Opciók egy emeletes ház megtervezéséhez 12×12 m méretű

  Egyemeletes ház tervezése 12×12 négyzetméter valódi teret biztosít a kreativitás számára. Végtére is, egy ilyen térben ki fog tűnni, hogy sokat illeszkedjen. A lakás kiváló menedék lesz egy nagy család számára, itt mindenki számára különálló hangulatos sarok van. És hogy egy ilyen területet racionálisan használják, gondosan figyelembe kell venni a ház részletes projektjét.

  Ma számos lehetőségről beszélünk egy emeletes épület megtervezésére.

  A nagy szerkezet kialakításának jellemzői

  Ahhoz, hogy a leginkább racionálisak az összes szabad helyet ilyen házban, fontos, hogy megakadályozzák a nagy számú elhaladó szobát. És kizárja a haszontalan sarkok kialakulását.

  Emlékeztetni kell arra is, hogy az egyemeletes design sokkal praktikusabb és érdekesebb lehet, ha hozzáadja a padláshoz, garázshoz vagy alagsori padlóhoz.

  Érdekes lehetőségek

  Legyünk fel több konkrét lehetőséget otthoni tervezésre 12 12 négyzetméter:

  Házterv három hálószobával

  Ez egy nagyszerű lehetőség a gyermekes családok számára. Egyrészt, a szerkezet (alsó vagy felső) helyezünk fürdőszoba és WC-vel, előszoba, konyha és étkező, valamint kazánház, ha szükség van. Másrészt – hálószobák, gyermek játszószoba, ruhásszekrény.

  A házat bármilyen kiterjesztéssel is hozzáadhatja. Lehet, hogy egy hangulatos veranda, garázs vagy autópálya egy autó számára. Valamint fürdő vagy medence.

  Lakhatási projekt tetőtérrel

  Ez az opció biztosítja a nagy terület kiemelését a vendégszobában, amely étkezőjeként is használható. Egy ilyen szobában akár 15 négyzetméter.

  Mivel a ház területe meglehetősen nagy, négy vagy akár öt hálószoba könnyen illeszkedik bele.

  Például 3 – a ház fő részében, és még 2 – a tetőtérben. Ugyanígy a fürdőszobák megoszthatók, így az alábbiakban, a másik pedig a padláson. Ezután továbbra is kiválaszthatja a többi szoba helyét. A belátása szerint van egy szekrény, konyha, bejárati csarnok, gardrób és kazánszoba.

  Egyemeletes épület alagsorban

  Az ilyen elrendezés sajátossága a főszerkezet alatt további padló. Természetesen egy 12 ház 12 kV-nál. m szép tágas.

  Az alap azonban lehetőséget ad arra, hogy az összes gazdasági helyet az alsó emeletre mozgassa. És az emeleten csak lakószobákat hagy. Ez sokkal kényelmesebbé és szervezőbbé teszi a helyet. Tehát az alagsorban bölcsen elhelyezett kazánház, mosoda, tároló. Az épület fő részében belépőcsarnok, folyosó, konyha és külön étkező, nappali és három hálószoba lesz.

  Ez nem minden lehetőség otthoni 12×12 méteres tervezésre. Ne félj kísérletezni, és egyedülálló és nagyon kényelmes lesz az Ön lakásában.

  A következő videóban vársz tanácsot a magánház tervezés minőségének fejlesztésére.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: