Modern szekrények a nappaliban

A nappali a házban különleges hely. Ebben a szobában az egész család megy, és a vendégek találkoznak. Annak érdekében, hogy a nappali egy látogató lakáskártyává váljon, harmonikusan kombinálnia kell a kényelmet és a kényelmet. Ezért a belső térben nagy figyelmet fordítanak a bútorok megválasztására. A közelmúltban a nappaliban a leggyakoribb és többfunkciós téma a szekrények. Ez a fajta bútorok nemcsak a dolgokat, a ruhákat, hanem a szoba esztétikai.

Modern szekrények a nappaliban

A modern szekrények kiválasztása a nappaliban, az otthoni házigazdák pontosabb megjelenésűek. Ezenkívül a régi modellek a sifonierek és a nagy ládák elvesztették jelentőségét. A mai napig a bútorpiacot a szekrények elegáns választéka képviseli. Mindegyikük különbözik egymástól a tervezési stílus, a méretek és formák között.

A szoba területétől függően vegye fel mind a moduláris, mind a beépített szerkezeteket, amelyek különösen fontosak a kis apartmanok számára, ahol minden négyzetcentiméter megtakarítása fontos.

Modern szekrények a nappaliban

Fajták

A nappaliban lévő szekrények fő feladata nem csak a szoba racionális feltöltése, hanem az eredeti tervezési megoldások megtestesülése is. A közelmúltban számos szekrénybútor modell található, de A legnépszerűbb lehetőségek a nappali formatervezéshez:

 • Hagyományos szekrény. Egyszerű nézet jellemzi, jól kombinálva a szobák belsejével. A nappali számára, általában válasszon modelleket swing mechanizmusokkal.
 • Gardrób-büntetés. Egy keskeny modult jelent, amely egyszerűen elengedhetetlen a kis nappali szobák számára. Az üvegajtókkal rendelkező termékek eredetinek tűnnek.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

 • Kupé. Az egyik leggyakoribb bútor, amelyet gyakran gyártanak a megrendelés alatt. A szekrény kiválasztásakor fontos, hogy figyeljen a töltelékére: minél több a polcok a tervezésben lesznek, annál kényelmesebb lesz a dolgok tárolása.
 • Szekreter. Ez a modell egyesíti a szerelt szekrények és az írásos táblázat jelenlétét. Kis szobában telepítve van.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

 • Kirakat. Egy modern tervező modell, amelyben a fő hangsúlyt az elit ételek és a különböző ajándéktárgyak bemutatására helyezték el. A kabinet elegánsnak tűnik, az elülső oldallal, szabályként az üvegajtót lefedi. Ez a modul mind a nappali közepén, mind a falon helyezhető el.
 • Kabinet-szolga. Fából vagy tartós üvegből készült. Jól alkalmazható különböző italok és ajándéktárgyak tárolására.
 • Csúszik. Modern bútorok értelmezése, a beállításokhoz tervezett.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Használja az opciókat

Sok házban és apartmanban a nappali sokoldalú hely, amelyet gyakran a “szív” háznak is neveznek. Ez a szoba nem csak az ünnepélyes rendezvényekre tervezték, ahol a család és a vállalat és a vállalat megy, hanem néha elvégzi a munkát. Az ilyen multifunkcionalitás miatt számos követelmény kerül bemutatásra a nappaliba, így a bútoroknak szépnek, praktikusnak és örömnek kell lenniük.

Modern szekrények a nappaliban

A modern szekrények segítenek megbirkózni egy ilyen feladathoz. Nemcsak szokatlan designt adnak, hanem kényelmes és kényelmes lesz a mindennapi élet számára. Az egyedülálló formáknak és formaterveknek köszönhetően a nappali tárolható:

 • Technika;
 • Ágy és ágynemű;
 • Különböző papírok és dokumentumok;
 • Edények;
 • Dekoratív tárgyak és ajándéktárgyak.

Ezenkívül modern bútormodelleket készítenek, és a ruhák tárolására tervezték.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Gabarits

Mielőtt megvásárolná a ruhásszekrényt a nappaliban, akkor meg kell döntenie a méretét, nevezetesen a mélység, a szélesség és a magasság mérésére. Ha beépített designt szeretne vásárolni, akkor figyelembe kell vennie azt a tényt, hogy nem rendelkezik olyan részletekkel, mint a hátsó fal, a padló, a mennyezet és az oldalfalak. Az ilyen modul összes eleme a szoba falához van rögzítve.

Ami a szokásos szekrény magasságát illeti, általában a mennyezet méreteire korlátozódik. Abban az esetben, ha a nappaliban egy szakaszos mennyezet van felszerelve, akkor legalább 50 mm-re kell hagyni a rést a tervezéshez.

A kabinet bútorok méretének fontos mutatója a mélység. Ez lehet más, de nem kevesebb, mint 600 mm. Ez egy ilyen mélységben a bárban szabadon lógott vállfákkal és polcokkal. Abban az esetben, ha a kabinet mélysége korlátozott, kapacitása a végállakkák miatt növelhető.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Anyagok

A mai napig a bútorgyártók különböző anyagokból származó szekrényeket kínálnak. Ebben az esetben a belső töltés és a struktúrák teste MDF és DPP. A panelek vastagságát a szekrény minden egyes spanyol szélességétől függően segít elkerülni a bútorok működését.

A DSP egy fa chip panel. Ezt úgy állítják elő, hogy a fa részecskéket nagy hőmérsékleten nyomjuk meg. A forgácslap felületét emellett lamináltuk és további felületnek vetjük alá. Ennek eredményeképpen kényelmes felhasználásra és könnyű anyagokra.

Modern szekrények a nappaliban

Ami az MDF-et illeti, a természetes fából készült rostokból készült közepes vastagságú lemezek. A gondos kezelés után az MDF-lemezt jól szárítottuk, majd ragasztjuk Linginnel és paraffinnal. Ez a nyersanyag teljesen biztonságos az emberi egészség számára, nem fél a forró gőztől és a nedvességtől, amelyet nagy szilárdság jellemez.

A bútorgyártás széles körű használata is kapott fát. Ez környezetbarát, gyönyörű és megbízható. A fa egyetlen hátránya magas költséggel és megnövekedett követelménynek tekinthető.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Színek

Bútor vásárlása a nappaliban, fontos figyelembe venni a színét és egy harmonikus kombinációt a szoba belsejével. Annak érdekében, hogy a szekrény tökéletesen megközelítette a nappali általános nézetét, nem csak a színskála, hanem a rajzok, világítás különböző. Jó olyan struktúrákat vásárolni, amelyeket a fali vonalak vagy padló színének megismétlése tartalmazó szerkezeteket is díszítenek. A legfontosabb dolog a nappali kialakításában az, hogy egyenletesen forgalmazza a palettát.

Gyakran, hogy elrejtse a bútorok hátrányainak elrejtését a virágok játékát. Tehát például egy keskeny és magas szekrénye szélesebb és alacsonyabb lehet, ha keskeny betéteket ad hozzá más árnyalatokból a befejezésben. És növeli a design magasságát, ajánlatos bútorokat díszíteni függőleges csíkokkal.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

A szekrények sokféle modellje monofonikus színekben készül, így néha egyesítik a padlót, a falak palettáját, és monoton, arc nélküli. Annak érdekében, hogy megszüntesse, a fény kontrasztú módszert alkalmazzák. Más színeket alkalmaznak a szekrény ajtókra és oldalfalakra, nem ismétlődő árnyalatok a belső térben.

Modern szekrények a nappaliban

Tervezés

Minden bútor fontos megjelenése. Ezért beszerzési szekrények a nappali, meg kell figyelni, hogy az ilyen típusú díszítő, a menetrend, fotó nyomtatás, ólomüveg, tükör homlokzat vagy fényes alakformálás. Gyakran a szekrények kialakításának megteremtésekor gyártóik kombinált dekorációval vannak felszerelve. Ez gravírozható, átlátható vagy matt üveg, többszintű könyvtároló állványok, ajándéktárgyak.

Érdemes megjegyezni, hogy a nappaliban lévő szekrénynek többfunkciósnak kell lennie, így a tervezésben van egy további hely a dolgok tárolására, valamint az eredeti tervezésre.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Stílus sokszínűség

Minden nappali egyéni stílusban van. A szoba nyilvántartása közvetlenül a személyes ízléstől és a tulajdonosok preferenciáitól függ. Annak érdekében, hogy a ház “központja” lett hangulatos és szép, A tervezők kínálják a nappali szekrényekkel való ellátását, a következő stilisztikai irányokat:

 • Klasszikus. A bútoroknak megfelelő geometriai formáknak kell lenniük. Előnyös modellek bézs, zöld, barna és kék árnyalatok.
 • Retro. Ezek a szekrények a paletta kiszámíthatatlan kombinációjával, vörös, sárga és befejező fekete. Gyakran kárpitokkal és különböző kiegészítőkkel díszített minták.
 • Provence. A moduláris terveket könnyedén és egyszerűség jellemzi. Ezek általában természetes fából készültek, és díszített kovácsolt elemeket díszítenek.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

 • Modern. Könnyű árnyalatok szekrényei piros, sárga és barna árnyalatokkal kombinálva. A modelleket szigorú formák jellemzik, amelyek minimális helyet foglalnak el.
 • Csúcstechnológia. Ezek szigorú és monokróm szerkezetek, tiszta vonalak.
 • Padlástér. Szekrények egyszerű formák nélkül további díszek nélkül.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Hogyan válasszuk ki?

A modern kabinet modell megvásárlásával fontos, hogy sok árnyalatokat vizsgáljon: nappali méret, ablakok száma, természetes világítás és színdekoráció jelenléte. Ezenkívül előzetesen el kell állítania a bútorokat, és kiszámítja a méretét magasságban, szélességben, hosszban. Ajánlott választani Kivételesen kiváló minőségű szekrények, A jól egészségügyi anyagokból készült anyagok.

A tervezésnek nemcsak a nappali belsejének gyönyörűsége, hanem egy tágas helyet is szolgálhat a dolgok és tételek tárolására.

Modern szekrények a nappaliban

További tanácsok a szekrény megválasztásáról, lásd a következő videót.

Gyönyörű belső terek

Sok lehetőség van egy elegáns nappali kialakítására, de egyikük sem lehet elképzelni, hogy gyönyörű szekrény nélkül. Egy nagy design lehet a helyiség fő témája a szobában. Ilyen szekrényben könnyen telepíthető felszerelés, fekvő otthoni könyvtár, és a gyönyörű homlokzatok különösen a más bútorok hátterére oszthatók.

A szekrény eredeti kiegészítése lehet egy fából készült dohányzóasztal és egy kis fiókos.

Modern szekrények a nappaliban

Modern szekrények a nappaliban

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása