Tiffany lámpák

A személyiség fényesebbé válik az otthonuk rendezésének kérdésében. Eredeti és kifejező légkört teremt magában, egy személy keresi az eredeti belső tárgyakat, hogy segítsen megbirkózni ezzel a feladattal. A döntés elérési útjának egyik művelete lehet a lámpa megszerzése a “Tiffany” stílusban, sokszínű üvegből készült.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

7

Fotók

A teremtés története

A Tiffany lámpák nukleációjának korszaka a XX-évszázadok XIX-elején esik, amikor a modern stílus uralkodott körül. A márka megkapta az egyedülálló nevét, köszönhetően a szerzőnek, az amerikai művész Lewisnak, Tiffany kényelmének, a Tiffany & Co híres ékszervállalatának alapítójának fia. Az arisztokrata családban és Párizsban tanult, Lewis megszokta a luxus és a gazdagság légkörét, amely a jövőbeli alkotásaiban tükröződött.

Tiffany lámpák

A művészeti történészek az ő idejük kultikus tervezőjét és egy nagyszerű mestereket tekintik az ólomüveg ablakok gyártásában. A saját technológiájával létrehozott világítóberendezések megszerezték a népszerűség és a világméretű elismerést.

Originals csillárok és lámpák az ólomüvegből, amelyet egy híres művész, és ma érdeklődik a gyűjtők számára.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Gyártási technika

A “Tiffany” festett üveg termelési technológiája a mesterhez tartozik. A találmány előtt az ilyen berendezés nem létezett. A lényege a következő: a színes üveg minden eleme fém fóliával van burkolva, majd az ón forrasztóval ragasztva. Ez a technika lehetővé teszi, hogy mintákat és díszítéseket a komplexitás, és ami a legfontosabb – a képesség, hogy megkapja az ömlesztett termékek hajlító.

A nagy Matra tervezési tehetségének és makacs munkájának köszönhetően különböző formák és stílusú megoldások mozaiküveg gerendákkal rendelkezünk.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Nézetek

Ólomüveglámpák, mint bármely más, akkor oszthatók 4 kategóriába.

Mennyezet

Leggyakrabban a világítás fő forrásaként szolgálnak. Egy ilyen csillár nyer egy monofonikus könnyű mennyezet hátterében, és biztosan nem marad észrevétlenül semmilyen belső térben. Színes szemüvegek egy hófehér háttéren azonnal vonzzák a kilátást mindenkinek, aki szerepel a szobában.

Az ilyen lámpa előnye, hogy még az off állapotban is támogatja a szoba stílusát, és kifejeződik. És ha be van kapcsolva, az egész szobát világos színek megvilágítják, emlékeztetve a játék kaleidoszkoszkoszkoszkoszkoszkoszkópot.

Érdemes megfontolni, hogy az ilyen csillár dinamizmust ad hozzá a belső térhez.

Ha a szobát pihenőhelyként használják, és pihenhetnek, akkor jobb, ha előnyben részesítjük a lámpák modelljeit, ahol a nyugodtabb szemüveg árnyalatúak, amelyek a szoba nyugtató légkörét hozzák létre.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

falra szerelt

Egy festéses üvegcsillapításban a csillár megteremti saját stilisztikai egységét a belső térben. Az ilyen lámpák modelljeinek kiálló gerenda van, hasonlít egy zseblámpára vagy a sconce formára. A szobát zónára használják.

A tágas nappali megfelel egy termék kiemelkedő flappon és bátor színű megoldásokkal. A hálószobában az ideális megoldás a lámpa ölje, harmonikus árnyalatokkal és enyhe fénygel. Ez hozza létre a bouire hangulatot.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Asztali

A fényforrások bármely belső tér győztes akcentusává válnak. Az asztali lámpa standard opciója stabil masszív alap és egy foltos lámpa árnyék. Az ilyen fényforrás tökéletesen kiegészíti a mennyezetcsillár Tiffany stílusban.

Tiffany lámpák

Szabadtéri

Hozzon harmóniát és kényelmét bármely szobában. A lámpa egyfajta padló lámpa, színes lámpás lámpás. A szoba stílusától függően a lámpaház alakja kerek vagy faceted.

A világítás kellemes bónusza az ő mobilitása – a padló lámpa átrendezhető a szoba bármely pontján. A rekreációs területen található, meleg légkört teremt egy barátságos beszélgetéshez, vagy egy hintaszékben nyugdíjba vonul.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Különböző belső stílusokban

A “Tiffany” stílusban a lámpatestek széles körű modellekkel rendelkeznek. Az ilyen termékek harmonikusan illeszkednek bármely belső térbe:

  • gótikus. Kedvenc stílus az ólomüveg használatához a szoba dekorációjában. A középkori személyiség, a lehető legtöbb luxust és nagyságot igényel. A gótikus stílus a belső térben rejlő hosszúkás ablakok, csúcs ívek, ólomüvegek és szokatlan világítási megoldások. Az ilyen kialakításhoz jobb választani modelleket aranyozási és merész színkombinációkkal: piros, zöld, kék, világos sárga üveg.

Tökéletesen illeszkedjen az ilyen terméktervezéshez kézi kovácsolás elemekkel. Ez egy asztali lámpa lehet egy tulipán formájában, egy kovácsolt szárral vagy fali sconium formájában, gótikus zár formájában, kovácsolt elemekkel.

Tiffany lámpák

  • barokk. Az arisztokratikus stílus rejlik a pompás és a személyiségben. Az ilyen design célja, hogy szándékosan bizonyítsa a gazdagságot és a hatalmat, így a belsőépítészetben olyan elemek, mint az arany, stukkó, bársony és kárpitok. Ólomüveg lámpatestek hangsúlyozni kell a pénzügyi állapotok, több esetben a termékeket válasszák arannyal vagy wroughtted állvány.
  • Klasszikus. Ezzel ellentétben az előző stílusokkal, ebben a dekorációban jobb elkerülni a merész színű megoldásokat és az akklistaságot, ennek klasszikusai nem jelentenek. Az épületek, meg kell választani termékek szakaszában pasztell árnyalatok, semleges geometriai vagy virágmintás, amelyet hangsúlyozni visszafogottság és elegancia.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

  • Keleti stílusú. A festékek identitása és lázadása számos ország állampolgárait vonzza, különösen az európaiakat. Ahhoz, hogy továbbítsa a keleti chic-t a dekorációban, használjon lámpákat virággal vagy állati mintával, a rajzvezetékeknek megfelelőnek és simaaknak kell lenniük. Jellemző színes stílus – sárga, barna, narancssárga.
  • Ország. Létrehozva, hogy személyiségét és kényelmét a falusi házak, a kommunikáció a természet és a nemzeti jellemzők. Az ilyen kialakítás magában foglalja a természetes anyagok és szövetek, természetes árnyalatok, a divatos dolgok hiányát. Itt tökéletesen illeszkedik a régi napok alatt készült lámpák. Ehhez a terméket mesterségesen idősebb a patting. A virágok jobb, ha zöld, barna, bézs.
  • Csúcstechnológia. Az ultra-modern stílus, amelyet a dinamizmus és a minimalizmus részletesen jellemez. A lámpákat könnyű és átláthatósággal kell ellátni. Néhány vonal, csak egy egyszerű geometria a minta és monotónia a szín döntésben.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Népszerű minták

Kedvenc dísz Tiffany természetes minták voltak: Lotus levelek, arany eső (ratchlet), maks, szitakötők. Azonban nem minden alkotás a Matra munkája. Sok a tervezési megoldások tartoznak a mester a mester, egy nő nevű Clara Pierce Watcol. Könnyű kézzel, szerény díszek a művészeti nevekben – Glicinicia, Narcissus, bazsarózsa. Híres az egész világon “Dragonfly” szintén ez a tehetséges művész tartozik.

Bár az ólomüveg “Tiffany” fő chipje az egyediségük és az egyediségük, a leggyőzkodó modellek még mindig másolják, imitálják a mester stílusát. És ez nem tekinthető mozdonynak.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Hol lehet megvásárolni?

A mai napig a Tiffany lámpák még mindig trendben vannak, és sok belső stílusban használják. A jól ismert márka valódi termékét csak zárt aukciókban vagy régiségekben vásárolhatja meg. De egy modern személy, elrontott nanotechnológia és globális ipitizáció megvásárlása, kissé kézműves és durva.

A tiffanyi lámpák és lámpák a modern értelmezésben ma számos gyártót kínálnak, beleértve azokat is, akik az Oroszországban tanúsítvánnyal rendelkeztek.

Tiffany lámpák

A Tiffany valamennyi technológiai szabályzatban létrehozott valódi világítóeszközeit magas költségek jellemzik. De a szint lámpák megfelel az ár – ezek eredeti, van egy minőségi garancia, különben is, ők tehetők a rend, függetlenül felfedezni a dísz.

Azok számára, akik nem állnak készen arra, hogy egy ilyen tervezői dologra, olcsó analógok vannak Kínából. Nem olyan egyedülállóak az ötletükben és stilisztikai döntésükben, de az átlagos fogyasztó számára hozzáférhetőbbek.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Hol kell bejegyezni?

A lámpa kiválasztása a Tiffany technikában gyakran függ a funkcionális célállomástól:

  • Nappali. A párosított lemezek relevánsak lesznek a Loser Ensemble-ben, hasonló stílusban és színes megoldásokban.
  • Hálószoba. Amikor a dekomria, Boure megpróbálja elérni a béke és a béke légkörét, hogy a belseje hozzájáruljon a kikapcsolódáshoz. Az akcentus beltéri a további világítás forrásait teszi. Az asztali lámpa vagy a fék a Tiffany technikában könnyen olvasható könyvek. A kültéri padlólámpa intim környezetet hoz létre, és lehetővé teszi, hogy kevésbé valószínűsítse a mennyezeti csillárokat.
  • Gyermekek. A tündérmesék és a gondtalan gyermekkori légkör kialakítása érdekében használjon ólomüveg lámpákat. A mézeskalács ház formájában szeretett állat vagy lámpa formájában lévő falra szerelt sconium megnyugtatja a gyermeket, és egészséges alvást konfigurál.

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Tiffany lámpák

Arról, hogyan készítsünk lámpákat a “Tiffany” stílusban, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása