Hogyan válasszunk úszóruhát

Amikor a strandszezon a sarkon van, van egy kérdés – hogyan válasszunk egy úszóruhát, amely kiemeli az alak érdemeit, vagy fordítva – elrejti a hibáit?. Sok trükk van, hogy minden nő strandkirálynőnek érezze magát.

A címről

 1. Egyrészes vagy kétrészes?
 2. Úszóöltözet kiválasztása a sziluettednek megfelelően
 3. A “top” fürdőruha kiválasztása
 4. Hogyan válasszunk melltartót a kis mellek számára?
 5. A nagy mellek melltartójának kiválasztása

átlátszó vagy uniszex?

Egyszínű vagy uniszex?

A nők mindig felteszik maguknak a kérdést – milyen modell úszóruhát vásárolnak a strandszezonban. A leggyakoribb választás a nyitott szeparátorok, és a boltok polcai 90%-ban tele vannak velük. De mi a helyzet akkor, ha az alakod messze van az ideálistól?? Erre a helyzetre tökéletesen megfelel egy fúziós fürdőruha. Például, hogy elrejtse a hasát, a legjobb még feltalálni. De nem szabad azt gondolnunk, hogy a szeparátumok csak a vékony nőknek valók, vannak olyan változatok, ahol a bugyik magasan illeszkednek retro stílusban, aminek köszönhetően egy kis deréktáji zsírt is el lehet álcázni.

Testalkatodnak megfelelő úszódressz

Hogy az öltönyön maradjon

Annak érdekében, hogy egy fürdőruha illeszkedjen az alakhoz, meg kell határozni a típusát, és ismerni kell az előnyeit és hátrányait, amelyek negatívan játszhatnak egy bizonyos típusú fürdőruhával. Kategorikusan ne kövesse a szív hívását, és vásároljon egy olyan modellt, amely jól néz ki a magazinban lévő képen. Csak próbálja ki, hogy esélyt adjon arra, hogy teljes mértékben értékelje, hogyan fog a modell ülni a figurán, különösen problémás. Tekintsük az ilyen népszerű lehetőségeket:

 1. A trikini (monokini) tökéletes lesz a nők számára, hogy elrejtsék a hasukat, mert az anyag eltakarja a test ezen részét, miközben oldalt nyitott marad. De ha ugyanaz a probléma van velük (az oldalakkal), mint a pocakkal, akkor jobb, ha egy zárt modellt fontolgatunk. Ez az úszódressz nem hasonlít a többiekhez, mert némi extravaganciával rendelkezik, ezért csak egy magabiztos ember viselheti. Egy ilyen úszódressz tökéletes lesz egy kis kebelhez, ha a felsőt csipkével varrják. Klasszikus pántokkal vagy pántos nyakpántokkal és vékony, csontozással ellátott, poliuretánhabból készült kosarakkal ellátott felsők.
 2. Mayo. A fürdőruhák világának klasszikus képviselője, a legnépszerűbb fürdőruha. A jó szabású, bevarrt pántoknak köszönhetően, amelyek a vállakon helyezkednek el, akárcsak egy normál melltartó, tökéletesen alátámaszt minden mellet. Azoknak, akiknek problémái vannak a túlsúllyal, ajánlott lehet egy egyszínű modellt keresni, kontrasztos fénybetétekkel az oldalán. Így még ha nincs is jól körülhatárolt derékvonalad, akkor is a telt derék benyomását kelted. A hasat és a hátat a lapockákig teljesen elfedő, egyszínű fúziós fürdőruha, amely a szűk szabású sportos fürdőruhához hasonlóan csak a trimmelt alakon ül. Ha a hasa kissé felesleges, jobb, ha egy pettyes anyagú modellt választ.
 3. Halter. Az ilyen úszódressz a majonéz közeli rokona, kivéve a felső vonalat. A széles pántoknak köszönhetően, amelyek biztonságosan tartják bármilyen méretű kebleket, a halter ideális a nagyméretű nők számára, akik nem viselhetnek kétrészes ruhákat.
 4. Bandeau lehet egyesített és különálló is. A zárt modell ideális az oldalak elrejtéséhez. Eltér a többi modelltől az eredeti míderében – úgy néz ki, mintha egyetlen csíkból állna, amely a mellkast támogatja. Ha kicsi a melle, és szeretné vizuálisan megnagyobbítani, pontosan erre van szüksége. A vízszintes csíkok, fodrok, rojtok és fodrok 1-2 számmal nagyobbnak fogják mutatni a melleidet. Ne feledkezzünk meg a csodás push-up hatásról sem, amely vizuálisan megemeli a mellet. Egyes bandóknak nincs kötésük, és a csésze szerkezete tartja őket a testen. Alkalmas már két kisebb test számára is. Nagyobb méretű míderekhez pántos mídert kell választani.
 5. Magas nyakú. Ennek az úszódressznek már a neve (magas nyakú) is elárulja, hogy a nyak egészen a felső részig takarva van. Ez a modell alkalmas mind a telt, mind a karcsú lányok számára. A fő cél azonban a kis mellek vagy azok hiányának elfedése, más vonzó testrészek hangsúlyozásával. A gyakran tarka színű míder kialakítása lehetővé teszi, hogy elrejtse ezt a hibát. A bögyös mellekkel rendelkező lányok viszont úgy találják, hogy nincs jó alátámasztásuk. Ez a míder a nyakhoz a szokásos kapcsokkal, egy műanyag csattal vagy akár egy karikával van rögzítve, ami nagyon eredetivé teszi a modellt. A High-Neck lehet különálló vagy egyesített.
 6. Tankini. A szokatlan és eredeti dolgok szerelmeseinek ajánlható ez a modell. Annak érdekében, hogy az úszódressz jól üljön az alakon, elrejtve annak hibáit (mert erre tervezték), ne vegye szűken, mert ezzel az ellenkező eredményt érheti el. A tankini gyakran egy magas derekú bugyi, rövid, a hasat eltakaró felsővel. A magas nyakú megjelenés várandós kismamáknak.
 7. A fürdőruha a tankini logikus folytatása. Ez a fürdőruha-ruha egyszerre rejti el a hasat és a hasat. Szintén fürdőruha – egy isten ajándéka azoknak, akik természetüknél fogva széles vállakkal rendelkeznek. A hangsúlyok eltolódásának köszönhetően a vállak vizuálisan keskenyebbek lesznek a kacér szoknya miatt. Az úszódressz színei sokoldalúak, de ha túlsúlyos vagy, kerüld a túlságosan élénk színeket és a vízszintes csíkokat.

Az úszódressz “felső” részének kiválasztása

Válassza ki az úszódressz

A bikini három népszerű melltartó-választékkal rendelkezik. A megfelelő “felső” hatás segít elrejteni a meglévő tökéletlenségeket, vagy éppen ellenkezőleg, kiemeli a női test ezen étvágygerjesztő részének előnyeit:

 1. A puha, bélés nélküli szövetkehely jó választás a feszes mellek számára, amelyek nem igényelnek sok támogatást; gyorsan szárad és nem kell cserélni; ideális a tizenéves lányok számára;
 2. Az ush-up hatás, ideális a keblek vizuális kiemelésére; alkalmas a kis keblekkel rendelkezők és azok számára, akiknek a mellei elvesztették korábbi formájukat és feszességüket.

 3. A poliuretán habszivacs kosár lehetővé teszi a kebel alakjának enyhe korrekcióját, megfelelő illeszkedést biztosítva.

Hogyan válasszunk melltartót egy kis mellkashoz?

Hogyan válasszunk melltartót a kis mellek számára?

Kisebb keblekheza problémára több megoldás is létezik:

 1. Azok számára, akik a kis mellkassal ellentétben széles csípővel rendelkeznek, a legjobb, ha egy zárt, folyamatos típusú, függőleges csíkkal ellátott fürdőruhát választanak. Ez a lehetőség vizuálisan megnyújtja az alakot, keskenyíti a csípőt és kiemeli a melleket.
 2. Használjon széles vízszintes csíkokat a melltartón a terjedelmes megjelenés érdekében.
 3. A világos, lágy árnyalatok ideálisak a kis mellű nők számára. Egy bross vagy díszítés azonban elengedhetetlen, mivel az elvonja a figyelmet a melleiről.
 4. Az ush-upot kifejezetten azoknak tervezték, akik néhány mérettel növelni szeretnék a kebleiket.

 5. A Bandeau és a Halter nagyszerű lehetőségek a mellek vizuális kiemelésére.

Nagyobb mellek melltartójának kiválasztása

A legjobb választás a nagyobb mellek melltartójához

Tévesen úgy gondolják, hogy a kis mellek problémái globálisabbak, mint a nagy melleké. A D kosármérettel rendelkező és afeletti nők sokkal többet szenvednek az úszódressz kiválasztásakor, mert nem sok lehetőség van a problémájuk megoldására:

 1. Az egyrészes fürdőruha merevített míderrel nagyszerű választás.
 2. Az aszimmetrikus nyomtatás lehetővé teszi a mellkasi rész vizuális csökkentését.
 3. Az extra széles pántok elengedhetetlenek a nagy mellek esetében. Jó, ha a válladon van, és nem a nyakadon.

Ez rendkívül nem kívánatos:

 1. Vásároljon csontok nélküli mídert – nem néz ki esztétikusan;
 2. A pántok nélküli bandeau felhelyezése – ez biztos veszteség, mert az ilyen kialakítás nem fogja elviselni a mell súlyát, és a legmegfelelőtlenebb pillanatban csúszni fog;
 3. Vásárolj valami rikító színű és elszíneződött fürdőruhát, hogy ne vond magadra feleslegesen a figyelmet. A vízszintes csíkozás tilos.

Tudva, hogyan kell kiválasztani egy úszódresszt, egy nő könnyen korrigálhatja az alakját saját maga, alapvető módszerekkel. Ahhoz, hogy vonzónak tűnjön a strandon, bármilyen arcbőrű nő lehet, és ahelyett, hogy felhúzza magát, egyszerűen csak gondosan tanulmányoznia kell a modellek közötti különbségeket. Egy sikeres fürdőruha nagyszerű módja az önbecsülés növelésének. A strandszezonra célszerű két fürdőruhát beszerezni, hogy napközben le lehessen cserélni őket. Ne elégedjen meg a túl sokba kerülő modellekkel, mivel anyaguk és festésük minősége sok kívánnivalót hagy maga után.

A következő cikkekben eláruljuk, hogyan válasszon megfelelő fehérneműt és a kifejezetten látványos melltartóhoz való bugyiválasztás titkait.

Olvasson tovább  Hogyan válasszunk bőrdzsekit?
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: