Megoldások a téglafalon: miért merülnek fel és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

A tégla házak komolyan és hosszú ideig szülési házigazdák. Tégla – környezetbarát és elegendő drága anyag, ezért azt szeretném, ha méltónak tűnik az évek során. A gyönyörű téglafalon felszíne megpróbál nyitni. Rendkívül gyakran jelenik meg a fehéren rossz alakjának növekvő foltjai. Ezek az úgynevezett zip. Elrontják a homlokzat megjelenését, és egyfajta katalizátor a tégla pusztításához.

Hogyan kell kezelni ezt a jelenséget, elemezzük a cikket.

Ami?

Már az első években a házak építését követő első években megtekintheti a fehér területeket, mintha krétával megszórnánk. Tehát a túlzott nedvesség hatására és a téglák felszínén számos más oka lúgos elemek. Nagyon csúnyaak, így a homlokzat egy hanyag kilátás. De Nem csak az épület külső részének javítása szükséges. Az a tény, hogy egyszer jelenik meg, a supremes folyamatosan növekszik, a növekvő területet elfoglalva. Ezenkívül a tégla beépülnek, hozzájárulva a korai pusztításhoz. ezért Amikor a magasságokat egy téglafalon észleli, az ellenük elleni küzdelmet azonnal el kell kezdeni, Eddig a következmények nem fordult visszafordíthatatlan folyamatokba.

Leggyakrabban egy lúgos forgás kialakulásához vezet a fő Snip Builders megsértése. A kerámia téglákra is káros hatással van a háztervezés helytelenül kiszámított jellemzői, amelyeket az életben feltárnak. Mindazonáltal a technológiai rendellenességek nem az egyetlen probléma a Téglaházak tulajdonosainak. A téglák szerkezete, a terep és az éghajlat jellege, valamint számos más tényező, amelyet olvasnak tovább.

Az előfordulás okai

Mielőtt megkezdené a bosszantó jelenség elleni küzdelmet, érdemes megtudni az okait. Ezek tőlük származik, amelyek a következő lépéseketől függenek, hogy megszüntessék a fehér plakkot. A halom megjelenésének okai az emberektől függetlenül vannak osztva, valamint tevékenységei (különösen a gyártási tégla és a kőműves folyamat gyártási technológiájának megsértése).

Az alkáli plakkok homlokzatainak fő oka a következő tényezőknek tekinthető.

  • Az alacsony minőségű oldat használata nagy mennyiségű lúgos, kémiai adalékanyagok és felesleges szennyeződések esetén a téglák károsodásához vezet. Idővel ő nem csak fehér. A mélyebb rétegekben a mérlegek kialakulnak, ami az anyag fokozatos megsemmisítését eredményezi a további mechanikai feszültség hatása alatt.
  • Építési munka téli vagy esős időjárás, különösen a különböző hidrofób és antiorrosális adalékanyagok használatával, amelyek szintén hátrányosan befolyásolják a szerkezet minőségét.

Azt is megtörténik, hogy az Invisites a gyárban az anyag gyártásának technológiájának be nem tartása miatt következik be. Például, ha egy különleges sütőben száradna, egyszerűen levegőn szárították. Az egyik vagy egy másik mennyiségű sók az alumínium-oxidban vannak, amely a téglák gyártásának egyik fő összetevője. Az alacsony minőségű nyersanyagok túllépése mellett, a termelési folyamat megsértésével az első súlyos nedvesség a só eltávolításához vezet.

A falak külső felületén szürkés fehér raid gyakori és gyakori jelenség. A természetes kémiai és fizikai folyamatoknak köszönhető. Alapvetően a vízben oldódó sók elpárologtatása a felületen eltávolításával. A nedvesség mozog a tégla kapilláris szerkezetére, támaszkodva a sók. Így a felszínre való kilépés helyén a víz elpárolog, és a legkisebb kristályok formájában lévő szennyeződések felhalmozódnak foltok.

A téglák károsodása szintén légköri csapadékokat is vezethet a különböző szennyeződések magas tartalmával és káros anyagokkal. Különösen gyakran történik a nagy környezetben lévő nagy ipari városokban.

Ha van egy növény a jövőbeni ház közelében, gondoskodni kell a téglák megőrzéséről a homlokzaton jó formában.

A legkevésbé ritka ok a hideg esős szezonban lévő téglák rossz tárolási feltételei nélkül közvetlenül a Földön. Továbbá, a nedvesség is eljuthat a talajból, de csak az alapanyag gyengén elvégzett vízszigetelésével lehetséges.

Eltávolítás módja

Ha a felmérések megjelentek a falon, eltávolíthatók saját kezével. Ehhez használhatja az üzletekben értékesített savak készített oldatait, vagy próbálja meg eltávolítani a fehér hibát a népi jogorvoslatokkal. A kiváló minőségű tisztítást több szakaszban végzik. Meg kell jegyezni a megfelelő ártalmatlanítás technológiáját a plakkból, majd nem fog visszatérni a falakhoz.

Első A legnagyobb részecskék eltávolítása mechanikai expozícióval történik. Ehhez szükséged van egy merev kefe fém sörtékkel és szokásos vízzel, lehetőleg tiszta, szennyeződés nélkül. Ez a folyamat meglehetősen időigényes, és sok időt vesz igénybe. De kellő gondossággal, a hatás azonnal észrevehetővé válik.

Ezután válasszon egy speciális eszközt a tisztításhoz. Az alkáliak esetében a kész megoldásokban lévő savakat befolyásolja. Célszerű megtudni a foltok összetételét és kémiai természetét, hogy vegye fel a leghatékonyabb eszközöket. Mivel a legtöbb esetben ezt nem lehet megtenni, ki kell választani egy olyan eszközt, amely minta a minta, hogy megszabaduljon a csúnya plakk hatékonyan.

A teszteléshez a mosást gyakran a teszthelyen használják, majd az eredmény várja. Néha szükség van kísérletre, hogy kiválasszon egy eszközt, így nem szabad azonnal vásárolni egy nagy csomagolást, ha nincs bizalom a hatékonyságában. Az egyéni védelem eszközével következik, mivel a legtöbb eszköz kellően erős savakat és felületaktív anyagokat tartalmaz.

Bizonyos esetekben megengedhető, hogy otthoni megoldást készítsen. Ehhez 10 liter vizet különítünk el 20 gramm sósavval, egy pár evőkanál ecetet és 50 gramm detergens (folyékony szappan vagy habos edények használata). Alkalmazás általában kefe mesterséges sörtékkel vagy görgővel. Ha a kezelt felület területe jelentős, használhat permetezőt vagy közönséges kerti permetezőgépeket. Tégla kell jól áztatni egy tisztítószerben.

Ha a kész eszköz van kiválasztva, akkor a hozzá tartozó utasítások. A csomagolás törléséhez szükséges idő általában elérhető a csomagoláson. Works készülnek kesztyű, szemüveg és néha légzőkészülék, mivel a készítmény Az ilyen típusú savak különböző koncentrációban.

Miután a tégla sikerült tisztában lennie a hallás nyomai közül, meg kell öblíteni. A kis felület manuálisan alakítható ki.

A nagy területeket egy hagyományos öntözőcsőből vízzel mossuk, vagy autók számára mini-mosogatót használnak.

Így néz A felületnek száraznak kell lennie. Ehhez szükség lehet egy és fél napra. Ezt követően, annak érdekében, hogy egy ilyen problémát örökre hozza a szoba falaiból, ezek különleges összetételűek, gyakrabban az akril komponensek alapján. Egy ilyen eszköz egyszerűen megtagadja a vizet anélkül, hogy behatolná a téglába. Ezenkívül az impregnálás továbbra is védi a falazat a szennyeződéstől és a portól, amely egyszerűen nem lehet letelepedni rajta. A felület mindig tiszta és fényes, ami nagyon vonzónak tűnik.

Az egyszerű eszközök közül, amelyek mindig kéznél vannak, olcsó módon ajánlanak, Egy fehér plakkot egy kis területre. Megtisztítja kommunikációs alkoholt. A folyadék standard palackja 10-12 liter tiszta vízben van. Kívánt esetben a koncentráció kissé növelhető a kisebb mennyiségű vízzel. Alkalmazzon egy eszközt a spray spray használatával.

Néha, még akkor is, ha minden tisztítási intézkedést megtartani, a repülés ismét megjelenik. Az ügy nem rossz minőségű feldolgozásban, de az anyag szerkezetében. Bármely tégla és oldat tartalmaz lúgos csatlakozásokat, amelyeket nem lehet teljesen törölni. Az építőelemek sajátossága pontos, pontosan az ilyen elemek összetételére való felvétele. A kültéri kezelés csak egy ideig lemosja a zipet. Ha egy nagy mennyiségű nedvességet a kőfalon, egy ideig, egy ideig, a kezelés meg kell végezni.

Megismétlődésének elkerülése érdekében tett intézkedések tisztítás, felület kitéve jelentős légköri hatások vagy víz egyre védeni kell a nedvességtől. Ugyanakkor a gőz permeabilitásra vonatkozó követelményeket is bemutatják.

Megelőzési ajánlások

Megakadályozzák, hogy az igék sokkal könnyebb legyen, mint harcolni velük. Végtére is, elég gyorsan felmerülnek, és felépítik a lokalizációjukat. Az eliminációjukon végzett munka sok időt, erőt és eszközt vehet igénybe. Ezenkívül nincs garancia, hogy a tisztítás után a fehér foltok nem jelennek meg újra. Ezért előzetesen meghatároztunk olyan lehetséges tényezőkkel, amelyek a téglafalabot hordozhatják.

  • A tégla jobb vásárolni a gyártó bizonyított és sok ügyfél. Az anyag mentése biztosan nem érdemes. Ugyanakkor nagyon nehéz megkülönböztetni a kiváló minőségű anyagot a technológiai rendellenességek kialakításához. A jó szállító keresése segíteni fogja a véleményeket és ajánlásokat.
  • Az építéshez olyan vastag, mint lehetséges megoldás és kizárólag száraz időben termelnek építési munkát. Ajánlatos csak az év meleg felében építeni.

  • Egy falazatoldatban nem szükséges speciális adalékanyagok hozzáadása. A keverék maga jobb, ha megpróbálja tenyészteni tiszta vizet és kiváló minőségű nagy homokot.
  • Ha felfüggesztenie kell a munkát, az épület befejezetlen részeit filmekkel kell zárni. Hozd el őket a tető alatt, amely a lehető leghamarabb a lehető leghamarabb, hogy a légköri nedvesség és a csapadék ne kerüljön az anyagba, és ne frissítse.

A falazatokat a lehető leggyorsabban kell elvégezni, nem hagyja el a homlokzat megoldásának nyomai. Ha a tégla szennyeződése még mindig történt, akkor a lehető leghamarabb meg kell tisztítani. Ezután, a felület a falazat alkalmazott, jól impregnálás tégla, egy speciális hidrofób anyag, amely lehet nyomni a nedvesség ásványi felületek.

  • Szükséges gondosan megtervezni a vízelvezetés, az esőírás és a speciális előléptetek rendszerét Annak érdekében, hogy elkerüljük az inkubálók mennyiségét a homlokzaton a légköri csapadékban. Így az eső nedvessége a téglákra esik.

  • A megoldás jobb, ha még egyszer nem hígít, vagy nem hígít. Gyakran vízben áztatott régi téglák használata. Jobb, ha ezt nem teszik meg, hanem távolítsa el a régi cement vagy a mechanikus hatású keverék maradványait.
  • A speciális adalékok hozzájárulnak a mészanyagok helyettesítéséhez, amely helyettesíti a mész anyagokat és hogy a kötőanyag egy nagy plaszticitást, hogy megakadályozzák a természetes folyamat kialakulásának a sók a falazatban és az azt követő hozzáférést a felszínre. Ez fontos profilaktikus intézkedés, mivel a kényelmes és legpontosabb alkalmazás a legmegfelelőbb és egységes terhelést hoz létre minden tégla. Ebből a célból a tojássárgáját használták. A modern iparág kész megoldásokat kínál. Ezek mikropozin-szerek, amelyek az olaj, zsírsavak vagy szilikonvegyületek származékain alapulnak.

A kerekek oktatása gyakran természetes és elkerülhetetlen folyamat. Ellenőrizze, hogy megjelenése ne legyen mindig. De ha lehetséges, szükség van a helyes elhelyezési technológiák betartására, akkor sok probléma elkerülhető.

A zip eltávolításáról, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: