Keskeny cipő a folyosón

Mivel kis paramétereit modern lakások, sok a tervezők arra törekszenek, minimalizmus és a magas minőségű eltitkolása idegenektől dolgok, amelyek nem részei a belső. A cipőhöz viszonyítva ez a funkció érdemes ma elvégezni az úgynevezett cipőt, segíthet az egyik helyen, hogy megtalálja az összes cipőt a házban.

Az “Obuvan” fogalmát általában a cipők biztonságának nyitott vagy zárt terméke vezeti. A zárt modelleket általában bootbandok, ruhák, nyitott cipőállványok és keskeny polcok nevezik. Ha a termék neve nincs megadva, akkor a tervezésben, és használja a “Juban” általános koncepcióját.

Előnyök és hátrányok

Sokan távol vannak egy pár cipőtől, mert a csarnokhoz tartozó csomópont az ilyen emberek számára feltétlenül szükséges. Ezzel felszabadíthatsz helyet, és végül hozza relatív rendet. 2 típusú cipő polc található: nyitott és zárt.

Minden típusnak saját pozitív és negatív jellemzői vannak.

 • A nyílt termékek nyilvánvaló pluszjai közé tartozik a cipők szellőzése folyamatosan, ezért lehet, hogy nem lehet félni a kellemetlen szagok megjelenésétől a lakásban.
 • Ugyanakkor ez az ezred folyamatosan összegyűjti a port önmagában, és ha négy lábú háziállat van, a polc teljesen alkalmatlan lehet a működésre.

Ami a megjelenést illeti, a polcok mindegyike vonzónak tekinthető saját módon. Ez attól függ, hogy mennyire kényelmesebb a cipőinek tárolására: el akarja rejteni, vagy nyíltan tárolni.

A felesleges szemekből elrejtve lábbeli nem fogja elpusztítani az esztétikai benyomást a fogaskerék kialakításáról, de hogy nagyon piszkos cipőt tegyen ebben a szekrényben, nem lesz teljesen higiénikus, és a termék maga is gyorsan elveszíti gyönyörű kilátása. Mert bármilyen cipő, mielőtt elküldi a szekrénybe, óvatosan kell törölnie.

  Egy jó ruhásszekrény a cipők elhelyezésére olyan nyilvánvaló előnyökkel jár.

  • Megbízhatóság. A design nem fél a deformációtól;
  • Multifunkcionalitás. Modellt használhat az ülésekkel, akasztóval, tükörrel;
  • Tartósság. A terméket gyakran fából és rudakból állítják elő a fémből;
  • Kisméretek. Alkalmas kis helyiségre;
  • Bemutathatatlanság. Megfelelően kiválasztott jigsaw lehet hangsúlyt fektetni az egész bejárati teremre.

  Nézetek

  A cipők leggyakoribb típusai a következők.

  • Bona kabinet. Ez a széles és tágas cipő alfajja, valójában – az ajtókkal való bemutatás. A termék maga tágas, amely lehetővé teszi, hogy ne csak cipőt tároljon, hanem csizma is.
  • Kabinet-tumba. Túlméretezett méretű, és csak 2-3 polcból áll. A cipő vízszintesen van elrendezve.
  • Fülke. Gyakran az apartman olyan terméket használ, amelyet csak cipőkre és felső ruhákra terveztek. Az ilyen modell meglehetősen nagy területet biztosít a folyosón, de egyszerűen ideális a nagy szobákhoz és a lyukakhoz.

  • Lenes szekrények. Ezek a kis apartmanok számára keskeny struktúrák. A cipők itt vannak telepítve a függőleges típusú dobozokban, miközben tartják a zokni, és nem az egyetlen. Ajtók, amelyek nem a felek számára nyitottak, mint a szokásos szekrények, de egy ferino derékszögben és 45 fokos szög. Az ilyen kialakítás mínuszából csak cipők tárolására lehet hívni, így egy másik helyet kell találni a különböző cipőalkatrészek befogadására.
  • Szárító szárítóval. Ezenkívül van egy állvány, ahol a cipőket folyamatosan fertőtlenítik. Az UV lámpákat tökéletesen kezelik ezzel a funkcióval. Ők is eltávolítják a kellemetlen “ízeket”. De ezt a szárítást a kimenet mellett kell felszerelni, és a cipő első sorrendben: nem minden modell megszilárdítható ilyen módon.

  • Áll. Egy nagy számú cipő tulajdonosai által kiválasztott. Ez egy szilárd termék forgó hatású. Mind nyitott, mind zárva van. A nagy nyitott állvány gyorsan összegyűjti a port, és napi ellátást igényel.
  • Galoshing. Itt a dolgok egy lejtő alá kerülnek, ezért gyorsabban szárítják.
  • Szekrény a cipőhöz csatoláshoz. Ez a modell kiválóan megjelenik egy miniatűr folyosón, ahol minden mérő. Ezt a terméket a ruháidhoz kell helyezni, és tisztességes formában mentheti el a cipőjét.

  • Keskeny tumpa – Egy másik jó lehetőség egy keskeny szobában, ahol nincs hely az általános bútorok telepítésére. Nem minden cipője egy keskeny bluerbe illeszkedhet, de itt határozottan elhagyhatja ezeket a cipőket, amelyeket jelenleg használják. A fennmaradó cipők a szekrényben elrejthetők a következő szezonig.
  • Blussian otthon készült. A cipők polcaihoz készíthetsz saját kezével. Bizonyos vágyával biztonságosan megépíthet gyönyörű bútorokat szerzői joggal védett tervezéssel. Színes A szokásos fiókok fából készült kedvenc színekben, és telepítsük egymást. Az ultra-modern belső térben ez az eredeti cipő polc mindig talál egy tisztességes helyet.

  • Falra szerelhető cipőszekrény. Az ilyen modell nagyon kompakt, szélessége legfeljebb 25 cm. A cipő, a falra szerelt polcok sovány. Mínusz design az, hogy nem lehet mozgatni, és hogy jó stabilitást biztosít.
  • Jubberry tükörrel. Egy másik szokatlan lehetőség a cipők megőrzésére. Ez a fajta bútor lehet megvásárolni minden bútor szalon, csak érdemes figyelembe venni, hogy nem kap egy nagy tükör, és ez nagyon fontos, a folyosón.
  • Üledék. Az üléssel ellátott termék a fülhallgató szerves részét képezheti, és lehet egy különálló bútor. A puha ülés itt számos előnye van – a kényelemtől, ha a folyosó kialakításának legfényesebb design elemének lehetősége van. Ön egy akcentussal részletesebbé válhat, vegye fel a színt, és hagyja el egy pár stílusot az ülésen.

  • Sarok láng. Megmenti a folyosó metróállomást, és kényelmes lesz az aktív működéshez.
  • Alacsony cipő. Néha az alacsony kútfejben egy pár alacsony polcot helyez el. Problémák nélkül itt csak nyár vagy offseason cipőt lehet beilleszteni, és ha nagy talp nélkül van. A csizma és a magas csizmák itt nem férnek hozzá, de oldalra lehetnek a polcon.
  • Állványok vagy állványok. Ezek a lehetőségek nem rendelkeznek közönséges polcokkal. A huzalból vagy a tartós műanyag edényekből egy pengék formájában – cipőt viselnek rájuk. Ez az egyik legsikeresebb megoldás a szezon utáni cipők elhelyezéséhez. Legfeljebb 30 pár illeszkedik a keskeny helyre. A csizmák telepítéséhez speciális állvány.

  Egy meglehetősen keskeny folyosóra óvatosan kell kiválasztani a termékeket. Tehát a legjobb, ha szűk, de mély tanfolyamok illeszkednek. Sok pár cipőt könnyen elhelyezhet. Vannak külön modellek, amelyek közel vannak a falhoz, és ezért nem tudnak túl sok helyet foglalni. Ezek a termékek könnyen illeszkednek bármilyen formatervezéshez, és egy másik típusú szekrények kiegészíthetők puha kényelmes üléssel, és felülről tükörre helyezhetők.

   A zárt cipő elhelyezési rendszere más lehet.

   Minden termék csoportra oszlik.

   • Összecsukható polcokkal. A ruhásszekrény ilyen kényelmes polcokkal lehet sekély, de a magasság és a szélesség különböző lehet. A termék jellemző jellemzője – a polc, az ajtón rögzítve, és az egész design a forgó hurkokra van rögzítve. Érdemes húzni a fogantyút az ajtón, és bekapcsolja a hurkot, hogy megnyissa a hozzáférést a dobozban a dobozban.
   • A swing típusú ajtókkal. Ez egy szabványos szekrény, lehet bármilyen lehetséges méret.
   • Tolóajtókkal. Ezek a modellek figyelemre méltóak, ha a bejárati csarnok teljesen keskeny, és időről időre megnyitja, felrobbantja a folyosót.

   • “Olmeco” – Ez a termék modern változata, amelyben számos másodlagos elem szerepel. Ez egyfajta szekrény, amelynek teteje a kényelmes ülés szerepét játssza. Többek között ez a modell 1 vagy 2 fiókot tartalmaz, amelyben könnyen elrejtheti a magas csizmákat, mivel a részlegek itt sokkal magasabbak, mint a szabvány. Ezért van az, vásárolja meg a „ALMECO” modell, akkor is lesz a tulajdonosa a szék, amelyben ez lesz kényelmes ülni egy személy alatt a karját, és egy kis asztal fogja igazítani itt mindenféle kis dolog. A cipőket a szorosan zárt ajtók alá helyezik.
   • Andrina – Ez a különböző méretű polcok valódi komplexuma, amelyben folyamatosan tárolhatja a cipőket a cipő dobozaival, ami még mindig várja a pórusukat. A két modul mellett van egy tükörfelület, így az ilyen terméket gyakran tükörlapnak nevezik.

   Dimenziók

   A standard cipőszekrények általában ugyanolyan standard szélességűek 60-80 cm, míg sokkal szélesebb termék (100-120 cm). Tőségesek, segítenek tárolni mind a magas cipő típusú csizmát, mind az alacsony cipőt sarok nélkül, és nem rontja meg. Azonban csak egy olyan junkie-t lehet elhelyezni egy nagy folyosón. Külön-külön a miniatűr helyiségeket feltalálták a keskeny cipőket. A mélységük legfeljebb 13 cm. Telepítse ezt a szekrényt vagy polcot a folyosó azonnal az ajtó mögött.

   60-120 cm magasságú polcok már elegendőek lehetnek egy 3-4 fő család számára. Hosszú, keskeny cipő lehetővé teszi, hogy befogadni az összes cipőt egy folyosón, minden gond nélkül, de még gyakrabban megrendelések megállítani az általuk választott 30 cm hosszú termékek. A termék hossza leggyakrabban a folyosó nagyságától függ.

   Kiválaszthatja az öltözéket további nyitott polcokkal is. Ezek a cipőkre zárt polcok oldalán találhatók. Leggyakrabban van egy hosszú szakasz az esernyő számára. A nők használhatják ezt a részleget a magas csizmákhoz. A paraméterekkel cipővel ellátott cipők vagy ruhák különbözőek. A szokásos magasság 50-220 cm, szélesség – 40 cm és 130 cm közötti, mélység – 16 és 50 cm között.

   Anyagok

   Termékek az összes lehetséges anyagból származó cipők tárolására, amely segíti a lakosságot, hogy megtalálják a modellt, amelyeknek szüksége van mind a terem kialakítására a klasszikus stílusban, és díszítik a high-tech irányának belső terét.

   Leggyakrabban e célokra a következő nyersanyagfajtákat használják.

   • Olcsó és megfizethető anyagok – MDF, DVP, Forgácslap.
   • Fém A cipők ma nagyon népszerűek. Ezek a nyitott típusú állványok, ezért a cipők teljesen szellőztetik és gyorsan száradnak, és a fém is nem tud felszívni a szagokat, hogyan csinálják a fa vagy a műanyag termékek. A kovácsolási elemekkel sok modellt lehet felvenni. Minden szobában szépek lesznek, és az akcentusává válnak.

   A rácsos polcok formájában lévő vasrezletek hangsúlyozzák a folyosó modern jellemzőit.

   • Faipari. A természetes és jó anyag, amely sok modern lakásban nem mindig lehet megfelelő. Ez történt, hogy a cipők tárolására szolgáló termékek, a tömbből származó bútorok nem tekinthetők praktikusnak, mivel nagyon érzékeny a nedvességre. Ez az oka annak, hogy a cipő, mielőtt a helyszín egy fából készült szekrényben kell száradnia.
   • Rattan. Kiváló anyag, amelyből különféle bútorok készülnek, elegáns cipők ebben a tekintetben nem is kivétel.
   • Műanyag termékek. A különböző színek lehetővé teszi, hogy válasszon egy referencia műanyag bármilyen tervezési szobában.
   • Szövet és kleenka. Gyakrabban használják az adott környezetre készített nem szabványos változatokban.

   Színek

   A folyosón vagy lobbyban található bútorok bármely tárgya tökéletesen közeledik a stilizált kialakítással és színével. Színezés, hogy könnyedén válasszon, ha nincs más bútor a szobában, és az összes falakat és a padlót a szokásos hangon festik. Ha itt van szekrény vagy szekrény, akkor a színt a termékek termék homlokzata alapján kell kiválasztani.

   Elegáns néz ki keskeny és magas termék, fehér és barna homlokzat. Teljesen harmonizálható sötét színű ajtóval, fekete csempe a padlón, sötétített keretek vagy baguette. Tölgy vagy bükk termékek kombinálva cseresznye vagy OHLOV színes bútorokkal.

   Stílusok

   A facipő szekrények klasszikus belső tereket termelnek, hogy szilárdabbá tegyék őket.

   A folyosón high-tech, eltávolított bútorokat fém vagy monokróm műanyag homlokzatból.

   A rattan baglyok alkalmasak rusztikus belsőépítők típusára Provence és Országra. Ebben a helyen lehetnek, majd akkor, amikor a lakás egy forró afrikai sivatag stílusában díszített.

   A magas minőségű műanyag fülbemászó bútorok a high-tech belsejében néznek ki.

   Márkák

   Bútorgyár “Kilátás” kínál vásárlóit, hogy válasszon olcsó cipő és galoshes a folyosón. Élvezni fogja a modellt a “SIMBA” cipőkhöz, kompakt paraméterekkel és kellemes színnel.

   Obuvan “Bona-1” a cégtől Megaelaton Alkalmas egy kis folyosóra. Ez az elegáns újdonság 14 pár cipőt fog elhelyezni, és nem zavarja meg a szoba belsejét a stílusos megjelenéssel.

   A nagy kereslet ma keskeny pengéket használ “Milan-27” a gyártótól Mf mester. Ez egy magas keskeny szekrény a forgácslapból, amely körülbelül 24 pár különböző cipőt helyez el. Bármilyen színt vagy méretet vehet fel a tetszéshez.

   Ha drága bútorokat szeretne vásárolni, a cipők katalógusainak katalógusaiban megtekintheti az ilyen híres spanyol vállalatok katalógusait Joype és Panamar. Ezeknek a gyártóknak a cipője valódi díszítés lesz bármilyen térért, mivel ez egy igazi spanyol kézzel készített bútorok klasszikus stílusban.

   Gyönyörű megoldások a folyosó belsejében

   A keskeny lapát jelentősen megtakarít helyet egy apró folyosón, különösen akkor, ha az ajtón kívül rendezi.

   A rattan dobozok elegáns cipőtároló megoldás lehetnek.

   A videó áttekintést nyújt a keskeny folyosókról, amelyek segítenek meghatározni a választást.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: