“Mezőgazdaság” ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

Nem olyan régen, egy divatos újdonság megjelent a bútorpiacon – egy lebegőágy. Az ilyen modell egy különböző méretű hálószobai ágy, amely egy bizonyos távolságra lóg a padlótól. Úgy néz ki, mint egy hasonló design nagyon érdekes és eredeti.

"Mezőgazdaság" ágyak

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A modern bútorgyárak különböző módosításokat termelnek. Sok közül sok segítségével újraélesztheti a hálószobát.

A modern stílusban készült helyiségekben van szervesen, hogy stílusos szárnyaló ágyakat nézzen ki. Kifelé, ezek a modellek úgy néznek ki, mint egy kényelmes alvóhely, amely a falhoz csatlakozik, és a padló felett áll. Úgy tűnik, hogy az ágy csak a fal felületén marad. Tény, hogy a szárnyaló ágyak különleges támogatásokkal rendelkeznek, amelyek tökéletesen rejtve vannak, és nem feltűnőek. Rendszerint ez a támogatás a központi részen található, és a kompetensen telepített megvilágításnak köszönhetően láthatatlanná válik.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

A gyönyörű repülő ágyak sok együttesbe illeszkednek. Az ilyen bútorok örömet és csodálatot okoznak a vendégek számára. Az eredeti bútorok elhelyezése a szobába, átalakíthatja a belső teret, és modern vagy futurisztikusabbá teszi. Mindez a tulajdonosok személyes preferenciáitól és kívánságaitól függ.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

A “szülői” ágyak a falfelület közelében vannak felszerelve. Ennek a rögzítésnek köszönhetően az alvóágy idővel nem veszíti el a kényelmes jellemzőit, nem esik ki, és nem fog elkezdeni a csíkozást. Kezdeti tény: A szárnyaló hatású ágy teljesen megváltoztatja a légkört beltérben. A bútorok ilyen szokatlan kialakítás teszi a helyzetet több mint friss, tiszta és nyitott. Ezért lehet ilyen típusú ágyakat helyezni mind fényben, mind sötét belső térben.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

Ne gondolja, hogy az ágyat a repülés hatására csak felnőtt felhasználók számára tervezték. Hasonló belső tárgyak lehetnek a gyermek hálószobájába. De az ilyen helyiségeknél nem ajánlott vásárolni nem túl magas modelleket, hogy elkerüljék a lehetséges gyermekek sérüléseit. A fiatalabb korú felhasználók számára is jobb vásárolni ágyakat az oldalsó fényekkel.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

Azonban, mint az összes bútorobjektum, a “szárnyal a levegőben” lehetőségekkel rendelkeznek. Ezek statikusok és átrendezik őket az egyik helyről a másikra, hogy nem lesz sikeres. Ezeket az ágyakat egyszer és örökre szerelik fel a falba.

A repülő ágy nem alkalmas egy kis hálószobára. Az ilyen bútorok tervezése nagyméretű, és nincs további tárolórendszerek. Még a hagyományos ágy lábak, vászon szekrény, vagy rések lehetnek jelen a fiókos szekrények és a szobában. A “gőzölgő” ágy alatt, vagy telepítsen semmit, vagy telepítse. Ha bármilyen fiókot vagy dobozokat rendez meg, akkor a külső fellebbezésének elvész lesz.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

Hasonló termékek meglehetősen nehéz. Ez a munka ajánlott a szakembereknek.

Modellek

A repülési hatású bútorok alakulnak:

  • Legnépszerűbb hagyományos téglalap alakú lehetőségek. A hálószobában is látványos lesz, hogy divatos kerek ágyat nézzen ki.
  • Hálószoba négyszögletes bútorok Leggyakrabban a falhoz kapcsolódik, vagy egyszerre két oldallal (ha szögletes kialakítás van). Az ilyen példányok fejének feje mögött van olyan szög, amely tökéletesen csatlakozik a falhoz.
  • A csomagoló ágyak lábai biztonságosan rejtve vannak. Napjainkban az ilyen bútorokat a középpontban egy támogatással rendelkező opciók képviselik. Tőle különböző irányokba sugarak. Köszönjük, hogy a hű projekt, a terhelés optimálisan oszlik el a sugarak, ami egy alvóhely megbízható és tervezték nehéz terhek.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

  • Támogatások csúsznak. A magasságuk belátása szerint módosítható.
  • Vannak ágyak, amelyekben Több lábat (3-4) szerelt. Általános szabályként közelebb kerülnek a központi részhez, és egyáltalán nem láthatóak. Különösen népszerű ágyak vannak olyan ágyakból, amelyekben az ilyen rejtett alkatrészek daruüvegből készülnek.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

  • Érdekes módon a hálószobában a belső térben, ahol lehetőségek vannak oldalsó lumen félkör alakú. Az ilyen modellek alapja, mintha emelné, de az alvóhely még tovább marad.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

Anyagok

A oroszlánrészét a modern bútorok gyárak termel „gőzölgő” ágy természetes tömb fából vagy lemezek LDSP és MDF. Természetesen a fából készült keretekkel és alapokkal rendelkező lehetőségek drágábbak. De érdemes megjegyezni, hogy az MDF külső felülete nem mindig beszél az olcsóságról vagy az alacsony minőségű bútorokról.

Például egyes modellek szilárd fém keret alapján készültek. Az ilyen formatervezésről a fogyasztók csak jó véleményeket hagynak, mivel nagy szilárdságúak és akár 500 kg-ig is megkülönböztetik őket. Ugyanakkor ezen ágyokon kívül más színnel és rajzokkal rendelkező MDF lemezekkel díszített.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

A “szülői” termékek befejezése is megkülönböztethető a fajta. Az ilyen bútorok drágák ezért, és drága anyagok elválasztják. Az öko-szabadság kárpitozásával, a természetes eredetű bőrrel vagy a nagy sűrűségű különböző bútorszövetekkel kapcsolatos modellek nagy igényűek.

Gyakran az ágyakat nem kiegészíti a kárpitozás. Egyszerűen illeszkednek a matrachoz, és kihúzzák az ágytakarót. Gyakran az ilyen modellek oldalszakaszai oldallal felszereltek.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

Dimenziók

Ma a boltban megtalálhatja az ágyat, ahol bármilyen méretű hatást gyakorol. A leggyakoribb olyan szabványos lehetőségek, amelyek hosszúsága és szélessége 160×200 cm, 180×200 cm és 200×200 cm. Tágasabbak a “Royal” modellek, méretei 200×220 cm.

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

"Mezőgazdaság" ágyak

Az ilyen ágyakat csak a bizonyított és kiváló minőségű gyártóktól kell megvásárolni annak érdekében, hogy ne fusson gyenge és megbízhatatlan kialakításba.

"Mezőgazdaság" ágyak

Sok bútorszalon készíti a “SOAR” ágyakat egyéni szabványoknak. Ez egy ilyen ágy költséges lesz, de tökéletes lesz a hálószobájához.

"Mezőgazdaság" ágyak

Tervezői ötletek

Mezőgazdasági ágyak harmonikusak sok belső teremben és stílusban. Tehát egy minimalista hálószobában fehér falakkal és fehér padlóval felszerelhet egy fekete ágyat egy szárnyas hatással és egy észrevehetetlen támogatással. Check ki egy kis nyitott-nyitott fekete cső, fekete fali lámpa fémből és kinyúlik a homlokfal egy fehér és fekete keret. Ágy az ágyon szürke ágynemű és lédús zöld kockás.

"Mezőgazdaság" ágyak

Egy gyönyörű fehér ágy, amelynek téglalap alakú és szögletes fejlécje elhelyezhető az akcentus szürke fal hátterében, fehér hálószobában. Indítsa el a padlót könnyű karamell laminált és díszíteni egy nagy bézs szőnyeget. Töltse ki a belső teret fehér éjjeliszekrényekkel, fehér függönyökkel az ablakok és a felfüggesztett fekete lámpatestek a csepegtető nézet az ágy jobb és bal oldalán.

A fekete falakkal és hófehér fényes padlóval ellátott szoba látványosan kiemelkedik egy fehér “szárnyaló” modellrel, puha fejléccel és sötét vászongal. Helyezze a fából készült szögletes asztalokat, és helyezze dekoratív vázákat és lámpákat rájuk.

A fejléc felett, tegye ki néhány kis fényfestményt. Ablak a hálószobában teljes áttetsző függönyök.

"Mezőgazdaság" ágyak

Bútorok sápadt szürke fa sárga megvilágítással érdemes elrendezni egy szobában bézs falakkal és padlóval, szürke barna laminátummal díszítve. Készíts egy ágyat fehér vászonnal és szürke takaróval. Keresse meg az ágy négyzet szürke szőnyeg alatt. Helyezzen be a falakba az ágy közelében, kis fából készült ágytáblák. Töltse ki a nagy minta együttesét a fejléc, a sárga fali lámpák és a beltéri növények.

"Mezőgazdaság" ágyak

A pimasz és kontraszt belseje kiderül, ha a szobában fehér falakkal és könnyű bézs padlóval felszerelni egy fehér “gőzölgő” ágyat kissé ívelt alakú, nagy fejjel. Fekete ágynemű és fehér takaró betöltése. Ezután helyezze a minimalista fehér állványokat, és helyezze a lámpákat zebrális villogással. Pozíció az ágy padló mellett, hasonló flapponnal.

Töltse ki a padlóburkolatot egy kis szőnyeggel, állati nyomtatással.

"Mezőgazdaság" ágyak

A szürke falakkal és egy sápadt bézs padlóval ellátott szoba gyönyörűen úgy néz ki, hogy “szárnyaló” ágy, egy hosszúkás fából készült fejléccel, barna árnyalattal, asztallal. Külön szürke vászon és könnyű párnák kontrasztos nyomatokkal. Pozíció egy ilyen hálószobában egy nagy fém padló, fehér mennyezet, és telepítse a kis fali lámpákat a fejlap felett. Építsd meg az ablakot sűrű szürke függönyökkel és fehér tüllekkel.

A hígított tompa festékek többszínűek és fényes festmények lehetnek.

"Mezőgazdaság" ágyak

Arról, hogyan készítsünk egy gőzölő ágyat egy puha fejléccel és polcokkal, a következő videót lásd.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása