Conconokontact “Diákok”: Előnyök és hátrányok

A Beton-kontaktus márka “Diákok” egy speciális alapozó kompozíció, amelyet az építési munkákban használnak. Nagyon gyakran különböző keverékek vakolattal nem tartanak különböző felületeken, ami szakembereket eredményez, és a primerek használatát igénybe kell vennie. A hazai áruk segítenek szilárd és magas színvonalú alapon létrehozni egy vagy más felületen, és előkészítik azt további javítási munkákra. Milyen előnyei és fogyasztása a “Diákok” márkájából, meg fogja tanulni ebben a cikkben. Az építőanyagok alkalmazási körével kapcsolatos egyéb hasznos információkkal is megismerheti magát.

Egy kicsit a jelről

A “Diákok” cég sokan ismertek. Több mint 25 éve kiváló minőségű termékeket termelt a hazai építőanyagok piacán. A márka áruk nemcsak az orosz, hanem a minőség és a biztonság európai kritériuma is megfelelnek, emellett teljesen biztonságos nyersanyagokból készülnek. A gyártás automatizált, és a termelési létrehozás minden szakaszát szakértők teljes mértékben ellenőrzik.

Minden évben a “diákok” építési termékeit a szakértők javítják üzleti tevékenységüket, Rendelkezésre áll mind az új, mind a jobb áruk, amelyek megfelelnek a szakemberek és a potenciális ügyfelek preferenciái.

A “Prospectors” tartománya sokáig örül, mert a kiváló minőségű betonkontaktus mellett található, festék, gitt, sokoldalú keverékek, habarcsok és még sok más, amely szükség lehet az építésre.

Érvek és ellenérvek

A konkrét kapcsolat “diákok” megvásárlása előtt, Úgy kell tekinteni a fő előnyeit és hátrányait.

  • Ennek a keveréknek a technikai jellemzői is örömmel fogadják a választásokat, mivel a prospektorok “prospektorok” nedvességállóak, nagy átviteli képességgel rendelkeznek, és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkeznek. A kopásállóság nyilvánvaló.
  • A beton érintkezés nagy előnye kiváló, bármilyen felület.
  • A betokontakt primer összetételével borított felület a lehető leggyorsabban megszárad. A későbbi munkákhoz már néhány óra múlva folytathat.

  • A primer anyag gazdaságos fogyasztását nemcsak szakemberek, hanem sok olyan ügyfél, aki önállóan vesz részt a javításban.
  • A vállalat termelésének megoldásait a “Diákok” nem igényelnek előzetes előkészületeket, a tartály kinyitása után azonnal használhatók a használatra.
  • A termékfogyasztás gazdaságosnak nevezhető. Tehát kb. 0,2-0,3 kg beton érintkezőt használnak 1 m2-vel. A mesterek szerint elfogadható az anyag fogyasztása csökkentése.

Hátrányok esetében egyes vásárlók kissé felfújtak a konkrét kapcsolatokért, és véleményük szerint nagy fogyasztásra. De a vélemények különböznek, így egyértelmű, hogy az anyag rosszat hívja, lehetetlen.

Usál hatókör

Eddig a “Diákok” vállalat választékában megtalálhatja a betonkapcsolat alapozóját, hogy javítsa a szoros betonfelületeket. Megvásárolhatja a következő kötetekben: 3 kg, 5 kg és 20 kg.

Conconokontact Ez a márka alkalmas különböző típusú munkákra.

  • Elengedhetetlen az előzetes építési munkák és a különböző sűrűség felületkezelése. A vezetékeket a “Prospectors” és a monolitikus beton, a betonblokkok, valamint a kerámia burkolatok és a gipszkarton fedezheti.
  • A bázis nemcsak sűrű, hanem rosszul felszívja a nedvességet is, de a beton érintkezése még a legsúlyosabb esetekkel is megbirkózik.
  • Alkalmas az alapozáshoz, nem csak a falak, hanem a mennyezetek is.
  • A nagy alkalmazási kör ellenére ez a konkrét érintkezés nem ajánlott felületkezelésre, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak az élelmiszerekkel.

A “Prospectors” primer alkalmazása és terjesztése meglehetősen könnyű. Ezt önállóan lehet elvégezni, anélkül, hogy szakemberek segítséget nyújtana. Mivel a keverék már készen áll a használatra, az alkalmazás előtt alaposan kell keverni. Lehetőség van egy görgővel vagy ecsettel, hogyan lehet kényelmesebb. Lehetetlen fagyasztott bázist alkalmazni. Javasoljuk, hogy egy szobában legalább öt fúzióval rendelkező szobahőmérsékleten dolgozzon.

A Conconokontact “Diákok” speciális műanyag vödörben készülnek, amelyekben nagyon kényelmes a tárolás és a szállítás. A tárolás öt-harminc fokú hőmérsékleten ajánlott. A megfelelő tárolással ez a termék az év során a gyártás időpontjában használható.

Fontos pillanatok

Ne felejtsük el, hogy a beton érintkezés alkalmazása előtt az alapnak száraznak kell lennie, valamint előzetesen tisztított porból és különböző szennyeződésekből. Ez a keverék felületesen működik, nem pedig maga az alapítószerkezetbe kerül. Ezért nagyon fontos az alapok előkészítése, hogy a jövőben a primer ne adjon el leválasztást.

A primerrel való munka csak az utasítások szerint szükséges, Ne felejtsük el a munkaruhákat és más személyi védőfelszerelést, beleértve a kesztyűt és a légzőkészülékeket is. Sokan csodálkoznak, hogy hány alapozó réteg is megtörténhet. A szakértők szerint egy vagy két elég elég.

Vélemény

A legtöbb mester és ügyfelek, akik ezzel az anyaggal dolgoztak, hagyják el őt, és a márka rendkívül pozitív visszajelzést. Általánosságban elmondható, hogy a Conconptount nagyon jó választás a különböző felületek számára, még az alacsony tengelykapcsoló szintjén is. Az anyag legjobb minőségének köszönhetően, és kiváló technológiai tulajdonságai, a bevonatok szuperálló. Ezenkívül a mesterek nagy költségeket, specifikációkat és elfogadható árakat tesznek az anyag számára. Az esetük sok szakembere szerint a 20 liter primer keverékkel rendelkező vödrök a legnépszerűbbek, nem kell előkészíteni, de azonnal megkezdheti a primer munkát.

További információ a Primer használatával kapcsolatban lásd a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: