Sofas Anderssen

A kanapék az egyes szobák elengedhetetlen attribútuma. Ilyen szép kárpitozott bútorok ideális a design a nappali, hálószoba, gyerekszoba, munka irodában, és még a konyha. Vásárlása hosszú távú befektetés, így érdemes megközelíteni a választását.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Anderssen Sofas a minőség és a tartósság garanciája. Nagy igényt élveznek a modellek hatalmas változatossága miatt.

Sajátosságok

Az orosz cég Anderssen egy jól ismert kárpitozott bútorok gyártója. 2000-ben jelent meg, és eddig számos kényelmes, vonzó és kiváló minőségű kanapék széles választékát kínálja minden ízlésnek. Különböző stílusú megoldásokban kerülnek bemutatásra, amelyek lehetővé teszik az egyes vásárlók számára a legjobb megoldás kiválasztását.

Sofas Anderssen

A cég fő elve – “Minőség és egészséges alvás”. A gyártó teljes körű ágyat biztosít, és már kinyomtatja, az egész kanapé épül. Minden modell szilárd és sima hálóval van felszerelve, de nem feledkezett és helyet takarít meg. Használata révén kényelmes átalakítás mechanizmusok, a termék könnyen fordul a kényelmes alvást helyet aludni egy kis kanapé.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Anderssen kanapék megkülönböztetik a tartósság. A napi használat során több mint tíz éve szolgálnak. A normál működéssel 15 éve elegendő.

Sofas Anderssen

Az Anderssen kanapék fő előnyei:

 • A cég kizárólag magas színvonalú anyagokat használ, Ezért magabiztos lehet a termék hosszú távú működésében.
 • A modellek széles választéka lehetővé teszi minden ügyfél számára, hogy megtalálja a tisztességes opciót, Melyik tökéletesen illeszkedik a szobába. A gyártó szabványos és exkluzív modelleket kínál. A kanapét különböző formák, méretek és színes megoldások képviselik.
 • A vállalat garanciát ad minden termékre, amely nemcsak a kárpitozott bútorok magas színvonalát jelzi. A gyártó modern felszerelést, kiváló minőségű nyersanyagokat és tartós tartozékokat használ a széles körű. Különös figyelmet fordítanak az átalakítási mechanizmusokra, az eurobookokat és a harmonitást figyelembe veszik.
 • A gyártó egyéni megközelítése abban rejlik, hogy az ügyfél kérésére lehet egy tervezés, töltőanyag és elegendő anyag kiválasztása. A kiválasztott lehetőség a saját módján az egyetlen lesz.
 • Anderssen kanapékok alkalmasak a nappali elrendezésre, hálószobákra, konyhákra vagy gyermekekre.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Fajták

Az Anderssen Sofas számos modellje és tervezése csak meglepő. A gyártó stílusos modelleket kínál irodákhoz és apartmanok számára, különböző formaterveket, anyagokat és szöveteket.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Összecsukható kanapék nagymértékben népszerűek, mert lehetővé teszik, hogy szabadon éljen. A modellek kiváló minőségű és megbízható transzformációs mechanizmusokkal vannak felszerelve. Könnyen megfordíthatja a puha terméket tágas és kényelmes alvóhelyre.

Sofas Anderssen

A hosszú élettartam az Anderssen Brand termékek vitathatatlan előnyeire utal.

A vállalat különböző formák kanapékját kínálja. Klasszikus kiemelkedő közvetlen lehetőségek. A lekerekített struktúrák érdekesnek és eredetinek tűnnek. A közvetlen modellek általában kettősek. Gyakran beszereznek egy hálószobára vagy konyhára, mivel nem sok helyet foglalnak el.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Számos modell van felszerelve további elemekkel a legmagasabb szintű kényelem létrehozásához. A modern gyűjtemények kanapékát gyakran kiegészítik az oldalsó polcok. Nagyon gyakran a kanapét egy kis dohányzóasztallal ellátott együttesben mutatjuk be, amely a tabletta vagy a laptop használata esetén tökéletes.

Sofas Anderssen

Az ortopédiai kanapé ideális a szoba kialakításához bármilyen stílusban, és szabad helyet takarít meg, és garantálja az erős alvást. Az ortopéd matrac lehetővé teszi, hogy a test pihenjen, tartsa a megfelelő testtartást éjszaka pihenés közben. A fő jellem az, hogy a rugókat speciális esetekben izolálják. Így a matrac nem veszíti el alakját még hosszú távú működés esetén is.

Sofas Anderssen

Dimenziók

A cég különböző méretű kanapékot kínál. A választásuk a szoba méretétől és a szabad helytől függ. A nagy modellek ideálisak a tágas nappali számára. Nemcsak a fal közelében állhatnak, hanem a központban is, mint a belső tér fényes fókusza, vagy a szoba zónájának.

Sofas Anderssen

A kompakt kanapék felveszi a kis szobákat. Az átalakítási mechanizmus lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy kényelmes alvó helyet az alváshoz, és reggel a kanapé könnyű hajtásokkal, szabad helyet biztosítva a mozgáshoz.

Sofas Anderssen

Anyagok

Minden Anderssen kanapék kizárólag kiváló minőségű anyagokból és tartós tartozékokból készülnek. A kárpitozott bútorok gyártása számos típusú matracokat használ:

 • Nagyon rugalmas poliuretán hab;
 • Függő tavaszi blokkok;
 • Független tavaszi blokkok.

Összecsukható kanapékok kiváló minőségű és megbízható transzformációs mechanizmusokkal vannak felszerelve. Ezek közé tartoznak olyan népszerű modellek, mint a harmonika, a Tango, az Eurosofa, a sarokmodellek és a könyvek.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

A cég széles körű kiváló minőségű és tartós szöveteket használ. A márka együttműködik az importált szövetgyártókkal, ami kiváló minőségű és praktikusságot jelez. A vállalat választéka több mint 4000 szövet képet tartalmaz.

Sofas Anderssen

A szőtt és nem szövött anyagok kárpitozására. Az első opció a jacquard és bolyhos kelmék (velúr, bársonyból, mesterséges velúr). A nemszőtt kárpitok általában egy állományból vagy mesterséges bútorokból készülnek.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Takarékosság

Anderssen kanapéknak van egy eltávolítható eset, amelyet számos kárpitszövet képvisel. A szoba stílusától függően kiválaszthat egy esetet.

Sofas Anderssen

A kanapékra kiterjedő fedezetek nemcsak a megjelenésük átalakítását, hanem megváltoztatják a tervezésüket is. Hozzáadhat egy fényerő belsejét, vagy éppen ellenkezőleg, használja az esetet szelíd, pasztell színekben. A választás csak az Ön számára marad.

Sofas Anderssen

A cserélhető burkolatok kényelmet biztosítanak a tisztítás során. Sokan megkérdezik, hogyan kell eltávolítani őket. A folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe, egyszerű és kényelmes.

Rendelheti meg vagy varrhat egy új esetet önmagában, hogy azonnal cserélje ki a fedelet tiszta vagy új verzióra.

Népszerű modellek és jellemzői

Anderssen évek óta foglalkozik kárpitozott bútorok gyártásával. A kanapék sok modellje értékesítési találatok lett.

 • Az egyik klasszikus megoldás a “Benedict” kanapé. Ez ötvözi az ágy és a kanapé funkcionális célját. A modell csúcspontja az átalakítási mechanizmus, az úgynevezett “Stepming Eurobook”. Összecsukás után az alvó hely sima felületű. Az átalakítási folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe, mert elég ahhoz, hogy magadra húzza az ülést, majd dobja vissza a vissza az üres helyre.

Sofas Anderssen

Bár a “Benedict” kanapét masszív formák különböztetik meg, de vonzza a figyelmet az eleganciára és a könnyedségre. Az alvás szélessége 152 cm és hossza 202 cm. Beépített hajtogatott, a kanapé szélessége 241 cm, a magasság 105 cm és a mélység 112 cm. Ez a modell tágas fiókkal van felszerelve, ahol alvó létesítményeket találhat. Ahhoz, hogy eljuthasson a fiókhoz, elegendő az ülés nyomása.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

 • Luxus kanapé “Winter Velence” kerül bemutatásra a klasszikus olasz stílusban. A megkülönböztető tulajdonság a lekerekített formájú lágy karfák jelenléte. Ez a modell ideális a gyermekszobához. A gyártó kínál kinyitható két változatban, hogy eltérő a szélessége – 228 és 238 cm-es, de ugyanabban az időben ugyanazt a háttámla (108 cm) és mélységét (89 cm). Az alvóhely 190×155 cm és 200×155 cm méretű méretekkel rendelkezik.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

A “Téli Velence” kanapé vonzza a figyelmet egy elegáns díszített hátra és luxus párnákra. Van egy belső tágas doboz vászon, és kiegészíti a matrac kiváló minőségű poliuretán hab. A modell az Eurofa átalakulásának mechanizmusával van felszerelve, de ha szükséges, megrendelhet egy kanapét és egy másik csúszó rendszert.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

 • Vonzó kanapé “Musson” a gyermekek fantáziáinak fényes kiviteli alakja. Szokatlan kárpitokban jelenik meg, kényelmes transzformációs mechanizmussal. A kanapét tágas ágyba hajtogatják. A modell több méretben jelenik meg, amely lehetővé teszi, hogy válasszon egy kényelmes választást mind a kis, mind a tágas szobában.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

 • A “Goodwin” modell lehetővé teszi, hogy új festékeket készítsen a szoba belsejében. A kanapé megbízható és kiváló minőségű mechanizmussal rendelkezik a “harmonika” átalakulásának. Dekoratív bélés a luxus karfákon, áthaladva a királyba, töltse ki a kör hátsó részét. A modellt közös időtöltésre, valamint az erős éjszakai alvásra tervezték.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

 • Corner Sofa “Tristan” segíti a belsőépítészeti ünnepségeket és az elegánsságot. A kényelem és a tágasság jellemzi. A “harmonika” összecsukható mechanizmus jelenlétének köszönhetően a könnyedségű modell tágas ágyakká alakul. A kanapé beépített polcon van felszerelve a kis kiegészítők kényelmes elhelyezkedéséhez.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Tippek a választáshoz

Ahhoz, hogy megvásároljon egy funkcionális kanapét, azt kell gondolnia, hogy hol áll, és mit kell alkalmazni.

 • Kárpitozott bútorok a nappaliban a vendégek fogadására modernnek kell lenniük. Kellő figyelmet kell fordítani a kárpitra, mivel tartósnak és megbízhatónak kell lennie.

Sofas Anderssen

 • Ha a gyermekek napi alvásának egy kanapéját választja, akkor tartós keret és kiváló minőségű töltőanyagot kell felvennie. A kanapéelem két komponense az erős és egészséges alvás garanciája, amely a test megfelelő helyzetét éjszaka pihen.

Sofas Anderssen

 • A kanapé vásárlása előtt meg kell mérnie azt a helyet, ahol áll. Ez segít a modell kiválasztásában. A kis szobákhoz szögletes kanapé. A tágas nappali masszív, közvetlen lehetőséggel díszíthető. Ne felejtsük el figyelmet fordítani az átalakítási és kárpitos mechanizmusra. Ne feledje, hogy a szövet és a hajtogató mechanizmus egyedileg lehet kiválasztani.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Mennyibe kerül?

Anderssen kiváló minőségű kanapékot kínál megfizethető áron. Az árak és a minőség aránya kellemesen meglepő vásárlók. A gyártó nem működik közvetítőkön keresztül, és gyakran kínál néhány modellt.

Egyenes kanapék mintegy 50 000 rubel, tágas szögletes típusú – mintegy 100 000 rubel. A kis szobákhoz a fotelek tökéletesek. Költségük körülbelül 30 000 rubel.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Vélemény

Anderssen kanapék nagy igényűek a kiváló minőség, az elegáns design és a megfizethető ár miatt. A vevők megjegyezték a kanapék tartósságát. Az átalakító mechanizmus könnyen működik, és számos szappan után sem szakad meg.

A kanapé oszlopa szintén az utolsó helyet foglalja el a teremtés folyamatában. Arról, hogy hogyan történik a gyárban, tanulhatsz a videóból.

Vonzó kárpitozás és keret alkalmas a különböző stilisztikai irányok kiviteli alakjára. Vásárlók, mint a cserélhető burkolatok jelenléte, mivel védik a terméket a szennyezésből, és lehetővé teszik, hogy eltávolítsa és mossa le és mossa le.

Sofas Anderssen

Sofas Anderssen

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása