LG F-1496AD3

Rangsorolva1 hely rangsorolás:

A legjobb LG mosógép szárító funkcióval

Ugrás a minősítésre

LG F-1496AD3 műszaki adatok

Általános teljesítmény

A beállítása szabadon álló
A rakodás típusa elöl
Maximális mosási terhelés 8 kg
Szárítás van (4 kg-ig)
Vezérlés elektronikus (intelligens)
Megjelenítés volt egy digitális
közvetlen meghajtás van
Méretek (szélesség x szélesség) 60x55x85cm
Súly 62 kg
Színes fehér

Hatékonysági és teljesítményosztályok

Energiaosztály
Mosási osztály A
Spin óra A
Vízfogyasztás mosásonként 56

Pörgési sebesség

Pörgési sebesség 1400 fordulat/percig
Választható pörgési sebesség Elérhető a
A centrifugálási ciklus törlése van

Biztonság

Szivárgásmentes részleges (burkolat)
Gyermekzár elérhető a
Egyensúlyhiány-ellenőrzés van
Habszint-szabályozás elérhető a

A programok

A programok száma 13
Gyapjú mosási program Van egy
Különleges programok kényes szövetek, gazdaságos mosás, babaruha mosás, sportruházat mosás, babaruha mosás, szuper öblítés, gyorsmosás, előmosás, folteltávolító program

Egyéb jellemzők és funkciók

Késleltetett mosási ciklus időzítő rendelkezésre áll (legfeljebb 19 óra)
Tartály anyaga műanyag
Hatch letöltése 30 cm átmérőjű, 180 fokos nyílás
Zajszint (mosás/mosás) 54 / 75dB
Extra funkciók Mosási hőmérséklet kiválasztása, program végének jelzése

LG F-1496AD3 vélemények

Előnyök:Stílusos, megfelelő méretű, csendes
Hátrányok:még nem észleltek

A felhasználó nem mutatja az adatait


Előnyök:1. Megjelenés 5+ 2. Zaj – alig hallható (csak centrifugálás és szárítás közben). Ez valószínűleg minden közvetlen meghajtású gépre igaz. 3. A szokásos csipogót egy hanggenerátor váltotta fel – nem zavaró, amikor hajnali 3-kor a mosás végét jelzi.
Hátrányok:1. A kézikönyv – valószínűleg egy öreg, részeges koreai orosz professzor fordította le – semmi fogalmam, különösen a szárító beállításáról szóló részről! Ugyanez a probléma az angol nyelvű utasításokkal (bár kevésbé – összehasonlítottam, próbáltam normálisat találni)! 2. A mosó- és szárítógépen nincsenek mosási és szárítási idők, ezért ne habozzon ezeket megváltoztatni. Az időszárító CSAK az ECO Dry programban változtatja meg az időt (a “Time Dry” utasítás angol nyelvű változata)!. Erről még az LG sem fog szólni telefonon, és a weben sem találsz egyetlen sort sem erről a funkcióról. A feleségemnek volt egy BOSCH-je a gép előtt – két vezérlővel, külön mosási és szárítási programmal, és amikor együtt használják őket, a gép körülbelül 15 éves!!! Úgy hívják, hogy “érezd a különbséget”! LG TP – egy külön dal. Hogy elmondja nekem, hogyan tudom megváltoztatni a szárítási időt a “Hőmérséklet” gombbal a “mosás+szárítás” programok kiválasztásakor, a “szakértő” elvette a telefonszámomat, felhívta a mellékszámát, és két napra időt vett ki, megjegyezve, hogy az általam megadott szöveg a kézikönyv 22. oldalán valóban kissé furcsa volt!!!
Hátrányok:Természetesen tisztában voltam az LG-vel kapcsolatos fordítási nehézségekkel, de fogalmam sem volt róla, hogy ennyire rossz lenne!!! Láttam hasonló modelleket ugyanattól a gyártótól, és a következtetés nyilvánvaló – az új modell új utasításait a hasonló kialakítású és funkcionalitású utasításokból ragasztották össze, de a korábbi modellek.

zharikovpv


Előnyök:A gép szuper, nem tudok betelni vele!Jól mosható, a ruhák szükség szerint száradnak.Nem is tudom, hogyan tudtam valaha is élni nélküle. Ha szárítás után azonnal kiveszi a szennyest, és jól összehajtja, még vasalni sem kell.nem sajnálom megvenni.

buslaeva irina


Előnyök:Mosás, szárítás, márka, ár
Hátrányok:Nem találtam semmit
Hátrányok:Szárítót kerestünk egy kis költségvetésből, de egy jó hírű gyártótól. Ez a gép minden szempontból megfelelő volt. A megrendeléskor még nem voltak vélemények. Ráadásul még képet sem töltöttek fel a készülékről. 2015 decembere óta aktívan használják (2 gyermek, mosás és szárítás minden nap) – megfelelően működik.

Chembrovskaya Daria


Előnyök:Hatalmas kapacitás. Vizet takarít meg, megszárítja a paplanokat, fenntartásokkal csendes.
Hátrányok:Nagy zajt csap, amikor kicsavarja és kiönti a vizet. Néha nagyon alacsony terhelésnél a dob nehezen stabilizálódik a centrifugálási ciklus előtt, és a stabilizáláskor megakad. Megoldottuk egy nagy törülköző vagy valami más hozzáadásával a mosáshoz. Úgy értem, legalább 1 kg-ot mos.
Hátrányok:Mindent kimos, takarókat, edzőcipőket, pehelykabátot jól szárít. Már 5 éve használom.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:A legjobb, legjobb szárítógép, amely közel 5 éve van a dobozban. Közvetlen meghajtás, ez egy BOMB !!!
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Napi használat több mint 3 éve. Negyedik évben a szivattyú rozsdásodott, megváltoztatta magam 1500 dörzsölje és 30 perc, ha a kezét ki a vállát.

Pichugin Borisz


Előnyök:Jó szárítás és nem túl drága (összehasonlítva más szárító gépekkel)
Hátrányok:úgy tűnik, nincs semmilyen
Hátrányok:A gép a gyártó által hirdetett összes funkciót teljesíti. Minden üzemmódot kipróbáltam, kivéve talán a babamosást. De a gép többi része úgy működik, ahogy kell. Egy kicsit túlzásba is vittem a dobok hangerejét. 8kg egy kicsit sok nekem egyedül. De a sok nem kevés. Tehát elégedett vagyok.

Dobrijanov Egor


Előnyök:A gépünk körülbelül 3 éves. Annyira, de annyira szeretem. 1. Szárítógéppel – életmentő azok számára, akik nem szeretnek füzéreket akasztani. 2. Megfelelő számú program, használja ki mindet. 3. Az idegesítő hang kikapcsolható – én így tettem, és éjszaka mosok, és reggel friss száraz ruhát veszek ki a gépből.
Hátrányok:1. Méretes gép, a szokásosnál nagyobb. Ellenőrizze, hogy illeszkedik-e. 2. Rendszeresen meg kell tisztítani a szűrőket, t.. a szárító (valószínűleg) sok szöszöt termel.
Hátrányok:Ebben a gépben mosok mindent, a vászontól a sportcipőig. Bárki, akinek gondjai vannak a szárítással – valószínűleg csak túl sokat próbál megszárítani normál üzemmódban. Könnyen elfér egy extra. A szárító 30 perc alatt tökéletesen megszárít egy dobnyi szennyest. A gépi szárítás után a szennyes puha-puha) Összességében ajánlom, hogy megvásárolja, csak olvassa el először az utasításokat.

Argentea-Ya


Előnyök:Csendes mosás, érdekes dallamok.
Hátrányok:A centrifugálási sebesség és a hőmérséklet szabályozása.
Hátrányok:A készülék nagyon hasznos szárítási funkcióval rendelkezik, de néha nem szárít megfelelően. Nagyszerű gép, egyetlen meghibásodás sem, körülbelül másfél éve használom ezt a gépet.

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:A gép jó 1200 fordulatszámmal rendelkezik. A szennyes már majdnem megszáradt. A készülék csendes, rengeteg program, kíméletes mosás.
Hátrányok:Problémák, mint az összes többi csak akkor, ha rosszul telepített – lehet “futni”, szennyeződés és a víz építeni a gumiszalagot.
Hátrányok:A gépet néhány hónappal ezelőtt vásárolták egy elromlott gép helyettesítésére.

Kakov Ivan

Olvasson tovább  Tefal GV8981
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: