Design Project Home: Jellemzők tervezése és tervezése

A magánház nemcsak jó szálláslehetőségnek számít, hanem a kis méretű apartmanokkal ellentétben nagy lehetőségeket nyit meg a tervezési projektek megteremtéséhez. A dekoráció modern fogadásainak köszönhetően gyönyörű, hangulatos és praktikusabb “fészket” tehetsz egy család számára. Az ilyen lakhatás nagy területe lehetővé teszi, hogy különböző funkcionális célú szobákat szervezzenek, és a helyesen kiválasztott stílus hangsúlyozza a tulajdonosok ízét és preferenciáit.

Annak érdekében, hogy a gyönyörű birtokok esztétikai megjelenést szerezték, sokat kellene dolgozniuk a reinkarnációjuk felett, Átgondoltan gondolja át a tervezés összes részletét, és az egyéni kívánságunkat a projekthez kívánja.

Sajátosságok

A fő feladat egy vidéki ház tervezésében a tér racionális használata, mint a jövőben lesz, akkor az élet kényelmétől függ. Ezért az elrendezés, az első szakaszban a design, nem csak mint a standard szobák, mint egy előszoba, konyha, hálószoba, gyerekszoba, hanem egy extra szoba pihenésre be kell vonni.

Ehhez a magánházban ajánlott felszerelni a szaunát, az úszómedencét és a biliárdozót, szintén nem árt a sportszobák szimulátorokkal.

Általában minden új épületet egy nagy terület, magas mennyezet és tágas ablakok jellemzik, ez a fő jellemzője, de néha szükség van a szobák vizuális bővülésére.

Ennek javítása és a ház nézete a modern tervezési szabványoknak, a következő műveletekre kell alkalmaznia:

 • Válasszon a belsejét egy könnyű palettával. Ez elsősorban a falburkolatokra és a mennyezetre vonatkozik. A kültéri bevonatot sötétebb és kontrasztos árnyalatokban lehet elvégezni.
 • Töltse ki a szobákat fényes és tükörfelületen. Jól néz ki a nagy szobák bútorok átlátszó anyagok. Például a műanyag vagy akril modulok gyönyörűen feloldódnak az általános kialakításban.

 • Használjon lineáris vagy pontvilágítási rendszert. Az ilyen háttérvilágítás nemcsak a helyiségben lévő fényt nem fogja elosztani, hanem segíteni fogja a tér egyes szakaszai zónáját is.
 • Tartalmazza a projekt nyitott elrendezését. Így a szoba tágasá válik, és sokkal több funkciót végez.

A házak kialakításának megkülönböztető jellemzője a természeti témák maximális alkalmazása. Ugyanakkor természetes anyagokat kell találni a szobák belsejében, nem csak bútorokban, hanem befejeződnek, hanem textiltérkép formájában is.

A természetes árnyalatok hangulatos és pihentető légkört teremtenek a szobákban, amelyek lehetővé teszik, hogy pihenjen és időt töltsön a vendégekkel.

Ezenkívül a ház tervezési projektjét úgy kell létrehozni, hogy egy szoba kombinálható egyidejűleg több funkcionális zónával.

Leggyakrabban tetszik ez:

 • Kombináljon étkező, konyha és nappali. Egy ilyen szervezet lehetővé teszi, hogy használja a területet, és harmonikusan osztja a szobát a zónába. Szép, stúdió konyhával vagy bejárati teremmel néz ki, simán fordul az étkezőbe.
 • Helyezzen egy otthoni könyvtárat a hálószobában és a munkahelyen.
 • A mini irodák lépcsőházban vannak felszerelve.

Projekt létrehozása

Mielőtt megkezdené a magánház építését, és készítsen kialakítást, meg kell tervezni. Ebben az esetben megvásárolhatja a kész projekteket, vagy önállóan teszi őket. Érdemes megjegyezni, hogy a nagy házak számára, és a kis házak számára fontos, elsősorban a papírra vonatkozó tervet hoz létre, hiszen a pontos rajzok és méretek köszönhetően a munka és az anyag pontos költségeinek kiszámítása lehetséges.

A projektfejlesztés a következő mutatóktól függ:

 • A ház célja. Meg kell határoznia, hogy mely funkciók épülnek. Ha ez egy nyári ház, akkor az elrendezése nem nyújt speciális nehézségeket. Ami a házat illeti, amelyben a család egész évben lakik, akkor meg kell tennie, hogy válaszoljon a tervezésre: tartalmazzon további épületeket a telken, építsen egy garázsot, biztosítson egy jól, és végezze el a szükséges kommunikációt.
 • A családtagok száma. A szobák eloszlása ​​a számuktól függ, valamint a vendégszobák megszervezésének szükségességét.

 • A földterület helye. Egy félreeső zónához egyszerű, laconikus szerkezetek alkalmasak, ha a ház a falu elején található, akkor az építészetnek úgy néz ki: az eredeti homlokzat, gyönyörű táj.

Minden háztervezési dokumentum egy vázlatfejlesztéssel kezdődik, amely magában foglalja a “vázlatokat” a szobák elhelyezésére és az űrtermelés stílusára. A tervben is előírja az összes adatot az épület rajzaira, a padlók száma, külső homlokzat, tető.

A vázlatnak meg kell mutatnia a ház keresztirányú és hosszirányú vágását.

Ezután folytathatja az építészeti terv kialakítását, az ajtók, ablakok, a tetőcsúcs pontos helyét, valamint az alapítvány típusát írja elő. Ennek eredményeképpen egy ömlesztett rajzot kapunk a falak kialakításával, ahol a gerendák, a jumperek, az emeletes lépcsők és a Rafter rendszerek húzódnak.

Nincs építés a mérnöki és technikai következtetés nélkül. Vagyis a jövőbeli ház, a vízellátási rendszerek, a szellőztető és a szennyvízcsatorna, valamint az elektromos vezetékek és a fűtés korábban összetett tervében. Külön-külön, a ház biztonsági rendszereinek telepítése. A végső stroke ilyen nehéz folyamatban lesz a tervezés. Ehhez válasszon színt és anyagot az épületen belüli és kívüli dekorációhoz, teremelést, bútorok helyét.

Stílus

A vidéki ház méretétől függetlenül a tulajdonosoknak mindig kényelmes feltételeket kell biztosítaniuk a szálláshelyre és a kikapcsolódásra. Végtére is, mi lehet szebb lehet, mint a hétvégén töltött hétvége az otthoni kabát közelében a kandalló vagy a csillagos égbolt öröme a pavilonban. A privát apartmanok valóban paradicsomává válnak egy család számára, eredetileg ki kell adniuk.

A mai napig a modern, etnikai és klasszikus stílus kialakítása nagymértékben népszerű, A fenti irányok mindegyikére a dekoráció, a dekoráció fajai és jellemzői jellemzőek. Ezért a klasszikus belső használhatja ókor, barokk, klasszicizmus, a modern – minimalizmus, high-tech, modern és etno-style – Provence vagy ország.

 • Az egyemeletes házhoz az utasításokat választják Ország. Ilyen helyiségekben gyönyörű kovácsolt és fából készült bútorok, sok szék. A dekoráció használata szövött pályák, hímzett párnák, festett kerámia és virágos kompozíciók. A falak különféle csendéletekkel, panelekkel díszíthetők, és agyag vázákat helyezhetnek el az asztalokra. A falak díszítésében kívánatos természetes hangok kiválasztása, és egyedi betéteket készítenek kőből vagy fából.

 • Ha a városon kívüli ház 200 kV-os területe van. M és több, akkor kiváló lehetőség a tervezéshez Klasszikus stílus. De ezt a fajta regisztrációt csak akkor kell megválasztani, ha a ház tulajdonosa kényelmesebb lesz a hatalmas oszlopok, a stukkó és a terjedelmes bútorok által körülvéve. Ami a színpalettát illeti, ajánlott könnyű falakat készíteni a szobában, és használjon textil tapéta vagy dekoratív vakolat a befejeződéshez. A mennyezet fából készült panelekkel díszíthető, és a padlót a kerámia csempe “természetes kő alatt” tegye. Ezenkívül egy kandalló és nagy órák az aranyozással kell elhelyezni a házba.

7

Fotók

 • Irány Modern Jól illeszkedik minden típusú épületből, amely egy kis falusi háztól kezdve, és elegáns házakkal végződik. Az ilyen kialakítás fő jellemzője a minimális belső terhelés, azaz a helyiségekben minden egyszerűnek és kényelmesnek kell lennie. Ezért a dekorációban nem lehet drága fa, kristály csillárok és sok aranyozás. A kényelemmel ellátott szobák kitöltése és a “könnyű” helyükkel, matt és tükörfelületeket kell használni.

7

Fotók

Színes megoldások és nyomatok

A fő összetevője olyan kialakítás a jobb választás a színskála, érinti mind a dekoráció a lakás, és az épületek külső, és a színe a tervezés jellemző minden szobában. Például a nappali az a legjobb, hogy kiválassza a kék szín vagy annak árnyalatai, jól néz ki a szobában, és könnyedén egészítik ki semmilyen készítmények.

Zöld tekinthető optimális választás a hálószoba és a gyermekek, nem csak harmonikusan együtt világos árnyalatú, hanem szépen kiemeli bútorok általános belső háttér.

kilenc

Fotók

Jó lesz nézni a házat és a sárga háttér, amely kombinálható barna és fehér. Piros, szabályként inkább aktív embereket preferál, mivel nem teszi lehetővé, hogy teljesen pihenjen és lazítson a szobában. Ezért a piros hang ajánlott, hogy kizárólag különálló betétekként használható. A helyiségek befejezésében a leggyakoribb lehetőség a fehér szín és az árnyalatok egész palettája. Ez nem csak tökéletesen kombinálva más hangokkal, hanem lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a szobát, megnyugtató hangulatot teremt.

nyolc

Fotók

Ha a helyiséget a falfalak díszítésére tervezik, akkor ha figyelembe kell vennie a bevonat fedelét. Például a megkönnyebbülés vászonok kombinálhatók két vagy három színnel, és a sima háttérkép jobb egy monofonikus színben. A vidéki ház eredeti választása ellentétes tapéta lesz egy kis nyomtatással. A munkáshelyek és az alvóhely hálószobái számára a tervezők gyakran használják Bordeaux Háttérképet.

7

Fotók

A gyermekek szobája külön helyet foglal el a tervezésben, mivel nem csak ízléssel kell felszerelni, hanem a gyermeknek is. Ehhez a helyiségekhez világos színeket használnak, a falak kék vagy zöld színnel vannak díszítve. Ugyanakkor kívánatos a tapéta megszerzése, mert a szobában, és így megragadja a fényes elemeket puha játékok formájában. Ha egy fiú él a házban, a helyét kék, kék vagy lila árnyalatokban kell elrendezni. Ami a lányokat illeti, egy saláta, sárga és rózsaszín hang alkalmas számukra.

A modern design különböző árnyalatok kombinációját biztosítja. Szokatlanul szürke, bézs és barna fehér alapon néz ki. A nappaliban, ahol a könyvek olvasási helye van hozzárendelve, ajánlott festeni a falakat zöld vagy sárga árnyékban.

Nos, a fürdőszobában a Win-Win opció fehér kombinációja fekete fekete.

Gyönyörű példák és lehetőségek

A Country House ideális helynek kell lennie ahhoz, hogy családtag maradjon, így belsejét természetes stílusba kell hozni. Próbálja meg maximalizálni a fa, az üveg és a fém használatát. Ehhez a falhoz dekoratív vakolat vagy fából készült panelek vannak, és a padlóburkolat a tömbből készült. Gyönyörű példaként a következő otthoni formatervezés szolgálhat:

 • Nappali. A falakat fehér vakolattal kell lefedni, fedjük le a padlót egy fával, és szuszpendált mennyezetet szerelnek matt felületével. A belépés fő témája ebben a szobában kandalló lesz. A bútorokat az aszimmetrikusan kell elhelyezni, kiválasztva a természetes fát alacsony designját. Beltérül ezért létrejön egy lakberendezők, amelyek jól fogják megtartani a családi esteket és találkozik a vendégek.

 • Konyha. A belső tér tökéletesen illeszkedik a masszív étkezőasztal fából, kis székből és ősi büféből. A dekoráció eredeti kiegészítései szolgálnak Samovar, Sitse függönyök az ablakokon, fonott szőnyegek, hímzett törölközők és festett lemezek. Ugyanakkor a bútoroknak egyszerű formákat és fényes árnyalatokat kell szerezniük. A falakat pasztell színekkel lehet megmenteni, és kerámia burkolatokat helyeznek a gránit alatt.

 • Hálószoba. Ennek a helyiségnek a tervezését úgy kell kiállítani, hogy a szobában lévő románc hangulata legyen. Ezért a helyiség központi helyszín egy nagy ágy tölgy, az éjjeliszekrények lámpákkal megszórjuk. Ezenkívül díszítse a hálószobát, hogy segítsen fonott dekoráció elemekkel. Az ágy fölött A hámozó polcok eredetiek lesznek, amelyeken a levendulával, gyertyákkal és kis kosarakkal ellátott vázák kerülnek megválasztásra. Ebben az esetben a padló és a hálószoba mennyezet legjobban el van választva.

Ha egy lépcsőházzal rendelkező nappali található a ház projektjében, akkor a megfelelő stílusban kell kiegészíteni a részleteket. Például a tervezés oldalán, a nagy vázákat virágokkal lehet tenni. Annak érdekében, hogy a belső belseje harmonikus, a lépcsők feletti falakon ajánlott a fa kompozíciókat lógni.

Arról, hogyan készítsünk egy tervezési projektet otthon, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: