Válassza ki és telepítse a Mortise zárakat az Interroom ajtókhoz

Kastélyok – A bejárati ajtók integrált elemei. De nem csak a lakásba vagy ház bejáratánál telepítve vannak. Például gyakran reteszelő eszközök és belső ajtók.

Általában több követelményeket a zárak beltéri ajtók, különösen – a kényelmes és könnyű használata és telepítése, valamint a megbízhatóság és a tömörség a design is.

Az ilyen követelményekkel kapcsolatban az interroomajtók mágneses mortizálása a legnépszerűbbnek tekinthető. Beszéljünk ezekről az eszközökről.

Jellemzők

Az egyik legfontosabb követelmény – a munka tartóssága és megbízhatósága. Ez elsősorban az a tény, hogy ezek az eszközök sokkal gyakrabban használnak, mint a bemeneti ajtókon telepített hasonló minták.

Legjobb ilyen feladatokkal, ez az ilyen feladatokkal másolt mágneses zárak, mivel eszközük a leginkább alkalmas több felfedezésre és bezárásra.

Ezenkívül érdemes megjegyezni azt a tényt, hogy nincs különösebben rendelkezésre álló kiegészítő védelmi eszközök (például a hackeléssel ellátott rendszerek), mert a belső ajtók belső használatra készültek.

Az kétségtelen előnye az elzáró szerkezetek Az ilyen típusú a kis méretek, amelyek a még kényelmesebb telepítési folyamatot.

Az ajtó mágneses zárak működtetésének mechanizmusa meglehetősen egyszerű. Nyilvánvaló, hogy a mágnes működésén alapul, amely a kialakítás szerves része. Mágneses Planca, található a főegység, vonzza kis fém elemek található az ajtófélfa, és így az ajtó tartja zárt helyzetben.

A modern és technológiai modellek vannak, amelyek a mágnes működése egy elektromos áram jelenlétéhez kapcsolódik. Az ilyen zárak vezérelhetők a távirányítóval.

Előnyök és hátrányok

Mint bármely más dolog, a mágneses záraknak számos jellemzője van, amelyek között pozitív és negatív tulajdonságokkal rendelkeznek. Részletesebben fontolja meg őket.

E struktúrák előnyei között meg kell jegyezni azt a tényt, hogy tökéletesen együtt dolgoznak. Ezért az ilyen zárak is telepíthetők a hálószobában vagy gyerekszobák, mert használatuk nem okoz semmilyen kellemetlenséget a háztartási.

Egy másik plusz egy elég egyszerű telepítési eljárás. Az utasításokat követően gyakorlatilag mindegyik képes megbirkózni egy egyszerű eszköz telepítésével.

Olvasson tovább  Elektromos ajtócsengő 220 V: eszköz, típusok, kiválasztás

Gondoskodik a fogyasztók és egy ilyen kellemes “duett” jellemzők, mint hosszú élettartam és kis költség.

A profik mellett a mágneses zárak néhány mínusz.

  1. Mivel a mágnes maga a zárszerkezetbe való belépése nem kapcsolható be vagy ki, folyamatosan működik. Ez azt jelenti, hogy a fém por egész idő alatt felhalmozódik, és különböző alkatrészeket fog készíteni fémből.
  2. Annak köszönhetően, hogy a mágnes bizonyos mértékig elvégezheti a spontán közelebb szerepét, lehetőség van arra, hogy az ajtó slam legyen.
  3. Ha korszerű zárat választott a rádióvezérlésen, akkor nem érdekli, hogy nem fog működni, ha a villamos energia le van kapcsolva.

A struktúrák fajtái

Számos típusú mágneses zárak vannak, amelyek szokásos módon telepíthetők az Interroom ajtóin.

  • Passzív. Ez a legegyszerűbb szabványos modell. Az ilyen eszközöket általában a különböző szekrények ajtaján használják. Tehát egy fémrész csatlakozik az ajtó canthoz, és a mágnes ragaszkodik az ajtólaphoz. Érintkezés, ezek az elemek vonzódnak egymáshoz, és az ajtó zárva marad. Az ajtó kinyitásához szükség van a mágneses és fémszalag megnyitási eljárására (köpet). Általában erre csak az ajtó fogantyúját kell nyomni vagy húzni.

  • Rigel. A Riglehemmel felszerelt mágneses záróeszközök bonyolultabb intézkedéssel rendelkeznek. Az ilyen struktúrák összetétele nemcsak mágneset és fémlemezt tartalmaz, hanem további mechanikai elemeket is. A megjelenésen ezek a mágneses székrekedés nehéz megkülönböztetni a szokásos zárakat. Tény, hogy a RIGEL egy bizonyos típusú követelés, amely az ajtó kinyitásakor és bezárásakor kifejezetten tervezett tervben szerepel. Jellemzően ez az elem bármilyen mágneses anyagból készül. A Rigalel és a bár megszakításához kattintson a fogantyúra vagy más karra, amely a kastély része. Ez a típus biztonságosabb és megbízhatóbb, mint az előző.

  • Elektromágneses. Hagyományosan ez a faj a bejárati ajtókon van telepítve, de ha megnöveli a biztonságot, a szobák között telepíthető. Az ilyen zárolás rádiószabályozás – A zár aktiválásához speciális elektronikus kulcsra lesz szüksége. A modell hiánya – Villamosenergia-függőség. Tehát, ha a tápegység ki van kapcsolva, akkor az ajtó folyamatosan nyitva lesz.
Olvasson tovább  Tolóajtók a konyhába

Hogyan válasszuk ki?

Ma az építési piacon hatalmas mágneses zárakat mutat. De a megfelelő kiválasztásához navigáljon a következő tényezőkkel:

  • Határozza meg a funkcionális jellemzőkkel és a cselekvés elvét (a fentiek szerint);
  • Tekintsük a javasolt választékot a lakás belsejének való megfelelés érdekében, válasszon harmonikus modellt méretben és alakban;
  • foglalkozzon a szükséges retencióval.

A kastély felszerelése

Annak érdekében, hogy telepítsen egy mágneses zárat az Interroom ajtón, szüksége lesz egy elektromos fúróra, néhány csavarhúzóra, kalapács, marógép, véső, rulett és marker.

Először is meg kell vinni a reteszelőeszköz állítólagos telepítésének helyét. Ezután szükség van az ajtóra, hogy vázolja fel a kastély méretét.

Ezután egy lyukat a nyél fúrunk a tervezett helyen, és elkezd dolgozni a rést, ahol a fő egység kerül telepítésre (általában ebben a szakaszában munkát végeznek útján malom).

Ezt követően maga a blokkot egy résbe kell helyezni, és zárolni kell. A végső szakasz – a tervezés teljesítményvizsgálata.

Hogyan vágjuk le a várat az Interroom ajtóba, akkor tanulsz a videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: