Sony VCT-AMP1

Vettem3. hely Értékelés:

A legjobb háromlábú monopodok

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok Sony VCT-AMP1

Főbb jellemzők

Tripod típus monopod
Lövési magasság 30-tól.2-93.1cm
Hosszúság (összehajtva) 30.2 cm
A fej nem tartalmazza
Súly 0.2kg

Jellemzők

Anyag alumíniumötvözet
Színválaszték fekete

Vélemények a Sony VCT-AMP1 készülékről

Hátrányok:Könnyű használat, megbízható, kiváló minőségű, stílusos!
Hátrányok:Egyszerűen nincsenek!
Hátrányok:A Sony még mindig az egyik vezető márka, még ilyen apró dolgokban is!

kalvi2008


Előnyök:Elég jó minőségből készült
Hátrányok:A csúszás-csúszás rendszere nem túl jó. Van egy Giottos állványom, ami szintén egy csavarral zár, de ez ég és föld! És meglepett, hogy a fogantyúban nem volt menet, hogy egy állványhoz vagy más állványhoz rögzítsem… Sok még a költségvetési lehetőségek ezt a szálat

Fedotoff Pavel


Előnyök:Megbízható, masszív, rugalmas, elég erős az akciókamerához
Hátrányok:ár
Hátrányok:Először megtört, hogy 3000-ért vettem egy botot. Már több mint két éve megvan, és minden elvárásomnak megfelelt. Kiváló teljesítmény. Leugrott vele egy hajóról a vízbe, nem panaszkodott, a kamerát a helyén tartotta, egy darabban. A vízre gyakorolt hatás olyan erős, hogy a monopod kiüti a kezemből, és a kötél megment engem ebből a helyzetből. Sokszor használtam DSLR fényképezőgéppel és nehéz objektívvel, szintén nem volt probléma.

Prorvin Oleg


Előnyök:1) megbízható 2) megkönnyíti a lövést 3) kompakt 4) négyszer hosszabb
Hátrányok:1) ár
Hátrányok:Egy ilyen tartozéknak a készlethez kellene tartoznia. Szentpéterváron kijelzőként használtam vagy a telefonommal, vagy a távirányítóval
 • ve-view.
 • Kontarev Maxim


  Előnyök:Összeszerelés, könnyű használat, vízálló és masszív.
  Hátrányok:Ez csak egy bot, ez az igazság. Stick 3k-ért.
  Hátrányok:Úgy tűnik, hogy fizetni egy monopod nélkül 2-3k gombok tűnik, mint egy kétes ötlet, vannak, miután az összes kínai 300 p… De a kínai egy hét alatt szétesik, vagy még gyorsabban, és a kamera egy kicsit hátborzongató. Kipróbáltam a kézi monopodomat, és nincs vele semmi probléma. Nagyon jól megmunkált, jól összecsukható és jól rögzíthető a kezemben, és tökéletes méretű a jó szögek rögzítéséhez. A barátom azonban valami ismeretlen módon kitalálta, nem tudom, hogyan lehet egy kicsit kicsavarni, de tényleg megpróbálta, mindenből ítélve. Ah igen, a pletyka az, hogy ha nem húzza meg a szíjat a videón, akkor hallhatja egy elég csúnya kopogás a gyűrűt a boton, de itt csak egy jobb zárra van szükség a kezén.

  Doronin Igor

  Olvasson tovább  Sony Xperia T2 Ultra okostelefon
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: