Pendula hintaszék: Jellemzők és választás

A hintaszék szokásos, hogy hívjon egy rekreációs eszközt, amely különleges lehetőséget kínál egy olyan személy számára, aki ült, oda-vissza. Az ilyen karosszék feltalálója ismeretlen, de az ilyen struktúrák nagyon népszerűek voltak az észak-amerikai népektől a XVIII. Században. Jelenleg többféle hintaszék is van. A pendulum rendszerek, az úgynevezett Gladers, használata nagy igény szerint.

Tervezési jellemzők

Az ilyen típusú hintaszéknek különleges inga mechanizmusa van. Alapítványai több deszka, amelyek a szék rögzített részéhez kapcsolódnak. Mindkét oldalon fúrnak lyukakat és csapágyak beillesztését. A felső szalagok nagyobb intervallummal rendelkeznek egymással, mint az alsó. A tervezés tökéletes változata – trapéz alakú forma.

A keretet képező jelenetek hossza határozza meg a bútorok szögét.

A mechanizmus működésének általános elve a tehetetlenségi törvényen alapul. Amikor egy ülő embert visszaszorítanak, egy ilyen konstrukció hosszú ideig független kölcsönös mozgások.

Előnyök és hátrányok

Az inga mechanizmusú lengőeszközök modelljei, mint bármely más rendszer, előnyei és hátrányai vannak. Néhány pillanat a profiknak tulajdonítható.

 • Egy ilyen mechanizmus csendben működik, és nem készít egy screenshotot, nincs kopogás.
 • Tervezzen biztonságos, nem fordulhat tovább, miközben korlátozói vannak.
 • A Pendulum hintaszék minden padlóburkolatban működik. A padlón vagy a szőnyegen egyenletesen egyenletesen swing.
 • Ez a fajta bútorok jó az egészségre. Ellazítja a gerincet, eltávolítja a fokozott ideges feszültséget.
 • Vannak modellek a fiatal anyák számára. A segítségükön nagyon könnyen és kényelmesen sziklázza a kisgyert.
 • A fejléc hátulja a dőlésszög mentén állítható, és a függőleges helyzetbe rögzíthető a vízszintes helyzetbe.
 • Gyakran előfordul, hogy az inga hintaszékek kényelmes behúzható foard. Ezek az úgynevezett hirdetők.

A mínuszok magukban foglalják az ilyen eszköz magas költségeit, és ami elég sok helyet foglal el.

Fajták

A következő típusú inga székek különösen népszerűek.

 • Szék lábtartóval. Ez egy szabványos modell, amely egy footboard, amely a folytatása, és amelyhez kényelmes a lábak.

 • Lena, amely fejlődik. Ilyen helyeken a footboard az ülés funkcionális folytatásává válik.

 • Hirdető. Az inga hintázás modellje egy speciális mechanizmus rovására alakulhat át. Ennek eredményeképpen kényelmes állvány kerül előre az elülső részről. Az ilyen székek mechanikai vagy elektromosek.

 • Masszázs szék. A fajok gladers általában képesek többféle masszázs elvégzésére. Van egy további összecsukható köpenyük.

Gyártók

A vitorlázógépek közül sok orosz márkát termelnek. Ez például, “A kanapé” a hit értékesítésével – hirdető Amy “Tacoma 011”. Bútor Impex Company Egy soros székek sorozata “Kényelem”. A masszázs székek és a pouf-segélyek széles körben képviselik a bútorok között Ego egyenleg.

A külföldi modellek elsősorban finn Elite Pendulum hintaszékek és hirdetők, mint például “Ilmari”. Német cég Hauck Ez a vezető a székek gyártásában az anyák és a baba szoptatás kényelmes nyaralásához. Kiváló minőségű Glades, Malajziában és Kínában Piros fekete.

Tippek a választáshoz

Ahhoz, hogy helyesen válasszon ki egy kiváló minőségű gladert, amely sokáig tart, kényelmes lesz, és tökéletesen illeszkedik a belső térbe is, Óvatosan vizsgálja meg a következő szakemberek ajánlását.

 • El kell döntenie az inga eszköz használatának helyét. Vannak különleges modellek a ház használatához, az irodában, a kertben.
 • Az anyagválasztás közvetlenül az alkalmazástól is függ. A szőlő megfelelő a vidéki házban, Rattan – egzotikus belső térben, a kerti hintaszékek fémből készülnek, és a fa tökéletesen néz ki minden atmoszférában.
 • Legjobb kárpitos anyagok – Alcantara, Flock, Eco.
 • A töltőanyagoknak előnyben kell adniuk a vulkanizált szilikon, a poliuretán hab és a Holofaybeer. Ne feledje, hogy a lábtartó nincs jelen minden modellben.

A vásárlást a maximális terhelésről kell megkérdezni, amelyet a modell hittek.

Hogyan készítsünk egy inga hintaszéket a fémből a saját kezével, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: