Hogyan készítsünk egy lógó széket magadnak?

Az eredetiség szerelmesei megpróbálják otthonukat csinálni, nem csak hangulatos, de nem olyan, mint a többi. Ez egy nagy szerep, amely nagyon népszerű felfüggesztett székekké vált. De a gyártásukkal bizonyos problémákkal találkozhat. Tekintsük a fő eseteket.

Hogyan készítsünk PVC csövekből?

A legegyszerűbb súly a polivinil-klorid csövek közül választhat. A PVC csövek nem reagálnak az éghajlati hatásokra, A károsodáshoz tartozó állványok könnyen dolgozhatnak.

Használjon jobb csövet Nem kevesebb, mint 20. A rajz segít azonosítani a hátrányokat. A PVC cső könnyen fröccsenhető otthon, anélkül, hogy speciális lemezeket használna. Meg kell érteni, hogy a szerelvények használata esetén az ábra megjelent négyzet.

A kerekalap gyártásához sok ujj van szükség, a szék nagyon nagy átmérő lesz. No megoldható, és ez a probléma például a cső hatása alatt hajlítsa meg a csövet. Ezt egy hajszárítóval és egy kerek felületgel teheti meg. Növelje a hajlítás szögét könnyebb, ha a cső a cső belsejében lévő homokot önti, sokkal gyorsabban fogja felmelegíteni a csövet.

Emlékeztetni kell arra, hogy a PVC csövek körkörös székének ellenáll a felnőtt átlagos tömegének ellen.

A négyzet alapja tökéletes lesz egy olyan személy számára, akinek törékeny komplexuma van. Vagy függőleges csőhelyen kell helyet foglalnia.

Wrap Production Scheme

A karika formájában gyakran használják a Seashells Macrame módszerrel felszerelt székek gyártására, egy szövetszék-fedélre, székekre, függőágyra, kókuszra, fából készült székekre. Hogy a karika fémcsőből és fémplasztikusból készüljön. Szintén tökéletesen alkalmas fémes gimnasztikai héj ugyanolyan névvel, ha rendelkezésre áll.

A kész ferde székeket habos gumi, szintetikus csővel, ruhával boríthatjuk, szőlővel vagy zsinórral rázva. Kezelje a széleit szalagokkal vagy dekoratív hevederrel, díszítve gyöngyökkel.

Eszközök és anyagok

A fából készült felfüggesztési keretet gyakrabban használják a közvetlenebb formákhoz. A fa raklapot gyakran használják az ilyen helyek alapjául. Ez lehet külön deszkák vagy kész szerkezetek, amelyek egyszerűen láthatók a szükséges blokkokhoz.

A függőágy rohanó szerkezetének gyártásához szükséges:

 • Hacksaw vagy Electricybiz;
 • fúró;
 • Fa fúrók;
 • csiszolópapír.

  A Metalpicastic kiváló anyag lesz a szék keretének kialakításához. A cső átmérője meghaladja a 3,5 cm-t.

  A fém műanyag könnyen vágható, nem lesz szükség speciális berendezésekkel, T. Nak nek. Az öblök formájában kerülnek értékesítésre, ez azt jelenti, hogy már kerek alakúak. A karika gyártásához szükséged lesz: csavarok, csavarhúzó, fa vagy fémhüvely.

  A fémcsövek a legtartósabb keretet alkotják bármilyen formában, Bár kerek, még a tetején is csatlakozik, és eltér a könyv formájában. Segít ebben az esetben hegesztésben. A munkafolyamat megköveteli a csövek hajlítására szolgáló kézműves és gép. De ez a keret lesz a legsúlyosabb, ezért tartós rögzítést igényel. Ez a lehetőség lesz a leginkább időigényes.

  Gyártás

  Kezdetben a fa meg kell adnia az alakot, szennyezi és áztassa a rovarokból származó eszközöket, és védje az időjárási jelenségektől való lakkot. Az összeköttetés helyén rögzített ragasztóval rögzítve, kiegészítve önálló rajzokkal vagy ujjakkal, ha szükséges.

  A fémpályás alap könnyen rögzíthető a gyűrűbe. A tartó egy kisebb átmérőjű fából készült vagy műanyag hüvely segítségével, rozsdamentes önhúzóval rögzítve, a kötés mindkét oldalán, anélkül, hogy túlmutatna a hüvelyen.

  A fémcső hajlításának folyamata megfelelően speciális felszereléssel rendelkezik. Bizonyos tapasztalatot igényel a géphez. A cső hajlítása keresleten van kialakítva.

  A hegesztéssel való munkához szüksége lesz egy speciális felvételre és szintre. Speciális készségek nélkül nem ajánlott hegesztéssel dolgozni. A tapadások száma a kívánt formától függ. Ez lehet egy hagyományos duplikált kör, és talán a szék alakja.

  Keret kész Hogyan készítsünk egy széket?

  Fából készült széket készítünk

  A legegyszerűbb kemény keret karosszék – fából. Mind a teraszon, mind a szobában használható. A fából készült tömbből származó ívek útmutatók adják az esztétika, a természetes harmónia és a természetesség függő székét. Számos gyártó van: a leggyakoribb lehetőség a pályákon. Az alakított egy kis trónra hasonlít, felfüggesztve, mint a baba hinták. A második lehetőség úgy néz ki, mint egy függőágy, de a szőtt vádáz helyett állványt használ.

  A leginkább bemutatható nézetnek van egy félteke. Ezt csináljuk. Ha van egy raklapod egy fa kézen, akkor hatalmas segítséget nyújt a medál fából készült szék gyártásában. Ha nem, akkor a fából készült rudakat nem vékonyabb 3 cm, akkor 0,6 m. Hogy egy személy biztonságosan maradjon egy székben, maga a gömbnek legalább 1,2 m magasnak kell lennie.

  Minél hosszabb a körök vezetője, annál kisebb lesz a kötés. Az ilyen útmutató szélességének legalább 3,5 cm-nek kell lennie, akkor a személy súlyát hordozza. 2 típusú félkör alakú vezető keret vágás. Egyenlő mennyiségűnek kell lennie, egy kilátás 10 cm rövidebb, mint egy másik. A szendvicsek elvén vannak hajtva: A felső oldalról a hosszú útmutató leereszkedik, röviden ragasztva van. A vicc az önellátással van rögzítve.

  A második útmutató a fentiekből rövid lesz, hosszú aljával csatlakozik. Két útmutató jön ki, ragasztottak egymás mellett, és a középső ízületek négyzetet alkotnak. Használja az asztalosot a ragasztáshoz. A kész hosszirányú útmutatók önmagukkal vannak rögzítve. Az ilyen vertikális vezetőknek legalább 3 darabnak kell lenniük.

  A kerek kerethez viszonyított helyén a narancssárga szeletekre hasonlítanak, amely felülről lefelé halad.

  A gömb felső és alsó részének közepén vannak rögzítve, a kerület körül az oldalakon. Minden elemet csiszolópapírral tisztítanak. A kész szék parazitákból kerül feldolgozásra, és lakkon van, felfüggesztve. Belül helyezzen egy szintetikus matracot, amely a gömb felét fedezi. A kis párnák használata nem ajánlott, folyamatosan kimaradnak.

  Házi szék-függőágy

  Az egyik felfüggesztési szék a szövetből készült. Az ilyen szék kiváló lehetőség lesz a tapasztalatlan mesterek gyakorlására. A lépésenkénti terv segít a függőágy otthonában. Meg kell készíteni lebeny a sűrű szövet, amelynek mérete 1,1 m per 0.8M, szálak, 2 kötelek 2 m gyártására felkötve, egy fából készült keresztrúdját 1 m (gyakran használt dugványok a kertészeti berendezések), varrógép , Onnock vagy Edge Ribbon.

  A szövet szélét védeni kell a megfelelő élfeldolgozásból.

  Két oldalán egy-egy hosszú, 1,1 m kanyarban, amely egy remélve helyét a hevedert, kezd a varrógép. A kötélzsebnek legalább 5 cm szélesnek kell lennie. Készen állnak kész zsebekben, kössön egy gyűrűt egy útra. A kertben vagy a gerenda felfüggesztése. Ez a design fény lesz, ezért nem igényel egy fém bázist. Lehetséges opció kiegészítő párnák vagy függőágy gyártók 2 fő részére.

  Az eredeti modell mérlegelése?

  A Macrame által létrehozott torna-karika felfüggesztett széke kiváló lehetőség lesz a ház székre fészkéhez. A Macrame-t használó szék esetében két karikát kell előkészítenie, amely átmérőjű különbséggel legalább 30 cm, több mint 3 cm-es körben van. A karika fémbázisnak kell lennie. A szálláncos kötelek is szükségük lesz, csipke fonat, két rúd (ha szüksége van egy “fészekre”, akkor a rúd legalább 6 lesz, az összeomlott karika helyett egy vastag fonat egy karika ugyanazon a távolságonként) , rulett, PVA ragasztó, kesztyű, rulett, terhelés a vászonra, dekorációs elemek.

  A gyártási kötélnek tartósnak és sima legyen. A szál tippek bledhetnek vagy csomagolhatók ragasztóval, hogy megszüntessék a szélét. Az ülés gyártása kisebb átmérőjű karikával történik. A keresztszövést az 1-es felső átmenetzel és az alacsonyabb átmenet alatt használjuk 2 fő menet alatt, egy további felső átmenet felett 3 és alacsonyabb átmenet 4 szál alatt.

  Legfeljebb 1 cm. Cserélje ki a lapos csomókat az ellenőrzőben.

  A készülésnek a vége fölött kell lennie, és húzza meg a csomókat. A nagy átmérőjű karika ugyanazzal a csipkével van rögzítve, a távolság legalább 15 cm.

  Az ötletekkel ellentétben hátul van, a háttámla lift a rudak. A magassága az akaratban állítható. A rudakat a fonat rögzítik. A további vegyület herkulákkal vagy négyzetes lapos csomópontokkal történik.

  Ha a Macrame képzettségi szintje magas, bármilyen más csomópontot használhat.

  Dekoratív elemek használhatók a szék díszítésére. A gyakori szálak ráncolhatók. A kész szék csatlakozik a PIPS-hez. Az elülső fogyasztási lengés szélesebb lesz, mint a hátán.

  kiegészítők

  Általában, amikor egy széket férfi kezekkel készítenek, a vázzal végzett kérdés könnyen megoldható, és párnákkal, például minden, ami sokkal nehezebb elhelyezhető. Igen, és a kész megoldások mindig nagy népszerűségűek.

  Ezért teljesen könnyű megvenni az ilyen tartozékokat az interneten vagy a szalonon a varrófüggönyön.

  Általában párnákat használnak ülés, fejtámla vagy ágy feküdt. Az ülések négyzetes formában vagy puha palacsinta formájában történnek. A fejtámlák gyakrabban készültek egy görgő formájában. A matrac típusának lágy alapja a cocoon szék vagy egy fémből készült modellhez kell tennie.

  Plaid a párna hang tökéletesen kiegészíti az együttes, hogy befejeződött egy kényelmes tartózkodás. Azonos Egyes gyártók különleges fedeleket kínálnak az utcai vagy a nap utcai lehetőségeinek. Ezen termékek kiválasztásakor alaposan mérje meg saját termékét.

  Ajánlások

  Amikor a szék készen áll, csak a felfüggesztési kérdés marad. A felfüggesztett szék felszerelésére szolgáló módszerek mindig a mennyezet típusától függenek. A fából készült csavarozó lemezt fémből egy csavarral, kiegészítve vasgyűrűvel. A beton mennyezetén jobb, ha egy horoghorgonyt telepítünk egy gyűrűvel.

  Ha van ürítés a beton mennyezeten, akkor eredetileg kémiai horgonyzal kell kezelni őket, Ez egy speciális összetétel, amelyet használni kész. Az üresség kitöltése után a horgonyt csavarják. A szék csak 2 nap alatt lóg. Ha a szuszpenziós székek egy szakaszos mennyezethez vannak csatlakoztatva, akkor először el kell távolítani (vagy beszélgetni egy bizonyos területet), használjon hosszú horgonyt egy menetes tengelykapcsolóval. A gyűrűt a tengelykapcsolóba csavarozzuk, majd dekoratív bélések alatt rejtve van.

  A helyes bútorok gondozása jelentősen meghosszabbítja élettartamát, a faelemek jobban törlik egy ruhát egy polirolla-val, és a vaselemek zsírtalanítják és fedjük le a festékbevonatokkal, hogy elkerüljék a korróziót vagy a fémpusztítást.

  Szövet vagy filament elemek kell megszáradniuk.

  A diszlokáció helyének tervezése, válassza ki ezt, ahol a szék kényelmes megközelítése lesz. A házban nem szabad kapcsolatba lépnie a többi bútorral, és az utcán jobb, ha a védőburkolaton vagy a verandán rendezik. Nos, a felfüggesztési szék fő követelménye a swing lehetősége.

  A következő videóban megtudhatja, hogyan lehet felfüggesztett széket készíteni a ház 3 órás barátnőjére.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: