Fém fészer: az építés fajai és jellemzői

Gazdasági épület – bármely aljzat szerves része. Ez olyan dolgokat szolgál, amelyek nem egy lakóházban helyek. A Föld feldolgozása, kerti feltalálók, gyep mérföld, vízvezeték-tömlők. Ház építése, meg kell tennünk egy eszközt és építőanyagokat valahol az esőből. Télen, hogy tisztítsa meg a kerti bútorokat és a Mangala részleteit. A garázs nem mindig van hely a kerékpárok, csónakok, bébi kocsik tárolására. Mindezek a gazdasági problémák megoldják a szokásos pajtát – fedett helyiséget különböző tulajdonságok tárolására. Az istállóban egy kis műhelyt, boltos szénát, tűzifa, palántákat és takarmányt is szervezhet, ha van ilyen.

Az építés építése nem sok időt vesz igénybe, és nem igényel különleges építési készségeket. Ha szeretné, akkor teheti meg magad, de készterhelés készíthet. Az utolsó lehetőség jó, mert a termelőkből származó foltokat a szerkezet minden ízlésére, színére és alakjára választhatják, figyelembe véve a ház és a tájtervezés stílusát. A mai napig a fémből származó fém foltok speciálisan népszerűek az erő, a könnyű telepítés és a tartósság miatt.

Sajátosságok

A gazdasági épület funkciói a légköri csapadékból származó dolgok megőrzésére, valamint annak érdekében, hogy minden dolognak van helye.

Az építés ereje nagy jelentőséggel bír. A tetőnek ellen kell állnia a hó és a téli szél súlyosságának, és a falak és az ajtók védelme a behatolóktól.

Ezeket a tulajdonságokat a modern fémdobozok teljes választéka, vonzó megjelenési bónusz.

 • A fa analógokhoz képest, a modern szerkezetekben használt horganyzott fémlemezek nem rotok, és ne hagyják nedvességet. Ez egész évben tárolja a barnot, és nem tapasztalja a forma vagy rozsda kialakulását a sport- és mezőgazdasági mechanizmusok részletein. Innen következik, hogy a fém pajtát használhatjuk, és kompakt garázsként motorkerékpárokhoz vagy mopedekhez.

 • A műanyag dobozok előtt a fém fészernek több előnye is van. A szerkezet a Föld felszínére van felszerelve, ezért nyáron és télen alacsony hőmérsékleten a nap aktív hatásainak kitéve. Nem minden műanyag vászon ellenáll az ilyen terheléseknek. A túlmelegedési műanyagból lehet deformálódni, elveszíti a színt a leginkább alkalmatlan a helyek megjelenéséhez. A műanyag termékek nagyon érzékenyek az alacsony hőmérsékletekre, különösen mivel a fészer egy üreges tartály, és nem csak egy homlokzati panelek. Minden más kiváló minőségű műanyag elég drága. A fém foltok esetében nincsenek ilyen problémák: a fém hordoz semmilyen fagyot, nem deformálódott a hőben, és a fémlemezek elfogadható áron vannak. Kívánt esetben egy ilyen fém a saját kezével készíthető el.
 • A minőségi és megbízhatósági fémszálasok komoly riválisa a beton és a téglabarát Cozblocks, de építésük meglehetősen időigényes folyamat. A téglából és a betonból egy kis ház technológiával épülnek fel a projekt fejlesztése óta és az alapítvány kitöltésével. Ez egy tartós tőkeépület.

Nézetek

A javasolt modellek sokfélesége lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a megfelelő méretet és alakját a fészer, de a tervezésben két faj lehet.

A különbséget a Hozblock részei vegyületeinek módszere határozza meg.

 • Mobil. Az összecsukható dobozokat rögzítőszerekkel, hornyokkal és szerelvényekkel felszerelt konstruktorként gyűjtik össze. Könnyű telepíthető, ha szükséges, egy ilyen pajtát szétszerelhetjük és átadhat egy másik helyre. Az előregyártott pajta kényelmes azoknak, akik még nem döntöttek állandó helyén. Például a folyamat egy házat, a végleges változat a kerttervezés még nem határozták meg, és azt a helyet tárolására dolgokat, eszközöket és anyagokat már szükség.
 • Helyhez kötött. A hegesztett kialakítás hegesztési keretelemekkel van felszerelve. Ő megbízhatóbb, sok éven át tart, de nem lehet teljes mértékben szétszerelni és átadni. Emiatt a hegesztett keretek előre meghatározott helyen vannak telepítve, figyelembe véve az épület többi részének helyét. Ez lehet egy külön pajta, és egy közös keret nyári konyhával, zuhanykabinnal vagy garázzsal. Hegesztett szerkezetek készíthetők saját kezével, hegesztőgépekkel, szükséges anyagokkal és bizonyos tapasztalatokkal.

Hely kiválasztása

Helyezze el a fészer telepítését, előnyösen olyan fontos árnyalatokat kapjon. Ez elsősorban a helyhez kötött épületekben vonatkozik, és fontos az ideiglenes csapatszerkezet számára, hogy kényelmes legyen használni, nem blokkolta a fényt, a járatok, nem rontják el a webhely kialakítását, és maga nem volt negatív környezeti hatások.

 • A kész előregyártott formatervezési minták vonzó megjelenésűek, így nem feltétlenül bujkálnak a webhely távoli sarkához vagy a házhoz. Kiválaszthat egy megfelelő árnyalatot megfelelő, amely harmonizálódik az egész ország együttesével.
 • A fészernek kényelmes hozzáférést kell biztosítani. Húzza ki a kocsit, lazítson a tömlőt, hogy a selyemmel rendelkező fiókokat – az úton ne értelmezzék közeli épületek, kerítés vagy szomszédos közeli ágyak, amelyek könnyen károsíthatók.

 • Az istálló telepítve van egy lapos helyen, akkor stabil lesz, és az eset nem fog szétesni az idővel. Kívánatos, hogy az építés ne legyen egy síkságban, ahol a vizet összegyűjtik a tavaszi árvizek kezdetével.
 • A becsült fészekfunkciók fontosak. Ha a Hozblockot tervezik a kerti berendezések és a technika tárolására, akkor egy jobb hely, mint a kert vagy a mező otthoni útja, nehezen jönnek létre. Építőanyagok tárolására az állattenyésztés vagy kerti bútorok takarmányozására téli szezonban a fészek eltávolíthatók a helyszín távoli sarkán.

Az előregyártott design felszerelése

A befejezett blokk megvásárlása lehetőséget kap arra, hogy könnyedén összegyűjtse a terméket a saját kezével, még akkor sem is elegendő tapasztalattal az építési vállalkozásokban. Azonban még mindig szüksége van egy asszisztensre, mert a terv nagyon térfogatú. A szerelés több órát vesz igénybe, és egy sima területen előkészített előkészítésre készül. Kívánatos, hogy egy betonlap vagy aszfalt szolgálja az alapot, de meg tudod csinálni, és az útmutatókat a bárból. Néhány modellben a készlet kész alapot tartalmaz a földre történő felszereléshez.

A Hozblock csapat galvanizált keretkeret (Kis átmérőjű vas csövek) és hullámkapcsolt acéllemezek. A termék tervezőként megy. Ahhoz, hogy helyesen építsen egy pajtot, a munkafolyamat során egyértelműen követni kell a csatolt utasításokat.

Hegesztett hozple telepítése

A hegesztéssel elrontott fémek építése néhány hegesztési készségre van szükség, és sokkal hosszabb ideig tart. De ez a módszer lehetővé teszi az anyagok mentését, különösen akkor, ha már rendelkezésre állnak a régi fémszerkezetekből.

A hegesztőgép mellett a rúdra szüksége lesz a frame profilcsőjéről, Horganyzott vászon a falakon, tetőfedő professzionális padlóburkolat, cement, kavics, vízszigetelés és kötőelemek.

A telepítés több egymást követő lépésben történik.

 • A hely meghatározása és kiszámítása. A jövőbeli tervezés részletes tervének és rajzainak kidolgozása. A rajzolásban minden méretben és a tervben kell elvégezni a szükséges anyagok számát részletesen. Ez elkerüli az építés hibáit és problémáit.
 • Függőleges támogatások telepítése. Az alapvető négy támogatást a talajba és a betonba cseréljük. A köztük lévő távolság a tervezett méretektől függ.
 • Ha a beton elegendő, akkor a hegesztési munkához vezethet. A hozzászólások között hegesztett függőleges gerendák felülről, közepén és az alapon. Úgy véli, hogy a téglalap egyik oldalának el kell hagynia a bejárati ajtó nyílását. Ugyanazon a technológián a tető keret van felszerelve, a tetőfarmok hegesztettek. Ehhez szükséged lesz egy lépcsőre és legalább egy segítőre.
 • A következő lépést Paul elárasztja. A kerület körüli helyet egy fából készült zsaluzással kell lefedni, törmelékkel borított és öntött beton. Ezt követően a betonpadlót táblákkal vagy járdán csempékkel lehet lefedni.
 • A Shed bőre a tetőburkolattal kezdődik, és nem felejti el a fémlemezek vízszigetelő anyagát. A megtakarítások vízszigetelése lehet a szokásos film. Az összes szög szorosan zárva van hevederekkel vagy sarkokkal, hogy a nedvesség ne beüljön a fészerbe.
 • A fémlemezek munkájának befejezése után a korróziógátló kompozíciókat kell alkalmazni, ha az alkalmazott anyag kezdetben horganyzott. Itt a modern készítmények értékesített permetező szavazással jön a mentő, és egy még költségvetési változata, a fém lehet borított festék vagy alapozó.

Előnyök és hátrányok

A vasdarnák gyakorlatiassága népszerűvé teszi őket a háztartási áruk piacán, és ez teljesen ésszerű.

Ha általában a fémszerkezetekről beszélünk, akkor az első helyen több előnynek kell lennie.

 • Megbízhatóság és tartósság. A légköri csapadék és a hőmérsékletcseppek vasállósága nem tartozik a rovarok és rágcsálók káros hatásai, amely ellenáll a vegyi anyagoknak és a párolgásnak.
 • Gazdasági haszon. A fémlemezek vagy a kész tervezés olcsóbb lesz, mint a műanyag analógok vagy tégla- és betonszerkezetek.
 • Fontos a tűzbiztonság magas csoportja.

Ami az előregyártott Hozblocks-t illeti, akkor több előnyt adnak a fémszerkezetek előnyeihez.

 • Könnyű szállítás. A hajtogatott formában az istálló részleteinek készlete nem vesz fel sok helyet, és még egy személygépkocsion is szállítható.
 • Az összes fémalkatrész és lapok korrózióvédelme. Galvanizáló és por keverék alkalmazása.
 • A szellőztető eszközt a szerelési utasítások tartalmazzák.
 • A modern konfiguráció tolóajtók.
 • Esztétikai megjelenés. A bevonatú színek és textúrák nagy spektruma, amelyet az otthoni, természetes fa vagy zöldövezeti árnyalatú árnyalatúak lehetnek a kertben.

   A teljesség érdekében a kép furcsán jelez, és néhány hátránya a fémszálakról.

   • A fém nem tartja a hőt, ezért az istálló teljesen befagyasztja az alacsony hőmérsékleten. Nem értelme a fűtést az istállóban, de lehet, hogy részben kiküszöböli ezt a hiányosságot a falak és a tetők szigetelésével. A ruberoid, ásványgyapot vagy habzás alkalmas szigetelőanyagokként.
   • Fém expozíció korrózió. Annak ellenére, hogy a gyártók által elvégzett védőszerek, vagy önállóan, a mechanikai károsodás kockázatát, a falak karcolásait. A mély karcolás eltávolíthatja a felső bevonatot, és a fém nedvességnek kitéve. Annak érdekében, hogy elkerüljék az ilyen bajokat, a tavaszi és őszi helyiség ellenőrzését időben kell elvégezni a sérült területek kezelésére a korróziógátlással.

   Melyek a fém pajták építésének típusai és jellemzői, lásd a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: