Válasszon egy fából készült gyermek asztalt

Két évig a gyerekek nőnek fel, és az idő jön egy gyermek asztal és szék az osztályok számára. Ők kényelmesek lesznek rajzolni, szemmel, rejtvényeket és mozaikot gyűjtenek, könyveket olvasnak. A kényelem mellett a táblázat helye lehetővé teszi a gyermek számára, hogy az osztályteremre összpontosítson, ő lesz a megfelelő fejlesztési szövetség. Fontos előnye lesz a gyermek sima testtartás kialakulása.

Hogyan válasszunk helyesen?

Vannak kritériumok, amelyek megválasztották, hogy tudnod kell a vásárlás előtt.

 • Anyag, amelyből a téma készül. Jobb, ha ez egy raktárfa, rétegelt lemez, vagy szélsőséges forgácslap. Ezek a lehetőségek a leginkább környezetbarátak és biztonságosak az egészségre. A műanyagból származó termékek, fémek, anyagok kombinációit is bemutatják a piacon. Mindegyiküknek minőségi tanúsítványoknak kell lenniük.

Ha jobban szeretné, ha a gyermeke jobb, lehetőleg a fa verziója.

 • Könnyű építés. A gyerekek gyakran mozgatják az elemeket, ahogyan festeni akarnak, és a szoba sarkában, a közepén, és ki tudja, hol. Ez a tényező is fontos lesz az anya számára, mivel gyakran mozoghat, és anélkül, hogy a nehéz tétel nehezen lesz. Tehát a táblázatnak a lehető legegyszerűbbnek kell lennie. Ehhez válasszon nonszensz fát, például fenyő, nyírfa.

 • Erő, asztalrezisztens. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az asztal nem süllyed az oldalról az oldalról, különben a gyermek önmagára dobhatja.
 • A gyermek növekedéséhez alkalmas tervezés. A babanak kényelmesnek kell lennie az asztalnál. Nem szabad erősen megérinteni (ha az asztal alacsony), vagy kelj fel, hogy lásson valamit az asztalon (ha magas).

A növekedéshez közelítő asztali magasságok vannak:

 • A gyermek növekedésével 80-90 cm illeszkedik egy asztalhoz 35-40 cm magasságban;
 • 90-100 cm-es – 40-45 cm-en;
 • 110-115 cm – 48-50 cm, illetve.

Jelenleg változatos lehetőségek is vannak. Ez jó alternatíva az óvodai gyermekeknek.

 • A fából készült bútorok biztonságos lakk vagy festékkel vannak borítva. A széleket általában egy speciális szalaggal rögzíti, hogy megvédje a zsetonokat.
 • Jobb, ha egy olyan tárgyat választani, amely egy tabletta négyzet alakú vagy téglalap formájában, mivel a gyermek könyökének fordulója gyakran az asztal tetején marad, ami a testtartás romlásához vezet.

Előnyök és hátrányok

A fa tömbökből származó táblázatok előnyei:

 • Ökológia, mivel a fa a legbiztonságosabb, nem toxikus anyag;
 • Termékszilárdság;
 • Az egész terv megbízhatósága, amely nem teszi lehetővé a táblázat eloszlatását vagy kitörését bármilyen terhelés alatt;
 • Esztétikai megjelenés, amely örül a gyermek és a szülők.

A fából készült bútorok hátránya annak a ténynek tulajdonítható, hogy nehéz a régi foltok mosását. Ezért jobb, ha gyakrabban töröljük a táblát. Speciális bélés az átlátszó poliuretánból készült, vagy az ábécé képével színezett, a rajzfilmek és mások.

Modellek

Jelenleg számos gyermekasztalt kínálnak a piacon. Feltételesen több csoportra oszthatók.

 • Transzformátor. Azok a pillanat, amikor a gyermek elkezd ülni. Először is, egy ilyen széket a por elindítására használják, majd szétszerelheti, és teljes körű “munkahelyet” kaphat. Plusz transzformátorok abban rejlik, hogy hosszú ideig használható: 6 hónapról 4-5 évig. Ez határozottan gazdaságilag.

 • Klasszikus gyermekasztal. Ez egy régóta ismert és ismerős négyzet, téglalap alakú vagy ovális alakú, három vagy négy lábon. Az ilyen modell méretétől függően nem lehet egy gyermeket ültetni. Kényelmes, ha a családban több gyermek van ugyanazon a korban, vagy gyakran megkapja a vendégeket gyerekekkel.

 • Félasztalok. Az ilyen típusú szakemberek 4 évet hirdetnek. Az asztali fél előnye állítható magasságban és sarokban a döntő asztalnál. Azonban a választáskor a mechanizmus megbízhatóságára összpontosítani kell: vannak-e olyan korlátozások, ha a gyermek függetlenül megváltoztathatja a magasságot, amint azt szilárdan rögzíti a kívánt pozíciót. A modellek felvehetők egy rekeszben az összecsukható asztal alatt, az oldalsódobozok vagy a polcszer-szervező felett. Vannak fel vannak felszerelve az állvány, lyukak festékek és csészék és egyéb attribútumok a rajzolás és a fejlődés a gyerek.

Vannak szokatlan táblák. Most a nagy sok.

 • Játékok házában. A Tabletop tetőként szolgál, amely olyan, mint a 30 fokos szögben található felek. A Flomastartó rekesz az úgynevezett kéménycső. A táblák házak egy összecsukható tetővel vannak ellátva, amely a rögzítéskor tabletop lesz. Van egy polc a könyvekre.

 • Hasonló plumo lányoknak. Kis divatista szereti utánozni anyukákat, és nézzen a tükörbe, próbálkozzon különböző ruhákon és díszítéseken. Az ilyen gyermekek esetében ez alkalmas a részletekre számos dobozban.

 • Ha két időjárási gyermeke van, akkor vásárolhatsz Rocking. Ez egy téglalap alakú asztal rögzített rögzítéssel. Ha ez a design átfordul, kiderül egy kettős hintaszék.

Vannak más szokatlan modellek: egy sor szék egy asztallal, amely az összeszerelt formában egy iskolabuszhoz hasonlít, az Apple formájában, amely tökéletes a ház házához, egy modellhez, az asztallaphoz, amely a Különleges film a lehetőséget, hogy rajzoljon krétákat az állvány helyett, és mások.

A legtöbb modellben van egy hely a könyvek, ceruzák és egyéb dolgok tárolására.

Ez segít elkerülni a szükséges elemek megtalálásának problémáját a ház körül. A gyermek tudni fogja, hogy minden, amire szüksége van, egy “sarok”.

Csináld magad

A saját kezével gyermekasztalt készíthetsz. A munkához a következő eszközökre van szükség: elektrolovik, csiszológép vagy tervek, bőr, fúró, shurtpers, rulett, ceruza, öntapító csavar.

 • Válassza ki azt az anyagot, amelyből a tábla lesz. Ez lehet nyírfa, tölgy, fenyő, bükk. A legjobb választás bükk, mivel könnyebben dolgozni vele, de nem áll. Ha úgy dönt, hogy bútorokat készít rétegelt lemezről vagy forgácslapról, akkor válassza ki a paneleket szuka és hibák nélkül.

 • Az asztal fő részeinek mintázatát készítjük: Asztali felső, lábak – 4 db., Szökőkút az asztal alján – 4 db. Ezt megelőzően jobb, ha egy objektumot rajzol, amely a méretet jelzi.
 • Mintákat hordozunk egy fa lapon, és kivágjuk az elektrolovkát. Az asztal tetejére bútorpajzsot használhat, és a lábak és kötények hosszú sávja. Ezután inni minden dekoratív elemet (szív, gyémántok és mások).

 • A munkalapok rossz oldalán a kerület körül figyelhető, 5-7 cm széléről visszavonul.
 • Ha a számítások helyesen készültek, a táblázat készen áll a szerelvényre. Az összes elemet manuálisan csatlakoztatjuk, majd csavarokkal rögzítjük. Jobb, ha az összes ízületet kihagyja a PVA ragasztóval, és a csavarok alatt tegye az alátéteket, hogy a fa ne repedjen. Használhat olyan speciális fém sarkokat, amelyek a táblázatot fenntarthatóbbá és megbízhatóbbá teszik.
 • Minden felület, ragasztva a végeket a szélével és fedjük le több rétegű lakkot. Az egyes rétegek között várni kell az időt a felület szárítására. És az asztal készen áll.

Dekoráció

A saját kezed által készített asztal önállóan riasztó vagy vásárolhat már befejezett festéssel.

Az egyik legnépszerűbb modell egy asztal, amelynek igazi orosz rajz “Khokhloma” és “Gzhel”. Az első bázis fekete lesz, és a rajz vörös-arany. A második fehér és kék színben. A stencil segítségével alkalmazható.

A hősök képei rajzfilmek, hercegnők, állatok az asztalon.

A sötét vagy könnyű árnyalatok monofonikus táblái kifinomultak. Ezt követően saját belátása szerint is díszíthetők.

IKEA asztalok

Az IKEA monofonikus bútorokat gyárt. Sok pozitív tulajdonságokkal rendelkezik: természetes anyagokból készült, könnyű, egyszerű összeszerelés, tömör, éles sarkok nélkül, viszonylag alacsony költségek nélkül.

A gyermekek fából készült bútorokat két gyűjtemény képviseli: “Critter” és “Sundvik”. Az első nyár, a második fenyő. Mindkettőt Morilka és akril lakk borítja.

A “Sundvik” sorozat egy kicsit hosszabb, így két gyermek befogadható. Választható a nyitó fedéllel, amely tágas tárolási dobozt tartalmaz, vagy anélkül. A mechanizmusnak korlátozója van a becsapódás és a sérülés elkerülése érdekében.

A fogyasztók csak egy mínust ünnepelnek az IKEA tételekből – nem szilárd bevonat. Emiatt, a merev tárgyakkal rendelkező stroke-val kis dent vannak a felületen.

Annak ellenére, hogy ezeknek a vállalatnak az asztalainak előnyei vannak, így olyan népszerűek az országunkban. Ezenkívül könnyen beléphetnek bármilyen belső térben.

Példák

A transzformátor asztalok kényelmesek a gyermek számára elég hosszú ideig.

A klasszikus modellek szinte bármilyen belsejébe léphetnek.

Az első osztályosok számára a kényelmes asztalok alkalmasak lesznek, ami a gyermekkel fog nőni.

Az asztali ház szokatlan modellje képes két gyermeket ülni, szórakoztató és nem szorosan.

Az IKEA egy stílus, kényelem és sokoldalúság szinte minden szobában a stílus és az irány.

A fából készült asztal és székek kiválasztása a gyermekek számára, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: