A mini betonkeverőkről

Egy kis betonkeverő a háztartásban hasznos lesz. Ezzel kisebb javítási munkát végezhet. Egy kis házban, egy ilyen aggregátum általában lehetővé teszi sok probléma megoldását. Az ilyen mini modellek kis mennyiségű villamos energiát igényelnek, így a használat a leggazdaságosabbá válik.

Sajátosságok

A mini-beton keverő a háztartási feladatok megoldására szolgál. Jellemzően az ilyen modellek tömege nem haladja meg a 30 kg-ot, így viszonylag könnyen átvihető a helyről a helyről. A tál térfogata nem haladja meg a 120 litert.

A kis méretek lehetővé teszik a betonkeverőt még a raktárhelyiségben is.

Olyan aggregátumokat használhat, amikor egy pajta vagy más kis épület építése, a kerítés telepítése, a ház belsejében dolgozik, vagy egyszerűen csak korlátozott helyen dolgozik. A mini betonkeverők fő előnyei:

 1. ezek univerzálisak és bármilyen munkához használhatók;
 2. Mobilitás és egyszerű szállítás;
 3. Egyszerű tervezés, nem igényel különleges készségeket a munkához;
 4. nem igényel sok tárhelyet.

Ugyanakkor egy ilyen betonkeverő kis mennyiségű termelést tartalmaz, így a nagy építkezéshez veszteséges.

Általában az ilyen modelleket kis teljesítmény jellemzi. Ha túl gyorsan dobja a komponenseket, akkor a tömeg nem lesz homogén. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen modellek nem gyors és aktív munkákra vonatkoznak.

Nézetek

A betonkeverő egy kis tálban, 40 literes betonhoz lehetővé teszi, hogy a kész megoldás 20 literjét kapja meg. Ez elég kisebb javítási munkák elvégzéséhez. Valamint a mini betonkeverő tökéletes az adáshoz. A betonkeverők gravitációs és kényszeres forgást okozhatnak. Az első népszerűbb és gyakoribb, de a második munka gyorsabban.

Gravitációs

A doblapon belül. A forgatás a gravitáció miatt következik be. Minden összetevő betöltődik a tálba, és az egység bekapcsol. A keverék csepp a falakból a penge, és így keverjük. Átlagosan az eljárás 1,5-2 percet vesz igénybe. A gravitációs betonkeverőknek számos előnye van.

 1. Alacsony költségű.
 2. Az aggregátum könnyen használható.
 3. A keverék összetevői kis és nagyok lehetnek. És lehetővé teszi, hogy sokféle kompozíciót készítsen.
 4. Otthoni használatra alkalmas.
 5. Kis mennyiségű villamos energiát fogyaszt.

A gravitáció erőssége miatt ilyen típusú betonkeverőkkel keverjük. Ugyanakkor nagyszámú beton és cement por van kialakítva használat közben.

Ez kellemetlenséget okozhat, de a javítási munkák nem szennyeződnek. Ezenkívül érdemes megjegyezni, hogy ez a fajta nem csak a legkedvezőbb, hanem a legnépszerűbb az egyszerűség miatt is.

Kényszerű

A keverék nem csak esik a pengére, hanem a mozgásuk miatt keverve. Az oldat előkészítésének sebessége 4-szer nagyobb, mint egy másik típusú egység használata esetén. A pengék maguk a tengely vízszintesen rögzítve vannak függőlegesen. Előnyök:

 1. Magassebesség;
 2. Jó minőségű keverési megoldás komponensek.

A legjobb modellek

A kis betonkeverők népszerűek az otthoni mesterek között. Ugyanakkor a kiváló minőségű modellek a piacon nem annyira. Ez annak köszönhető, hogy a műszer még mindig gyakrabban vásárolna nagyszabású építési munkákért. Érdemes megjegyezni a legmagasabb minőségi mini betonkeverőket.

 1. RESTVERG RD-CM63. A legegyszerűbb modell egy acél koronával. A tálat 63 literre tervezték, és lehetővé teszi a kész megoldás 30 literjét. Vannak kerekek az egyszerű szállításhoz. Az aggregátum súlya csak 29 kg. A Rotary Lever lehetővé teszi a megoldás manuális eltávolítását. Túlmelegedés elleni védelem. Az előny alacsony fogyasztása.
 2. Skiper CM-70. Univerzális betonkeverő háztartási használatra. A készülék kis méretei miatt nagyon népszerű. A tálat 70 literre tervezték, és lehetővé teszi, hogy körülbelül 45-50 liter megoldást kapjon. Érdemes megjegyezni, hogy a modell perforált koronát kapott. Mérje meg a készüléket csak 27 kg.
 3. “Wich BM-63”. Költségvetési modell a ritka használatra. A korona fémből készült, megbízható és kopásálló. A dobot 63 literre tervezték, amely lehetővé teszi, hogy kb. 45 liter kész megoldást kapjon. Mérjük meg mindössze 24 kg-os egységet, így nagyon könnyű mozgatni. Igaz, az egyszerűség az instabilitáshoz vezet.

Hogyan válasszuk ki?

Vásárlás előtt érdemes egyértelműen felvázolni a készülék hatókörét. A kis méretű betonkeverékek kiválasztásának néhány jellemzőjét figyelembe kell venni.

 1. A betonkeverők vidékén lehetővé teszi, hogy a talajt vagy az állati takarmányt műtrágyákat keverje össze. Ebben az esetben a fiskális modellt veheti igénybe.
 2. A lakásban sokkal hasznosabb lesz egy mobil modell kerekekkel.
 3. A ritka javításhoz könnyű költségvetési modellt készíthet. Ha gyakori alkalmazás feltételezhető, figyelmet kell fordítania a magasabb költségű aggregátumokra.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: