A csalán seprűkről

Túrázás a fürdőkádra a legtöbb ember számára kedvelt hagyomány. Az eljárás egyik fontos jellemzője seprű. A szerelmesek különleges érdeke rendszeresen rázza az okot Seprű a csalán. Saját kezeik létrehozása nem lesz sok nehéz.

A csalán seprűkről

A csalán seprűkről

Sajátosságok

Benik a Zhguese csalán, első pillantásra, meglehetősen furcsa fürdő attribútum. Ez a fű azonban nagy számú hasznos és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. A fürdő seprű segít megszabadulni számos kellemetlen betegségtől. Ezenkívül széles körben használják a kezelésben Köszvény, reuma és Radiculitis. A hagyományos orvosi tanácsadás is tanácsadás Beteg orv gőz a fürdőben, látványos seprűvel.

A fű sajátossága Egyedülálló anyag, amely tartalmazza. Az epidermisz azonnal behatol, még minimális érintésekkel is. Vitaminok és ásványi anyagok Birtokosan befolyásolja a vérkeringés forgalmát, normalizálja a nyomást és növeli a test védelmi funkcióit.

A csalán seprűkről

A csalán seprűkről

Haszon és kár

Hosszú idő óta a csalán “pálcika”, a következő betegséggel:

 • szív-és érrendszeri betegségek;
 • hörghurut;
 • tuberkulózis;
 • allergia;
 • duzzanat;
 • ízületi gyulladás.

Ezenkívül egy “égő” seprűvel járó sétáló segít Megszabaduljon a fáradtságtól. Ez az attribútum működése releváns Bőrproblémákkal. A csalán seprű rendszeres használata megmenti Urns és akne. Ajánlott mennyiség “minta” – hetente 1-2 alkalommal.

kívül, Az orvosok azt tanácsolják, hogy az izomban lévő izom az izmokban ne csak gőzölje, hanem dörzsölje a kényelmetlenség érzését okozó helyeket. Ez az eljárás segít megszüntetni a fájdalmat, és vezeti az idegrendszert “rendben”. A csalán seprűje is kedvezően befolyásolja a haj állapotát.

A csalán seprűkről

Azonban a fürdő használata ez az attribútum nem hasznos. Az a tény, hogy a csalán tulajdonságai képesek erősíteni a véralvadást, ami oktatást okozott Thrombov.

Továbbá, a fürdő “égő” attribútuma ellenjavallt az alábbi betegségek száma szerint:

 • magas vérnyomás;
 • atherosclerosis;
 • thrombophlebitis;
 • Visszeres.

A csalán seprűkről

A csalán seprűkről

Ha beszélünk Terhes nők, Aztán nem javasolják a csalánkieső seprű használatát, mivel alkalmazása provokálhatja a magzatveszteséget.

Többek között az orvosok nem tanácsot adnak a gőzölésre, ezt az attribútumot nagyon intenzíven használják, a legjobb, ha felveszi a nyírfa vagy tölgy. Mielőtt a fürdő a legjobb, hogy orvosi tanácsot kapjon.

A csalán seprűkről

Tippek a gyártáshoz

Készíts egy seprű csalódást a fürdőnek a saját kezével – ez egy egyszerű dolog. Az előkészítési folyamat azonban közvetlenül az árnyalatoktól függ. Például a csalánnak számos fajtája van, de a legnépszerűbb égő és belváros. Az első lehetőség az Éves növény elegáns szárral és miniatűr levelekkel. Még a minimális érintkezéssel ezzel a fajtával egy személy bőrén, hólyagok jelennek meg, és elviselhetetlen viszketés következik be. A fürdő attribútum gyártásához nem illeszkedik.

A csalán seprűkről

Ami a duplólistát illeti, pontosan használják a seprű párosítására. Ez egy évelő, amelynek hossza 1,5-2 méter. Van egy sűrű szár és nagy levelek. Az égéssel ellentétben a terápiás tulajdonságai nem olyan magasak, de megérintik, nem okoz erős kényelmetlenséget. A természetben is vannak növények Külsőleg hasonló a csalánhoz, De a levelüknek nincs különleges szőrsége. Ebben az esetben, mielőtt a füvet betakarítaná, az “égő”.

A csalán seprűkről

Gyűjteménye májusban vagy júniusban. Ebben az időszakban a jótékony anyagok a lehető legnagyobb mértékben vannak. A gyűjteményt sűrű kesztyűvel végezzük éles olló segítségével. A növény a legjobb az erdei területeken vagy a parkban. Az utak útjainak növekedése alig alkalmas. A fű fő követelménye száraz levél. Ezért, ha a szállítás során fontos megfigyelni a pontosságot.

A csalán seprűkről

A csalán seprűkről

A párzás néhány nappal a vágás után, amikor a szárak megállnak, és a lombozat elhalványul. Gyűjtemény lógni egy szellőztetett szobában egy lombkorona (a nap és a csapadék védelme). Használjon száraz tiszta papírt is, és feküdjön a vágott szárak rajta.

A kötési folyamat a következő lépésekkel rendelkezik:

 • Minden szárat részben tisztítják a lombozatból (alsó rész);
 • 7-10 Szárak csoport, amely a felső részhez igazítva a szárakat egy szinten kell elhelyezni;
 • rögzítse a seprűt egy sűrű kötél alján, és a végeket szeafelülettel vágják, a seprű nem teljesen meghúzva, hogy ne szakítsa meg a szárakat.

A szárak nagyon puhaak, olyan sok szakember Javasoljuk, hogy kiegészítse a törött nyírokat vagy a ribizli gallyakat. Használhatók az égő fű szárai között. A seprű eltarthatósága legfeljebb 2 év.

A csalán seprűkről

Hogyan kell használni?

A robbantási folyamat saját jellemzői is van. Merüljön a forró vízbeesőbe a csalán ellenjavallt. Javasoljuk, hogy a víz nem nagyobb, mint 75 fok. A SEWING TIME 2-3 perc. Ellenkező esetben a fű elveszíti előnyös tulajdonságait.

A csalán seprűkről

A csalán seprűkről

A hagyományos ostor jobb, ha nem használja. Megérintette a seprű seprűjét, legyen fény, amely hasonlít a masszázsra. Ha a bőr lebegett, akkor ne félj. Színes “visszatér” rövid idő után. A szakértők nem javasolják a hálózati seprűt.

Érdekes tények a csörgő sepről, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása