Kettős hajtogató ágy

Összecsukható ágyak Élvezze a megérdemelt dicsőség már nem az első évtizedben. Csak itt van a mai kagyló már nagyon emlékeztet arra, hogy 40 évvel ezelőtt szinte minden család – egy keskeny és nem nagyon kényelmes szövetszalag, fémcsöveken nyújtott. A mai kagylóban nem kevésbé kellemes és kényelmes, mint a szokásos kanapék és ágyak. Ezek közül még kettős lehetőségek is – olyan fiatal családok számára, akik még nem sikerült egy másik bútorokat kapniuk, és azok számára, akik értékelik a tömörség és a kényelem kombinációját.

Kettős hajtogató ágy

Kettős hajtogató ágy

Kompakt kényelem mindenki számára elérhető

A mai kagyló a korszerűsített régi ismerősök, amelyek fő előnyei:

 • Könnyű súly, lehetővé téve, hogy az alvó helyet saját személyre emeljék.
 • Mobilitás – a termékek bármely kényelmes helyen történő átrendezésének és használatának képessége.
 • Tömörség – hajtogatott formában kis szögben vagy szekrénybe húzhatók, vagy akár csak a falra támaszkodhatnak, ahol szinte észrevehetetlenek lesznek, és nem zavarják a szobát.
 • Megfizethető ár, hogy ez a fajta alvási hely a legtöbb költségvetési lehetőség.

Kettős hajtogató ágy

A modern kagyló különbözik az elődeiktől az a tény, hogy ezek:

 • Kényelmesebb és lehet, hogy hosszú ideig cserélhet egy teljes körű ágyat.
 • Tartósabb. A modern anyagok képesek ellenállni jelentős terhelések – és ugyanakkor nem nyúlik, ne rohanjon.
 • Tartós. A kiváló minőségű kagyló még intenzív használat mellett sem egy tucat év.

Ugyanakkor a kettős összecsukható ágy egy olyan design, amely hasonlít egy twited kagylóra, amely két keretből álló keretből áll. Az egyetlen “kollégák” előnye van, kétszer kibővül.

Kettős hajtogató ágy

Fajták

A bilincsek megkülönböztetik:

 • A hasított test anyaggyártója, amely alumínium vagy acél lehet. Az első sokkal könnyebb, de nem tud túlságosan nagysúlyozni. Az utóbbi sokkal hosszabb, ezért az acél keretben lévő termékek képesek ellenállni a nehéz terheléseknek, tartósabbak.
 • Alapanyag, amely lehet szövet, rács formájában, vagy fából készült lemezekből vagy lamellákból. A szövet kagyló a legegyszerűbb, de ugyanakkor a leginkább rövid életű. De a fából készült lemezeken lévő modellek a legtartósabbak. Ezenkívül ez a legnehezebb és sima bevonat. Ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik, de különleges kapcsolatot igényel a működés során.

A tervezési jellemzők miatt lehetetlen felkelni a lábakkal – a külön lemezek nem tudnak ellenállni és repedni. Ennek eredményeként az egész tervezés ellentétes lesz.

Attól függően, hogy az anyagok, amelyekből a vegyület alkatrész készül, az alvó összecsukható helye ellenáll különböző tömeg terhelések – 100 és 250 kg. Ami a kagyló hosszát illeti – széles körben változik. Itt mindenki úgy dönt, hogy a preferenciáik és a hely, ahol a termék kerül sor. A kettős hajtogató ágy szélessége általában 100-120 cm-nek felel meg.

Kettős hajtogató ágy

Kettős hajtogató ágy

Kettős hajtogató ágy

Kettős hajtogató ágy

Opciók matracgal

A kagyló modern modelljei konstruktív tulajdonságokkal és egyéb különbségekkel rendelkeznek – sokan közülük ortopéd matracokkal vannak felszerelve. Az utolsó leggyakrabban használt:

 • Holcon – Nemszövött szintetikus töltőanyag, amely spirális poliészter szálakból áll. A nyersanyagok hollofibert szolgálnak fel, amely a termikus eljárást telt el.
 • Regenerált rost – Gyapjú és gyapjú újrahasznosított hulladékgyártás. Lehet természetes és szintetikus.
 • Szinteton – szintetikus anyag, könnyen és rugalmassággal jellemezve.
 • Porolon – poliureteni habba, a legtöbb esetben, amely levegőből áll, amely biztosítja, hogy speciálisan puha.

Kettős hajtogató ágy

Kettős hajtogató ágy

Kettős hajtogató ágy

Kettős hajtogató ágy

A kagyló matrac összecsukásakor egyáltalán nem szükséges eltávolítani – tökéletesen összecsukható az ágyzal együtt. Ugyanakkor egy szintetikus és habpárnák matracjai vékonyabbak, de kevésbé kényelmesek. Ezek alkalmasabbak azok a hajtogató ágyakhoz, amelyek nem használnak rendszeresen (például, ha csak a vendég érkezés esetén csökkentek).

Folyamatosan alszik az ilyen matracokon, nem elég kényelmes, így a szokásos használatra jobb, ha a szőtt matracokat és regenerált szálakat tartalmazó termékeket választhat.

Választási szabályok

A modern kétágyas hálószobák minden előnye csak a kiváló minőségű termékek állapotában nyilvánul meg. Az összecsukható ágy választása nem kevesebb felelősséggel kell megközelíteni, mint bármely más bútor kiválasztása.

Meg kell becsülni:

 • A termék alapja erőssége. A hajótestnek szilárdnak kell lennie, edény nélkül, egy speciális porbevonattal, amely védi a keretet a rozsda és kiterjeszti élettartamát. Ugyanakkor, amikor összeszerelés, a kagylóhéjak nem kell elszámolni, az összes részletet simán kell mozgatni, sok erőfeszítés nélkül.
 • Betöltés, amely ellenállhat az összecsukható ágynak. Azoknak a súlyával kell korrelálnia, akik aludnak.
 • A matrac kényelme és minősége. Ehhez győződjön meg róla, hogy a töltőanyag egyenletes eloszlása, és próbálja ki a fúziós matracot. Ezenkívül szükség van a matrac anyagaira, és környezetbarát, és jól szellőző.

Kettős hajtogató ágy

Kettős hajtogató ágy

Fontos! Olyan anyagokból, amelyekből a keret és a matrac készülnek, nem lehet kellemetlen szagok. Annak ellenőrzésére, mennyire kényelmes aludni egy vagy más levéltáron, szükség van rajta feküdni. És meg kell tennie a boltban vagy a szalonban.

A kétágyas ágynemű áttekintése – videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása