A geomembránról “Drainiz”

Jellemzők Geomembránok “dreniz” nagy érdeklődést okozhat a szakmai építők és a magánvásárlók között. Az anyag nyilvánvaló előnyei között említik a multifunkcionalitását – Az alapítvány megerősítése, a vízelvezető héj és a védőbevonat egyéb felhasználása szükségessé teszi az épületek magán- és ipari konstrukciójában elengedhetetlennek tartani. Arról, hogy a geomembrán “drenz” helyesen van felszerelve, mi az, érdemes többet megtudni.

Mi a “Drenis”?

Geomembrán “dreniz” – Egy új generáció többkomponensű anyaga kifejezett jellemző megkönnyebbüléssel. Ez egy membrán, amely a celluláris PVC-n alapul, kiegészítve egy speciális textilvászonréteggel. Az ilyen típusú geocompozit védőbevonat nagyméretű szerkezettel kombinálható nedvességálló masztixekkel bitumen alapon. Termékek gyártása a kereskedési név “Drenis” a speciálisan tervezett specifikációk szerint történik.

A geomembrán szigetelőréteget a viniplasztokból hoznak létre, nagy nyomás alatt, amely sejtszerkezetet kap.

A nem szőtt anyag tartós, ellenálló a tű-őrölt poliamid szakadása. Ez az anyag Ő orosz fejlődés, A külföldi analógoknál nem rosszabb jellemzők szerint. Segítségével Az alapítványok és bázisok védelme a légköri vagy földalatti nedvesség hatásaitól.

Többféle geomembránok “drím”:

 • “U” – a rehabilitáció megerősített változata több mint 15 m-nél;
 • Pf, geotextil szűrő réteg nélkül;
 • Normál, kétrétegű.

Az anyag elválaszthatatlan szövedék formájában készült, 1 × 15 m méretű, tekercsekbe összeomlik.

Tulajdonságok és jellemzők

Profiled geomembrán “dreniz” rendelkezik egy egyedi tulajdonságokkal. Mert ő jellemző Magas vízszigetelés, fokozott szakítószilárdság és nyújtás.

Az anyag rugalmas, de a nedvesség vagy más külső tényezők hatása alatt csökken a zsugorodás alatt.

A geotextíliákkal ellátott PVC-kapcsolatot ragasztó módszerrel érik el, a kapott kialakítást a rágcsálók és a növényi gyökerek, a hőmérsékletcseppek, a megértés, a magas hőmérsékletek hatásai kapják.

Az anyag fő jellemzői közül kiosztásra kerülnek:

 • vízelvezető képességek – 1,1 l / s * m2;
 • Felületi sűrűség – 60 vagy 250 g / m2;
 • Erő – 0,245 MPa tömörítésenként, 29,4 MPa a nyújtáshoz;
 • Súly (hozzávetőleges) – 1,05 kg / m2.

  “Drenz” a tekercsekben Egyszeri lefedettségre tervezve 15 m2-es területre. A gyártó gyártójának köszönhetően a tulajdonosi tulajdonságok gyors és hatékony vízelvezetést biztosítanak a földalatti és földi alapú célok nagy méretű struktúráinak.

  Hol érvényes?

  A geomembrán “drenz” használata egyszerre több irányt jelent, amelyben ez az anyag hasznos lehet. A vízelvezető héj kiegészíti a vízszigetelő és vízelvezető rendszer tulajdonságait, növeli őket. Jegyezze fel a legnépszerűbb irányait.

  1. A struktúrák, épületek, egyéb tárgyak alapjainak védelme, épületek, egyéb tárgyak. A geomembrán hatékony nedvességeltávolítást biztosít, csökkenti a földalatti folyadék szintjének emelésének negatív hatásait.
  2. Építési és tájszerkezetek elvezetése. Ezek lehetnek parkolóhelyek, útvonalak és hozzáférési utak, működtetett tetőfedő bevonatok, padlók a pincékben. Ez a kiegészítés hatékonyabb nedvességet biztosít.
  3. A szabványos anyagok és technológiák helyettesítésének tárgyainak védelme gazdaságosabb. Először is, a hegesztett drenzhem klasszikus vízszigetelésére vonatkozik. Itt van, hogy a membránanyag biztosítja a tulajdonságainak legjobb megnyilvánulását.
  4. A bevonat és a vízszigetelés cseréje. A “leeresztő” nagyobb mélységének köszönhetően sokkal jobb a feladatokkal, mint a szokásos masztikus és vízálló.
  5. A meglévő vízszigetelés védelme a károktól. Kiderül, hogy ne legyen mechanikai sérülés. Ezenkívül a geomembrán celluláris szerkezete megtartja a légiközlekedést, amely további hőszigetelést és struktúrák szellőzését adja.

  Ezek az alkalmazási területek a fő. Érdemes figyelmet fordítani erre, az anyag típusától függően, a geomembrán “drenz” használata változhat.

  Tippek a szereléshez

  A “Drenz” geomembránt rétegek állnak rendelkezésre egy szabványos vízelvezető rendszerrel és vízszigeteléssel kombinálva. A telepítését egyidejűleg hajtja végre a cső alakú csatornák tömítésével. Ezután a talaj felszínére helyezzük (szűrő réteg a talajra). A lap polimer része falakhoz vagy padlókhoz van csatlakoztatva. A geomembrán fektetése sorok szerint: függőlegesen és vízszintesen, elhelyezett formában.

  Érdemes figyelembe venni a következő pontokat:

  • A “Drenz” a bemeneti elszigeteltséggel együtt vagy helyettesíti;
  • Egy szép kiviteli alaknál a membránt a maximális mélység 8 m;
  • Megjavíthatja a védőréteget a felszín alatti vizek bármely típusában és szintjén.

  A falak felületének elvezetésénél A munkát az alulról felfelé hajtják végre. Az anyag lapja közvetlenül egymásra rakódik (braziness, egy speciális érintkező sáv szerint). Szélessége 15 cm, hidrofób kompozíciót alkalmazunk olyan telepítésre, amely nem adja meg a nedvességet. Amikor összekapcsolja a rétegeket az anyag elválasztva, a varrás a sorokban eltolódik. A geomembrán falán bitumen masztikus vagy hidrokhotloizol (egyszeri verzióban) van felszerelve, az alapítás védelme során, lehet használni a dugókat a szigetelő készítményekből egy vegyi alapon történő rögzítéssel.

  Gyűrű vízelvezetés A geomembrán használata 5-8 m mélységben történik, a szabad helyet homokos, magas szűrési együtthatóval borítják. A meleg telepítés tilos, ha az árok vízzel elárasztják. Először szárítjuk, majd a “csatorna” a felületen rögzítve van.

  Hogyan kell a Geomembrane-t felvenni.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: