BadJa betonért

BadJa a betonhoz egy olyan tartály, amelyet magas magasságú építésű épületkeverék szállítására használnak. Nem csak a nagy mennyiségű keverékek emelő daru segítségével történő szállítására alkalmas, hanem a hornyok oldatának tárolása és ellátása a megerősítő és zsaluzatmunka során, monolitikus falak és oszlopok kialakítása során is.

Ez egy olyan bunkerből áll, ahol az oldatot öntjük, a chieber (szelep), amely elvégzi az elegy egyenletes áramlását, fogantyúkat, reteszelőt és szállítási hurkokat, amelyeknél az emelő daru a rögzítést a tartály tetejére emeli. Mint anyagként kiváló minőségű acélot használnak, legalább 2,5 mm vastagságúak. Ebben a tartályban könnyű felemelni az 500-2000 liter térfogatú építési megoldást, kivéve a gyors keverékeket.

A BADJA-t a betonért a magas mobilitás, a megbízhatóság, az egyszerűség és a könnyű működés megkülönbözteti.

Kétféle megkülönböztetése:

  • Rotary (ferde), a rakodó tölcsérek jelenléte és az oldat magas magassága;
  • Függőleges (nem fényvisszaverő), nagyon nagy vagy nagyon kis mennyiségű építési keverékek szállítására használják.

Minden típus vonatkozik az adott típusú munkatípusokra.

Forgó

Azt is nevezik, hogy ferde vagy “cipő”.

Töltse be a tartályt vízszintes helyzetbe, és a szállítás függőleges helyzetben történik.

profik

  • A BADJA A betonhoz való forgathatósága előnyös ahhoz, hogy lehetővé teszi, hogy rögzítse a ferde pozícióját. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy növelje az építők munkaerő-termelékenységét, mert lehetővé teszi, hogy nagy kényelemmel dolgozzon.
  • A forgó tartály kialakítása lehetővé teszi az oldat oldatát, és egyenletesen, állítsa be a lejtést és forduljon.

Mínusz

A “cipő” költsége a hordozó kapacitás és a kapacitás paramétereitől függ, de minden esetben drágább, mint a hasonló függőleges nem fényvisszaverő bunkerek.

Nefevory

A kúpos alakja miatt a beton nem reflektív Badja-ja “Ryumka” -nek nevezték.

Ha összehasonlítja az előző designt, a függőleges bunker nem dönthető el. Az építőnek alkalmazkodnia kell, így a bunkerenkénti ár alacsonyabb a forgó jelvényekhez képest.

Az oldatot felfelé öntjük a tartályba (függőlegesen), és a kirakodás alulról egy speciális lyukon keresztül történik, amely egy forgó tálcával van ellátva.

A mennyiségek szükségességétől függően a megfelelő kapacitás és a hordozó kapacitás bunkerje van.

Az “üveg” egyes modelljei speciális bölcsővel vannak felszerelve az üzemeltetők számára.

A baudes beton van szükség az építőiparban, hiszen lehetővé teszi, hogy szállít a segítségével emelő berendezések nagy mennyiségű építési keverékek magasság és nehezen megközelíthető területeken.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: