többek lehetnek. Például egy oktopikus kialakítású lámpa, amely a mennyezethez kapcsolódik, nagyon hatékonyan tűnik.

  Gyakran egy sor extractriai eszközökkel ellátják a tartalék gerendákat. Az erős fűtés miatt minden egyes mennyezetnek saját korlátozása van a telepített izzók erejére. Ez a Nuance-nek figyelmet kell fordítania, amikor megváltoztatja az eloltott lámpát az újra. A régi jó izzók mellett más források is használhatók a lámpánál: halogén, LED vagy lumineszcens (nappali fény izzók).

  Káromkodás

  A közelmúltban a forgóüzemekkel rendelkező modern lámpák aktívak aktívak. Az ilyen világítóeszközök nem csak mennyezet, hanem fal vagy asztal is. Ezekben a struktúrákban a nyitott Plaffones leggyakrabban jelen van, amelynek pozíciója mérlegelési jogkörrel megváltoztatható.

  Ma a leggyakoribb forgó lámpák fémből készültek. Harmonikusak a modern stílusú belső terekben. Gyakran ezek az alapok két, három és több pofon járnak.

  Távoli lámpákhoz

  Ezenkívül a Plaffones a távoli lámpák sokféle fajtájához szükséges. Az ilyen eszközöket konyhai fejhallgatók, szekrények, ágyfej és t. D. Az ilyen modellek különböző formákból készült kis placonokkal vannak felszerelve. Leggyakrabban ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szerelvények, de több eredeti lehetőség van a kontrasztos részletekkel.

  Közlekedési érzékelővel

  Sok tulajdonos van telepítve az udvari funkcionális modellek mozgásérzékelővel. Az ilyen termékek speciális mikrohullámú mozgásérzékelőkkel vannak felszerelve. Nagyfrekvenciás elektromágneses hullámokat küldenek és vettek.

  Világító készülékek ilyen kiegészítésekkel világítanak abban a pillanatban, amikor a hőt kibocsátó test a cselekvési mezőbe esik. Egy idő után kialszik az udvar eltávolítása után. Az ilyen dolgok nagyon gazdaságosak és biztosítják a lakhatás biztonságát. A világítóeszközökön lévő placonok olyan anyagokból készülnek, amelyek a kemény időjárási viszonyoknak és a hőmérsékletcseppeknek ellenállnak.

  Kettős

  Érdekes design dupla mennyezetű. Szabályként a külső oldala átlátszó vagy áttetsző, és a belső rész egy adott színben egy sűrű anyagból készült anyagból készül. Egyszerűen tedd, hasonló elemek egy design – egy plaffone a mennyezeten.

  Űrlapok és méretek

  A placonok különböző formák és méretek. Leggyakrabban klasszikus kerek vagy félköríves lehetőségek vannak. Ez lehet egy tömeges tál tökéletes forma, gömb, félteke, egy tiszta kívánság vagy egy lapos kerek lemez. Hasonló tételek ugyanolyan harmonikusaknak tűnnek mind az otthoni, mind az üzleti légkörben. A legfontosabb dolog az, hogy helyesen vegye fel a megfelelő stílus modelljét.

  • Kerek modellek Alkalmas beltéri és világításhoz. A mennyezethez vagy falhoz csatlakoztathatók.

  • Elegáns design van Cone Plafof. Leggyakrabban hasonló lehetőségek lógnak egy étkezővel, a biliárd vagy az asztal felett, valamint a bár felett. A hasonló lehetőségek kifinomultak és szépnek tűnnek. Ma kiválaszthat egy kúpos síkot bármely szín és stílus. A legnépszerűbbek fémfelületekkel és zöld vagy sárga opciókkal rendelkeznek.

  A keretek gyakran gyepekkel vannak felszerelve. Az ilyen eszközök fényében nagyon kényelmes könyvek olvasása vagy rönkök böngészése.

  • Modern stílus birtokában van Négyzetes plafonok. Ezek lehetnek volumetrikusak vagy laposak lehetnek. Hasonló lehetőségeket lehet gyakran megtalálni a szilárd irodaházakban, de ez nem jelenti azt, hogy nem helynek helye az otthoni légkörben.

  A placonok ilyen modern modelljeinek felvétele szem előtt kell tartania, hogy a klasszikus belső terek nem valószínű, hogy illeszkednek. A részleteket jobban kiegészítik a progresszív és futurisztikus együttesek.

  • A közelmúltban, a divatos nagyon népszerűek Hengeres plafonok. Az ilyen lehetőségek hosszúak, közepes vagy rövidek lehetnek. A placon-hengerek valóban mesés megjelenésűek. A lámpák segítségével olyan részletekkel rendelkezik, amelyekben romantikus és kényelmes szobát hozhat létre a szobában. A hengeres plofonok gyakoribbak a modern belső térben vagy együttesekben a lenyűgöző japán vagy kínai stílusban.

  • Ha Ön a nem szabványos megoldások ismerete, akkor biztosan megkóstolod Nonpriviális plafonok virág, szirom, csengő, pot, dudorok és t formájában. D. Érdekes olyan modelleket nézni, amelyekben a mennyezet szerepét a különböző anyagokból származó kis golyók végzik.

  A placonoknak optimális méretűnek kell lenniük, hogy a világítóeszköz ne tűnjön nevetségesnek és jól illeszkedjen a belső és az elrendezésbe. Például egy kis méretű szobában, nem lesz harmonikusan nézni a mennyezet csillárát egy túlzott ömlesztett fapponnal vagy több nagy gerendával a különböző szarvakon.

  Ilyen környezetekben jobb kiválasztani a közepes vagy kis méretű objektumokat, különben a mennyezet túl alacsonynak tűnik.

  Tágasabb szobákban olyan csillárokat telepíthet nagy vagy bonyolult plofonokkal. Ilyen körülmények között nem fognak térni.

  Stílusok

  Egy harmonikus és gyönyörű belső térben minden részlet fontos. Ugyanilyen fontos, hogy ragaszkodjunk a szobában kialakított stílushoz. Nem lesz képes kiegészíteni a tűző lámpatestet, díszítve egy fekvő gyöngyökkel, modern stílusú high-tech vagy trendi padlással.

  • Kiváló házi készítésű plafoughs egy vintage vénában látványos lesz A modernista belsejében.
  • Ha megfelelő háttérvilágítást szeretne hozzáadni Tetőtéri stílus, Ezután jobban lépjen kapcsolatba a divatos világítóeszközökkel fém placonokkal. Abban az esetben, ha úgy tervezed, hogy a belső lámpával díszítik a belső lámpát házi elemekkel, ónlemezek vagy alumínium körök alkalmasak a készülék díszítésére.

  • A plafonok elegáns designnal rendelkeznek Retro stílusban. Hasonló belső terek esetén a fényes és kontrasztos eszközök tökéletesek. Számos különböző árnyalatot kombinálhatnak magukban. Az okosabb lesz, mint egy lámpa, annál jobb. Ha több csendes opció támogatója, akkor a klasszikus nyitott gerendákat kell keresnie a kovácsolt részletekkel és az ősi alatt stilizált felületekkel.
  • A többszintű Plaffones rendelkezik az eredeti kialakítással Kínai stílusban. Hasonló opciók gyönyörű nyitott nyitott, összefonódva kontrasztos árnyalatok a felületükön és a fényesen megkülönböztetett sötét részletek a fából. A falra szerelt opciókat gyakran a kínai építészetre jellemző miniatűr elemekkel díszítik.
  • Érdekes megjelenés rendelkezik placonokkal trendi stílusban Modern. Általános szabályként elnémított színekben végzik őket, és a megfelelő geometriai formák vannak. Az ilyen elemek sok modern együttesben élnek.

  Anyagok

  A világítási piacon egyre növekvő versenynek köszönhetően a kiváló minőségű termékek választékának sokszínűsége folyamatosan növekszik:

  • Ha kis mennyiségű pénzed van, akkor fontolja meg az olcsó vásárlás megvásárlását Műanyag plafons. Hasonló elemek absztrakt formák. Termelésük hőálló műanyagot használ, amely nem különbözteti meg a külföldi szagokat. Ez a nyersanyag nem deformálódik a magas hőmérséklet hatása alatt.
  • Az örök klasszikusok közé tartoznak Üvegplaházak. Az ilyen másolatokat leggyakrabban sok éven át termelik. A mai napig az üveggerendákat hihetetlenül gazdag választék képviseli. Kiválaszthatja a megfelelő opciót bármely irányba.
  • Az eredeti és gazdag tervek megkülönböztetik Többszínű üvegből. Egy ilyen egyedi elem lágy és meleg fényt képezhet a szobában, amely speciális varázsa és romantika segítségével növeli a helyet.

  • FémOpciók a legtartósabbak közé tartoznak. Felületük nem átlátható, és ez az ilyen lehetőségek egyetlen hátránya. Hasonló részletek sok belső teret fognak találni, különösen, ha modernek.
  • Könnyű, nagy igény szerint ma élvezze Alumínium plafonok. Van egy tömör és divatos design. Ha egy fényes dekoratív mennyezetet szeretne felvenni, ami hangsúlyozta ezt, vagy a helyiségek stilisztikai iránya, akkor jobb figyelmet fordít az elegáns kovácsoltvas modellekre.
  • Sok együttesben szervesen keres Papírplaházak. Az ilyen elemeket bármely speciális áruházban lehet elvégezni vagy megszerezni. Lehetnek különböző és bonyolult formájuk. Általában az ilyen lehetőségek a leginkább puha és finom fényt bocsátják ki, amely nem különbözik a nagy fényerőben.

  • Amazing Shadow Plexus kiderül, ha a pofon fordul Fából. Az ilyen könnyű eszköz lehetővé teszi, hogy kiemelje a szoba bizonyos részét az intenzívebb világításhoz.
  • Nagyon óvatosan szétszórja a fényt Kereskedelmi termékek. Egyetlen más modell sem fog annyi otthoni kényelmet biztosítani a szobához és a meleghez, mint a szövet.

  Ma a világítóberendezések üzleteiben sok más típusú plafimum is teljesíthető. Lehet, hogy nem csak üveg vagy fém, hanem fonott, kerámia, agyag és polikarbonát modellek is.

  Színek

  A mennyezet színe a szoba belsejébe kell jönnie. Szerencsére a modern gyártók sokféle fajtát termelnek, amelyeknek klasszikus és fülbemászó színek vannak:

  • A leggyakoribbak Átlátszó placonok. Lehet, hogy fényes vagy matt felülete van. Hasonló beállításokat lehet univerzálisnak nevezhetjük, mivel széles választékban vannak. Még a klasszikus együttes számára is megfelelő átlátszó opciókat választhat.
  • Sok belső teremben vonzó placonok lesznek Klasszikus virágok (fekete, szürke, barna, fehér). Visszhangozhatják és ellentétesek fal- vagy mennyezeti kárpitokkal.
  • Díszítse a szobát szép Színes opció. Ma a boltokban sokszínű modelleket értékesít bármely együttes számára. Például pozitív zöld, lédús narancssárga vagy napos sárga árnyalatú lehet.

  Gyártók

  Gyönyörű és kiváló minőségű hajók, vázák és ételek termelnek egy Nikolsky világítóüveget, amely szerepel a vállalatok csoportjában “Maksky”. A nagy gyártó választékában vannak felszerelve a lakóépületek, hotelek, szállodák, szállodák, üzletek, bevásárlóközpontok, kertek, parkok és t. D. A NIKOLSKY üzemből származó üvegtermékeket különböző módon feldolgozzák: kémiai módon érik el, homokfúvással, festett és díszített dekvonással, valamint a látványos rajz mellett is kiegészülnek.

  A kézzel készített üvegtermékek üveg stúdióüveget gyártanak Vikaartglass. A szó szerinti értelemben létrehozott alkotás egyedülálló és kizárólagos. A Vikaartglass Studio gyártja a színes vagy matt üveg méretét és összetettségét, valamint a kristályt.

  Az eredeti üveggerendák egy másik híres céget kínálnak – Nyugati szárny. A márkanév alatt lévő termékek nemcsak a klasszikus, hanem az eredeti tervezésben is előállíthatók. Kiválaszthat egy megfelelő példányt mind a minimális, mind az ultra-modern együttesek számára.

  Hogyan válasszuk ki?

  A plafonok bármilyen szobában telepíthetők. Tágas és kis méretű ház lehet. A legfontosabb dolog az, hogy komolyan kezeljék a részletek formájának, színezésének és külső kialakításának kiválasztását:

  • A Close Koridor Khruscsovban egy kis példány tökéletesen illeszkedik, a világítás magas színvonalú diszperziójához és a rendelkezésre álló helyek megtakarításához.
  • Nem ajánlott vásárolni lámpákat a folyosóra túl nagy mennyezet, mivel vizuálisan “eszik” szabad helyet, és szűkebbé teszi.
  • A kis szobáknál kis lámpákat vásárolhat a falra. Az ilyen elemek nem fognak sok szabad helyet foglalni, és vizuálisan alacsonyabbá teszik a mennyezeteket.
  • A gyermekszobában válasszon egy síró lángot, fényes és pozitív színezést. Különböző díszítőelemekkel, rajzokkal és színes nyomatokkal díszíthető.

  • A konyhában ajánlott több mennyezet megvásárlása. A helyi világító eszköz, amely a helyi, nagyon sikeres megoldás.
  • Ha egy tágas nappalira van szüksége, alacsony mennyezetű tágas nappalira, akkor néhány ekvivalens opciót kell raktároznia, vagy egy középső eszközt, amely egy bizonyos távolságban helyezkedik el.
  • Ha van egy szakaszos mennyezet a szobában, akkor a lámpákat jobban választják a LED-es vagy fluoreszkáló izzókkal. Az ilyen példányokat kisfokú fűtéssel megkülönböztetik, a mennyezeti fóliát rombolva.
  • Egy beton vagy gipszkarton mennyezeten bármilyen típusú izzólapot telepíthet. Ezt azzal magyarázza, hogy az ilyen anyagok nem félnek a magas hőmérsékletek expozíciójától.
  • A placonok kiválasztása a lámpa fényes izzók számával, figyelembe kell venni az összesítettségüket az aggregátumban. Tehát több fényforrás a fényerő nem ad ki olyan intenzív világítást, például egy lámpát egyenértékű erővel.
  • Ne felejtsd el a belsőépítést. A flafnak harmonikusan illeszkedik a szoba stilisztikájába.

  Gyönyörű belső terek

  • A fekete megerősítésű üveg lekerekített plafonok látványosan kiemelik a sötétbarna laminált krémfalak és padló hátterét. Ebben a szobában helyezzen fehér hangulatos foteleket és bársonyos kanapét. Ágy a padlón bolyhos fehér szőnyeg.
  • A világos szobában magas ablakokkal és sötétbarna parcquets-ben harmonikusan nézi a felfüggesztő lámpát kerek papírral vagy műanyag műanyaggal. Tedd egy ilyen légszobába karamell kanapé magas lábakon, fehér összecsukható szék és ágy a padlón gyengéden rózsaszín szőnyeg.

  • Egy tömör konyhában szürke falakkal és barna padlóval érdemes elhelyezni egy gyönyörű sötét csokoládé fülhallgatót természetes természetes fa mintákkal. Az ilyen szobában lévő étkező felett harmonikusan néz ki a fedélzeti fehér hajók fehér.
  • Az eredeti lámpák fekete fémlemezekkel lóghatók az ágyon a divatos hálószobában a tetőtéri stílusban. A falakat az ágyzal szemben díszes téglákkal elválasztják, és helyezzük egy fa csövet a TV alatt. Lógjon egy ilyen fekete-fehér nagy képen. Az alvóhely közelében, tegyen egy barna vászon szekrényt.
  • Nehézfém plafonok a kábeleken, festett fekete, fehér falakkal és könnyű laminátummal felszerelhető. Ebben a szobában tegye a szürke kanapét és a sötétbarna kerek táblákat. A padlón, egy piros bézs árnyalatú szőnyeg, és nagy festményeket lógnak a falakon egy bagoló keretben.

  Érdekes ötletek a lámpák helyszínéről a placonokkal különböző belső térben – a következő videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: