12 Top bejárati ajtó gyártók

A bejárati ajtó minden ház vagy lakás igazi bástyája. Még a modern riasztórendszerek is elsősorban az ajtóegységen alapulnak. A mai ingatlantulajdonosok azt is szeretnék, hogy a bejárati terület külsőleg is vonzó legyen. A piacon sok szép és olcsó ajtót találhat, de nem szabad sietni a vásárlással. A szakértők azt javasolják, hogy több fontos pontra figyeljen oda.

Milyen szempontok alapján válasszunk bejárati ajtót?

 1. Kezdjük a bejárati ajtó fő anyagával. Mint tudják, a lopás elleni ideális védelmet még nem találták fel. Ezért ebből a szempontból mind a fém, mind a fa- és műanyag modellek egyformán védettek lesznek.
 2. A modern zárak sem tudják megakadályozni az illetéktelen behatolást a házba. Még az új biztonsági rendszerek is sebezhetővé válnak egy idő után. Ezért otthona vagy lakása megbízható védelme csak többféle intézkedéssel biztosítható.
 3. Egy lakástulajdonosnak nincs értelme drága, fokozott zajszigetelésű ajtót vásárolni, ha a szomszédok hangos beszélgetése a falakon vagy a mennyezeten keresztül is jól hallható. Az ajtólapon lévő páncél pedig egyértelműen felesleges védelmi elem lesz a lakás számára.
 4. Acélmodell vásárlásakor érdemes figyelni a bevonat minőségére. Különösen fontos a házak és nyaralók tulajdonosai számára. a jó védelmet és esztétikát polimer (por) festék, valamint különböző dekorációs panelek biztosítják.
 5. A bejárati ajtónak belső felülete is van. Amikor egy fiatal és buta kutya vagy macska unatkozik a házban, az állat karmai károsíthatják a gyönyörű ajtólapot. Érdemes lehet érdeklődni az ajtó vandalizmus elleni tulajdonságairól.
 6. A hazai piacon nemcsak az orosz, hanem a külföldi gyártók is aktívan védik pozícióikat. Vállalataink jelentősen emelték a kivitelezés minőségét, és formatervezésben nem maradnak el importált társaiktól. A hazai termékek ára lényegesen alacsonyabb.

Áttekintésünk a legjobb bejárati ajtókat tartalmazza. A minősítés összeállításakor a következő kritériumokat vették figyelembe:

 1. a formatervezési minták innovációja;
 2. esztétikus kivitelben;
 3. ár;
 4. a modellválaszték gazdagsága;
 5. szakértői vélemény;
 6. vásárlói visszajelzés.

A különböző típusú bejárati ajtók előnyei és hátrányai

Bejárati ajtó típusa

Előnyök

Hátrányok

Fa

+ szép megjelenés

+ nem korróziónak kitéve

+ megbízható védelem a betörés ellen

+ könnyű összeszerelés

– a páratartalom és a hőmérséklet ingadozása miatt megvetemedik

– könnyen karcolható

– további kezelést igényel

Műanyag

+ esztétika és fényáteresztő képesség

+ alacsony súly

+ könnyű nyitás és zárás

+ nedvességállóság

– lágyság és törékenység

– magas ár

– Kiég a napon

Acél

+ maximális megbízhatóság és tartósság

+ időjárásállóság

+ gazdag választék

+ esztétika és exkluzivitás

– magas ár

– a telepítés bonyolultsága

– nagy súly

– erős korrózióvédelem szükséges

A legjobb bejárati ajtók értékelése

Jelölés hely: termék neve ár
A legjobb bejárati ajtók a közepes árkategóriában 1 lett 4.9
2 Neman 4.8
3 Előőrs 4.8
4 avo 4.7
5 Groff 4.6
A legjobb luxus bejárati ajtók 1 Torex 4.9
2 Elbor 4.9
3 Dierre 4.8
4 Fortus 4.7
5 Legran 4.6
6 Bástya 4.6
7 Guardian 4.5

A legjobb bejárati ajtó a középső árkategóriában

Megbízható bejárati ajtó megfizethető áron. Sok hazai gyártó saját fejlesztéseket hajt végre a modern berendezéseken, ami lehetővé teszi, hogy csábító ajánlatokat tegyen az ügyfeleknek. A szakértők több modellt is kiválasztottak a közepes árkategóriában.

Acél

Értékelés: 4.9

lett

A Stal márkájú bejárati ajtók tökéletesen ötvözik a megfizethetőséget és a kiváló minőséget. Ezek azok a tulajdonságok, amelyeket a felhasználók a legjobb lakásbejárati ajtónak értékeltek a véleményeikben. A szakértők egyetértenek az átlagos felhasználóval, a termékek az első helyet foglalják el a rangsorban. A gyártó a különböző paraméterek kiegyensúlyozottságát komplex tervezéssel éri el, amely nagyfokú robusztusságot biztosít. Kérésre megerősített ajtók páncélozott betétekkel rendelhetők. A rendszer biztonsága a manipuláció megakadályozását szolgálja.

A Stal termékcsaládot folyamatosan frissítjük. A vásárlók választhatnak porszórt, fa, furnérozott vagy laminált ajtók közül. Klasszikus minták és exkluzív tervezői megoldások.

Előnyök

 • széles termékválaszték;
 • ár-érték arány;

Hátrányok

 • gyenge értékesítés utáni szolgáltatás.

Neman

Értékelés: 4.8

Neman

A Neman bejárati ajtók megkülönböztető jellemzője a modellek leggazdagabb gyűjteménye. Azok, akik olcsó, de szilárd termékeket keresnek, mindig ezeket az ajtókat választják. A szakértők a márkát a második helyre sorolták a rangsorban a gyártási technológiára szerzett szabadalmak nagy száma miatt. Innovatív megközelítések lehetővé teszik a robusztus és tartós ötvözött acélszerkezetek építését. A gyártó minden egyes alkatrész szigorú minőségellenőrzését biztosítja, és gondosan választja ki a harmadik féltől származó szerelvényeket. Fogantyúk és zsanérok a fogyasztók kívánsága szerint választhatnak. Még a standard modellek is két zárral vannak felszerelve.

A Neman bejárati ajtók számos hízelgő értékelést kaptak a fogyasztóktól, mind a biztonságuk, mind a stílusos megjelenésük miatt.

Előnyök

 • A termékek szabadalmakkal és tanúsítványokkal rendelkeznek;
 • elfogadható ár;
 • elegáns megjelenés.

Hátrányok

 • a költségvetési ajtók gyengék.

Forpost

Értékelés: 4.8

Forpost bejárati ajtók

A hazai piacon való sikeres versenyzés érdekében az orosz Forpost vállalatnak Kínában kellett elindítania az ajtók gyártását. 2009 óta a termékek iránt nagy a kereslet az oroszok körében, és az értékesítési volumen elérte az évi 500 000 ajtót. A gyártó eredményei nem maradtak észrevétlenek a szakértők számára, akik a Forpost ajtókat a rangsor első három helyezettje közé sorolták. Általában elégedett a termékekkel és a hétköznapi felhasználókkal. Megemlítik a jó összeszerelési minőséget, a gazdag termékpalettát és a fejlett szervizhálózatot.

Az ajtók nem nélkülözik a hátrányokat. ezek közül a legkellemetlenebb az alacsony minőségű hamisítványok megjelenése a piacon.

Előnyök

 • megfizethető ár a tekintélyes modellekért;
 • széles körű szolgáltatási hálózat;
 • modellek széles választéka.

Hátrányok

 • hamisított termékek jelentek meg;
 • Gyenge hangszigetelés az olcsó modellekben;
 • csak eredeti hardver alkalmas.

avo

Értékelés: 4.7

 </div><p>avo” src=”/wp-content/uploads/2023/11/63416666193471-712.jpg” height=”480″ title=”bejárati ajtó <br />avo”></p><p>Az orosz piacon a “Bravo” gyár termékei évek óta vezető szerepet játszanak. A vállalat kínálatában nemcsak bejárati és beltéri ajtók, hanem szerelvények és boltívek is szerepelnek. A gyártó ma már több mint 350 darabos választékkal büszkélkedhet. A fogyasztó sok minden közül választhat. A katalógus a legmodernebb ajtótípusokat kínálja, a furnérozott modellektől a 3D-Graf kivitelig. Az ajtók szerkezetileg is különböznek; vannak toló-, összecsukható és speciális modellek.</p><p>Más márkák ajtószárnyai is jól képviseltetik magukat a piacon <br />avo, <br />avo Lux, Groff és fehérorosz ajtók. Minden termék környezetbarát anyagokból készül, és megfelel a szigorú nemzetközi szabványoknak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>széles termékválaszték;</li><li>elfogadható ár;</li><li>a formatervezési minták és kivitelek széles választéka.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>vékony fém;</li><li>gyenge zajszigetelés.</li></ul><h3>Groff</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Groff

A Groff bejárati ajtókat a hazai Bravo gyártó gyártja. Prémium kategóriát képviselnek. A panelek gyártásához vastag acélból készülnek, szigetelésként tűzálló Knauf ásványgyapotot használnak. Az ajtók szerkezetileg bordákkal vannak megerősítve és megbízható zárakkal vannak ellátva. A termékek végül elérik a negyedik betörésállósági osztályt. Mindezek a tulajdonságok nagyon jó helyet biztosítottak Groffnak a rangsorunkban.

A sorozat bejárati ajtói nem csak robusztusak és tartósak. Kivételesen magas esztétikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A befejező a gyártó használt széles körű dekoratív panelek.

Előnyök

 • szilárdság és minőség;
 • jó hő- és hangszigetelés;
 • biztosítótűk.

Hátrányok

 • hat hónapos használat után megvetemedik;
 • magas ár.

A legjobb luxus bejárati ajtók

A vidéki házikó védelméhez magas színvonalú bejárati ajtóra van szüksége. Az ügyfelek szigorú követelményeket támasztanak vele szemben, nemcsak a megbízhatóság és a betörésállóság, hanem a megjelenés tekintetében is. A hazai és a külföldi márkák között kemény verseny van ebben a szegmensben. Íme a legjobbak közülük.

Torex

Értékelés: 4.9

Torex

A Torex bejárati ajtók a legfejlettebb technológiai vívmányok szerint készülnek. A vállalat sokéves tapasztalattal rendelkezik, és 1989-ben kezdte meg a termelést. Ma a vállalat széles körű értékesítési hálózattal büszkélkedhet a FÁK-országokban. A gyártóüzemek jelenleg teljes kapacitással működnek, és az ajtók éves termelése elérte a 10 ezer darabot. A gyártó nem pihen a babérjain, irigylésre méltó állandósággal jelennek meg új fejlesztések a piacon. A szakértők Torex bejárati ajtóknak adják a ranglista győztesének babérjait.

A termék maximális szilárdságát és megbízhatóságát két acéllemez alkalmazása biztosítja. A 2 mm vastag tömör profil az aljzat szerepét tölti be. Az olaszországi tervezők gyakran részt vesznek az ajtók tervezésében.

Előnyök

 • robusztusság, megbízhatóság, hőállóság;
 • modellek széles választéka;
 • stílusos design.

Hátrányok

 • magas ár.

Elbor

Értékelés: 4.9

Elbor

Az Elbor bejárati ajtók sok hízelgő szót érdemeltek a fogyasztóktól. A vállalat nagy múltra tekint vissza: 1976-ban alapították. A védelmi iparban dolgozó csapat hozzászokott a szigorú fegyelemhez és a termékminőségre vonatkozó különleges követelményekhez. Ezért a Szovjetunió összeomlásával az emberek tudása és képességei gyorsan alkalmazásra találtak. A szakértők szerint az Elbor bejárati ajtók a megbízhatóság záloga. a betörésállóság biztosította a márka második helyét a rangsorunkban.

A vállalat termékeinek egyéb szempontjai is kiválóak. Az ajtók nagyon jó minőségűek és vonzó kialakításúak. Csakhogy nem állnak rendelkezésre modellek az alkalmazások széles körére.

Előnyök

 • maximális betörésvédelem;
 • Jó zaj- és hőszigetelés;
 • elegáns megjelenés.

Hátrányok

 • magas ár;
 • Nincsenek elérhető modellek.

Dierre

Értékelés: 4.8

Dierre

A Dierre olasz ajtógyártót nem kell bemutatni. A vállalat termékei az egész világon ismertek, amit az évi 200 ezer termék értékesítése is bizonyít. Gyártóüzemek létesülnek Oroszországban, amelyek a hazai piacot látják el a Dierre márkájú termékekkel. A vállalat önállóan fejleszti az új formaterveket, a legmodernebb zárási technológiát beépítve. Például az “intelligens” bejárati ajtók távirányítóval vannak felszerelve, a kulcs szerepe egy 128 bites titkosítással ellátott chip.

A szolid formatervezés az olaszok védjegyének számít. A kiválasztott stílusnak megfelelően egyedi kiegészítők készülnek. A szakértők azt is megjegyzik, hogy a magas szintű gyártási technológia, amely lehetővé teszi, hogy a termékeket az első három értékelésben tartsák.

Előnyök

 • innovatív megközelítés;
 • egyedi kialakítás;
 • nagy választék.

Hátrányok

 • Nincs választási lehetőség a szerelvények között;
 • magas ár.

Fortus

Értékelés: 4.7

Fortus

A Fortus ajtóegységek formatervezésükkel tűnnek ki a versenytársak közül. Hasonlítanak egy jól ismert Lego játékra, lehetővé téve az ügyfél számára, hogy saját maga állítsa össze a megfelelő modellt. Ajtótípus (egy- vagy kétszárnyú, kombinált ajtó), szerelvények, zárszerkezet kiválasztása. A fogyasztók választhatják ki a zárak számát, a biztonsági jellemzőket, az ajtólap színét, a kilincsek formáját és a kivitel típusát. A kiterjedt Fortus katalógusnak köszönhetően a variációk száma eléri a négy számjegyű értéket.

a gyártó a nem szabványos méretű bejárati ajtók gyártásával és a javasolt tervek szerinti konfigurálásával kielégíti ügyfelei igényeit. Csak minőségi anyagok, valamint megbízható zárak Cisa, Esety, M

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: