12 legjobb fúvógép

Egyre kevesebben használnak gereblyét a levelek és a törmelék eltakarítására a gyepről. A fúvók használata kényelmesebb és gyorsabb. A gépek számos alkalmazási területre alkalmasak. Hatékonyak a hó eltakarításában, az építési munkák utáni helyiségek szárításában, a számítógépek tisztításában és még sok másban. . Számos külföldi vállalat kínálja termékeit a hazai piacon. Találja meg a megfelelő gépet az ár és a teljesítmény függvényében szakértői tanácsadásunkkal.

Hogyan válasszunk

Cél.Kezdje a fúvó keresését a tervezett felhasználási céllal. Az első lépés a tisztítandó terület méretének, a szennyeződés típusának és a tisztítás gyakoriságának meghatározása, valamint saját fizikai állapotának jó megítélése.

 1. A kompakt, könnyű és megfizethető árú fúvó elegendő a kert és a táj tisztításához.
 2. A szakemberek nagy teljesítményű és megbízható, nagy teljesítményű készülékeket keresnek.
 3. Funkcionalitás. A fúvók többféle üzemmóddal is felszerelhetők.
 4. Számos modell csak fúvó funkcióval van felszerelve. A gyep, a járdák vagy a parkolók könnyen karbantarthatók ezzel a berendezéssel.
 5. A szívási opció lehetővé teszi a törmelék összegyűjtését. Az ilyen modellek hulladékgyűjtőkkel vannak felszerelve.
 6. A kertben hasznos lenne a növényi törmelék és a vékony ágak aprítása.

Energiaforrás.A modern fúvók kétféle motorral működnek.

 1. Az elektromos modellek a környezetbarátságot alacsony zajszinttel ötvözik. Egyes egységek hálózati áramról, mások akkumulátorral működnek.
 2. A benzinmotor nagy teljesítményű, professzionális fúvókba van szerelve. Nagy teljesítményűek, önállóak és többfunkciósak. De ezek a fúvók elég sokba kerülnek, és az erőforrás rendszeres karbantartást igényel.

A szállítás módja. A gép súlyától és műszaki jellemzőitől függően két változat áll rendelkezésre.

 1. Csak a könnyű (legfeljebb 5 kg-os) fúvók hordozhatók kézben. A fogantyú gumírozott betéttel van ellátva, hogy a fúvó ne csússzon ki a kezéből.
 2. A nagy teherbírású modellek speciális hevederrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy a fúvógépet a vállán hordozza. A hátizsákos kialakítás nem csak a súlyt, hanem a rezgő terhelést is egyenletesen osztja el.

A berendezések a következő címen állnak rendelkezésre. A fúvógép vásárlásakor figyelni kell a szállítási terjedelemre. Ellenkező esetben a közeljövőben további pénzügyi beruházásokra lehet szükség.

 1. A vezeték nélküli fúvók gyakran akkumulátor és töltő nélkül kerülnek forgalomba. Az a tény, hogy a gyártók a kerti készülékek áramellátó rendszereinek egységesítésére törekednek. Az akkumulátor kölcsönözhető egy másik, hasonló feszültségű és kapacitású eszközből.
 2. Egyes alkalmazásokhoz további tartozékokra lehet szükség. Ez egy cserélhető fúvóka vagy speciális gereblye.
 3. A takarítógépek nem mindig tartalmaznak porszívót. Nincs kivonási lehetőség zsák nélkül.

A 12 legjobb fúvógép a piacon. Az oroszországi piacon elérhető valamennyi. A legjobb fúvóka kiválasztásakor az expertology szakértői véleményét és az otthoni felhasználók visszajelzéseit használtuk fel.

A legjobb fúvók értékelése

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb vezeték nélküli fúvókák 1 DeWALT DCM562PB-QW 7 716€
2 BLACK+DECKER GWC3600L20-QW 13 990€
3 BOSCH ALB 18
 • 6 990€
  4 greenworks GD40BV akkumulátor és töltő nélkül 7 047€
  5 Bort BSS-18-
 • 3 129€
  A legjobb benzines fúvók 1 STIHL
  700 3.8 ..
  39 490€
  2 ECHO PB-770 4.2 .. 40 661€
  3 RYOBI RBL42BP 18 277€
  4 CHAMPION GB226 1 l.. 5 040€
  A legjobb elektromos fúvó 1 BOSCH ALS30 3 kW 5 161€
  2 BLACK+DECKER BEBLV301-QS 3 kW 6 700€
  3 greenworks GBV2800 2.8 kW 3 919€

  A legjobb vezeték nélküli fúvókák

  Az akkumulátoros fúvók fő előnyei a környezetbarát és a manőverezhetőség. Az üzemidejüket azonban az akkumulátor kapacitása korlátozza. A szakértők több, háztartási használatra alkalmas modellt is azonosítottak.

  DeWALT DCM562PB-QW

  Értékelés: 4.9

  DeWALT DCM562PB-QW

  A DeWALT DCM562PB-QW nagyszerű egyensúlyt teremt az ár és a teljesítmény között. Ezt a fúvókát a szakemberek professzionális kertészeti technológiának tartják. Az amerikai gyártó 720 köbcentiméteres légtérfogat rekordot ért el. m/h). A levegő sebessége akár 40 m/s is lehet. A fúvógép alacsony, 2,6 kg-os tömeggel és nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral (18 volt, 5 Ah kapacitás) rendelkezik. 1,25 óra alatt teljesen helyreállítja az akkumulátort. Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást biztosít.

  A felhasználók nagyvonalúan bánnak a jelzőkkel, amikor a termék teljesítményét értékelik. Teljes mértékben megbirkózik a törmelék, fűrészpor, por, levelek eltávolításával. A tulajdonosok hiányolják a tartozékokat, nincs akkumulátortöltő és akkumulátorcsomag.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • 3 év garancia;
  • erős akkumulátor;
  • mérsékelt ár.

  Hátrányok

  • gyenge felszereltség.

  BLACK+DECKER GWC3600L20-QW

  Értékelés: 4.8

  BLACK+DECKER GWC3600L20-QW

  A BLACK+DECKER GWC3600L20-QW akkumulátoros fúvógép többfunkciós készülék. Nemcsak elfújja a törmeléket, hanem porszívóként fel is porszívózza azt. Tartalmaz egy 17,5 literes kézi szemetesládát. 36 V-os lítium-ion akkumulátor 2 Ah kapacitással a fúvó hosszú üzemideje érdekében. A modell felülmúlja a felülvizsgálat győztesét légsebességben (60 m/s), de teljesítményben gyengébb (204 köbcentiméter). m/h) és az ár. A szakértők kedvelik az alacsony zajszintet, a robusztus, porálló motort és az egyszerű kezelhetőséget.

  A hazai vásárlók szeretik a készüléket, mint fúvógépet, de problémái vannak a levelek felszívásával. A pozitívum, hogy az akkumulátor közös az egyéb BLACK+DECKER termékekkel.

  Előnyök

  • csendes működés;
  • a multifunkcionalitás;
  • erős akkumulátor;
  • minőségi összeszerelés.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • a szívóerő hiánya.

  BOSCH ALB 18
 • Értékelés: 4.7

  BOSCH ALB 18<li></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/05/35316666193461-2512.jpg” height=”366″ title=”BOSCH ALB 18</p><li>“><p>A neves német gyártó kifejlesztette a könnyen kezelhető BOSCH ALB 18 fúvót</p><li>. Nagy légsebességgel (58,3 m/s), jó kapacitással (210 köbméter) és nagy légtérfogattal rendelkezik. m/h) és kis tömeg (1,8 kg). A készüléket egy 2,5 Ah (18 V) újratölthető akkumulátor táplálja. A teljesen feltöltött akkumulátor akár 10 perces működést tesz lehetővé. By the way, a potenciális vásárló megmentheti a vásárlást az akkumulátor nélküli modell kiválasztásával. Az akkumulátor a német cég más elektromos szerszámaihoz is használható. A szakértők a teljes mozgásszabadságáért a modellnek a felülvizsgálatunk bronzérmét adták.<p>A fúvók tulajdonosai elégedettek a könnyűséggel, az építési minőséggel és a lefúvási hatékonysággal. Hátránya a rövid üzemidő egyetlen töltéssel és a kisütésjelző hiánya.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>könnyedség;</li><li>nagy légsebesség;</li><li>egyesített akkumulátor;</li><li>jó összeszerelés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs kisülési jelző;</li><li>rövid futási idő.</li></ul><h3>greenworks GD40BV akkumulátor és töltő nélkül</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=GREENWORKS GD40BV AKKUMULÁTOR ÉS TÁVIRÁNYÍTÓ NÉLKÜL

  a greenworks GD40BV kerti fúvógép különböző összetett kerti feladatokkal is megbirkózik. A készülék 6 légsebességgel rendelkezik, a maximális sebesség 77,7 m/s. a modell csendes és rezgésmentes működése dicséretet kapott a szakértőktől. Porszívóként használható szemetesláda áll rendelkezésre. Egy 40 V-os üzemi feszültségű újratölthető akkumulátor szolgál áramforrásként. Nem tartalmaz akkumulátort vagy töltőt. Egyes felhasználók pénzt takaríthatnak meg, ha más, megfelelő akkumulátorral rendelkező greenworks elektromos szerszámokkal rendelkeznek.

  A folyamat során a felhasználók felfedezték a fúvó számos hátrányát. Legalább 6 Ah-s akkumulátorra van szüksége, és ha porszívót használ, akkor az gyorsan eltömődik a nedves levelektől.

  Előnyök

  • nagy fúvási sebesség;
  • multifunkcionalitás;
  • egyesített akkumulátor;
  • csendes működés.

  Előnyök

  • nagy súly (4,84 kg);
  • gyorsan eltömődik a nedves fűvel.

  Bort BSS-18-
 • Értékelés: 4.5

  Bort BSS-18-<li></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/05/7816666193461-8312.jpg” height=”236″ title=”Bort BSS-18-</p><li>“><p>Maximális könnyedség (1,7 kg) és alacsony ár kiemelkedik a versenytársakkal szemben Bort BSS-18 fúvógép-</p><li>. A szakértők dicsérik a légcsatorna intelligens kialakítását, még alacsony teljesítmény mellett is könnyű kifújni a törmeléket a légáramlás beállításával. A modell néhány műszaki jellemző tekintetében alulmarad a piacvezetőkkel szemben. A légáram térfogata 180 cm3. Az akkumulátor teljesítménye (1,3 Ah, 18 V) szintén nem kívánatos. A gyártó egy porzsákot is mellékel, de a készülék porszívóként csak a számítógépes berendezések tisztítására használható.<p>A tulajdonosok szerint a fúvógépet kompakt mérete, alacsony ára és praktikus fogantyúja miatt dicsérik. Hátrányként a szerény teljesítményt és az alacsony akkumulátorkapacitást említik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>alacsony ár;</li><li>könnyű és kompakt;</li><li>kényelmes fogantyú;</li><li>zökkenőmentes beállítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Szerény fúvóteljesítmény;</li><li>alacsony akkumulátorkapacitás.</li></ul><h2>A legjobb benzines fúvók</h2><p>A benzinüzemű fúvók nagy hatékonysággal és teljes függetlenséggel büszkélkedhetnek (az áramellátástól). Nemcsak a magánháztartásokban, hanem a közművekben is használják őket. A szakemberek a következő termékeket emelték ki.</p><h3>STIHL <br /> 700 3.8 ..</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=STIHL </div><p> 700 3.8 ..” src=”/wp-content/uploads/2023/05/916666193461-4412.jpg” height=”403″ title=”STIHL <br /> 700 3.8 ..”></p><p>Nagy fúvóteljesítmény (1860 köbcentiméter. m/h) és a német STIHL fúvógép légsebessége (88 m/s) <br /> 700. Erős benzinmotorral felszerelt hátizsákos fúvó (3.8L). .), a gép súlya mindössze 10,8 kg. A szakértők dicsérik a 4-MIX motor környezetbarátságát (a káros kipufogógáz-kibocsátás akár 70%-kal csökken) és az akár 20%-os benzinmegtakarítást. Az okos kialakításnak köszönhetően a gyártó a lehető legkényelmesebbé tudta tenni a készülék kezelését. A fúvócső hossza állítható, hogy minden magassághoz igazodjon. A speciális párnázó elemek csökkentik a rezgést és egyenletesen elosztják azt az egész testben.</p><p>A háztartási felhasználóknak hízelgő a gép teljesítménye, könnyű kezelhetősége és megbízhatósága. A hátránya, hogy az árat magasnak írják le.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>nagy teljesítmény;</li><li>jó tervezés;</li><li>könnyű használat;</li><li>megbízhatóság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>ECHO PB-770 4.2 ..</h3><p>értékelés: 4.8</p><div style=ECHO PB-770 4,2 LEECHO PB-770 4,2 LE

  Tartsa tisztán kertjeit és parkjait az ECHO PB-770 benzinmotoros fúvóval. A szakértők a három legjobb közé sorolják a legnagyobb légsebesség (91 m/sec) és a nagy légmennyiség (1440 cm3/perc) miatt. m/h). A gépet egy 4,2 literes benzinmotor hajtja. . Hátizsákos rögzítési rendszer a fúvóterhelés egyenletes elosztásához. . Magas fúvótömeg (11,1 kg). Könnyű indítás, praktikus fúvócső-rögzítő rendszer, rugós rezgéscsillapító mechanizmus és kiváló üzemanyag-takarékosság.

  A tulajdonosok dicsérik a hatékonyságot, az egykezes kezelhetőséget, a jó légkeringést. A hátránya a nagy súly és a magas ár.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • könnyű kezelhetőség;
  • könnyű motorindítás;
  • hatékony rezgéscsillapítás.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • nagy súly.

  RYOBI RBL42BP

  Értékelés: 4.7

  RYOBI RBL42BP

  A minőségi építés és a megbízhatóság lehetővé tette, hogy egy japán fúvó RYOBI RBL42BP bronzérmet nyerjen a felülvizsgálatunkban. A professzionális benzinmotorok jó ár-érték arányúnak tűnnek. Tiszteletreméltó légsebességgel (83 m/sec) és teljesítménnyel (864 cc/min) rendelkezik. m/h). Műszaki jellemzőinek köszönhetően a modell könnyedén megbirkózik a nehéz feladatokkal is. A gyártó speciális vállpánttal látta el termékét, amely egyenletesen osztja el a súlyt (súlya 8,2 kg). a fúvógépet egy 2,16 literes benzinmotor működteti. .

  Az orosz kertészek szerették a technikát a kényelem, a teljesítmény, az elfogadható ár, az állítható öv miatt. A hátrányok szerintük a rossz szellőzés az ágyéki régióban és a forró motor indításával kapcsolatos problémák.

  Előnyök

  • jó műszaki paraméterek;
  • elfogadható ár;
  • könnyű kezelhetőség;
  • állítható hátizsákszíj.

  Hátrányok

  • rossz szellőzés;
  • Nehézségek a forró indítással.

  CHAMPION GB226 1 liter..

  Értékelés: 4.6

  CHAMPION GB226 1 LE

  Alacsony ár vonzza a potenciális vásárlókat CHAMPION GB226 fúvógép. A modellt a kisparcellák és kiskertek fenntartására tervezték. A könnyű (4 kg), kompakt méret és a takarékos 1 literes benzinmotor a szakemberek által is nagyra értékelt. . munkaóránként körülbelül 600 ml-t fogyaszt. A maximális légmennyiség 612 cm3/perc. m/h. A gép ergonomikusan kialakított fogantyúval rendelkezik a könnyű hordozás érdekében, hátizsákos hordozás nem lehetséges. A felülvizsgálati technikában a kínai összeszerelés nem engedte meg, hogy felülkerekedjen.

  A tematikus fórumokon a felhasználók hízelgőek a jó fúvási teljesítményről, a megfizethető árról, a könnyűségről és a tömörségről. Vannak panaszok a tulajdonosoktól az építési minőségre, a szűk indítóra.

  Előnyök

  • alacsony ár;
  • könnyű és kompakt;
  • jó fúvóerő;
  • ergonomikus fogantyú.

  Hátrányok

  • Kínai gyártmány;
  • merev indító.

  A legjobb elektromos fúvók

  Azokon a helyeken, ahol a kert vagy a gyep közel van a hálózati áramellátáshoz, érdemes megfontolni a hálózati meghajtású fúvók használatát. Nagy teljesítményt és elfogadható árat ötvöznek. Mínusz lenne a kis tartomány. Íme a legjobb modellek, amelyeket az orosz piacon értékesítenek.

  BOSCH ALS30 3 kW

  Értékelés: 4.9

  BOSCH ALS30 3 KW

  A szakértők a német BOSCH ALS30 fúvógépet professzionális eszköznek tartják. A készülék sikeresen ötvözi a mérsékelt árat, az alacsony súlyt (4,4 kg) és a nagy teljesítményű elektromos motort (3 kW). A többfunkciós készülék nemcsak a leveleket fújja el, hanem a kerti törmeléket is felaprítja és a szemetet is felszívja. A modell 45 literes szemetesládával rendelkezik, és dupla kompozit csővel, vállpánttal és védőburkolattal van ellátva. 800 köbméteres fúvókakapacitás. m/h, ami elegendő a kert vagy a gyep karbantartásához. A jól megtervezett markolat jól fekszik a kézben. A fúvó lesz a felülvizsgálatunk győztese.

  A felhasználóknak nincs különösebb panaszuk a készülék teljesítményével kapcsolatban. A készülék egyetlen gyenge pontja a teljesítményszabályozó időzítése.

  Előnyök

  • jó erő;
  • multifunkcionalitás;
  • demokratikus ár;
  • alacsony súly.

  Hátrányok

  • megbízhatatlan teljesítményszabályozó.

  BLACK+DECKER BEBLV301-QS 3 kW

  Értékelés: 4.8

  BLACK+DECKER BEBLV301-QS 3 kW

  Legnagyobb áramlási sebesség (112 m/s) és teljesítmény (900 köbcenti/perc). A BLACK+DECKER BEBLV301-QS fúvógép a következőkkel rendelkezik. A készülék három üzemmódban működik: fújás, szívás, aprítás. A nagy szemetes (72 literes) és a fúvóka egy további gereblyét is tartalmaz az ágcsőre szerelve. A szakértők dicsérik a gyártót az állítható második fogantyúért, a gumírozott bélésért, az erős elektromos motorért (3 kW). A modell magas ára, nagy súlya (6,9 kg) és az aprításhoz használt műanyag penge miatt nem tudta legyőzni a győztest.

  A felhasználók elégedettek a teljesítményével és teljesítményével, a nagy táskával és a kényelmes fogantyúval. A benyomást a merev be-/kikapcsoló rontja el,

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • kiváló minőségű kivitelezés;
  • multifunkcionalitás;
  • nagy szemetes.

  Hátrányok

  • nagy súly;
  • merev be-/kikapcsoló.

  greenworks GBV2800 2.8 kW

  Értékelés: 4.7

  GREENWORKS GBV2800 2,8 KW

  A teljesítmény, a könnyűség és a megfizethetőség kedvező arányával a greenworks GBV2800 fúvógép a felmérésünkben a harmadik helyet szerezte meg. 2,8 kW-os villanymotorral és kompakt porgyűjtővel (40 l) felszerelve. A maximális légsebesség 89 m/s, a készülék tömege 4,2 kg. A szakértők dicsérték az eszköz sokoldalúságát. Használható levelek elfújására, szemét felszívására és szerves törmelék aprítására a kertben. A modell jellemzői közé tartozik a gumibevonatú fogantyú, a változtatható sebesség, a szabályozható teljesítmény (840 köbméter) és a fúvóventilátor éle. m/h).

  A fúvók tulajdonosai elégedettek az alacsony árral, a könnyűséggel, a tömörséggel és a kivitelezéssel. A hátránya szerintük a kényelmetlen fogantyú és a kezelőre kerülő szemét.

  Előnyök

  • alacsony ár;
  • könnyedség;
  • jó teljesítmény;
  • széles alkalmazási terület.

  Hátrányok

  • Kényelmetlen fogantyú;
  • a törmelék a kezelőre esik.
  Olvasson tovább  Elektromos fúrók: eszköz, típusok, kiválasztás és minősítés
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: