Válasszon csillárokat a “High-Tech” stílusában

  A technológiai fejlődés a modern ember életének életében lépett be, amely tükrözi a termelési ágazatban és a mindennapi megfontolás során, otthon. A tervezők high-tech belső tárgyakat hoznak létre. A bútorok, a lámpák, a texturált szokatlan befejezés kombinációja ugyanabban az összetételben. Tekintsük részletesebb részleteket a belsejének tervező csillárai számára a high-tech stílusában, és megtudják, mit kell vezetni az ilyen csillár kiválasztásával.

  Sajátosságok

  A high-tech belső tereket egy szokatlan geometriai formában vagy az egyszerűsített térvonalakkal jelölt utilitárius tárgyakkal kombinálják. A helyzet különböző transzformátor mechanizmusokkal telített, sokat szabályoznak a távvezérlők, beleértve a csillárokat is.

  Általánosságban elmondható, hogy a high-tech tervezése néhány futurisztikus benyomást kelt. Szinte nincs mesterséges dekoráció, ékszer, szemet gyönyörködtető luxus, de a design elemei harmonikusak a funkcionalitásában, ahol nincs semmi felesleges, és minden egyes tétel megfelel a funkciójának, ami a kozmikus titokzatosság érzését okozza.

  Asztali transzformátor, összecsukható ágy, átlátszó műanyag fotel, utolsó generációs műszaki berendezések, beton festetlen fal, falazat, hiányzik a textil kendők – és szokatlan lámpák csodálatos bizarr formájú. Azt akarják, hogy fontolja meg, a tervek nem triviális és szokatlan.

  Nagy fogak csillárok lehet nagyon hagyományosan az úgynevezett beltéri lámpák, a legtöbb esetben ez az egész mű. Ez a kis építészeti forma a belső térben csak akkor világít csak a helyiség, amely fényt igényel, gyakran szabályozza a távirányító, megváltoztathatja a világítási intenzitást az igények függvényében.

  Általában számos külön fényforrás van, kombinálva egy kialakítással. Minden sewinglight irányában elforgatható, távoli vagy hozzávetőleges a konstruktív tulajdonságok miatt.

  A mennyezet felemelhető a mennyezetre az egész szoba ünnepi fényes megvilágítására, vagy az étkezőasztal alatt alacsonyabb, hogy hangulatos kis helyet hozzon létre.

  A high-tech stílusú elemek kialakításában az anyagok és a színek használatára korlátozódik. Általános szabályként szürke, fehér, fémes, fekete. Úgy tervezték, hogy megoldják a tervezési feladatot az űrlap rovására, nem a dekoráció. Mínusznak tekinthető, de egy írástudási stílusú megoldással ezek a színek lenyűgöző kompozíciót hozhatnak létre.

  Mindenesetre a központi csillár minden figyelmet fordít az űrlap szokatlan és eredetiségére.

  Nézetek és modellek

  A modern belső terekben a csúcstechnológiát a csillárok közötti válaszfalak hiánya nem kötődik a mennyezet közepéhez. Nagy négyzetek, ahol konyhai területek, nappali, hálószoba, folyosó egy szobában nehéz kiemelni egy csillár.

  Sokkal célszerűbb a világítás fő forrása a nappaliban és az étkezőben, másokban – külön lámpák a zóna funkcionalitására. A zónázáshoz kényelmes az egyes lámpák használata egy irányított reflektorral a rúdon.

  Ezek a reflektorok különböző magasságok lehetnek, és szükség esetén a szoba közepén csoportosíthatók, a rúd magassága megváltozik, és az egyik lámpa fényét a kívánt zónába küldjük.

  Egy másik lehetőség a mennyezeti LED-lámpák és a szuszpenziós csillár használata volt a szoba közepén. Ebben az esetben a lámpákat különálló szuszpendált szerkezetek formájában vagy több pontos LED formájában osztják el egy bizonyos zónában.

  A csúcstechnológiai világítóberendezések egyszerű geometriai alakzatokkal rendelkeznek, vagy éppen ellenkezőleg, fantasztikus hangsúlyozva azonban ezek és mások fémelemekkel vannak felszerelve a krómozott csillogással. A high-tech csillár egy egyszerű fémplafonok vagy csövek sorozata, ahol több sorban található irányított fény. Egyes zónában lehet egy ilyen cső, a másikban – több tucat.

  Elite design csillárok kombinálják az elképzelhetetlen szerkezeti elemeket, valamint a helyszínen, és helyet foglalhatnak el több méteres térben, és a szoba építészetének fő eleme.

  Anyagok

  A lámpák kialakításának merev designivizmusa magában foglalja a speciális anyagok használatát.

  • Előnyben részesítjük Fém. A fém lehet briliáns króm vagy fekete, szürke matt vagy festett színes.

  • Műanyag – A szokatlan ívelt formák plafimatóinak egyik fő anyaga. A műanyag átlátszó és matt.
  • Üveg Szervesen kiegészíti a fém, a fényes üveg és a króm terveit további fantasztikus ragyogást biztosít. A többsoros csillár tervezési jellemzői lehetővé teszik, hogy a művészi expresszivitást még elektromos vezetékekkel is adjunk, amelyeken számos alakú PLAFO.

  A csillár felszereléséhez ebben a stílusban a LED-eket leggyakrabban használják, mivel egy csillár akár több tíz izzót is igénybe vehet. Az eredeti kompozíciókhoz, a high-tech felhasználási baglyok, amelyek a díjhoz kapcsolódnak és egységes fényáramot biztosítanak. Erőteljes és nehéz szaggatott diódák alkalmasak nagy csillárok számára, a szokásos apartmancsillagok számára – SMD-megvilágítók, olcsó változó fénysugár intenzitással.

  Formák

  Ezek a műanyag anyagok lehetővé teszik a design csillárok kivitelezését a leginkább fantasy formák stílusában. Ezek különböző koncentrikus körök is lehetnek, a bizarr egymás között összefonódtak, és a kis LED-es lámpák teljes szökőkutak.

  A brutális belső terek esetében szigorú geometriai alakzatok alkalmasak több téglalap összetételére. A betonfalak hátterében, az irányított fény fémes fényszórói.

  A csillár lehet egy vagy több fényes oszlop több LED-ből, vagy van egy gömb alakú szárnya a tér közepén. A törött fémrudak szokatlan összetétele a LED-ekkel a végén népszerű. Ezek a készítmények vízszintes és függőleges irányultsággal rendelkezhetnek.

  Plafones egyaránt eredeti hullámos alakja és a gömb alakú, négyzet, kúp vagy tetraéderek, valamint az alak méh lépek.

  Hogyan válasszuk ki?

  A csillár kiválasztásakor a szoba méretére és céljára kell összpontosítania. High-tech csillárok a hálószobákhoz minimalizálhatók, és a teremben elfoglalják a világító helyet a teremben. A konyha jobb, ha több világító eszköz megvilágítja a munkaterületet és az étkezési területet, az irodában a jó megvilágításhoz erős lámpákra van szükséged.

  Minden típusú helyiségben a csillároknak elegánsnak és funkcionálisaknak kell lenniük.

  Nappali

  A nappali remek hely a stílusos csillárok high-tech számára. Ha a belső a nappali díszített alkalmas világosszürke színben, a csillár meg nagyon jó itt formában készítmény LED krómozott felfüggesztések.

  Alacsony mennyezet, akkor jobb, hogy részesítsék előnyben a vízszintes készítmény, magas mennyezettel beállíthatja a készítményt a lemenjen struktúrákat. A LED-ek kékes árnyalatúakhoz adnak hozzá, összesen.

  Érdekes lehetőség lesz csillár a fényes golyók, kockák, téglalapok, azonos vagy különböző méretű hexagonok csillára különböző magasságokban. A fémkábeleken felfüggesztett további tisztított ovális vagy kör az eredeti akcentus belső tér a hi-tech stílusában.

  Fémelemek spirálok vagy zsetonok formájában, harmonikusan összefonódott egymással, és a platformon ugyanabból a fémből, a fényesség és a fényesség a krómozott felületek sugárzásából.

  Hálószoba

  A hálószoba egy másik megközelítést igényel, amikor egy csillár választása. Ez egy intim zóna, amely elnémított fényt igényel a kikapcsolódásra. Itt sokkal megfelelőbb lesz egy csillár, amelynek többszörös sugarú matt sötétedett üveg hagyományos lámpákkal.

  A placonok a csillár vízszintes útján helyezhetők el, ugyanazok a lángok közül egy vagy kettő erősödött az ágyas zónában lévő függőleges sávon további világítás céljából.

  A hálószobában egy romantikusabb beállítás létrehozásához ajánlott a csillárokat oválisok vagy szökőkutak formájában használni nagyon kis LED-ekből és vékony, szinte észrevehető szerkezeti elemekből. Tehát a szárnyaló fényfolt érzése jön létre.

  Szekrény

  A szekrény szigorú és tömörséget igényel, csillárokat kell felszerelni a plafllues-szal, egy kúp formájában, az asztal mentén található irányított lámpával. Itt használhat piros, zöld vagy sárga színt. A lámpa bármelyiknek megfelel, de kényelmesnek kell lennie a látáshoz.

  Konyha

  A konyhában különböző típusú világítást kell kombinálnia. Az étkezési asztal felett elhelyezhető a fő csillár, a vágóasztal mentén – ugyanazon modell egyetlen lámpája.

  A konyha teljes kerületét a mennyezet szintjén és a konyhai szekrények szintjén felszerelheti, két szalagvilágítással a LED-től. Ahhoz, hogy hasonlóságokat adjon egy űr objektummal, adjunk hozzá egy kicsit egy kicsit a padló lábánál.

  A kis szobákban jól nézünk ki. A gyermekszobában többszínűek lehetnek.

  A csillár kiválasztásakor emlékezned kell arra, hogy a stretch mennyezetek nem melegíthetők, így meg kell tagadni a halogén lámpákat. A LED-ek nem melegítik és nem károsíthatják a bevonatot.

  A tükör mennyezetek megerősítik a csillár hatást a high-tech stílusában. Kiválasztania kell egy masszív platform nélkül, lehetőleg vékony kábelek nélkül. Sok fényes lámpa szorozódik a mennyezet visszaverődésével, hozza létre egy csillagos ég hatását.

  A sötét bútorokkal berendezett szobákban fényes világítással kell felszerelni a csillárokat, néhány plhathon lehet, hatalmas lámpákkal vagy kis LED-es csokorral.

  Egy monofonikus belső térben vagy a téglafalyry csillár hátterében a high-tech stílusában fényes vörös lapos vagy struktúrák festett sárga és más természetes színekben.

  A nagy tervező csillár lesz a szoba fő akcentusa. Ha nem kell felhívnia a figyelmet a világításra, akkor jobb, ha a csillárnál kisebb, semleges fehér vagy szürke matt lemezekkel marad.

  Placons csillárok, felfelé irányított, további megvilágítást kapnak, lágyabb és szétszórt fényt kapnak, amikor a plafimon lefelé irányul. Mindenesetre a helyiség futurisztikus stílusú lámpával díszített, nincs szabvány.

  Ötletek a modern belső térhez

  A szokatlan tervezés mellett a high-tech csillárok sok előnye van. Van egy változatos alakú, változatos az elhelyezés típusa a térszobában – a kompozíció vízszintes elrendezéséből szinte a mennyezet síkjában a térközben a tér közepén.

  A nagy funkcionalitást biztosítja a plafonikus többirányú lehetőség, a világítási intenzitás beállításával a távirányítóval. Ezek a csillárok alkalmasak egy kis helyiségben, és hatalmas helyen, hogy modern belső megjelenést hozzanak létre.

  A high-tech stílusú csillárokat gyakran dekorációként használják, mint a helyszín megvilágítása.

  LED szalagok a geometriai alak kemény keretén állították be a belső tér dinamizmusát. Kristályelemek krómozott fémlemezen csillognak a fény, és a hangsúly a monokróm belső térben.

  Tényleg szokatlan formákat hoznak létre vékony fém rudakból. Szinte átlátszó elem állítja be az egész szoba légkörét.

  Néha a tervezők fantáziája a legszokatlanabb formákat veszi figyelembe. Az ilyen ötlet egyértelműen egy másik bolygóból származik.

  Hogyan válasszunk lámpát a “High-Tech” stílusában, az alábbi videóból tanulhatsz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: