Válassza ki a gyermekszobában lévő lambrequineket

Ha a nap gyakran keresi az ablakokat, akkor nem szükséges a függöny zárva tartani. Kísérlet a Lambequins-szel. A szobát elegánsabbá és hangulatosbbá teszik, sőt mögöttük könnyű elrejteni csúnya formaterveket. A lambecskácsok kiválasztása az óvodában, érdemes figyelmet fordítani Nem csak a tervezésükre. Tervezés és anyag – Nem kevésbé fontos paraméterek.

Sajátosságok

A LAMBERECINS különböző részében 3 fő csoport különböztethető meg:

  1. Puha – Ez egy olyan anyag, amely különböző módon található. Labreken a Kulisk – a csoport legegyszerűbb terméke. Ez egy szövet vágása, amelynek felső széle, amelynek felső széle van, vagy egy függönyszalagot varrnak. Ezzel számos összecsukható lehet.
  2. Kemény – van egy szilárd bázissal borított ruhával. Zárja be a Cornice-t nemcsak elöl, hanem az oldalakon is. A bázis fából, rétegelt lemezből, phlizelin vagy duplerinből készülhet.
  3. Kombinált – Kombinálja az elemeket a szilárd alapon drapériával.

Lágy Lambrequins, használjon ereszeket több útmutatóval: a dekoráció külön vonalon található. Termékek kemény alap kapcsolódnak saját párkány bárban vagy eresz ragasztóval szalaggal.

A komplex drapériákkal ellátott puha lambrequinek gyönyörűek, de a gyermekek számára nem praktikusak. A por felhalmozódik a hajtásokban, így a termékeknek havonta legalább 2-szer kell mosniuk. Célszerű, hogy egyszerű lehetőség, egy kis mennyiségű összeállítások, amelyek kényelmes száradni egy térközzel formában.

Egy gyermek szobájában, aki az asztmás vagy az allergiák támadásait szenved, az ilyen ékszerek nem lóghatnak.

A legegyszerűbb gondoskodni egy kemény design – elég ahhoz, hogy a porot nedves ronggyal gyűjtse össze. A gyermekek szakértői díszítéséhez javasoljuk az ilyen termékeket. Ők is egyenesek, szokatlan formában: egy ilyen Lambrequin lesz alapja az összetételnek az érdekes gyermek téma számára. Ez lehet díszíteni, például a szövet, flitterek, dekoratív zsinórok.

Különböző stílusokban

Ablaktervezés lehetővé teszi, hogy pontosabban dolgozzon ki a belső stylist. A szobában tömör design, a fényes szövetek és a legördülő drapetek nevetségesek, és fordítva.

A legmegfelelőbb rengeteg hajtások kombinálódnak a palota stílusával. A puha lambrén finom vagy sűrű anyagból készülhet, esetleg ugyanolyan, mint a függönyök. Megfelelő és szilárd modell hullámos élekkel. A nyitó kemény szerkezetek szokatlanul tűnnek. A Tulle függönyökkel együtt a hercegnő vagy a menedékházban a szokásos hálószobát fogják megfordítani.

A fényes nagy rajzok összecsukva vannak, így az egy foton szövet alkalmasabb a drapet számára.

Ha a szobát klasszikus stílusban díszítették, akkor bármilyen forma lamrénje szép lesz. Ez vonatkozik a “rusztikus” irányokra is. A termék lehet egyforma vagy mintás. A klasszikusok számára jobb választani az első opciót, vagy keres egy nem geometriai nyomtatást. Nyugodt természetes színek és fehér árnyalatok.

Provence és országstílus-interiorok nem szigorúak. Van egy hely a kísérletek nemcsak az alak, hanem a szín is. Provence – kifinomultabb és elegánsabb, gyakran virágos motívumokat és polka pontokat használ. Az országot egy sejt és csík jellemzi.

Az egyszerű közvetlen modellek a modern stílusú gyermekek számára alkalmasak. Lehetnek merevek vagy bármilyen sűrűségű anyagból. Jól néz ki, és lédús színek, és elnémult, ez a gyermek ízétől és temperamentumától függ. A Minimalista Lambequin belső terekben a telek mintákkal és a komplex díszek nem fog megjelenni exciper.

Hogyan válasszuk ki

A LAMBRECIN anyag egybeesik a függönyanyaggal, vagy színes és textúrájú. Nos, ha a belső tér részlete harmonizálódik más textíliákkal és háttérképekkel.

Nagyon fényes függöny rajzokkal kiegyensúlyozó monofonikus dekoráció. A függönyök egyszerű vágott nyomtatás nélkül a Lambequin rájuk állítható. És vegye fel a különböző nyomatokkal rendelkező textíliák szép kombinációját.

Sok tervező bízik benne, hogy a szoba légköre megvilágítást és textileket hoz létre.

Ha a gyermek már elég felnőtt, javasoljuk, hogy válassza ki ezeket az adatokat együtt.

Ha nincs lehetőség a közös kreativitásra, akkor több tereptárgyat is kínálhat.

  • A baba szobájában ajánlatos egy tartozékot lógni kis számú szerelvényekkel vagy nélkülük. Ha azt szeretné, hogy ez az elem vonzza a csecsemő figyelmét, válasszon ki egy modellt, amely kontrasztos geometriai mintázattal vagy egy nagy, jól felismerhető számokkal rendelkező telek képzel rendelkezik. A nyugodt lambrequineken maradhat, amelyek jól vannak függönyökkel.

  • Az idősebb fiúk, mint a kedvenc hősök színei, vagy azok hobbijaik színekben. Fényes, színes és monofonikus termékek öltöny. Boy éjjeli szoba életre sokszínű sejtek és csíkos, tizenéves is, mint feliratokat és graffiti. Az űrlapnak a lehető legegyszerűbbnek kell lennie: a sűrű anyagból származó szerelvények nélküli lambrenes jól néz ki, vagy kemény.

  • A lány lánya díszítheti a szabályokat és az összeszerelést, csipke és fonat. Floral mintákkal díszíthetők. Ez lesz releváns és áttetsző, sűrű anyag, valamint kiegészítők. A tizenéves lányok egyszerűbbek, de kifinomult formák. A szobáik kialakításában többrétegű kompozíciókat használhat a tüllből.

  • Számos téma van, hogy aggódj a képzelet és a fiúk, a lányok: a tenger, a mágikus erdő, a csillagos ég.

  • A meleg színek hőérzetet hoznak létre, hideg – frissességet hoznak.

  • Élénk színek kitöltése energiával, ezért ne használja őket egy nagyon aktív gyermek szobájában. Könnyebb lesz, hogy megnyugodjon, a tompított vagy pasztell tónusok függönyére néz.

  • Kék szín – nem csak egy fiú. A szelíd világos kék és türkiz árnyalatok textilei díszítik mind a baba hálószobát, mind a lányok 15-17 évesek.

Példák a belső térben

Rózsaszín Lambequin kiegészíti a hálószobát a palota stílusában. Számos drapet kombinálódik a sima bútorok kanyarokkal és bizarr mintákkal a háttérképen.

És itt a szoba karaktere főként textileket hoz létre. Levegőfüggönyök és canopes az ágy felett, hozzáadva az óvodába, egyszerű bútorokkal, gyengédséggel és kényelemmel berendezve. Áttetsző szövet enyhe a zöld függönyök és a rózsaszín lambrin kontrasztja.

Hálószoba tizenéves lány, amelynek kialakítása kék és fehér kombinációra épül. A rövid Lambrequen többféle függönyöt ötvözi, a kompozíciót a teljesség benyomására adja.

A merev lambequin és a függöny gyapjú kombinációja díszíti és a fiú szobája. Egy monofonikus könnyű anyag, amely sötétkék lambrénnel rajzol, emlékeztet a tengerre, utazik és kalandok. Szinte nyitott tartozékot választott ki, de egyszerűbb formák fognak megjelenni.

A fiú szoba dekorációjának másik változata. A szék és a Lambequen párnáján – ugyanazok a képek, amelyek átlépik a nyomtatást a háttérképen.

Labreken – a függönyök díszítő kiegészítése, és nem mindig ünnepélyes drapériákból áll. A tervezők különböző lehetőségeket használnak ehhez az ékszerhez. Segít a gyermekek beállításának diverzifikálásában, és így hangulatos.

Arról, hogy milyen függönyök lambrequinek varrnak egy óvodában, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: