A homlokzati rendszer jellemzői AMK: Előnyök és hátrányok

Minden tulajdonos szeretné kitölteni a ház kényelmét a belsejéből, és adjon neki egy fellebbezést kívül, mert ha a könyvet a fedél megítéli, akkor a házról – a homlokzata. Az AMK elülső rendszer lehetővé teszi, hogy ne csak a falak elválasztását, hanem a külső környezetből való védelmet is megvédje. Fontolja meg a rendszer jellemzőit, előnyeit és hátrányait, valamint a telepítés árnyalatát.

Jellemzők és előnyök

Az AMK-t dekoratív és védőburkolat megvalósítására tervezték, mind a ház külső falait, mind a belső falát. Tökéletesen illeszkedik bármely belső térben, hatékonyan imitálja a téglát vagy a kőfővert. A rendszer egy tányér a márvány morzsákból és a vizes akril diszperzióból készült téglák formájában. Ez egy analóg a márvány vakolat vagy rugalmas kő, de ez sokkal olcsóbb. Az ilyen homlokzatok nagy teljesítményűek, tartós és nagyon tartós.

Az AMK teljesen olyan természetes összetevőkből áll, amelyek fokozódnak a természeti jelenségekkel szembeni ellenállással és szinte bármilyen külső hatásokkal. A nagy plusz rendszer tűzálló, nem gyullad. A csempe magas szintű gőzáteresztő képességgel rendelkezik. A kiváló minőség mellett a rendszer nagyon esztétikai megjelenésű.

A Mount AMK egyszerű és gyors, a javítási munka nem igényel szakmai készségeket. Ez az elem kedveli azokat a férfiakat, akiket soha nem javítottak önállóan. Az ilyen típusú díszítés egyik legfontosabb előnye a karbantarthatóság. A lemezek egyikének sérülése esetén könnyen szétszerelhető és helyettesíthető.

Szerelési folyamat

Mivel a telepítési technológia meglehetősen egyszerű, a javítási munka meglehetősen olcsóbb lesz. Általános szabályként a mesterek négyzetméterenként 250-300 rubelt vesznek fel. Ön is telepíthető saját. Figyelembe kell venni a hőmérsékleti feltételeket, mivel a munkát + 5 ° C-on (nem alacsonyabb) kell elvégezni, amelyet egy másik héten kell fenntartani, hogy nincsenek szembenézzenek problémák.

Mielőtt a felszínen lévő lemezek közvetlen elrendezését folytatnánk, előkészítő munkát kell végezni. Szükséges az alap alapításához, zárva az összes repedést és szabálytalanságot, majd gondosan tisztítsa meg a por és a szennyeződésekből.

A jelölő tovább készül, amely után a ragasztó egy spatulával egy fogakkal 4-6 milliméter felvisszük egy egyenletes réteg a falon. A ragasztó keveréket szigorúan a gyártó utasításai szerint kell tenyészteni. Javasoljuk, hogy felkészítse az alkatrészek összetételét úgy, hogy ne essen bele a tartályba, és ne veszítse el tulajdonságait. Ezt követően az AMK-t alkalmazzák. Erősen nyomja meg, hogy megszabaduljon a felesleges levegőtől, és eltávolítja a felesleges ragasztót a lemezek alatt.

Miután a keverék fagyott, a varratok varrat. Ugyanakkor nem lehet aggódni a lemezek felszínének állapota miatt, mert a védőfóliát minden elemre alkalmazzák, amely könnyen eltávolítható 48 óra elteltével.

Választék áttekintése

A homlokzat AMK rendszereit meglehetősen széles körben mutatják be. Az anyag értéke 500-650 rubel négyzetméterenként változik a kiválasztott modelltől függően. A termékek kétféle formában vannak: tégla és blokk. Az első dimenziók 250 * 65 milliméter, a második – 400 * 195 milliméter.

A színpaletta három fő árnyalatból áll: szürke, barna és homokos, mindegyiküknek három tónusa van, az átmenet a fénytől a sötétig. A fal mindegyike egy monofonikus anyagtól elválasztható, és mindhárom tónus segítségével (ez az opció neve keveréknek).

A barna amk keveréke nyer, és emlékezteti a “bajor fektetést”. A homok nagyon szelíd és elegánsnak adja a házat. A szürke verzió szigorúbbnak tűnik, de ugyanakkor nem kevesebb “gazdag”.

Vélemény

Vélemények az AMK homlokzati rendszeréről, amelyet a felhasználók a hálózaton, kivételesen pozitívak. A magánházak birtokosai örömmel veszik a márvány vakolat analógját és demokratikus árát. A termékeket az erővel megkülönböztetik, és ellenállnak a páratartalom és a hőmérséklet különbségeivel.

Az anyag hosszú élettartama, a helyettesítő lemezek egyszerűsége. Könnyű telepítés egyes vásárlók számára meghatározó előnye ennek a homlokzati rendszernek. Még az újonnan érkezettek javításban vannak az amk, anélkül, hogy a professzionális mesterek segítséget kérnének.

A homlokzatok vonzó megjelenése távolról látható, azonnal felhívja az emberek által elhaladó emberek figyelmét. A hatalmas plusz anyagi és belső létesítményekkel, például konyhával vagy folyosóval festett. Hasonló dekoráció biztosítja a belső eredetit. A legtöbb felhasználó erősen ajánlja az AMK homlokzati rendszert a barátaiknak és rokonoknak.

A “AMK” előnnyel és hátrányairól a következő videót lásd:.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: