Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Gyermekek – a legértékesebb dolog az életben. Fontos, hogy ne csak teljes táplálkozás és gondossággal rendelkezzen, hanem vigyázzon a rekreáció kényelméről is. Annak érdekében, hogy a hangulata pozitív volt, és a testtartás helyes és gyönyörű, ne tegyen egy különleges matrac nélkül, amely a terhelés egységes eloszlását biztosítja az összes gerincszakaszon, míg a baba alszik. Az ilyen típusú szőnyegek közé tartozik a gyermekek ortopéd matracjai.

Gyermek ortopéd matracok

Ingatlanok, előnyök és hátrányok

A gyermekek ortopéd matracjait sima felület, optimális merevség, és bizonyos dimenzióval megkülönbözteti. Az adott korcsoporttól függően, amelyre végrehajtásra kerülnek, vastagságváltozások (8-15 cm). Ezek egy speciális egységet képviselnek, amely két feladatot végez: kényelmes tartózkodást biztosít és helyes.

Az ortopéd matracok előnyei a következők:

 • A szervezetek átváltási folyamatok normalizálása, a véráramlás javítása;
 • Az izmok feszültségének eltávolítása, tele van relaxációjukkal;
 • a gerinc betegségeinek megelőzése;
 • A fájdalomcsökkentés (scoliosis, a testtartás megsértése, az alsó hátsó, ízületek);
 • az egész test megfelelő támogatása, függetlenül a gyermek pozíciójától (a hátsó, has, oldal);
 • a szőnyegek kialakításának fejlesztése, figyelembe véve a gyermekek kora jellemzőit;
 • széles korú tartomány (újszülöttektől serdülőkig);
 • Hipoallergén alapanyag antimikrobiális impregnálással, nem bosszantó szelíd gyermekek bőrén;
 • A napi működés több éve történő kiszámítása;
 • Kiváló légcsere, amely megakadályozza a környezet kialakulását a gomba, a penész és a rothadás számára;
 • a modelltől függően a merevség mértéke (kettős változatok a különböző merevség felületével);
 • A nedvesség ellenállása hibás szerkezetekben;
 • olyan anyagok használata, amelyek nem a gyermek súlya alatt deformálódnak;
 • A különböző természetes borítóval rendelkező matracok széles választéka.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Az ortopéd blokkok hátránya a monolit blokkokban lévő szőnyegek törékenysége. Annak ellenére, hogy azokat a gyermek különböző súlyára tervezték, az ilyen struktúrák egyáltalán nem biztosítják a gyermekek tevékenységét. Nem tudnak ugrani, ugrani: a blokk lebomlását fogja vezetni, és az új vásárlás kérdését fogja tenni.

Néhány ortopéd matracok legjelentősebb hátránya a káros ragasztók jelenléte (például a fenol és az etanol, amely nem fog elég sokáig elpusztítani, ezért nem veszíti el a toxicitásukat). Ezenkívül a természetes anyagok kombinációjából származó komplex struktúrák drágák, amelyek bizonyos akadályt tesznek a vevő és a kívánt árucikk között, és arra kényszerítik, hogy egy másik modellt vigyázzon, figyelembe véve a meglévő költségvetést.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Nézetek

Minden létező matrac formatervezés tavasszal és hibás. Az első modellek rugókkal vannak felszerelve, bár némelyikük (független típus) az ortopédiai helyzetben van, ortopédiai hatásuk kicsi.

Gyermek ortopéd matracok

A rugóblokk szerkezete a design a rugók a középpontban, az ortopédiai töltőanyag zárt rétegei és a kiegészítő csomagolás közbenső rétegei. Mindegyik rugók (100-250 db. 1 négyzetméterenként. M. ) Függőlegesen helyezkedik el, és rugalmas szőtt. A legjobb, ilyen tervek megvásárolhatók egy tini érettségi osztályok számára, akiknek csontvázát gyakorlatilag kialakították. A tavaszi blokk egyetlen helyes és megengedett nézete független rugókkal.

Ebben az esetben az acél elemek csomagolva vannak szövetfedőkbe (mindegyikben). Tehát, hogy a rugókkal ellátott keretek teljesek voltak, a fragmensek maguk is csatlakoznak. Ez a funkció lehetővé teszi számunkra, hogy a gerinc megfelelő támogatását biztosítsuk.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Annak érdekében, hogy a független egység ortopédiás hatással legyen, egy szilárd áramkimaradás és egy további szigetelt réteg kerül hozzáadásra a rugó keretből. A független rugókkal rendelkező blokk egyes modelljeiben a két oldalról meleg és vékony közbenső anyagokat használnak (az év különböző időszakára). A függő típusú tavaszi matracok, a terhelés során a hullám alakul ki, több elem vesz részt a hajlításban, így a gerinc helyzete természetellenes lesz, a napi trauma.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

A tavaszi struktúrák veszélyesek a gyermekek egészségére, mintha a gyártók nem bizonyították az ellenkezőjét. A statikus elektromosság felhalmozódása, ezért negatív mágneses hatást gyakorol a gyermek testére.

Az aktív gyermekjátékokkal az ilyen struktúrák a rugók lebontásához vezethetnek, ami fáj a gyermeket.

Gyermek ortopéd matracok

Az ízesített matracok szerkezete jellemzői

A láng nélküli matracokat tömörített töltőanyagokból készítik, amelyekben nincs fémelemek. Ezért biztonságosak, nincs bosszantó hangos hangja, és megfosztották a tavaszt. Ők:

 • monolitikus, egy darabból álló szőnyeg formájában;
 • Kombinálva, az alapból és további rétegekből.

Az ilyen formatervezési minták kényelmesek, nem jelzik, tökéletesen szellőztetik, egyszerűen a szállítás és a nagy súlyterhelés ellenállása. Még egy székben vásárolnak, ha nincs rendes babaágy. És a különböző méretnek köszönhetően nagyon könnyű megtalálni a kívánt blokkot egy törött székhez.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Merevség

A merevség típusának megfelelően az ortopéd matracok kemények és mérsékelten merevek. A blokk sűrűsége az összetevőitől függ: minél több sűrűbb, a keményebb matrac. A blokk merevségének mértékét megváltoztatja, a gyártók nem csak különböző töltőanyagot használnak, hanem a különböző helyszínen. Például, ha a latex felülről és a coir felett van, egy ilyen matrac nehéz lesz.

Ha a kókuszrost a mag, és a latex kiegészítő – a blokk mérsékelten kemény lesz. Ez a technika lehetővé teszi, hogy elérje a kívánt merevséget, anélkül, hogy megfosztaná a kényelem matracját.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Dimenziók

A gyermek matracjának méretei az ágy méretétől függenek. Teljesen kisgyermekek esetében ezek a paraméterek alkotnak 50×60 cm, 100×60 cm, 120×60 cm. Ezek az újszülöttek és a csecsemő gyermekek számára. A kisgyermekek számára az idősebb gyártók dimenziókkal rendelkező szőnyegeket kínálnak 140×70 cm, 80×150 cm, 70×160 cm, 80×160 cm. Az ilyen modellek jóak az óvodai gyermekek számára.

Matracok az iskolás gyerekeknek több: A gyermek növekedésétől függően dimenzióik vannak 60×170 cm, 170×80 cm, 80×180 cm, 80×190 cm, 80×200 cm, 90×200 cm. Matracok mérete 190×80 cm és több Jól használható felnőtt.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Töltőanyagok

A gyermek matracok ortopédiás hatásainak fő töltőanyagjai:

 • Természetes vagy szintetikus latex;
 • ortofireber;
 • Struttiferber;
 • Kókuszrost.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Minden típusú csomagolás kiváló minőségű és rugalmasságot különböztet meg, sima és merev ágyas ágyat biztosítanak, és összekapcsolhatók egymással:

 1. A latex matrac különböző mélységekkel és átmérőjű lyukakat tartalmaz a szőnyeg különböző részein. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egyenletesen és gyengéden elosztja a testet a testre. A struktúrájában lévő mesterséges latex (Waterlatx) hasonló a természetes analóghoz, de kissé keményebb, bár hihetetlenül, szellőztető és páratartalmú egyensúlyi támogatás meglehetősen magas.
 2. A coconut trambulinok, amelyek a tekercshéj újrahasznosítását eredményezik, egy tömörített szerkezet és jellegzetes barnás színű. Az ilyen csomag az egyik legjobb, magas ortopédiai teljesítménye. A bázisán kemény és mérsékelten kemény matracokat hoz létre a gerinc sok betegségeinek megelőzésére.
 3. OrthoFiber – Anyag kiváló lélegzőképességgel és tartóssággal. Szerkezete szerint a rugalmas blokk jó ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik. Nem alkalmas egy prémiumra és szakadásra. Ez a töltőanyag magas hővédő tulajdonságokkal rendelkezik, és a működés után gyorsan helyreállt.
 4. Structiferber – poliészter szálakból előállított szintetikus anyag. Ez gyakran kiegészítik további réteg csomagolás más hibás töltőanyagok (elérése nem csak ortopédiai, hanem egy további hatás: fizikoterápiás, meleg, szellőztetett, pihentető). Ez az egyik legdrágább csomagolás.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Hogyan válasszunk minőséget?

Kezdjük, azonnal meg kell érteni: a puha formaterveket kizárják. A matrac gödörében lévő gyermek érvénytelen hibája. Meg kell választania a matracot, hogy az ágy méretében legyen. Egy gyermekágy, ez különösen fontos, hogy megszüntesse a kár kisgyermekek számára fogantyúk és a lábak, amikor sújtotta őket a tömb és a fal az ágy.

Gyermek ortopéd matracok

Mindenesetre érdemes preferenciát adni egy hibátlan lehetőségnek. Ha van egy kívánt modell, és adja meg a pénzeszközöket, akkor jobb, ha két különböző féllel rendelkező matracot vásárolhat a keménység mértéke szerint. Vásárláskor fontos figyelembe venni a szabályt: a fiatalabb, mint a gyermek kora, a nehezebb matrac. Nem szabad feltételezni, hogy a kemény matrac egy darab fa design. Valójában sűrű, de nem ütközik a testbe, kényelmes alvást biztosít, és lehetővé teszi, hogy bármilyen természetes jelentést tegyen. Ezenkívül ma más oldalakkal rendelkező változatot is vásárolhat, amelyek közül az egyikben az ortopédiai tározók lágyító rétege van.

Gyermekek, hajlamosak az allergiákra, nem szerezhetők meg matracokkal, olyan csomagolással, mint például a gyapjú vagy a ló haj. Nem alkalmas számukra, és a coartok blokkja gumírozott vagy latex bevonattal, amelynek párja károsíthatja a gyerekek egészségét.

Vásárláskor minden bizonnyal figyelmet kell fordítania a szőnyeg szagara: Ha egy specifikus aroma látható, akkor jobb, ha elutasítania az ilyen matracot. A gyermekeknél az allergiára hajlamos, köhögés, mély légzés, levegő hiánya, fejfájás jelenhet meg az ilyen blokk működése során.

Gyermek ortopéd matracok

Ezenkívül fontos figyelembe venni, hogy a gyermek ortopéd matracja:

 • személyesen vásárolt neki;
 • Mindig van egy természetes csúszásmentes szövet;
 • Ideális esetben illeszkednie kell az ágy méretét (a hibákat és az ürességet kizárják);
 • megfelel a gyermek növekedésének a tartalék hosszúságú és szélességű (legalább 20 cm hosszú és 30 cm minden oldalra);
 • Ez gyakran kiegészítik egy fedelet a hőszabályozás mechanizmussal (megtartja a hőt télen, kiküszöböli a felesleges nedvességet nyáron, miközben a szárazság a matrac);
 • van egy tökéletesen sima felülete enyhülés nélkül;
 • egy baba párnával használják;
 • Ideális esetben nem tartalmaz elektrosztatikus stresszt, amelyet fémelemek és szintetikus eset kombinációja alkot;
 • nem szerezte meg a “növekedés” elvét, mivel tartalmazhat káros adalékanyagokat.

Gyermek ortopéd matracok

Kor szerint választjuk

Egy ortopéd matrac kiválasztása gyermek számára, érdemes több tényezőt figyelembe venni. Nem szabad elfelejtenünk a korhatárról, mert megengedett egy tinédzser számára, ez teljesen nem egy baba. Vásárláskor fontos megjegyezni: A meghatározó tényező nem az eladó hirdetése, hanem a gyermek egészsége.

Fontos, hogy ne hagyja ki a baba testtartás helyes fejlődését. A kisgyermek legfeljebb három éve könnyebb megbirkózni a testtartási rendellenességek problémáival. Ehhez rendszeres és kemény matracot kell vásárolni a kiságyban. Blokktervezés gyermekek számára 2, 3, 4 évesek választottak egy merev fekete.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

4-5 éves és legfeljebb 10 évig a scoliosis haladhat. Ez annak köszönhető, többek között a nagy léptékű terhelés: gyakran éppen jelzett tankönyvek, állandó ülésen alkalmatlan erre bútorok az iskolában az ok és következménye óriási kárt a gyermekek egészségére. Ebben a korban (és különösen 6, 7, 8 éves) semmilyen esetben nem tudok vásárolni tavaszi matracokat. Fontos, hogy vegye fel a megtakarító hiba egység, amely eltávolítja a feszültséget, és ezzel együtt a rendszeres persze a testmozgás segít helyreállítani a megfelelő helyzetben a gerinc. Válassza ki a szükséges nehéz vagy közepesen kemény blokkot.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Tizenéves kor (10-15 év) – a legveszélyesebb, mert ebben az időszakban a csontváz nagyon gyorsan változik. Ha nincs probléma a gerincvel, akkor kiválaszthat egy mérsékelt merevségű blokkot. Azonban lehetetlen elfelejteni, hogy a csontváz továbbra is folytatja a képződését, így nem kell kísérletezni a tavaszi blokkkal, még akkor is, ha a kombinált típusú és független rugók is. Ez az opció később megvásárolható, és ha az egészség megengedi. Ha a tizenévesek matracját választja orvosi bizonyságtétel céljából, érdemes megállítani a kétoldalú szűretlen modelleket.

Gyermek ortopéd matracok

A legjobbat minősítse

A márkájú termékek széles választékában könnyen összekeverhető. Ahhoz, hogy a jó matracok ötlete legyen, meg kell vizsgálni a bevált cégek termékeit, magas minősítéssel a gyermekek egészségének piacán:

 • “Ormatek” gyerekek klasszikusak – közepes keménységű matracok, tökéletesen átadják a nedvességet, amely képes nagy terhelés ellenállni, és csökkenti az inverz nyomást a baba testszövetre. Különbözik a nagy gyakorlati jellemzőkkel, és 5 évig garancia.
 • Perrino “Krokh” – Kiváló ortopédiai hatású kombinációs típusú egyedi konstrukciók. Védje a testtartás megfelelő fejlődését, és van egy nagy rugalmas latex magja antibakteriális tulajdonságokkal.
 • Sakura Bambini Mishutka – A láng nélküli matracok kombinált típusú vonal gyermekek szőnyeg, amelynek különlegessége a jelen lévő különleges fedél „téli-nyári”. Kényelmes minták a latexből és a kókuszrostból, amelyet pamutnak kell kiegészíteni.
 • Ascona Mediflex csillag gyerekek – modell a hazai gyártó, Latex és ortopédiai hab, ellenáll a tömeg terhelések és alakváltozások, eltérő egyenletes eloszlását a terhelés a gyermek teste.

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Gyermek ortopéd matracok

Vélemény

A gyermekek számára a legjobb választása, a szülők sok véleményt hagynak a gyermekek egészségére szánt fórumokon. Ha a felnőttek gyakrabban engednek magukat, mint egy független típusú tavaszi tervezés, a gyermekek pontosan “helyes”, ízesített modellek. Az ilyen terveket az ortopéd orvosok ajánlásai szerint választják ki. A szülők úgy vélik, hogy olyan modellek, amelyek segítenek a gyermekek számára, hogy visszavonják a napfényt és a fáradtságot, javítsák az alvás minőségét és helyességét, lehetővé teszik, hogy csökkentse a hátul, a nyak és a hát alsó részét.

A felnőttek megvásárlása előtt óvatosan tanulmányozzák az egyes matracok szerkezetének jellemzőit, feltárva erősségeiket és hátrányaikat. Ma egy speciális gyermek matrac egy gyermekágy nélkülözhetetlen tulajdonság, amely segít megbirkózni a hátsó betegségekkel, – átgondolt szülők mondják.

A gyermekek ortopéd matracjának áttekintése az egyik legjelentősebb cégből, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása