Kerti háztartási házak: fajták és tippek a választáson

Országház – Valódi verejték a legtöbb állampolgár számára. Az építési folyamatot azonban magabiztosan kell megközelíteni, és Wisigly-t kell megközelíteni, miután elgondolkodtatta a jövő részleteit otthon, figyelembe véve a webhely gyakran korlátozott területét. A modern építés új technológiákat kínál a házak építésében. A mai napig készen állnak a tipikus vidéki épületek kész és bizonyított projektjei. Alapvetően – ezek a kerti háztartási házak.

Sajátosságok

Otthonok saját jellemzői. Gyakran nevezik országos házaknak “gazdaság”. Tény, hogy ez a leginkább megfizethető a lakás árán, amelyet a pénzügyi válságok feltételei és a kemény megtakarítások körülmények között lehet felállítani. Ez magyarázza a szerény piac hatalmas szegmensét, de funkcionális vidéki házakat, mint kiegészítő házat.

A megfizethető építés ezen szegmense magában foglalja a következő jellemzőkkel rendelkező házakat:

 • A házak nem több, mint 80 kV. m;
 • legfeljebb 12 hektár területen;
 • a helyi terület körülbelül száz;
 • Az ilyen ház ára gyakorlatilag nem haladja meg az 5-6 millió rubelt;
 • A gazdaságos házakat általában távolról helyezik el a társadalmi és más fontos tárgyaktól;
 • Az olcsó házak általában nem rendelkeznek központi kommunikációval;
 • Majdnem minden nyaraló van felszerelve egyéni támogatási rendszerrel;
 • Épületházak házak magukban foglalják a gyors konstrukciót;
 • Az olcsó lakások építése tipikus projektek (építészeti örömök nélkül, de néha tervezőelemekkel).

Nagyon gyakran a házakat előregyártott szerkezetek formájában állították fel. Mindez egy projektet vagy papírt tervvel kezdődik. Feltételezzük, hogy egy ilyen házat nem tervezi az egész évben lakóhelyre. Azonban a kényelem érdekében az emberek sokat (szigetelés, vágás, erősítés, kiterjesztés). Így egy tipikus projektben jogi okokból változhat.

A vidéki házak projektjei a legnépszerűbbek egy emeletes épület formájában, általában egy padlással vagy tetőtérrel. Ebben az esetben további hospostroops nem szükséges. Kerti eszközök és bármely leltár, például a tetőtérben tárolják. Szükség esetén bővítheti a verandát vagy a teraszt, hogy növelje a hasznos területet, például a rajta, például a nyári étkezőben.

  A projekthez való döntés, menj az Alapítvány kiválasztásához. Külvárosi országok számára – Víkendházak – Alkalmazza a halom vagy szalagos alapot. Könnyebben telepíthető, és ez gazdaságosabb út. Az öv alapítvány elrendezése magas idő, erők és eszközök szükséges. De ilyen alapokkal az illatosított, akkor létrehozhat egy funkcionális pincét.

  Továbbra is fontos, hogy a jövőbeli épület “dobozában” anyagokat készítsünk.

  Anyagok

  Az építés megkezdése előtt el kell döntenie az olyan anyagok megválasztását, amelyeken számos tényező befolyásolná. A szövetségek szezonális működést jelentenek, de egyes esetekben a házak alkalmasak a hideg évszakban való életre. Ezután a helyhez kötött fűtési rendszer telepítve van a házban, még akkor is, ha ez egy költségvetési épület.

  A legtöbb házház ma épül a szokásos anyagokból, mint például a tégla, salakblokkok, a modern technológiák szerint, Például, amikor a szendvicspaneleket használják. Az anyagoktól függően bizonyos módja annak, hogy időt töltsünk az egész tervezésre. A házak nyári lehetőségei hordozható kályhák, fűtőkészülékek, kandalló. Itt sokféleképpen a lakosok pénzügyi képességeit játsszák le.

  Gyakran előfordul, kabinok használunk épület épületek, keret, keret-főtt struktúrák alapján alapja.

  Fontos az építési anyagok kiválasztásában a ház általános stílusa: Lesz egy bár, tégla, blokkok. A leggyakoribb példa ma egy keretvédő ház projektjeként szolgál.

  Projektek

  A keret-főtt építése falusi házak, köztük nyaralók, ma javában zajlik, úgyhogy abba a figyelmet inkább egy ilyen nagy sebességű épület. A keretház fenntarthatóbb teljesítményt nyújt. Lássuk, mi teszi olyan népszerű keretszerkezetet, és felsoroljuk a fő előnyeit.

  1. A Frame Shield House felállításakor lenyűgözött alapítvány nélkül teheti meg – elegendő a halom vagy oszlop felszereléséhez. Az alap szorosan tart, és sokáig nem veszíti el a kezdeti tulajdonságait.
  2. A csontváz háztartási házhoz fontos, hogy a szigetelési verziót választja, hogy kényelmesen érezze magát az offseason során.
  3. Építsen egy keretvédő házat saját kezével – csak rendeljen egy tipikus projektet és szerezzen anyagokat.
  4. Érdemes megfontolni, hogy ebben az esetben egy fa szerkezetről beszélünk, ahol az összes elem fából készült, és megfelel az összes környezetvédelmi szabványnak. Ezenkívül a ház tökéletesen illeszkedik a telek bármely tájához.
  5. Az ország ház épülhet az összes jellemzőjével, egy csendes vidéki élet: egy veranda, tetőtérben (vagy lehet kis finn házak).

  Frame-Palate Construction Opció Hogyan nem alkalmas bármely tervezés modern ház építésére (példa, finn ház). De vannak más lehetőségek is. Például egy faház. Az ilyen kialakítás építése általában több hónapig tart. További hat hónapra a ház zsugorodást ad. De a kész épület nem igényel kültéri dekorációt.

  A téglát, a levegőztetett beton- és salakblokkokat általában kőépületekhez használják. Világossá válik, hogy mennyi időigényes lesz az ilyen házak építésének folyamata. Ez egy erőteljes alapítványt fog tenni, nincsenek előregyártott tervek és elemek. A főváros falai a rangsorban vannak kialakítva. De a jövőben büszke lehet olyan tartós és megbízható tervezésre – ez az opció jó használni az egész évben.

  Gyönyörű példák

  A kész struktúrák példáit nagymértékben kivetik a ház-nyaralók könnyű kiválasztására. Tekintsük őket az alábbiakban.

  • Dachnaya Dock Dock 5×5 méter Magdaléna. A ház megkülönbözteti a szerkezet formájának eredetiségét, amikor a falak “lógnak” az oldal felett, ami árnyékot hoz létre. A szerkezetnek van egy emeletes kialakítása. Az alsó a konyha nappalival, tetején – egy tetőtéri hálószoba.

  • 7×4 méter “gyömbér” projekt. A Garden House több klasszikus funkcióval rendelkezik. Általában az egész család nyárán elhelyezhető. A ház kialakítása lehetővé teszi, hogy a lejtőre helyezze, amelyre a projektben különleges cölöpök vannak. Amellett, hogy a projekt magas mennyezettel és nagy padlással rendelkezik.

  • A “Triangle” vagy a “Shalash” vidéki ház projektje. Ez nem teljesen ismerős épület a foltok. A projektet a nem szabványos megoldások szilárd kialakításának mutatja be. A belsejét itt úgy tervezték, hogy több szabad helyet biztosítsanak a tetőtéri stílusú lakótér, a hálószobák és a konyhák szervezéséhez.

  • Dachnaya House Dock 4×6 méter vagy 5×3 méter Barbara. Úgy tűnik, hogy egy ilyen ház emlékezteti a klasszikus lakossági struktúrát, de több kompakt paramétere van. A házban könnyen három hálószobát helyezhet el, és felszerelhet egy nagy funkcionális területet a konyhában.

  • 4×4 méter “Louise” projekt 4×4 méter. Kényelmes, tágas, modern Vendégház ilyen típusú biztosítja a projektben konyha, fürdőszoba, nappali, hálószoba könnyen átalakítható. És olyan helyet is szervezhet, ahol a dolgokat vagy tárolást tárolhat.

  • Dachnaya House Dock 5×7 méter Shenney. Ez az ultramodern változat az osztály “gazdaság” az egész család tartózkodására. A projekt meglehetősen inspiráló, biztosítva az “intelligens” ház lehetőségeit. Érdemes megjegyezni, hogy a ház funkcionális része itt az építés hátuljának minősül. Egy nagy tornác védi a struktúrát a kicsapódásból felülről és oldalról.

  Hogyan válasszuk ki?

  Helyezzen egy jó minőségű házat szezonális vagy éves szálláshelyek számára 6 hektár lehet. Egyszerű nyári házak – az országszerkezet leggyakoribb változata. A vidéki ház projektének kiválasztása. A gazdaságot több alapelvre kell építeni.

  1. A keretvédő technológiának kiválasztásakor jelentősen meg lehet hagyni a szerkezet becsült költségeit.
  2. Hogy a ház igazán hangulatos legyen, exkluzív egy lekerekített napló használatával.
  3. Egy tágasabb nyári ház, jobb, ha egy ragasztott bár házat építünk.
  4. A habblokkokból származó ország házak hőmegtakarítási tulajdonságokkal rendelkeznek. Itt megmentheti az alapítvány építését.

  Különös jelentőséggel bír, amikor egy kerti házat választanak. A “gazdaság” osztály osztályát általában a minimális méretekkel tervezték. Ezért minden négyzetméter funkcionális terhelést hordoz, az egyes helyiségek eredetileg a projektbe kerülnek.

  Fontos, hogy kompetensen helyezze el a fő dokumentumbeli zónákat, például:

  • előszoba,
  • Niche beágyazott bútorokhoz,
  • konyha,
  • nappali,
  • hálószoba,
  • ruhásszekrény,
  • kantin,
  • a folyosó,
  • szekrény,
  • könyvtár.

   Sokan gondolkodnak arról, hogy mi jobb, ha egy olcsó vidéki ház építése vagy megvásárlása. Most vezethetsz át a ház településein, nézd meg a késztervekkel rendelkező parcellákat, kiszámítják a költségeket. Átfogó választás lesz: a webhely jellemzői szerint az anyagok költsége, az építés lehetősége és a jövőbeli kialakítás.

   Olcsó kerti ház Ecomcomclass a tetőtérben és teraszon látható az alábbi videóban.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: