Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Kiváló jólét és a csodálatos hangulatot számos tényezőtől függ, többek között a teljes alvás, ami viszont lehetetlen anélkül, hogy a jó minőségű matrac ortopédiai hatása. Az ilyen matracok megfelelő támogatást nyújtanak a gerincnek, és lehetővé teszik, hogy pihenjen. Nem meglepő, hogy olyan népszerűek és keresletben vannak. A mai napig számos cég részt vesz a matracok kibocsátásában, de nem mindenki tud ajánlani a vásárlók számára, mint a legszélesebb körű, mint a cég Ormatek.

Matracok Ormatek

Előnyök

Az Ormatek számos előnye van a hasonló matracok gyártásában részt vevő többi vállalatnál. Sokan vannak, és nyilvánvalóak.

Alapított több mint 10 évvel ezelőtt, a cég sikerült meghódítani és megtartani a vevők azok helyes megközelítés termelés. Modern, nagy pontosságú európai gépek és saját laboratóriumi egy teszt központ nyújt széles skáláját a kiváló minőségű termékek.

Hála az illetékes szakemberek a saját laboratóriumában, hogy folyamatosan tanulmányozzák az összes beérkező anyagok, valamint a vizsgálati központban, készáru termékek vannak kitéve a különböző vizsgálati lépéseket. Kiválasztása után olyan anyagot, illeszkedő alatt a tervezett modellt készített előzetes összeszerelése egy matrac alá különböző minőségi ellenőrzéseket. Ezután összeegyeztetheti a teszttermék fogadott paramétereit a megadott szabványokkal. És csak pozitív eredmények fogadása után a termékek eladják.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Nem csak a gondos kiválasztás, az ellenőrzés és a kiváló minőségű berendezések a vállalat előnyei, hanem egy hatalmas matrac modellek is.

A választéksorozat körülbelül 150 matracmodellt, valamint az alvás nagyszámú kísérő terméke. A széles választéknak köszönhetően minden vevő megtalálja a megfelelő opciót. Olcsó modelleket értékesítenek egy megfizethető áron (5 ezer rubel), de vannak elit modellek sokkal nagyobb áron (60-90 ezer rubel). Az ár a töltőanyagoktól és a rugók számától függ. A Drága modellek négyzetméteres számlán 1000 rugó, mint az anatómiai modell S-2000, pontosan ismétlődő test kontúrok.

Ezenkívül a matracok és más kapcsolódó áruk bármilyen kényelmes módon vásárolhatók meg. Valaki kényelmesebb lesz az online áruházon keresztül megrendelendő megrendelést, és valaki inkább vásárlást fog tenni a városban található cégkabinban, a földrajzuk előnye nagyon kiterjedt. A matracok előállításához felhasznált anyagok nem csak minőségi és megbízhatóak, de néhány egyszerűen egyedülálló, mint például az emlékek. Ez az átlagos árkategória és az elit példányok modelljében adja hozzá. A memória matracok garantálják a teljes pihenést és az egészséges teljes alvást, mert ez az anyag megismétli és megismétli a test körvonalait a lehető legpontosabban. A vállalat fontos előnye a modellek nemcsak felnőttek számára, hanem a gyermekek számára is.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Nézetek

Minden matracok által gyártott ORMATEK által minősített típusú bázis és töltőanyag, formája, mérete és néhány más jellemző mutatókat részletesebben minden csoportban.

A vállalat által termelt matracok alapja olyan termékekre osztható, amelyek rugókkal és modellekkel rendelkeznek nélkülük. A rugók blokkoló matracjai két rögzítőelemcsoportra oszthatók:

 • Függő tavaszi blokk Bonnell Ez egy olyan kialakítás, ahol az elemek (rugók) egy fémhuzalhoz kötődnek, és monolit blokkot alkotnak.

Matracok Ormatek

 • A független rugók blokkja egymástól a vállalat által termelt nagyszámú modell alapja. Ebben a blokkban a rugó külön elemként van elhelyezve, és nem befolyásolja a szomszédos elemeket. A matracok egy független elemekkel rendelkező blokkon alapulnak, tökéletesen megnövelik a gerinc támogatását a megfelelő helyzetben. A független Springs blokkgal rendelkező matracok 1 kV-os rugók számára oszthatók. m és a merevség mértéke szerint. A különböző modellekben lévő rugók száma 420-tól 1020 darabra változik 1 kV-ig. M. Minél nagyobb a rugók a blokkban, annál kisebb az egyes elemek átmérője. A nagyobb rugókkal rendelkező termékeknek van egy kifejezett ortopédiai hatásuk.

Matracok Ormatek

A rugók száma a fejlett és kiadott sorozatot alapozza. Z-1000 sorozat 500 rugóval rendelkezik 1 kV-nál. m, és a sorozatban S-2000 Már 1020 darab. Az utolsó sorozat három sorra oszlik. Álom – Ez egy klasszikus típusú matracok, amelyek szimmetrikus felületűek. Szezonvonal a felületek más merevsége van. Elit Prémium vonal Megnövelt kényelem, több réteg töltőanyaggal rendelkezik.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

A hibátlan matracok alapja a poliuretán hab és latex, a fennmaradó töltőanyagok szabályozzák a merevség és a kényelem mértékét. A hibátlan matracok tartományát két vonal képviseli, amelyek viszont sorozatba vannak osztva, jellemezve a töltőanyag típusát és a rétegek számát egy adott modellben. A Flex Roll Line kemény matracok, amelyek jó támogatással rendelkeznek a gerinc számára. A vonal matracjainak modelljei a hipoallergénen alapulnak Orto-hab latex helyettesítő. A sín termékének speciális technológiájának köszönhetően a tárolás és a szállítás kényelmét a tekercsbe összeomlik.

Matracok Ormatek

A tatami vagy az orma vonalvonal minden modellje kókuszdió-kókusz és természetes latexen alapul. Az ilyen modellek merevségének mértéke nagyon magas. A cég által gyártott matracok Ormatek, A felsorolt ​​mutatók mellett formában is eltérőek. A legnagyobb számú modell rendelkezik egy hagyományos téglalap alakú formában, de van egy olyan vállalat és exkluzív matracok, amelyek kerek alakúak. Ezek a modellek nem különböznek a négyszögletes termékek minőségében. Vannak modellek mind egy független tavaszi blokk, mind a tavasz nélküli lehetőségek. Ezek a kerek ágyak matracjai jelentenek.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Töltőanyagok

Annak érdekében, hogy a matrac kényelmesen és kényelmesen aludjon, a cég Ormatek különböző töltőanyagokat alkalmaz. A vastagság, a mennyiség és a kombináció attól függ, hogy milyen merevség és kényelem akarja a terméket. Ormaytek CompanyHasználja a nagyon nagy mennyiségű töltőanyag gyártását:

 • A rugóblokkgal ellátott termékek esetében az ormafoamot használjuk. Ezt a mesterséges anyagot sűrű szerkezetű, kerítésként használják a blokk kerülete körül.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

 • A Coconut Coyra természetes szál, amely latexrel impregnált a tulajdonságok javítása érdekében. Az alapvető tulajdonságok mellett (keménység) mellett az anyag más előnyökkel jár. Ez a hipoallergén anyag jó hőcserélettel és kiváló szellőzéssel rendelkezik, nagyon hosszú élettartamú. Nem szívja fel a nedvességet, a szagokat, és nincs rothadásnak, így soha nem lesz a kullancsok és más mikroorganizmusok katalizálásának. Természetes rugalmasságának és merevségének köszönhetően, az ortopédiai tulajdonságok miatt.

Matracok Ormatek

 • A természetes latex sok modellben használatos. A rugalmas és elasztikus latex anyag természetes eredetű. A gumifa gyümölcsléből származik. Ez a kopásálló anyag ellenzi a jelentős terhelést, megtartva a kezdeti formát. Ezenkívül elősegíti a kényelmes termoregulációt.

Matracok Ormatek

 • Memorix – Ez az egyedülálló anyag, amely speciális adalékanyagokkal poliuretán hab, kiváló töltőanyag matracok számára. Ez az anyag tökéletesen átadja a levegőt, és nem halmozódik fel nedvességet, amelynek eredményeképpen a különböző mikroorganizmusok nem rendelkeznek lehetőséget. A különleges adalékanyagoknak köszönhetően memóriahatással rendelkezik, tökéletesen beállítja az emberi test alakjához.

Matracok Ormatek

 • Üreges töltőanyag További rétegként használják. Alapja poliészter szálak. Az anyag rugós szerkezetét a szálak közötti átcsoportosítások alkotják maguk között. Ez a rugalmas anyag képes jelentősen visszaállítani az űrlapot jelentős tömörítéssel.

Matracok Ormatek

 • Coconut és poliészter szálakból álló anyag, Neve bi-cocos. További rétegként használják.

Matracok Ormatek

 • A spenbondnak a tavaszi blokk és más töltőanyagok közötti tömítésre van szükség. Ez a vékony, könnyű, de ugyanakkor a tartós anyag képes a rugók közötti nyomás terjesztésére. Ezenkívül védi a felső töltőanyagokat a kemény források hatásából.

Matracok Ormatek

 • Sokféle matracban alkalmazott poliurenenitán vagy modern habos gumi. Ez a rugalmas, rugalmas és gyakorlati anyag teljesen biztonságos az emberi egészség számára. Az ortopédiai tulajdonságok fokozása érdekében többrétegű.

Matracok Ormatek

 • A termikus állományt úgy tervezték, hogy csökkentse a többi töltőanyag kopását. A magas hőmérsékleten nyert vegyes szálakból áll.

Matracok Ormatek

Dimenziók

Az Ormatek cég matracjai nagy dimenzió-sorozatúak, köszönhetően, hogy minden vevőnek lehetősége van kiválasztani a megfelelő verziót. A legnépszerűbb dimenziók három típusra vannak osztva. Rendszerint a bútorgyártók bizonyos méretű ágyakat termelnek. Tekintettel erre a tényre, Ormaytek Company Kifejlesztett és termel matracokat mindenféle ágyra. A standard egyszemélyes ágyakhoz 80×160 cm, 80×190 cm, 80×200 cm, 80×200 cm, 90×190 cm, 90×200 cm.

A félig csendes ágyak legmegfelelőbb méretei: 120×190 cm, 120×200 cm, 140×190 cm, 140×200 cm. Szélesség 120 cm alkalmas egy személy befogadására, de a 140 cm szélessége lehetővé teszi két ember elhelyezését, így a 140×190 cm és 140×200 cm méret mind félelmetes, mind kétágyas szobák számára tulajdonítható.

Matracok Ormatek

160×190 cm, 160×200 cm, 180×200 cm méretű matrandok, amelyek kettős opciókat találnak. A legoptimálisabb és igényelt opció mérete 160×200 cm. A hosszuk szinte minden magasságra alkalmas. A 180×200 cm-es méretű termék ideális egy kisgyermekes család számára, amely néha szereti a szüleit az ágyban.

A matrac vastagsága vagy magassága függ a töltőanyagok sűrűségétől és a rétegek számától. A vállalat által gyártott ortopéd matracok különböző magasságokkal rendelkeznek. Méreteik 6 cm és 47 cm között változnak. A legvékonyabb matrac, amelynek magassága 6 cm a Softy Plus sorozatú, kanapékra, ülésekre és ágyneműkre tervezve. A Matrac 47 cm magasságú elit modellekhez tartozik. Ez a magasságú matrac kétszintű támogatási rendszeren alapul.

A népszerű modellek sorozata és minősítése

Van egy minősítés, amelynek leírása a legnépszerűbb és igényelt modellek. Az ízek között a Flex sorozat az OrmaFoam anyagból származik:

 • Modell Orma Flex Az öt sávos felületétől eltérő, amely figyelembe veszi a test kontúrjait, és egyenletesen elosztja a terhelést. A merevség mértéke az átlagos. Az egyágyas maximális terhelés 130 kg. Keretmagasság ebben a modellben 16 cm. Egy hasonló modellben Orma Flex Big, az oldal magassága 23 cm.

Matracok Ormatek

 • Az óceáni sorozatból Egy új modell kiemelkedik Óceán puha Az ilyen anyag jelenlétében 40 mm memorix vastagságú, amelynek memóriahatása van. Ez a modell 23 cm-es sorter magasságával rendelkezik, a terhelés 120 kg-ig. Ezenkívül a sorozat modellje különleges eltávolítható esetet tartalmaz, amelynek alsó része egy rácsból készül, amely kiváló szellőzést biztosít a termék összes rétegéhez.

Matracok Ormatek

 • A független tavaszi egységgel rendelkező opciók közül a sorozat: DREAM, OPTIMA, SEASOM. Álomsorozat rendkívüli népszerűséget használ a töltőanyagok és a rugók szokatlan elrendezése miatt.
 • A Modul Dream Memo 4 D Mátrixban A rugók megnövekedtek a huzalvastagság növekedése miatt, minden tavasz a lehető legközelebb helyezkedik el a szomszédhoz, minden elem csak a központi részben egymáshoz kapcsolódik egymáshoz. Ezenkívül ez a modell tartalmaz egy memobár töltőanyagot. Ez a 26 cm-es matrac ellenáll a 160 kg-ig terjedő terhelésnek, átlagos merevséggel rendelkezik, és a töltőanyagok kombinációja miatt pontosan támogatja a gerincet.

Matracok Ormatek

 • Model Dream Memo SS Ez különbözik az előző intelligens rugós rugós blokktól, mivel a rugó magasságának változása miatt a pontos zónázás lehetséges az Uncompat állapotban. Ezenkívül a blokk gesztus-átmeneti zónákkal rendelkezik. A blokk jelenléte jelentősen javítja a gerincoszlop támogatását. A modell ellenáll a 150 kg-os terhelésnek. Modell Dream Max SS különbözik a Dream Memo SS töltőanyagtól. Memorix helyett a természetes latex itt használatos.

Matracok Ormatek

 • A Seasom sorozat népszerű a természetes latex termékek jelenlétére és különböző szintű merevségre. A Season Max SSH modell megkülönböztethető a megerősített Smart Spring Springs blokk. Egy felület nehezebb 3 cm sűrű ágy miatt. A másiknak átlagos merevsége van, mivel a latex réteg közelebb van a felülethez, és az ágyréteg csak 1 cm.

Matracok Ormatek

 • A Season Mix 4 D mátrix modellben a rugók blokkját megerősítették, és megkülönbözteti a méhek méhsejtek elvének legmagasabb elmozdulása. Ezenkívül ebben a modellben a Latex Coir csak egyrészt található, így az ágy nélkül lágyabb. A matrac ellenáll a 160 kg-os terhelésnek.

Matracok Ormatek

 • Az Optima sorozat különböző állandó merevséggel érhető el. Vannak olyan modellek, amelyek puha felülete az Optima Lux Evs, az Optima Light Evs, és van egy modell közepes merevségű felületi optima klasszikus EVS. Az Optima Classic Evs kereslet az optimális ár-érték arányért. Latex Coir mindkét oldalon és 416 rugó az ágyon, nagyobb vastagabb a bekapcsolás 1.9 cm biztosítja ezt a matrac közepes merevséget. Ez a modell egy 130 kg-os terhelést biztosít, és 10 éve élettartama van.

Matracok Ormatek

 • A független rugók sorozata között lehetetlen, hogy ne jelölje meg a Comfort sorozatát A különböző fokú merevséggel, amelyek modelljei ellenállnak a 150 kg-os terhelésnek, nem igényelnek fordulást, és több réteg különböző töltőanyagot tartalmaznak.

Gyermekek modelljei

A gyerekek modelljei az anatómiai jellemzőik figyelembevételével jönnek létre. A termékekben szereplő természetes anyagok hipoallergén. A különböző méretű matracok és a merevség fokozatos matracjai nem deformálódnak, és tökéletesen támogatják a gerincet. A gyermek matracjai széles választéka minden korosztályba tartozik: az újszülöttektől a serdülőkig:

 • 3 éves matrac alatti gyerekeknek Gyerekek egészsége 9 cm-es magasságú és a merevség átlagos foka, a terhelés 50 kg-ig szemben. Hollkon hipoallergén töltőanyaggal rendelkezik, amely nem veszi fel a nedvességet és a szagokat, köszönhetően, hogy garantálják az ágy tisztaságát és frissességét.
 • Modell gyerekek intelligens független tavaszi blokk 4 d intelligens Ugyanolyan merevséggel rendelkezik mindkét oldalán, amelyet a kókuszötegek 2 cm-ben biztosítanak. 3-16 éves gyermekek számára alkalmas. Ez a modell 100 kg-os terhelést képes ellenállni, és magassága 17 cm-es magasságú.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

 • Modell gyerekek klasszikus Ideális az újszülöttekhez, mivel hozzájárul a gerinc helyes kialakulásához. Kókuszmirigy antibakteriális hatással 6 cm vastag és impregnált latex, tökéletesen áthalad a levegőt.
 • A 3 éves kor alatti gyermekek kétoldalú matracjaiból Gyerekek dupla. Egyrészt egy 3 cm vastagságú kókuszdió-kókusz, a másik – természetes latex. Míg a gyermek nagyon kicsi, jobban használhatja az oldalt Cyra-val, és egy latex felülete illeszkedik a termesztett gyerekhez.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

 • Az 1 év alatti gyermekek számára a modell megfelel Gyerekek puha, ormafoam töltőanyaggal rendelkeznek. Ez a modell tökéletesen támogatja a gyermek gerincét, miközben eltávolítja az izomfeszültséget. A téglalap alakú modell mellett az ovális gyerekek puha matracot állítanak elő, és még a kerek gyerekek puha.
 • A 3-12 éves gyermekek számára a vállalat kifejlesztett egy modellt Gyerekek kényelme a tavaszi EVS blokkral és a felek különböző fokú merevségével. A kókuszdió coirs felszíne jobban megfelel a gyerekeknek legfeljebb hat évig, és az idősebb gyerekek számára jobb, ha az ORMAFOAM töltőanyaggal használja az oldalt.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Matracbolt

Annak érdekében, hogy a megszerzett matrac minél hosszabb ideig szolgáljon, az Ormaytek cég matracot termel és különböző tulajdonságokkal borítja.

A matrac burkolata és a vállalat fedele nemcsak a matrac megjelenését megőrzi, hanem a nedvességtől és a portól való védelmet különleges impregnálások segítségével is megvédi. A membrán nedvességálló bevonását a vászon bevonására használják, és a fedél teteje pamut alapja van. A modell száraz nagy, a tetején a Terry Canvecase és a szatén oldala. A fedél egy matrachoz van rögzítve, amelynek gumija áthalad az oldal alján. Ez a modell megfelel a 30-42 cm-es magasságú matracoknak. És a száraz fénymodellben a teteje egy Tencel vászonból áll, és az oldal pamutszövetből készült.

Matracok Ormatek

Az óceáni száraz max-modellben a nedvességálló anyag nemcsak a fő felületen, hanem a fedélzeten is található. A Verda Feil Light és a Verda fátyol modelleket kifejezetten a nagyoldalú matracok számára tervezték. Az eset alapja egy kötött kopásálló vászon, amelynek fénymasszázs hatása van.

Vékony matracok és fűkaszák esetében számos különböző hatású matracokat fejlesztettek ki. A megbízható rögzítéshez négy gumiszalaggal van felszerelve. A Matrac Lux kemény növeli a hálószoba merevségét, és a MAX matrac személyzete lehetővé teszi, hogy lágyítsa a matrac merevségét a természetes latex miatt. És a perina matracban a Senso Touch anyagot lágyítóként használják, amely nemcsak lágyítja az alvó helyet, hanem memóriahatást is.

A vállalat által gyártott takarók és matracok széles választéka lehetővé teszi mindenki számára, hogy kiválassza a matrac legmegfelelőbb lehetőséget.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Milyen matrac választ?

A vállalat óriási modellt termel, és kiválaszthatja a legjobb megoldást Meg kell ragaszkodnia néhány szabályhoz:

 • Ha tetszik a tavaszi matracok, Ez érdemes előnyben részesíteni a független blokkban lévő termékeket. Az ilyen modelleket a gerinc jól támogatja, nem befolyásolja a függőágyat, és a házassági párokkal jelentős súlykülönbséggel rendelkezik. Minél nagyobb a rugók 1 kV-ig. mérő, annál nagyobb az ortopédiai hatás.
 • A kiválasztás során érdemes megfontolni a testtömeget. A sűrű komplexumok számára a merev felületű termékek alkalmasak. És a törékeny épületek számára a matracok alkalmasak lágy felületre. A házaspárok számára, akiknek jelentős súlykülönbsége van, érdemes megvásárolni két matracot a legkényelmesebb felületekkel mindenkinek, és egy olyan esetet, vagy rendeljen egy matracot, ahol minden fél lesz saját merevségük.
 • 25 éves fiatalok és gyermekek számára Megfelelőbb matracok merev felületű. Ez a gerincoszlop hosszú képződésének köszönhető.
 • Az idősebbek számára A kevésbé kemény modellek alkalmasabbak.
 • Optimális lehetőség a legtöbb ember számára kétoldalas változat a felek különböző fokozatosságaival. Az ilyen matrac alkalmas nemcsak az egészséges emberek számára, hanem olyan emberek számára is, akik betegségei vannak a gerinc. A matrac merevségének mértéke a gerinc problémái során meghatározza a résztvevő orvost, és szakembereket Ormaytek cégek Segítsen kiválasztani a legmegfelelőbb opciót.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Vásárlói vélemények

A legtöbb vásárló, aki a vállalat ortopédiai matracját vásárolta Ormaytek Elégedett a vásárlásunkkal. Szinte minden vásárló megjegyzi, hogy a hátfájás hiánya és finom jólét van reggel. Sok megjegyzi, hogy a vállalat matracjai Ormaytek Ideális az ágyak méreteihez. A leginkább konvergálva úgy véli, hogy egy további fedél beszerzése a matracot mindenféle félreértésből adta ki: kiömlött tea, fodor-mérő és egyéb bajok. Szinte minden vevő Megjegyezzük, hogy a matrac e cégből a hosszú távú működés után nemcsak bemutatható megjelenésű, hanem nem veszítette el a funkcionalitását.

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Matracok Ormatek

Arról, hogyan válasszuk ki az Ormatek matracot, nézd meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása