Várak a Wicket és a kapu a professzionális padló

  A magánszekció védelme a nem fertőzött vendégektől, a beömlő kapu zárva van a kastélyra. Ez mindenképpen érthető minden tulajdonos, de nem mindenki tud önállóan döntenek a megfelelő zár szerelhető professzionális padló. Valójában nincsenek különleges nehézségek, valamint megfelelő típusú reteszelőeszköz telepítése. Csak fizessen egy kis időt, hogy elolvassa ezt a hasznos cikket.

  A fajok leírása

  Az utcai kapuk lezárásainak legnépszerűbb módosításai – Mortise és Overhead. A helyiségekbe való belépéshez szükséges zárak különbsége a helyiségek ajtajai verzióiból egy keskeny sávban van, és a minimális távolság a mechanizmus szívéhez. A záró mechanizmus a típusban különbözik.

  • Mechanikai. Bezárja és megnyílik a közvetlen hatóköre. A használat és a telepítés nem jelent nehézséget, a zár nem annyira nehéz javítani és helyettesíteni egy másik.
  • Elektromechanikus. A működés elvén, a kapu és a kapu egy kapuja kissé eltér a tipikus mechanikai analógoktól. A fő különbség az, hogy távolról blokkolja a bemeneti rész távolról, a távirányító gombjaitól. A telepítés típusa szerint lehet, hogy fölé vagy mortizálható. Az utolsó opció biztonságosabb, mivel az elzáró mechanizmus kialakítása nem érhető el az idegenként.
  • Elektromechanikus. Lehet egyszeri és kétoldalú, de az elsődleges különbség az aktuátor rendszerben van. A bemeneti kapuhoz való felszereléshez az egész időjárási zár kültéri típusú rögzítéssel, a természetben rezisztens.
  • Kód. A kódolt információk megadásakor. Néhány modern verzió van felszerelve az ujjlenyomat-felismeréshez vagy retinához. Az ilyen reteszelő termékek magukban foglalják a távoli opciókat, a kulcsszó által működtetett adó által kibocsátott rádióhullámokat.

  Melyik kastély a kapuhoz a professzionális padlóról – a fogadó tulajdonosa egyedi döntése. Ez lehet a legegyszerűbb kastélytervezés vagy telepítés bonyolult automatikus, különleges védelemmel a behatolás és a tűz ellen.

  A választás számos tényezőt tükröz, beleértve a pénzügyi képességeket és a konkrét feladatokat.

  Telepítési típus szerint

  Csuklós

  A legjelentősebb tervezési kastély, amelynek önálló telepítéséhez csak az acél hátrányokat igényel, amelyek a kézhallgatót tartják. A reteszelést egy kulcs végzi. De az ilyen zár könnyen kiütötte a nehéz elem ütését. Egy másik jelentős hátrány a Wicket pusztán az utcáról való székrekedés lehetősége. Ahhoz, hogy bezárja a szárnyat belsejéből, fel kell tüntetnie a ugrásokat, vagy reteszelni.

  Modern típusú rögzített zárak különböző fémekből készülnek.

  • Öntöttvas. Alacsony költségű, fokozott erővel és korrózióval szembeni ellenáll. Nem alkalmasak utcai zárakban, amelyek erős fagyokkal rendelkeznek. Alacsony hőmérsékleti üzemmóddal az öntöttvas elveszti erejét.
  • Alumínium. Könnyű termékek, de ugyanakkor a deformáció még egy kis erőfeszítésből is.
  • Acél. Tartós és tartós fém. Minden időjárási valóságban. Költségek több mint két korábbi lehetőség.
  • Sárgaréz. Különböznek a korrózióállóság és a magas költségek. A termékek lezárása puha és praktikus.

  Típus szerint nyitott, félig zárt vagy zárt. Ha zárt zárat tervez, a szemeket el kell rendelni, figyelembe véve az egyes paramétereket. Az előnyök közül érdemes kiemelni, hogy ezek a készülékek megkülönböztetik a mobilitás, és lehet kiválasztani a termék méretét.

  Átlagosan a szerelt kastélynak ellenállhat 100 ezer munkakörülettel.

  Valuta

  A telepítés nagyon nehézkes. A kerítés ajtaján kívül zárva van a kulcs, és belsejéből egy kis karon.

  Felső

  Megbízható formatervezés, de csak részben védi a hackelést. A mechanizmus a ház részén található, csak a kulcsrakész barázda látható az utcán.

  Az overlay típusú zárat problémamentesen felszereli, nem kell károsítania a professzionális padló felületét.

  A reteszelő mechanizmus típusával

  Suwalid

  Ez megbízhatónak tekinthető a hackelés ellen. A házban a lemezek göndör hornyokkal vannak felszerelve, amelyek egy meghatározott helyzetbe kerülnek a kulcs fordulójával, lehetővé téve a Zadóknak a kapu forgatásához vagy zárolásához. A hátrányok magukban foglalják azt a tényt, hogy a legtöbb modell nagyméretű, ezért az ilyen vár egy professzionális padlóra való telepítése problémás. Ami az ilyen kastély megbízhatóságát illeti, a suwald száma ezt közvetlenül érinti.

  A Suwald zárak ilyenek.

  • Egyoldalú. Az utcai oldal bezárása a kulcs segítségével történik, a fogantyú belsejéből van felszerelve.
  • Kétoldalú. Nyissa ki az oldalsó kulcsot.

  Állvány

  Megbízható reteszelő mechanizmus, 1-2 besegles, alacsony hőmérséklet ellenálló és nyers időjárás.

  Henger

  A mag kialakítása és minősége közvetlenül befolyásolja a mechanizmus megbízhatóságát. Minél nehezebb az alapeszköz, annál nagyobb a kastély értéke.

  A lebontáskor az egész eszköz bontása nem szükséges. Egyszerűen cserélheti ki a magot.

  Kód

  Az ajtók kinyitása a kódzárral kívül, meg kell adnia a megfelelő számok megfelelő kombinációját. Belsejéből zárja le és kinyit egy reteszel. Garantálja a magas szintű védelmet. Ami a kódolást illeti, akkor lehetőségeket kínálnak. Az első – a számozott gombok megnyomásával. A második a mozgó digitális lemezek egyes kombinációinak bevezetése.

  A terület belépésének és belépésének bonyolult szervezése teszi a lemezzárat a legmegbízhatóbb utcai változatot. A kombinációk változata attól függ, hogy hány lemez van telepítve. A gombkészülék megbízhatósága alacsonyabb, mivel a kód beadásakor bizonyos gombok állandó megnyomásával a bevonat fokozatosan törlődik, és nyilvánvalóvá válik az illetéktelen személyek számára, amelyek a kombináció helyes.

  Elektromágneses

  Úgy van beállítva, hogy megnyissa az elektromágneses mezőt kibocsátó kulcs megnyitását. A WICKET feloldásához meg kell adnia az érzékeny mező kulcsát. A cselekvési elv Ez a zár nem túl specifikus. A megfelelő belépett Korlátkód Mozgás, nyissa ki az elzárószelepet. A visszatérő rugó rendszer jelenléte a rudat a zárolt helyzetbe viszi.

  Rádió hullám

  A megrendelés alatt. A kastély hasonlóan van elrendezve az autóipari riasztásokhoz. Ma az ilyen típusú reteszelőeszköz a legmegbízhatóbb. Valójában irreális, hogy különleges tudás, készségek és drága berendezések nélkül nyitható. Mínusz abban rejlik, hogy az ilyen mechanizmus telepítése nem menthető meg.

  A problémamentes munkához szükség van egy beállításra, a valódi professzionalizmusra és a konkrét eszközökre.

  Mi jobb, hogy tegye?

  Leggyakrabban a vékony wickets a fémből, pontosan a várat választja. A magánterület megbízható védelme érdekében alaposan meg kell választania a megfelelő opciót, tekintettel az ajtó szélességére, az eset mélységére és az elülső zár szélességére. A wicket külső részére felszerelt zárat különböző hőmérsékleteken és magas páratartalomban kell működtetni, mivel számos kritériumnak kell megfelelnie:

  • Rozsda ellenállása;
  • kompakt méret;
  • Rendkívül zárt tervezés.

  A nyitott típusú építés gyorsan megszakad a por és a természetes kicsapódás miatt. A nagyméretű zár nem alkalmas vékony fémre való felszerelésre, mivel egy ilyen kerítés felállításával profilcsöveket használnak kis átmérővel.

  A hatalmas zárak alkalmasak a nehézfém kapukra.

  A legjobban a hőmérséklet cseppek esetén a suvidalid mechanizmusok nagy nedvességgel és porral dolgoznak. De még a legmagasabb minőségű és drága kastélyban is lehetőség van a lárva nedvességével, alacsony hőmérsékleten. Annak érdekében, hogy ne legyen nehézsége a területére való áthaladással, ajánlatos olyan eszközöket telepíteni, amelyek belsejéből egy fogantyúval rendelkeznek, amely kinyitja a kulcsot anélkül, hogy a kulcsot használná.

  A hackelés többszintű védelmében nincs szükség az ajtókra az ország udvarán levő ajtókhoz. Az ilyen költségek. Ha valaki be akarja behatolni az udvarba, akkor a kastély valószínűleg nem érinti, de másképp fogja találni a területet.

  Az elektromechanikus vagy elektromágneses eszközöket vékony ajtókra telepítik a profilból, ha a bemeneti struktúra kötelezi. És az elemi módosítások lehetnek a mortizálatlan típus vagy a felsőfokú. Ezeknek a mechanizmusoknak való telepítése nagyon eltérő.

  Szerelt kastély szerelt szerelt szerelt.

  Minden kastélymechanizmus esetében egy biztonsági osztály van meghatározva, amely a hackelés elleni védelem szintjét biztosítja. Határozza meg a 4 fokos megbízhatóságot.

  1. Ez a kategória tartalmaz zárókat, nyitott, ami nem nehéz, hogy valaki, aki büntetőjogi szándékkal rendelkezik. A tapasztalt tolvaj néhány perc alatt megbirkózik ezzel a várral.
  2. Egy ilyen eszköz megnyitásakor jelentős tolvaj töltenek időt. Az anyai rabló könnyen megnyitja ezt a várat. A szakértők szerint legfeljebb 10 perc lesz az osztály eszközének hackelésében.
  3. Elzáró mechanizmusok megbízható védelmi fokú. Nem lesznek gyorsabban, mint 20 perc.
  4. A legmegbízhatóbb a meglévő. A gyártók biztosítékai szerint a hackeléshez körülbelül fél órát igényel. Ez az idő elegendő ahhoz, hogy a biztonsági tisztek vagy a bűnüldöző szervek megérkezzenek a bűncselekmény helyére.

  A külső kerítések bejárati részeiben található kastélyok jobb választani speciális üzletekben.

  A tanácsadó segítséget nyújt a legmegfelelőbb módosítás meghatározásában.

  Telepítés a saját kezével

  A kívánt kastély megvásárlása után telepítenie kell. Ehhez a következő leltárra van szüksége:

  • kötőelemek;
  • A készülék sarok-mirigy – ushm;
  • elektromos fúró;
  • Fém fúrók;
  • Egyszerű ceruza;
  • csavarhúzó.

  Ha a zárat az üreges szerkezet bemeneti részén kell elhelyezni, akkor elindíthat egy folyamatot a zóna jelöléséből a mortizálás zárjához a WICKET végén. Vágja le a megfelelő niche méretet, fúrjon a hornyokat a hornyok csavarjaihoz, és lyukakat is készítsen a fogantyú elrendezéséhez. Ez az előkészítő szakasz befejeződött.

  Csuklós

  Az ilyen zárak leállása, a felsorolt ​​listán kívül 2 szögletes szemet, csavarokat és dióféléket kell készítenie. A telepítési folyamat a következő lépéseket írja elő.

  • Kiválasztja az arc telepítéséhez szükséges helyet. Ugyanabba a vonalba kell csatlakozniuk, de rövid távolságra, hogy megszüntessék az interferenciát, amikor a kapu wickets és nehézségei a kastély felszerelése során.
  • A rögzítőelemek elemeit a vászonra alkalmazzák a lyukak vizuális jelére.
  • Fúrjon lyukakat a kívánt átmérő fúrásaival, a rögzítések méretén alapulva.
  • A csatornák fémtermékeken vannak rögzítve.

  Felső

  Az ilyen kastély felszerelésével kapcsolatos helyzet egy kicsit nehezebb. A felső zárat a hullámos padlón lévő swing ajtókhoz rögzítjük egy ilyen szekvenciában.

  • A reteszelőeszköz az udvarra támaszkodik az udvarra, hogy az egyik rögzítő hornyok a keresztirányú sávon vannak, és a toll a lárva kissé magasabb volt (alább).
  • Vannak lyukak csavarokhoz, és egy RIGEL GROOVE készült. Ha az oszlop a Wicket kerek konfigurációja vagy egy kis átmérő mellett van, akkor meg kell hegeszteni a lemezt a kastély válaszához.
  • A Wicket keretében a szerelési lyukak készülnek, és kulcsrakész hornyok és fogantyú (a tervezés során) a profilban van vágva. Ezután a poggyász a híd alatti referenciaelembe kerül.
  • A készülék béléssel és fogantyúval van rögzítve.

  Amikor a várat nem lehet a keresztre felszerelni; egy további hegesztett fémlemezre helyezhető.

  Valuta

  Nehezebb elvégezni az ilyen zár behelyezését, de a következőképpen járhat el.

  • A kereten meg kell jelölnie a jövőbeli eszköz helyét.
  • A csőben lévő dudorok segítségével a lyukat.
  • A reteszelés és a vázlat zónák a rögzítés alatt, majd fúrjuk őket. Helyezzen be egy mechanizmust.
  • Egy kiegyenesítőben, hogy lyukat tegyen a kulcsra.
  • A zár alatti válaszsorot helyesen kell elhelyezni a pillér-támogatásban. Meghatározzák a helyét.

  A keret különböző anyagokból hajtható végre, amely meghatározza a deszka telepítésének eljárását.

  • Keskeny fém. A 3 mm vastagságú lemez hegesztve van a hordozón, majd a riglel hornyai fúrtak be.
  • Nagyobb cső. A lyuk fúrta a RIGLEL kapcsolat helyén egy referenciaszámmal.
  • Fém sarok. Ha széles része van, akkor a slot van benne. Keskeny elemen meg kell növelni a hegesztési fémlemezet előre elkészített lyukakkal a rögzítők rögzítéséhez.

  A telepített zárak hosszabb szolgáltatása érdekében be kell tartania néhány ajánláshoz:

  • Időről időre tesztelje az eszközt a lehetséges hibákra: Ha azonosítják, nem szükséges elhalasztani a javítás, fontos, hogy azonnal meghatározza az okot;
  • A reteszelő mechanizmus felett ajánlatos olyan védőburkolatot építeni, amely védi a zárat a csapadékmennyiséggel;
  • A mechanizmus munkáját minden évben ellenőrizni kell a téli szezon előtt, és szükség esetén, végezzen kenőanyag-reteszeket és magokat.

  A záróeszköz megfelelő telepítése és működtetése – a hosszú élettartam kulcsa.

  Ha nincs bizalom, hogy kiderül, hogy beágyazza vagy rögzíti a zárat, akkor jobb, ha bízik ebben az üzleti szakembereknek.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: