Plantronics Audio 310

Retrieved from2 hely a rangsorban:

LEGJOBB OLCSÓ FEJHALLGATÓ A SZÁMÍTÓGÉPHEZ

Ugrás a minősítésre

A Plantronics jellemzői .Hang 310

Alapbeállítások

Fejhallgató típusa felüljáró

Mikrofon

Zajszűrő mikrofon van
Mikrofon rögzítése mozgatható

Tervezés

Egyirányú headset igen
Szerelés típusa fejpánt
Kábelcsatlakozás Egyirányú

A kapcsolat

A csatlakozás típusa dróttal
A bubi 2 x mini jack 3.5 mm
A csatlakozó alakja közvetlen
Aranyozott csatlakozók ott

Vélemények a Plantronics számára .Hang 310

Előnyök:Kényelmes Könnyű Nagy vastag hosszú vezeték
Hátrányok:Túl halk Csak csendes szobában használható
Hátrányok:Soha nem hallottam más olyan cégről, amely ilyen eszközökre specializálódott, és soha többé nem vásárolnám meg a termékeiket. Azok számára, akik megvették, néhány tipp. A hangbeállításokban kapcsolja be a “Tone Compensation” és az “EQ” opciót, az ekvalizátor profilját teljesen felfelé állítva. Ezáltal a hang többé-kevésbé hangos lesz. A fejhallgatót a tanfolyam meghallgatásához használom, anélkül lehetetlen hallgatni, csak hallgatni lehet. Nem tudok semmit mondani a mikrofonról, megvettem, mivel szükségem volt egy szimmetrikus fülhallgatóra az egyik fülhöz (a munkahelyemen használom)

Kalini Dmitrij


Hátrányok:A hangszóró csendes, csendesebb, mint a telefonban! Csak csendes környezetben használható. Az utcán és a közlekedésben lehetetlen használni!

Perfiliev Jurij


Előnyök:Nagyszerű hangzás, mind a mikrofon, mind a hangszóró. Nem feltűnő a fejre.
Hátrányok:Nem.
Hátrányok:4 évnyi napi használat során egyszer sem csalódtam benne, csak a fülhallgató egy kicsit kopottas. A fejen lévő eszköz napi 5-6 órát tölt, nincs kellemetlen érzés. Nagyszerű munkagép!

nuuser nuuser nuuser


Előnyök:Stabil és robusztus, mikrofon, teljesen normális hangzás, ár.
Hátrányok:Nem
Hátrányok:Nagyon érdekes és stílusos megoldás, a való életben jól néz ki, azt mondanám, még kissé futurisztikus, és ez a minimális árért. A fejhallgató masszív és nem esik szét, kényelmesen fekszik a fülén és nem okoz kellemetlenséget. Egészen normálisan hangzik, nincs probléma a hanggal minden frekvencián, a mikrofon is teljesen elégedett, függetlenül attól, hogy mi történik a vezeték oldalán (És nem volt semmi, miközben beszélünk rajta, hidd el =D) a hangot tisztán és megbízhatóan továbbítja, az én emlékezetemben nincs panasz erre az esetre.
Olvasson tovább  Beyerdynamic DT 770 Pro fejhallgató (80 Ohm)

Szuhov Igor


Hátrányok:Nagyon halk hang a fejhallgatóban, a beállítás hiánya, a mikrofon kikapcsolása, véleményem szerint teljesen alkalmatlan ár, a felső határa 200 rubel
Hátrányok:Miután megvettem, feldúlt voltam, de nem dobtam el, egy hét múlva a macska megrágta.

tn230883


Hátrányok:Csendes, vékony vezeték
Hátrányok:Gyenge zajszűrés, ha egy ember 2 m-re áll, nagyon jól hallható, csendes talán azért, mert a vezeték hosszú. Megvették, mint egy teszt a telefon nokia 109 vezetője számára, az erősítő nélkül nem hallható, kiválasztunk valami jobbat félreértettük, hogy mi a zajszűrés, azt mondta, hogy a szomszédok nem hallották, hogy lehetetlen vagy nagyon nehéz elérni, van egy fogalom a mikrofon érzékenysége, de ez nem is valami, amit mindenki akar

dmitryvakarev


Előnyök:az egyik füledben hallod a körülötted lévőket
Hátrányok:Nem vettem észre, hogy a zajszűrő rendszer működne, szerintem ez egy átverés
Hátrányok:Normális headset jó mikrofonnal, de nem éppen csillagos ötös

Tsakunov Dmitry


Előnyök:Már a második éve használom, otthoni skype-ra, teljesen elégedett vagyok.Nagyszerű, hogy egy fülhallgatóval = második fül, hallhatja, mi történik a lakásban.A mikrofon jó, mindenki azt mondja, hogy tökéletesen hall engem, még fel is emelem, hogy ne hallja a lélegzetét..:))
Hátrányok:Nem találtam meg

dmitri dschygolev


Előnyök:Olcsó és serdito. Egy kedvező árú multimédiás fejhallgató opció. Hosszú zsinór.Garanciális időszak – 1 év
Hátrányok:A hangzás átlagos.
hátrányok:A Plantronics A310 headsetet nem operátorok vagy call centerek számára tervezték. Vásárlás előtt vigye el tesztelésre /goods/9481008-plantronics_audio_310

fedotova marina


Előnyök:Hosszú élettartam, könnyű súly, nem kényelmetlen a fejnek
Hátrányok:A hang nagyon halk. 8 ember van az irodánkban, akik ezeket a fejhallgatókat használják, és függetlenül a hálózati konfigurációtól, a számítógéptől, a streamtől, ezek a fejhallgatók nagyon csendes hangzást biztosítanak. Az ügyfelek nehezen hallják az operátorokat és fordítva. Mindent lecserélünk és újakat veszünk.
Olvasson tovább  Sony VCT-AMP1

drumby

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: