12 legjobb padlófűrész

A szögcsiszoló (USM), népszerű nevén csiszológép, számos művelethez nélkülözhetetlen eszközzé vált. Az elektromos készülék műanyag, fém és kerámia lapok vágására, valamint különböző anyagok csiszolására és polírozására használható. A hazai piacon a racsnis fűrészek széles választékát kínálják, amelyek nagymértékben különböznek egymástól költség, teljesítmény, súly stb. tekintetében. . Egyesek kiválóan alkalmasak otthoni használatra, de igényes feladatokhoz a legjobb, ha professzionális modelleket választunk. Annak érdekében, hogy ne válasszon rosszul, vegye figyelembe a szakértői tanácsokat.

A daráló kiválasztásának fő kritériumai

 1. A legfontosabb teljesítményparaméterek a gép olyan jellemzői, mintMotorteljesítmény és maximális tárcsaátmérő. Minél nagyobb a teljesítmény és minél nagyobb a szerszám, annál több munkát lehet elvégezni egységnyi idő alatt.
 2. Döntse elmaximális orsófordulatszámegyszerűen. A nagy fordulatszámú modelleket előnyben részesítik, ha a csiszológépet fém vágásához vásárolják meg. És a csiszolási felületekhez jobb, ha olyan készüléket választunk, amely képes szabályozni a forgási sebességet.
 3. A modern sarokcsiszolókban a következő kiegészítő funkciók találhatók meg. A könnyű kezelhetőség érdekében a gépeket indítóáram-korlátozóval (lágyindító), reteszelő kapcsolóval, valamint. Az elakadás- és túlmelegedés elleni védelem segít meghosszabbítani a gép élettartamát.
 4. Különös figyelmet kell fordítani a következőkrebiztonsági rendszer. A pengevédő felelős a következőkért. Célja, hogy megakadályozza a csiszolóanyag és a forgács kiszabadulását a kezelő felé. Ennek az elemnek könnyen beállíthatónak kell lennie az adott alkalmazáshoz.

A legjobb sarokcsiszolók kiválasztása. A pályázók kiválasztása a következő kritériumok alapján történt

 1. a gép rendeltetésszerű használata;
 2. műszaki jellemzők;
 3. ár;
 4. szakértői vélemény;
 5. vásárlói visszajelzés.

A legjobb ütvecsavarozók (csiszolók)

Értékelés hely termék neve ár
A legjobb háztartási darálók (1100W-ig) 1 Metabo WEV 10-125 Quick 6 718€
2 Makita GA5030 3 500€
3 OSCH GWS 850 CE 4 970€
A legjobb félprofi darálók (2000W-ig) 1 OSCH GWS 20-230 H 7 352€
2 Makita 9069SF 7 310€
3 ZUBR USHM-180-1800 PM3 3 672€
4 Interskol Ushm-150/1300 3 090€
Top professzionális darálók (teljesítmény 2000W és felette) 1 OSCH GWS 24-300 J 33 500€
2 Milwaukee AGVM 24-230 GEX 24 476€
3 DeWALT DWE4579R 14 810€
4 Metabo WEA 24-230 MVT Quick 12 357€
A legjobb akkumulátoros sarokcsiszolók 1 Makita DGA504RME 22 664€

A legjobb háztartási darálók (1100 Wattig)

A házban végzett javítási munkák elvégzésekor vagy az autó teljesítményének helyreállításakor hasznos eszköz lesz egy kis teljesítményű fúvógép. A gép kis súlyának és kompakt méretének köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken is képes lesz elvégezni a feladatát. A szakértők számos megbízható modellt emeltek ki.

Metabo WEV 10-125 Quick

Értékelés: 4.9

Metabo WEV 10-125 Quick

A legerősebb háztartási daráló a felülvizsgálatunkban a Metabo WEV 10-125 Quick modell volt. Ennek a sarokcsiszolónak a teljesítményfelvétele 1000 watt, 125 mm-es cserekoronggal rendelkezik. A változtatható sebesség lehetővé teszi bármilyen alakú és vastagságú fém vágását. a beépített elektronika kiegyenlíti a sebességet megnövekedett terhelésnél, így kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a munkavégzést. biztosítja a motor lágy indítását is. A modell a hosszú hálózati kábel (4 m) miatt is az első helyet szerezte meg a minősítésben, ami kiterjeszti a szerszám hatókörét.

A felhasználók elismeréssel adóznak az alacsony súly, az önfeszítő anya és a tárcsa praktikus elhelyezése miatt.

Előnyök

 • sebességszabályozás;
 • a tápkábel hosszú;
 • átfogó funkcionalitás;
 • Gyorsanyát;

Hátrányok

 • nem találtak.

Makita GA5030

Értékelés: 4.8

Makita GA5030

Az egyik kedvenc olcsó sarokcsiszolónk a Makita GA5030. Ez a modell nem csak árban, hanem felhasználóbarátságban is felülmúlja versenytársait, t. . Súlya mindössze 1,4 kg. ergonomikus kialakításnak köszönhetően egy kézzel is kényelmesen kézben tartható. A készüléket háztartási használatra tervezték, ezért a gyártó a gépet kis motorral (720 W) és nagy orsósebességgel (11 ezer W) szerelte fel. fordulatszám). A csiszológép könnyen vágja a műanyagot, vékony fémet és kerámiacsempét.

A szakértők a második helyet adták a modellnek a rezgés hiánya miatt, ami jellemző az olcsó készülékekre az Égi Birodalomból. A gép nem rendelkezett elegendő energiával és kábelhosszal (2,5 m) a győzelemhez.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • nincs rezgés;
 • Könnyű és ergonomikus;
 • Az összeszerelés kiváló minőségű;

Hátrányok

 • alacsony energiaigény;
 • rövid elektromos kábel.

BOSCH GWS 850 CE

Értékelés: 4.7

BOSCH GWS 850 CE

A BOSCH GWS 850 CE lehetővé teszi, hogy az alkalmazások széles skálájával megbirkózzon. Használható felülettisztításra, rozsda vagy festék eltávolítására, műanyag, fém vagy kő vágására. A gép nagy teljesítményű 850 W-os villanymotorral rendelkezik (11 000 fordulat/perc). A gyártó beépítette a sebesség folyamatos beállításának lehetőségét, így a különböző műveletekhez a legjobb üzemmódot választhatja ki. A kopás elleni védelem érdekében motorháztetővel van ellátva, amely még erős rezgések esetén sem mozdul ki a helyéről. További hasznos funkciók közé tartozik a stabilizáló rendszer, az indítási áram korlátozása és a bekapcsológomb reteszelése.

Az impact wiggler a harmadik helyen áll a rangsorban, mivel több hátránya is van. Visszajelzéseikben a felhasználók elégedetlenségüket fejezik ki a megbízhatatlan sebességváltóval és a kényelmetlen motorháztetővel kapcsolatban.

Előnyök

 • alkalmazások széles köre;
 • megfizethető ár;
 • multifunkcionalitás;

hátrányok

 • a ház kialakítása nem jó;
 • megbízhatatlan sebességváltó.

A legjobb félprofi darálók (teljesítmény akár 2000 wattig)

A kis- és középvállalkozások különböző területei használják ezt a motoros talajmarót, amely elfogadható árat és teljesítményt kombinál. Egyes alkalmazásoknál vastagabb fémek vágására van szükség, más alkalmazásoknál rozsda vagy régi festék eltávolítására. A felhasználók elismerően nyilatkoznak a következő modellekről.

BOSCH GWS 20-230 H

értékelés: 4.9

BOSCH GWS 20-230 H

A neves német vállalat egyik legkelendőbb szerszáma a BOSCH GWS 20-230 H. Még a termelés Oroszországba történő áthelyezése sem rontotta el az elektromos szerszám minőségét. A daráló számos paraméterrel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a szakértők a győztes babérjait adták. Nagy teljesítménye (2000 watt), a nagy tárcsa (230 mm) használatának lehetősége és a gazdag felszereltségi lehetőségek csak néhány példa. A darálóhoz tartozik egy kiegészítő fogantyú, valamint 8 cserélhető tárcsa.

Funkcionálisan jól felszerelt, orsózárral a gyors és biztonságos szerszámcseréhez. A fém fogaskerékház a gépet robosztussá és tartóssá teszi. Ezen túlmenően a gép túlmelegedés nélkül, terhelés alatt is hosszú ideig működhet.

Előnyök

 • nagy teljesítmény;
 • fémházas sebességváltó;
 • gazdag felszerelés;
 • nem melegszik túl;

Hátrányok

 • nem találhatóak.

Makita 9069SF

Értékelés: 4.8

Makita 9069SF

A Makita 9069SF a főbb műszaki paraméterek tekintetében nem rosszabb a Makita 9069SF-nél. Ezt a japán szerszámot kiváló minőség és sokoldalú funkcionalitás jellemzi. Kivéve, hogy a modell egy kicsit többe kerül, amiért a szakértők a második sorba helyezték. Az energiafogyasztás 2000 W, a tányér fordulatszáma pedig eléri a 6600 fordulat/perc értéket. A könnyű kezelhetőség érdekében záró kapcsoló, lágy indítás és oldalsó fogantyú található.

A köszörűgépet széles körben használják a hazai kézművesek. Fémet, téglát, műanyagot és követ is megmunkál. A porvédelem megnöveli a készülék élettartamát, a gyorsan cserélhető szerszámok pedig gyorsan és egyszerűen cserélhetők. Egyes felhasználók elégedetlenek a pengevédő csavaros rögzítésével, amelyhez csavarhúzóra van szükség.

Előnyök

 • nagy teljesítmény;
 • gazdag funkcionalitás;
 • gyorsrögzítő anya;
 • megbízhatóság és tartósság;

Hátrányok

 • magas ár.

ZUBR USHM-180-1800 PM3

Értékelés: 4.7

ZUBR USHM-180-1800 PM3

A felhasználók sok hízelgő szót mondtak a tematikus fórumokon a ZUBR USHM 180-1800 PM3 darálóról. érdemes versenyezni a neves óriásokkal a háztartási szerszámok szegmensében. A modell teljesítményben (1800 watt) és fordulatszámban (6000 rpm) kissé elmarad a rangsor vezetőitől. A gép 180 mm átmérőjű tárcsákkal szerelhető fel. De ez a gép költség és súly (3 kg) szempontjából gazdaságosabb. A gyártó különböző modern funkciókkal szerelte fel a modellt, a lágyindítástól a bekapcsológomb-zárig. A megbízhatóságot a minőségi csapágyak és a porvédő kapcsoló biztosítja.

Márkás oldalsó fogantyúval rendelkezik, amely két pozícióba állítható. A felhasználók megjegyzik a termék javíthatóságát, az elektromos kefékhez való könnyű hozzáférést.

Előnyök

 • az ár megfizethető;
 • átfogó funkcionalitás;
 • alacsony súly;

Hátrányok

 • a sebességváltó nagyon felmelegszik.

Interskol -150/1300

Értékelés: 4.6

Interskol Ushm-150/1300

A legvonzóbb áron eladott daráló Interskol Ushm-150/1300. A modell rendelkezik a legkisebb tömeggel (2,5 kg) és a legnagyobb fordulatszámmal (8500 rpm). A gép a negyedik helyet érdemelte ki a rangsorban, a vezető teljesítményűek mögött. A motor teljesítménye 1300 W-ra van korlátozva, és a gép csak 150 mm-es tárcsával szerelhető fel. A funkcionalitás tekintetében a gép állítható fogantyúval és véletlen indítás elleni védelemmel rendelkezik. Védőborítással, oldalsó fogantyúval és kulccsal a lemez rögzítéséhez.

A felhasználók dicsérik a fém hajtóműházat, amely megfelelő használat esetén hosszú élettartamúvá teszi a szerszámot. Sokan nem szeretik a rövid, merev elektromos kábelt.

Előnyök

 • könnyű súly;
 • a sebességváltó fémháza;
 • alacsony ár;

Hátrányok

 • szerény teljesítmény;
 • rövid kemény vezeték.

A legjobb professzionális darálók (teljesítmény 2000W-tól)

A gyors, pontos és hosszú ideig tartó vágáshoz vagy csiszoláshoz professzionális szerszámokra van szükség. Ezek a csiszológépek hosszú szünetek nélkül egy teljes műszakon át használhatók. Gépi áttekintésünkben a következő gépeket találja meg.

BOSCH GWS 24-300 J

Értékelés: 4.9

BOSCH GWS 24-300 J

A legbonyolultabb feladatokat is megoldja a BOSCH GWS 24-300 J a profi mesteremberek számára. A modell nagy, 300 mm átmérőjű tárcsával is felszerelhető. Vágási mélység 95 mm. Az eszköz minden versenytársat felülmúl ebben a komponensben. A gép 2,4 kW-os, nagy teljesítményű villanymotorral van felszerelve, amely képes mind a fém, mind a kő feldolgozására. A készülék robusztusságát a nagy súly (10,3 kg) mutatja. Ez azt sugallja, hogy minden alkatrész és komponens maximális tartóssággal készül. A szakértők az első helyet adják ennek a gépnek a rangsorunkban.

Egy ilyen nagy teljesítményű gép esetében fontos a védőburkolat. A BOSCH GWS 24-300 J fűrészgépben szinte teljesen körülveszi a fűrészlapot, megvédve a kezelőt a koptató szemcséktől és forgácstól.

Előnyök

 • nagy teljesítmény;
 • biztonságos működés;
 • gyors rögzítőanya;
 • robusztusság és megbízhatóság;

Hátrányok

 • magas ár.

Milwaukee AGVM 24-230 GEX

Értékelés: 4.9

Milwaukee AGVM 24-230 GEX

Az amerikai Milwaukee AGVM 24-230 GEX kiváló minőségű teljesítménnyel büszkélkedhet. Ez a nagy teljesítményű gép a második helyezett a technológia tekintetében. Az elektronikus indítás zökkenőmentes és megakadályozza a spontán mozgásokat. A FIXTEC önfeszítő anyának köszönhetően a szerszámot kulcs nélkül lehet cserélni. A pengevédő is könnyen felszerelhető. A kényelmes működés érdekében a gép automatikus kiegyenlítővel van felszerelve, amely kompenzálja a rezgéseket. A motorház rezgésgátló változata. A B-Guard egy biztonsági csatlakozó, amely megvédi a kezelőt a visszhanghatásoktól.

Előnyök hízelgő a daráló jellemzőiről. A gyártó külön dicséretet érdemel a hosszú elektromos kábelért (4 m).

Előnyök

 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • a működés biztonsága;
 • hosszú kábel;
 • technológia;

Hátrányok

 • Karbantartási és javítási nehézségek.

DeWALT DWE4579R

Értékelés: 4.8

DeWALT DWE4579R

A legerősebb motor (2,6 kW) a DeWALT DWE4579R. A motor akár 6500 fordulat/perc sebességgel is működik, így 230 mm átmérőjű tárcsákkal is gond nélkül dolgozhat. A szakértők dicsérték a gyártó által a gépen biztosított biztonsági szintet. Túlterhelés elleni védelem, hatékony porelszívó rendszer, tengelykapcsoló nyomatékkorlátozó, feszültségmentes kapcsoló, védőburkolat gyorsbeállítással. A modell a munkakényelem tekintetében az első három helyezett között volt. Lágy indítás, gumírozott fogantyú, rezgésgátló oldalsó fogantyú, gyorsfeszítő anya.

A felhasználók hízelgően beszélnek a daráló teljesítményéről és biztonságáról. Egyes mesterek szerint a hátrányok a rövid zsinór és a táska hiánya a készletben.

Előnyök

 • Nagy teljesítmény;
 • széles körű funkcionalitás;
 • elfogadható ár;
 • megbízhatóság és biztonság;

Hátrányok

 • rövid elektromos kábel.

Metabo WEA 24-230 MVT Quick

Értékelés: 4.8

Metabo WEA 24-230 MVT Quick

A Metabo WEA 24-230 MVT Quick íves csiszológép képes arra, amire a konkurencia… A nagy teljesítménynek (2,4 kW) és a maximális fordulatszámnak (6600 fordulat/perc) köszönhetően a gép könnyedén képes vastag fémek vágására, kemény anyagok csiszolására stb. . A szakértők különösen a daráló ergonómiáját emelik ki. De a gép nemcsak kívülről, hanem belülről is jól átgondolt. Fém ház, fokozati sebességváltóval, indítóáram-korlátozással és túlterhelés elleni védelemmel. A modell megfizethető áron kapható, hosszú kábellel (4 m) rendelkezik.

A felhasználók dicsérik a gépet a véleményükben a kiváló minőségéért, a működés közbeni rezgésmentességért. Negatív visszajelzések a szakemberektől a gyorsfeszítő anyáról; Alacsony ár; DeWALT DWE4579R.

Előnyök

 • teljesítmény és teljesítmény;
 • alacsony ár;
 • kiváló minőségű építés;

Hátrányok

 • szerencsétlen gyorsrögzítő anya.

A legjobb vezeték nélküli csiszológépek

Az akkumulátoros sarokcsiszolók sok szempontból gyengébbek az akkumulátoros modelleknél. De ezek az eszközök egyszerűen nélkülözhetetlenek, ha a hálózati áramellátástól távol kell dolgoznia. Van egy nem-volatilis gép a rangsorunkban.

Makita DGA504RME

Értékelés: 4.9

Makita DGA504RME

Amikor a munkát áram hiányában is el kell végezni, a Makita DGA504RME akkumulátoros csiszológép megmenti a munkát. 4 Ah-s akkumulátorral működik. A tárcsák akár 8500 fordulat/percig is forognak, így fémeket vághat vagy felületeket csiszolhat. További 18 voltos lítium-ion akkumulátorral szállítjuk a készülék működésének fenntartásához. Az ütvecsavarozó 125 mm-es tárcsákkal szerelhető fel. A szerszám súlya mindössze 2,5 kg, így akár a földről is használható.

A tartalék akkumulátor, töltő, oldalsó fogantyú és tartozékok a speciális tokban szállíthatóak. A hasznos opciók közé tartozik az elektronikus áramkorlátozó, a túlterhelés elleni védelem, az orsó reteszelés.

Előnyök

 • mobilitás és könnyedség;
 • gazdag felszereltséggel;
 • tartalék akkumulátor;
 • energiafüggetlen;

hátrányok

 • magas ár.
Olvasson tovább  Feszültség mennyezeti élettartam
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: