Hogyan készítsünk zárt választékot egy bár és más anyagok adására?

A villák nagyon népszerűek a város lakói és ideális hely a pihenésre a természetben. Annak érdekében, hogy a vidéki táj kényelmessé váljon, az ország területén helyesen kell végrehajtani a tervezést, és nemcsak egy lakóépület, hanem egy fontos épület, mint zárt pavilon.

Ez a design egy gyönyörű és praktikus épület, Hol élvezhetem a tiszta levegőt az év bármikor. A mai napig a zárt gazebosok különböző típusú és kialakítást építenek, modern építőanyagokat használva erre. A kis méretű házhoz ajánlatos költségvetési tervezési lehetőségeket választani egy sávból és üvegből: teljes képet ad a telek számára, és a “második otthon” tulajdonosai lesz, ahol lehet költeni idő az időjárási viszonyoktól függetlenül.

Sajátosságok

Az ország típusú gazebos az egyik eredeti tájkép design díszítésnek tekinthető, és egy keret, amely a csíkos, bár, tégla vagy kő alján található. Gyakran a szerkezet felső része üvegezett, ami megbízhatóan védi a szél és az eső. Annak érdekében, hogy a beltéri struktúrák harmonikusan kombinálódjanak egy lakóépület építészeti formáival, akkor szükség van arra, hogy nemcsak a tervezési stílusukat, hanem a befejező anyagot is választhassanak. A külső design dekorációnak teljes mértékben meg kell felelnie a háznak.

A fedett ülések fő jellemzője az a tény, hogy egész évben használhatók.

Ha a formatervezést önálló projekt szerint állítják elő, akkor fontos, hogy fontolja meg az elektromos fűtőberendezések, a kandalló vagy a sütő jelenlétét. Jó, hogy biztosítsák a meleg padlórendszer kialakítását, vagy töltsön be egy film infravörös fűtés, majd egy ilyen téli pavilon, mint egy kiváló hely, hogy pihenjen még egy nagy fagy mellett. Természetesen az ár magasabb lesz, de idővel igazolja magát. Ezenkívül vannak fedett és mangal borított ülések.

Az országszerkezetek méretei és formái eltérőek lehetnek. Szabályként a kis szakaszok esetében négy sarkból álló képkockákat választanak ki. Nagyon gazebo szépen néz ki. A kerületük könnyen osztható a peremén hat részből, mivel az építés belsejében tágas.

Anyag

Építése zárt pavilonokkal, amely lehet bármilyen modern anyag, de hogy a design megbízhatóan szolgált sok éven át, és elégedett a saját fajtája, meg kell választani a kiváló minőségű alapanyagok a telepítés. Leggyakrabban a beltéri létesítményeket egy bárból, téglából és fémből állították fel. Mindegyik fenti anyagnak bizonyos előnyei és hátrányai vannak.

Tégla

Egy univerzális építőipari termék, amellyel végrehajthatja a hagyományos befejezési opciót. Tégla Gazebos, mint általában, válasszon barokk, rokokó, ampir és gótikus stílusát. A webhely tájképétől függően alkalmazhatsz mind szilikát, mind vörös téglát. Fontos megjegyezni, hogy a szilikát alapú termékek alacsony hőerővel rendelkeznek, így a legjobb, ha a természetes téglák előnyben részesítése.

  A pozitív tulajdonságok jellemzik:

  • erő és tartósság;
  • jó hőszigetelés;
  • a tervezés különböző építészeti formáinak létrehozásának képessége;
  • Kiváló kombináció más típusú végekkel;
  • A nedvesség ellenállás;
  • környezetbarátság;
  • fagyállóság;
  • tűzálló;
  • Nagy zajszigetelés.

  Ezenkívül a téglát különböző formákban állítják elő.

  Hatalmas népszerűség a beltéri madárok építésében Rhombus, tér és hatszög.

  Ami az anyag hátrányait illeti, az alábbiak tulajdoníthatók számukra:

  • magas ár;
  • súlyos súly;
  • Szerelési komplexitás.

  Rúd

  A természetes fából való befejezés lehetetlen összehasonlítani más tervezési lehetőségekkel, mivel a fa nemcsak környezetbarát és gyönyörű, hanem a nyersanyagok költsége is megfizethető. Ezenkívül a faanyag változatos textúrájú és árnyalatainak gyógyító aromája van. A beltéri ülések egy bárból harmonikusan illeszkednek az ország területének általános összetételére – különösen jól vannak alkalmasak a skandináv stílusban történő regisztrációra. A struktúrák építése leggyakrabban válassza a ragasztott és gyalult gerendát.

  Ha a projekt grillezési vagy mangala, akkor aggódni kell a tűzbiztonsági intézkedések miatt, és kiegészítve egy speciális platformot építeni. Továbbá, a fát impregnálással kell kezelni, amely megvédi a forgási és tűzoltási folyamatokból. Az építési berendezést egy sávból nem jelent különösebb nehézséget, így magával lehet megbirkózni vele.

   Az ilyen arckorok fő előnyei:

   • esztétika;
   • sebesség telepítése;
   • Kis súlyú keret;
   • környezetbarátság;
   • fagyállóság;
   • jó hőszigetelés;
   • megfizethető ár.

   A pozitív tulajdonságok jelenléte ellenére, A bár zárt létesítményei kis hátrányos helyzetűek, nevezetesen:

    • Az instabilitás a rothadási folyamatokhoz (a fa gyorsan elnyeli a nedvességet, ezért speciális védőréteggel kell bevonni, különben a szerkezet élettartama jelentősen csökken);
    • Nincs tűzálló.
    • A deformáció lehetősége.

    Fém

    A tégla és a bár mellett ez az építőanyag “nem fél a” szeszélyes éghajlati viszonyoktól, olcsó. Az ország pavilódója a fémből bármely alapon, még a földön is elhelyezhető. A fémszerkezeteket tűzbiztonság és stabilitás jellemzi. Amikor telepíti az ilyen orsó, szükséges figyelembe venni azt a tényt, hogy azok felmelegszik a nap és adási hőt belül a design, így a nyáron meg kell aggódni a jó szellőzés. Ami a fém gondozását illeti, meg kell védeni a korróziótól.

    Projekt létrehozása

    A beltéri pavilon megteremtése előtt az összes árnyalatra kell gondolnia, és hozzon létre egy jó projektet. A megfelelő tervezési elrendezés nemcsak pénzt takarít meg, hanem felgyorsítja a telepítési munka végrehajtását is. Ezért a rajzok a jövő pavilon készült első, ahol jelzik a formák és méretek.

     Ezután meghatározzák a következő kérdések listáját.

     • Az építőanyagok megvásárlása és megvásárlása.
     • Alapítvány telepítése. Az építés nehéz kivitelben, kívánatos egy csempézett vagy monolit alapítvány létrehozása. A könnyűszerkezetek közvetlenül a földre helyezhetők.
     • A szükséges típusú tető kiválasztása. Az Arbor ezen elemének harmonikusan együtt kell lennie, nemcsak a design, hanem a lakóépület közös nézete is.

     • A szerkezet építészeti formájának meghatározása.
     • Kiegészítő Arbor segédelemekkel. Ha grillezési vagy mangala telepítését tervezi, fontos, hogy fontolja meg a projektben, és megjelenítse a helyüket. Ezenkívül ebben az esetben egy jó szellőzőrendszer telepítése és egy különleges állványnak meg kell felelnie az összes tűzbiztonsági szabálynak.
     • Fényforrások kiválasztása, villamosenergia-tervezés és vízellátó rendszerek. Annak érdekében, hogy a pavilon kényelmes hely legyen pihenni, meg kell költenie az összes szükséges kommunikációt.
     • Üvegezés. A zárt típusú választékban az ablaknyílások általában üvegezésűek.

     Ez lesz az építés helye is.

     Nem ajánlott egy lakóépülethez közel, valamint a szomszédokkal rendelkező határon. Az építés nem zavarhatja a szabad mozgás a helyszínen. Érdemes figyelmet fordítani arra a tényre, hogy a 20 m2-es területen lévő nagyméretű gazebosokat a föld nyitott területére kell helyezni, és a miniatűr designokat tökéletesen látják a menedékhelyen és a festői sarokban. Gyönyörűen úgy néz ki, mint az otthoni kert hátterén.

     Ami a zárt kertet megjelenését és díszítését illeti, itt nemcsak a személyes kívánságok előnyben részesítése, hanem figyelembe véve az építőanyagok kombinációját, valamint a színek harmóniájának alapelveit is. Például egy bár design ideális a regisztrációs stílushoz. Ami a fémszerkezeteket illeti, sokkal bonyolultabb számukra: Meg kell választani a kovácsolt dekoráció elemeit és a színezésük színét.

     Építőipari építés szakaszai fűrészárutól

     A zárt udvarok legnépszerűbb típusai fűrészáruból készültek. Nem csak magas esztétikájuk van, hanem könnyen összeszerelhető, így a telepítésük könnyen elvégezhető függetlenül.

      Hogy egy ilyen struktúra megbízhatóan állt sok éven keresztül, és elégedett volt a kényelmével, Szükség van a telepítés elvégzésére, a következő lépésekre.

      • Az alapítvány elhelyezésére szolgáló hely kiválasztása és előkészítése. Mivel a fűrészárutól származó Arbor sokkal könnyebb a tégla és a fém struktúrái számára, egyszerűen csak szalagot vagy alacsony szintű alapot készíthet. Ezenkívül a hagyományos gumiabroncsok is alkalmasak lesznek. Töltse ki a monolit alapítványokat ebben az esetben nem értelme.
      • Hőszigetelés elhelyezése. Az alapításon több réteg gumioid szeret és rögzítve, amelyek vízszintesen elhelyezett rudak. Ők segítenek egyenletesen elosztani a terhelést az alapon. A horgonyok javításként ajánlottak.
      • Rögzítő támogatás. A telepített almok Mount Poles. Ehhez a várakozás szöge csavarodnak. Annak érdekében, hogy a tervezés helyesen jelenjen meg, és ne mozduljon el az építés során, ideiglenesen az oszlopokba kerülnek. A keret minden sarkára kell helyezni. Abban az esetben, ha egy nagyméretű pavilon, további oszlopokat kell telepítenie, megfigyelve a közöttük lévő távolságot 1,5 m-ben.

      • Ellenőrző szint. Előre összeszerelt tervezés. A szint ellenőrzi a megjelenített bejegyzéseket, és csak akkor, ha a felső pántot teszi. Ugyanakkor szükség van arra, hogy figyeljen arra a tényre, hogy a fa rögzítésén végzett munkákat önmaguk és körmök segítségével kell elvégezni.
      • Az Arbor alsó részének összeszerelése. A maximális erő védelme. A tábla befejezése a kerethez csavarodik. A kapott tér a korlát és az alsó pántok között vágva, megszerzése a láda típusát.
      • Tető részletek telepítése. Kezdetben a szarufák lábát helyezik el, amelyet a jumperekhez kell csatlakoztatni, és erősíteni kell a sarkokat. Konk fix.

      • Érintő homlokzatok. Ez a munkahely a HAWS blokk, bélés vagy egyszerű táblák használatával lehetséges. Nem rossz, hogy ilyen pavilonot nézzen és lajstogatás nélkül.
      • Érintő frontok. Számukra ugyanazt az anyagot használták, amikor befejezték az Arbor alját.
      • Tetőszerkezet. Az SVETnek szükségszerűen varrni kell a végpántokat. A tetőre is csavarodnak az ellenőrökbe. OSB lapok. Ehhez a tervezéshez a szokásos táblák egymáshoz közelednek, egymás mellett. Ezt követően a professzionális padlót vagy a fém csempét ezen az alapon helyezzük el.
      • Üvegezés. Ablaknyitók üveg az összes munkák végére.

      A beltéri gazebók telepítésének befejezése után is aggódnia kell a belső térben is.

      Helyezze a szobát belül különböző módon, választja ezt a stílust az ízlésedhez. Az a terület, ahol a braziert elhelyezni, egy kőfalabot díszíthet.

      Az eredetihez, hogy kiemelje a bár szépségét, ajánlott kombinálni más természetes anyagokkal. Annak érdekében, hogy a szoba nem dolgozott ki homályos és komor, világos fényforrásokat kell kialakítania lámpák vagy pontfények formájában.

      Hogyan építsünk egy modern pavilonot egy bárból, nézd meg a következő videót.

      Értékelje a cikket
      ( Még nincsenek értékelések )
      Megjegyzések hozzáadása

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: