Swing Balancir: Mi és hogyan lehet magad?

A Swing Balancir egyfajta gyermek utcai túrák. Egyidejűleg lovagolhat két és több gyermek. Az ilyen szórakozást meglehetősen biztonságosnak tartják, így a legkisebb gyerekek is lovagolhatnak, de a felnőttek támogatásával. Ezért az ilyen hinták jó eszköz lehetnek a gyermekekkel való osztályok számára a saját udvarukban.

A munka leírása és elve

A kialakítás működésének elvének alkalmazása az előny hatását, mint a hagyományos karmérlegekben. Ezért az ilyen típusú swinget a “rocker”, “swing-skálák” és “ingawings” -nek nevezik. A legegyszerűbb kialakítás fő része az ülések és a támogatás. Az ülésként általában egy táblát használnak, és rendszeres napló támogatást nyújthat. Ha a gyermekek súlya többé-kevésbé ugyanaz, akkor a Földtől való repuláció után a swing felváltva váltakozva lesz a tábla különböző oldalain, és a gyerekek fordulnak, és leesnek. A vonzódás plusz, hogy a nyugodt formában gyermekek megtanulják kölcsönhatásba lépni egymással, kommunikációval, közös játékokkal és munkával. Ezenkívül van egy képzési vestibuláris készülék, izmok és a mozgások koordinációja.

A gyermekek hintájának kiegyensúlyozásának általános elvének ellenére számos fajtát megkülönböztetheti.

 • Klasszikus Swing Balancir. A leggyakoribb és egyszerű opció olyan design, amely hasonlít a mérlegekre – olyan helyekből áll, amelyek helyet foglalnak és támogatják, amelyekhez ez a tábla csatolva van. A fórumon és a lengés ellenkező szélein ülő gyerekek kihívást jelentenek.

 • Tavaszi kiegyensúlyozás. Ez az opció jobban megfelel a kisgyermekeknek, akár 5 évig. Van egy kis amplitúdója lengő, így a gyerekek ilyen biztonságos a legbiztonságosabb. Ezenkívül a gyermek minimális erőfeszítést igényel, csak az egyensúly megőrzése szükséges. A kialakítás egy függőlegesen beépített rugóval rögzített ülésből áll.

 • Gumiabroncsból készült. Ez egy rövid foglalkozású lehetőség, mivel az automatikus ütések gyorsan elhasználódnak. Amikor szerkezet, fel lehet használni mind a központi támogatás, és végezze el a funkcióját lengéscsillapítók végein a fedélzeten.

 • Kettős. Ez a fajta hinta két klasszikus lehetőséget ötvöz. Az ülésekkel ellátott táblák egy bázison találhatók. Fontos, hogy a távolság elegendő legyen a két tábla közötti biztonságos lovagláshoz.

 • Permetezett. Ez a faj egy fejlett klasszikus swing-kiegyenlítő. A lovas fórumon nincs két hely, de több – lehetővé teszi, hogy egyidejűleg három vagy négy gyermeket helyezzen el. E tekintetben a fő deszka testületnek tartósabbnak kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon egy lehetséges terhelésnek.

 • Káromkodás. Különböző módon ezeket a hintákat “fonásnak” nevezik. Az utcai kiegyenlítő hinták és az építés és a korcsolyázás legnehezebb változata. A mozgás ilyen hintákban nem csak fel és le, hanem egy körben is. Ezért a gyerekeknek nagyobb fejlettebb motoros készségekre és a mozgások jobb összehangolására lesz szükségük.

Anyagok és színek

Az ilyen swing gyártásához különböző anyagokat használhat. Három hálózat fém, fa és műanyag. Mindegyikük rendelkezik előnyeivel és hátránya.

 • Fém. Swing az anyagból a leginkább tartós és tartós. Azonban nehezebb megépíteni őket saját kezével – szüksége lesz egy speciális hegesztő eszközre és munkaképességre. Ezenkívül a gyermekek számára ez a lehetőség a leginkább traumatikusabb.

 • Faipari. A legmegfelelőbb lehetőség az önkészítéshez, és mindkét táblát és naplót használhatja. Könnyebb dolgozni velük, mint a fém-fa hozzáférhetőbb, könnyen kezelhető és vágja a kívánt részeket egy barátnővel. És ami a legfontosabb, a fadarabok biztonságosabbak a gyermekek számára. Ezek környezetbarátak és könnyebbek, mint a fémből való lengés, így ha csökken a sérülések jelentősen kevesebb.

 • Műanyag. Az ilyen formaterveket a kész formában értékesítik, így az egész folyamat csökkenti a kész készletet és az önszerelését az utasításoknak megfelelően.

Stílus és tervezés

A Swing-Balancer valódi remekművé válhat, annak ellenére, hogy a legegyszerűbb kialakításuk ellenére. Ha szeretné, megszervezheti őket a táj általános stílusában a webhelyen. A legegyszerűbb lehetőség különböző színben fest. Érdekes a gyermekek leng formájában mindenféle állatok – lovak, mogorva, hal, lepkék, vagy a forma autók és repülőgépek. A Swing karaktereket a kedvenc rajzfilmekből festheti. A kormánykerék vagy a kormánykerék fogantyúként érdekli és élvezi a gyerekeket.

A dekoráció bármi lehet, a fantázia nem korlátozódik semmit.

Hogyan kell csinálni?

Egyszerű kiegyenlítő kialakítás teszi elérhetővé a saját kezével. Az opciók sokat lehetnek, de a legnépszerűbbek és megfizethetőek a klasszikus fából készült swing-skálák. A munka algoritmusa könnyű:

 • szükséges mérések;
 • Erőszámítás;
 • Anyagok előkészítése;
 • Támogatás telepítése;
 • A fő deszka gyártása;
 • ülések;
 • Az értékcsökkenés telepítése.

Először el kell döntenie a méretet és rajzokat készíteni. Általánosan elfogadott szabványok nem léteznek, ezért csak ajánlásokat és egyéni jellemzőket kell alkalmazni. A fő deszka hossza átlagosan 260-270 centiméter a kettős lengés esetén. Egy páros konstrukció egy nagyobb ülésekhez, a fórum hossza érdemes nagyítással.

A támogatás magassága befolyásolja a lengés terhelését és amplitúdóját. Ami alacsonyabb, annál alacsonyabb a terhelés a tervezésre. És a magasabb, annál érdekesebb lesz a gyermekek vonzereje. Ajánlott az ülés maximális magasságának kiszámításakor a gyermek növekedéséhez. A hozzávetőleges érték 100 cm. Ez a legbiztonságosabb magasság csökkenés esetén. Maga az ülések példakénti szélessége 30 cm, a hossza 40 cm, a fogantyúk magassága körülbelül 20 cm, a hátlapok – 25 cm.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a paraméterek hozzávetőlegesek. A pontos dimenziókat a gyermekek egyes jellemzői alapján kell megtervezni.

A tervezett terheléstől függően ki kell számolnia a hinta erejét. Ugyanakkor nem csak a gyermekek súlyát veszik figyelembe, hanem az a tény is, hogy több ember is felmászhat, akkor rock állhatnak. Ezenkívül a gyerekek növekednek, és hogy a hinták hosszabb ideig szolgálnak, meg kell tennie őket egy jó szállítási tartalékkal.

A fából készült hinták barna vagy bárokból készülhetnek. Az első módon könnyebben gyártható, a másodiknak szüksége lesz néhány asztalos készségre. A tölgy a legjobb anyagnak számít, de nehezebb dolgozni vele sűrű fa miatt, és ez drágább. Ezen okok miatt a fenyőt általában swingre használják.

Fontos, hogy a nyersanyag nedvességtartalma legfeljebb 15%, különben a termék gyorsan biztosítja és szétesik. SEAT-ként, használnia kell egy 3 o mm vastagságú táblát. Ezenkívül szükségük van racks, rudak támogatási és lovas merevség, hardver, fém rúd, fogantyúk, primer, lakk és festék.

A rudak, a rönkök vagy a kemenetek beillesztése a földre és a betonba. Hogy a fa ne kezdjen rothadni, fontos, hogy előzetesen előmozdítsd, speciális eszközökkel. Így kiderül egy helyhez kötött design.

Készítheti és hordozható hinta kiegyenlítői. Ilyen támogatásra két állványt (bal és jobb), hosszirányú és keresztirányú támasztók, egy leállítódoboz és fedél. Minden elemet a rendszer szerint kell összekapcsolni egymással. Ez egy állandó téglalap alakú támogatást nyújt. A nagyobb stabilitás érdekében bármilyen súlyemezővel is kiegészíthető, vagy olyan módon, hogy ne akadályozza az átadást.

A fő deszka felszereléséhez szüksége lesz egy fedélzetre, amelyet a tartóhelyen alapul, valamint a merevebb bordát, a korlátozókat és a fogantyúkat. Először is meg kell őrölni a rocker minden részét, hogy megakadályozzák a nyers fa felületének esetleges sérülését. A csavarok és a hardver rögzítésének helyeit az éles részek és rések esetén ellenőrizni kell, ahol a gyermek lefedi az ujjait. Oldalán a deszka sarkát előnyösen kissé lekerekítették.

Ahhoz, hogy biztosítsa a deszkát a támogatáshoz, egyértelműen meg kell határozni a testület közepét, különben nem lesz kényelmes lovaglás. Az ülések telepítése a fedélzeten opcionális, leülheted a fedélzet széleit. De az ülések jelenléte további kényelmet fog teremteni. Az ülések gyártásához használhat műanyag, fane, filc, hab gumi. A kemény ülések játszhatnak a fő deszka széleihez, így ebben az esetben meg lehet tanítani szűkebb – ez nem befolyásolja a korcsolyázás kényelmét.

A puha anyagok ülések ajánlott eltávolítani, hogy eltávolíthassa az esőt. Ugyanakkor nagyon határozottan kell csatolni őket – ne csavarja meg és ne ütközik, hogy a gyerekek ne esnek a korcsolyázás során. A hátlapok nem kötelezőek, de nagyon kis gyerekek a hátsó részekkel kényelmesebbek lesznek. Ha régi műanyag székek vannak, akkor az ülés rájuk készíthető – vágja le a lábakat, és csavarok segítségével rögzítse a plankót.

A fogantyúkat bármilyen formában kell biztosítani a fórumon, mint az ülés külön kialakításának vagy egy részének.

A lengéscsillapító korlátozók működése a leszállás enyhítése. Ellenkező esetben az egyik mérő magasságából éles leereszkedést lehet megsérülni a gerincen. A gumi párnák lengéscsillapítóként, rugalmas fémtermékekként vagy régi autó gumiabroncsokként használhatók. Ezeket az alkatrészeket a hátsó fedélzeten helyezik el az ülésekből, vagy a földön a swing leszállási helyén. A swing teljes összeszerelése után festhető, lakkgal és díszítésével borítva.

Üzemeltetési és ápolási tippek

A Balancir Swing használatával elsősorban a gyermek számára biztonságosnak kell lennie. E tekintetben az összes fogyóeszköznek nem kell mérgezőnek kell lennie ahhoz, hogy ne károsítsa az egészséget. Festék kell választani a kültéri használatra. A fémalkatrészeket korróziógátlóval kenheti.

A swing felszerelésének helyét sima és rendszeresen szabadulnia kell a gyúrásból vagy mérgező növényzetből, Amellett, hogy az allergiát provokálhat. A közelben nincs tározók és kommunikáció. Működés közben ajánlatos ellenőrizni a szerkezet állapotát a hibák jelenlétére. Idővel a hézagok és az érdesség alakulhat ki az eszközön – időben rögzíteni kell őket.

Sikeres példák

Miután a szerkezet és a vámhatóságok paramétereinek korrekcióját helyesen rögzítettük, a saját kezével a swing-balancer jutalmazásként jutalmazható. A különböző fajok legsikeresebb lehetőségei a fényképen kerülnek bemutatásra.

Arról, hogyan készítsünk egy swing-kiegyensúlyozót a saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: