17 legjobb kerámia csempe gyártók

Az egyik legpraktikusabb és legtartósabb anyag a kerámialap. a legjobb zuhanykabin otthonába, garázsába, üzletébe, kazánházába, medencéjébe stb. . A csempézett felületeket könnyű ápolni, elegáns megjelenésűek. Ma már számos gyártó kerámiatermékei kaphatók a hazai piacon. Célszerű meghallgatni a szakértői tanácsokat, ha a megfelelő választást hozza meg.

Hogyan válasszuk ki a kerámia csempe

 1. Úti cél. A keresés a legjobban kinéző kerámia burkolólapok kell kezdeni a cél a befejező anyag. Szinte minden kollekció alkalmas nappalikba. A fürdőszobák, szaniterek és más magas páratartalmú helyiségek azonban vízálló kerámiát igényelnek. Ha a felületet kívül kell díszíteni, a fagyállóság az anyag fontos tulajdonsága lesz.
 2. Fal vagy padló.A kerámialapok az alkalmazáshoz igazodnak. A padlólapok durva textúrájúak, és sok gyártó csúszásgátló bevonatot alkalmaz. A csomagoláson a padlólapokat egy emberi lábat ábrázoló piktogram jelöli. A falra sima lapokat választanak, mivel nem nagy terhelésre tervezték őket. A gyártó kézjelzéssel jelöli őket.
 3. Kép.A kerámialapok azonos színben vagy különböző mintákkal is értékesíthetők. A falicsempék esetében ugyanazt a felületkezelő anyagot kell használni a padlóra is. Egyes gyártók olyan kollekciókat kínálnak, amelyek a falon kerámiacsempét, a padlón pedig porceláncsempét tartalmaznak. Fontos, hogy a különböző tételek azonos színárnyalatúak legyenek.
 4. Geometriai méretek. Ma már kis méretű (5×5, 10×10 cm) és nagyon nagy méretű (100×300 cm) csempék is kaphatók. A tervezők általában a következő sémát követik. Minél kisebb a felület, annál finomabbnak kell lennie a lapoknak. Ezenkívül a falon kisebb kerámiaelemeket szokás elhelyezni, mint a padlón.
 5. Precíziós kivitelezés. Ha a fogyasztó azt tervezi, hogy egy közös befejező későbbi fugázással, akkor előnyben részesítheti az olcsó kollekciókat. A különböző lapok geometriai méretei 1-2 mm-en belül változhatnak. A különbség utólag nem lesz szembetűnő. Ha viszont a csempéket hézagmentesen, szorosan egymás mellé fektetjük, akkor ebben az esetben nem kell spórolni. Ha tökéletesen pontos kerámialapokat keres, a prémium szegmensben kell keresnie.
 6. További elemek. A csempék különböző elemek hozzáadásával gyönyörűen formázott darabokká alakíthatók. Ezért a befejező anyag kiválasztásakor fontos figyelni a betétek, szegélylécek, sarokelemek stb. elérhetőségére. .

Kiválasztottuk a 17 legjobb kerámiacsempe gyártót. A minősítésnél nemcsak a szakértők és a felhasználók véleményét vették figyelembe a gyárakról, hanem a szakértők és a fogyasztók véleményét is a legjobb kollekciókról.

Melyik a jobb a porcelán vagy a kerámia csempe?

Befejezőanyag típusa

Előnyök

Hátrányok

Porcelán kőedények

+ nagy szilárdság

+ Nedvességgel szembeni ellenállás

+ fagyállóság

+ tartósság

– magas ár

– Kevesebb formatervezési minta

– nagy súly

Kerámia csempe

+ megfizethető ár

+ a gyűjtemények és részletek nagy választéka

+ Méretek gazdag választéka

+ alacsony súly

– korlátozott tartósság

– Nem minden sorozat víz- és fagyálló

– Nem cipőben járásra tervezték

A legjobb kerámiacsempe gyártók értékelése

Jelöléshelygyártóértékelés
Top gyártók alacsony költségű kerámia csempe1Kerama Marazzi4.8
2KERAMIN4.7
3CERSANIT4.7
4Azori4.6
5ARANY CSEMPE4.5
6UNITILE4.4
A legjobb csempegyártók a minőség-ár arány szempontjából1FAP CERAMICHE4.9
2LaFab
ica
4.8
3Italon4.7
4CERABATI4.6
A legjobb prémium kerámiacsempe kollekciók1LAMINAM Kanka4.9
2GRAZIA Vecchie Maio
 • che
 • 4.8
  3VALLELUNGA Foussana4.8
  4GRAZIA Velence4.8
  5EQUIPE Rhombus4.7
  6VENISA MARAZZI4.7
  7LAMINAM RUS I Natura
 • Marmi
 • 4.7

  A kerámia burkolólapok legjobb gyártói

  A kerámia csempeburkolat költségigényes tevékenység. Gyakran szükséges a padló és a falak kiegyenlítése a fektetés előtt…. Ezért sok hazai fogyasztó a csempéket a költségvetési szegmensben találja meg. Az orosz gyártók éles versenyt folytatnak a szomszédos országok márkáival. Íme a legjobb olcsó kerámia márkák.

  Kerama Marazzi

  Értékelés: 4.8

  KERAMA MARAZZI.webp

  A Kerama Marazzi nagy részesedéssel rendelkezik a hazai piacon a kedvező és közepes árszegmensben. Ez a kerámiacsempe gyártó a megfizethető ár és az olasz minőség kombinációjának köszönhetően sikerül népszerűvé válnia. Ez a márka 1992-ben jelent meg egy híres európai cég, a Marazzi és az orosz Kerama cég egyesülésének eredményeként. A teljes gyártás a moszkvai régióban történik, a technológiát, a berendezéseket és a fejlesztést egy olasz vállalat biztosítja. A kínálatban Angliához vagy Indiához, Olaszországhoz vagy Franciaországhoz, Spanyolországhoz vagy Skandináviához kapcsolódó csempék találhatók.

  A szakértők a márkát a nagy precizitás, a minőségi kézműves munka és a gazdag termékválaszték miatt az első helyre sorolták. A jól kiépített értékesítési hálózatnak köszönhetően Oroszország különböző részein lehet csempét vásárolni.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • nagy pontosság;
  • minőségi termék;
  • jó választék.

  Hátrányok

  • nem található.

  KERAMIN

  Értékelés: 4.7

  KERAMIN.webp

  A volt Szovjetunió egyik legjobb gyártója a fehérorosz KERAMIN vállalat. Termékeit a szovjet idők óta jól ismerik az orosz fogyasztók. A vállalat jelentős korszerűsítésen ment keresztül, és partnerséget kötött az olasz SACMI-vel. Ezért van az, hogy ma ennek a márkának a lapjai egyenrangúan versenyeznek a világ legismertebb gyártóival. A kerámialapok mellett a vállalat kiváló minőségű szanitereket is gyárt.

  A minszki gyár katalógusában érdekes minták találhatók, a romantikus “Velencétől” a kertépítő “Sakuráig”. Ön választhat csempét a konyhába, a fürdőszobába vagy a folyosóra. A márka a második helyet kapja a rangsorban a pontatlan geometria miatt, amely néha megtalálható a kollekciókban.

  Előnyök

  • gazdag választék;
  • a minták széles skálája;
  • szilárdság és tartósság;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • A méretek nem mindig pontosak.

  CERSANIT

  Értékelés: 4.7

  CERSANIT.webp

  A lengyel CERSANIT cég kerámialapjai jól ismertek az európai fogyasztók körében. Ez a nagy gyártó 12 gyárban gyárt termékeket, amelyek a legmodernebb technológiával vannak felszerelve. Csempe és szaniteráru szállítása a piacunkra. A Moszkva közelében található vállalat pedig egyedi üvegszegélyeket gyárt. A CERSANIT kerámialapok eredeti kialakításukkal különböznek versenytársaitól. A különböző kollekciók egyszínű elemeket és absztrakt mintákat egyaránt tartalmaznak. A kerámiák minősége az olasz vagy francia gyártókéval egyenrangú.

  A háztartási felhasználók elégedettek a formatervezési megoldásokkal és a kerámialapok széles választékával. A magas ár és a geometriai eltérések megakadályozzák, hogy a márka magasabb pozíciót érjen el a rangsorban.

  Előnyök

  • széles választék;
  • eredeti tervek;
  • kopásállóság;
  • széles színválaszték.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • geometriai eltérések.

  Azori

  Értékelés: 4.6

  AZORI.webp

  Azori kerámia csempe jó hírnévnek örvend a hazai fogyasztók körében. Szentpéterváron, a Keramir üzemben gyártják. Az orosz márka termékei iránti nagy kereslet az egyedülálló kialakításnak köszönhető, amely minden szobát szokatlanná és kényelmessé tesz. A fiatal gyártónak (10 éve van a piacon) sikerült kiterjedt értékesítési hálózatot kiépítenie nemcsak hazánkban, hanem a szomszédos országokban is. Az új kollekciók kidolgozásában orosz és vezető külföldi szakemberek egyaránt részt vesznek.

  A felhasználók szeretik a jó megjelenést, az elfogadható árat, a könnyű telepítést és használatot. Hátránya a rossz csomagolás, amely karcolásokhoz vezethet a mázon.

  Előnyök

  • különböző gyűjtemények;
  • gyönyörű design;
  • megfizethető ár;
  • pontos méretek.

  Hátrányok

  • megbízhatatlan csomagolás.

  ARANY CSEMPE

  Értékelés: 4.5

  Arany csempe.webp

  Nem könnyű behatolni a szomszédos országok piacaira az ukrán GOLDEN TILE márka számára. A termelés a Harkovi Cserépgyár összeszerelő üzeméből származik, amelyet közvetlenül a háború után (1946) helyeztek üzembe. Kerámia csempe nem egyszer a rangsorban a legjobb termékek Ukrajnában, és a márka 2005-ben belépett a top 100 gyártók. A vállalat több korszerűsítésen is átesett, a legutóbbi 2007-ben történt, az olasz “SACMI” vállalat részvételével. A szakértők dicsérik a csempe minőségét és a széles választékot. Az olasz tervezőkkel való együttműködés több mint 60 gyönyörű kollekció létrehozását tette lehetővé.

  Az orosz fogyasztóknak hízelgő az érdekes design, a tisztességes minőség, a kollekciók széles választéka és a megfizethető ár. Hátrányai a pontatlan geometriai méretek és az orosz forgalmazási hálózatban való elérhetőség hiánya.

  Előnyök

  • stílusos design;
  • jó minőség;
  • széles választék;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • pontatlan méretek.

  UNITILE

  Értékelés: 4.4

  UNITILE.webp

  Az UNITILE olcsó mázas csempéket kínál az orosz fogyasztóknak. Már 1954-ben megalapították a Voronyezsi Kerámiatermékgyárat. Ma a kis cég egy vállalatcsoporttá alakult át (Shakhtinskaya Ceramics, Voronezh Ceramics, Markinsky Brickworks). Saját nyersanyagokat használva a gyártónak sikerül alacsonyan tartania az árakat, növelve a kerámialapok választékát. Ma spanyol és olasz tervezők új termékcsaládokon dolgoznak. A szakértők megjegyzik, hogy számos kollekció élénk színekkel és olasz nevekkel rendelkezik.

  A márka az átlagos minőség miatt nem emelkedik fel a minősítésünkben. A felhasználók a visszajelzésekben panaszkodnak a csempék törékenységére, a méretbeli és árnyalatbeli különbségekre.

  Előnyök

  • Gazdag felállás;
  • élénk színek;
  • megfizethető ár;
  • kiterjedt értékesítési hálózat.

  Hátrányok

  • pontatlan méretek;
  • az azonos kollekcióból származó csempék árnyalatai közötti különbségek.

  A legjobb kerámiacsempe gyártók a minőség-ár arány szempontjából

  Az európai kerámiacsempe gyártók kiemelkednek a tervezésben és a minőségben. És minél jobb minőségű és fényűzőbb a dekoráció, annál több pénzre kell felkészülnie. Olasz, spanyol és francia márkák adják meg az alaphangot az orosz piacon. A szakértők a következő gyártók csempéit kedvelik.

  FAP CERAMICHE

  Értékelés: 4.9

  FAP CERAMICHE

  Az olasz stílust és minőséget kedvelő felhasználóknak érdemes közelebbről megnézniük a FAP CERAMICHE termékeit. A legtöbb csempe a fürdőszobákhoz készült, de más területekhez is van megfelelő kivitelű választék. A kerámiák választéka nem a legszélesebb, 30 kollekcióból áll. De ha figyelembe vesszük, hogy az összes csempe egy olaszországi gyárban készül Marchiban. Ha megnézzük a Sassuolo kollekcióját, egyértelmű, hogy a márka a stílust és a minőséget képviseli. A csempék a gyártás minden egyes szakaszában alkalmazott szigorú ellenőrzési rendszernek köszönhetően tökéletesek.

  A hazai fogyasztók elégedettek a csempe kialakításával és minőségével, valamint a kiváló megjelenéssel még sokéves használat után is. A márka a rangsorunk győztese lesz. Csak az ár nem annyira lelkesítő.

  Előnyök

  • stabil minőség;
  • stílusos design;
  • környezetbarátság;
  • tartósság.

  Hátrányok

  • nem találtak.

  LaFab
  ica

  Értékelés: 4.8

  LAFAB</div><p>ICA.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/05/34716666194061-6417.jpg” height=”384″ title=”LAFAB<br />ICA.webp”></p><p>A világ vezető kerámialap-gyártója az olasz LaFab cég<br />ica. A gyártó évek óta piacvezető a kiváló minőségnek és a széles termékválasztéknak köszönhetően. Az egyedi belső terek kialakításának képessége vonzza az olasz termékeket a hazai vásárlókhoz. A kerámia tartóssága és szilárdsága az évek során bebizonyosodott, nem csoda, hogy sok pozitív vélemény érkezik a márkáról az ország minden sarkából. A különböző gyűjteményekben minden kontinens országainak hagyományai nyomon követhetők. Míg az ASTRA az olasz klasszikusokat képviseli, a Kauri Új-Zélandra viszi a felhasználót.</p><p>A minőséget és a megjelenést a szakértők és a felhasználók aligha kritizálhatják. A márka a második helyet foglalja el a rangsorban, az árban vezető mögött.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a legmagasabb minőség;</li><li>változatos kialakítás;</li><li>tartósság;</li><li>egyedi textúra.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>Italon</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=ITALON.webp

  Az Italon, egy közös orosz-olasz vállalat, stílusos csempéket gyárt megfizethető áron. A vállalat termelési telephelye a moszkvai régióban található. Kiváló minőségű, kifinomult formatervezésű termékeket állítanak elő itt. A pasztellszínekben pompázó nagyméretű elemek a belső tér arisztokratizmusára utalnak. A kerámia fő részét a falak befejezésére tervezték, padlóburkolatként a gyártó tartós porcelán kőedényt kínál. A szakértők a márkának a harmadik helyet adják a rangsorban a szigorú klasszikusok és a kiváló minőség miatt.

  a kemény felhasználóknak megvan a saját véleményük az Italon kerámiacsempékről. Elégedettek a megjelenéssel, a textúra kellemes tapintásával és a méretek pontosságával. A felső réteg tartóssága viszont sok kívánnivalót hagy maga után.

  Előnyök

  • kifinomult stílus;
  • szokatlan textúra;
  • könnyű telepítés;
  • nagy szilárdság.

  Hátrányok

  • a felső réteg lekopik.

  CERABATI

  Értékelés: 4.6

  CERABATI.webp

  A legrégebbi francia kerámiagyártó 1864 óta van jelen az európai piacon. Az olasz Marazzi Group vállalattal való egyesülésnek köszönhetően a gyár futószalagjairól eredeti, olasz felhangokkal rendelkező csempék kerülnek ki. Az éles versenyben a márka okos árpolitikával próbál új piacokra behatolni. A kínálatban az élet minden területén megtalálhatóak a termékek. A csempék fehér agyagból készülnek, amelyet csak egyszer égetnek ki. Ez az egyik oka a fényességnek és a szokatlan textúrának.

  A márka csak egy lépésre van az első háromtól a rangsorban, ami azt jelenti, hogy a legjobb három közelébe sem került. . Szakértők hiányt találtak az orosz kiskereskedelmi hálózatban. Ezért van nagyon kevés fogyasztói vélemény a tematikus fórumokon.

  Előnyök

  • személyazonosság;
  • eredeti gyártási technológia;
  • széles választék;
  • jó árpolitika.

  Hátrányok

  • hiányos az orosz kiskereskedelmi hálózatban.

  Top prémium kerámia csempe kollekciók

  Számos gyártó prémium kerámiacsempe-kollekciót kínál a választékában. Megfelelnek a magas jövedelemmel rendelkező ügyfelek szigorú követelményeinek. A szakemberek a következő luxuskerámia-sorozatokat dicsérik.

  LAMINAM Kanka

  Értékelés: 4.9

  LAMINAM KANKA.webp

  Ha a végső belsőépítészeti becslés másodlagos kérdés, a szakértők azt tanácsolják, hogy fordítson figyelmet a LAMINAM Kanka kerámia burkolólapokra. Az olasz kollekció egyedisége a természet utánzásában rejlik. Esztétikai szempontból a termékek nem rosszabbak a természetes kőnél. Az oxidált fém árnyalatai a dizájnnak egy lehullott természet érzetét kölcsönzik a levélhullás során. Csempe nem csak egy egyedi design, könnyen ellenáll az orosz fagyok, megőrzi vonzerejét sok éven át, képes az öntisztító képességét. a katalógus különböző belsőépítészeti stílusokhoz kínál termékválasztékot.

  A szakértők az eredetiség és a magas minőség miatt babérokat osztanak a győztes kollekcióra. Az ár önmagában is akadálya lehet a vásárlásnak.

  Előnyök

  • fagyállóság;
  • könnyű összeszerelés;
  • tartósság és kopásállóság;
  • használat közbeni öntisztítás.

  Hátrányok

  • magas ár.

  GRAZIA Vecchie Maio
 • che
 • Értékelés: 4.8

  GRAZIA VECCHIE MAIO<li></div><p>CHE.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/05/13716666194061-4617.jpg” height=”420″ title=”GRAZIA VECCHIE MAIO</p><li>CHE.webp”><p>Az egyedi olasz porceláncsempe Vecchie Maio díszítő dekorációvá válhat</p><li>Ceramiche Grazia. A termék új megközelítést képvisel a burkolóanyagok területén. A professzionális tervezők keményen dolgoztak, hogy számos exkluzív funkciót egyesítsenek egy projektben. Az olasz kerámiák bármilyen belső térbe illeszkednek, a ház szobájától a bolt szobájáig. A szakértők nagyra értékelik a csempék tömörségét és eleganciáját, a motívumok frissességét és légiességét, valamint a színek változatosságát. A gyűjtés a második helyet foglalja el a rangsorban. Nemcsak az egész sorozat magas ára, hanem az egyes darabok ára is lehetetlenné tette számukra a győzelmet. A minőség és a formatervezés tekintetében a szakértők és a felhasználók elégedettek az olasz csempékkel.<h4>Előnyök</h4><ul><li>innovatív megközelítés;</li><li>a gyűjtemények eredetisége;</li><li>univerzális alkalmazhatóság;</li><li>magas minőség.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>VALLELUNGA Foussana</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=VALLELUNGA FOUSSANA

  A Ceramica Vallelunga olasz vállalat története igazolja az emberi barátság határtalan lehetőségeit. Az 1950-es években hasonlóan gondolkodó emberek egy csoportja úgy döntött, hogy egyesítik pénzügyi forrásaikat, és egy kis kerámiacsempe-gyárat építenek. Így született meg a Ceramica Keraviv vállalat, amelyből a híres Vallelunga márka lett. A vállalat termelési létesítményei Verhnyij Tagilban összpontosulnak. Nepi, az olaszországi Viterbo tartományban található. Ezeket a kétszeresen égetett csempéket padlóra és falakra tervezték. A vállalat rendszeresen modernizálja és frissíti kollekcióinak kialakítását, hogy lépést tartson a korral.

  A minősítést kifinomult stílusa, az olasz hagyományok iránti elkötelezettsége és kiváló minősége miatt kapta. A felhasználók szeretik a kerámia szépségét, tökéletes simaságát és szilárdságát.

  Előnyök

  • kifinomult stílus;
  • Olasz minőség;
  • tartósság és hosszú élettartam;
  • hőmérsékleti ellenállás.

  Hátrányok

  • magas ár.

  GRAZIA Velence

  Értékelés: 4.8

  GRAZIA VENICE.webp

  A Ceramiche Grazia neves olasz gyártó újabb kollekciója került be a rangsorunkba. A velencei sorozat szenzációt keltett a moszkvai Cersaie 2014 kiállításon. Bologna. Egyedisége az ólomüveg stílusában rejlik. Alkalmas fürdőszobai dekorációhoz. A kollekció egyes elemei valódi díszei lesznek a folyosóknak, bejáratoknak stb. . A gyártó a hazai fogyasztók számára a Pannello Fenice dekorokat 80×40 cm-es méretben, valamint 3 féle szegélylécet, sarkot és szegélylécet kínál. Használatuk lehetővé teszi a klasszikus stílus hangsúlyozását a létrehozott belső térben.

  A gyűjtemény a trojka közelében található, t. . nem büszkélkedhet a különböző dekorációkkal. A burkolólapok minősége és tartóssága megfelel az olasz szabványoknak.

  Előnyök

  • egyedi ólomüveg stílus;
  • magas minőség;
  • szilárdság és tartósság;
  • sokoldalú használat.

  Hátrányok

  • kis választék.

  EQUIPE Rhombus

  Értékelés: 4.7

  EQUIPE RHOMBUS.webp

  A spanyol Equipe Ceramicas gyár 1999 óta van jelen a dekorációs piacon. Kezdetben díszítőelemek gyártásával foglalkozott, 2005 óta pedig a fő tevékenysége a kisméretű kerámialapok gyártása volt. Az EQUIPE Rhombus kollekciót az 53. Casa Decor kiállításon mutatták be a nagyközönségnek. 24×14 cm-es, rombusz alakú. Kreatív megoldásokat kínálnak fal- és padlófelületekhez, kül- és beltéren egyaránt. A csúszásmentes felületnek köszönhetően ez a kollekció tökéletes választás a fürdőszobapadlóra.

  Az, hogy a márka bekerült a rangsorunkba, természetes egybeesés. Világelső a kisméretű csempék gyártásában.

  Előnyök

  • merész színsémák;
  • eredeti formák;
  • kiváló minőségű kivitelezés;
  • hosszú élettartam.

  Hátrányok

  • szerény választék.

  VENIS Madagaskar

  Értékelés: 4.7

  VENIS MADAGASKAR

  Egy másik spanyol márka, a VENIS is bekerült a rangsorunkba. 1987-ben alapították a híres Porcelanosa leányvállalataként. Az új részleg célja, hogy új csempetípusokat fedezzen fel és kísérletezzen a formatervezéssel. A gyártó a legmagasabb minőségű kerámialapok előállítása érdekében kizárólag fehér agyagot használ. A nagy szilárdság, megbízhatóság és tartósság a technológiai fegyelem szigorú tiszteletben tartásával érhető el. A VENIS Madagaskar kollekció egy természetes kő nagyon pontos utánzata. A sorozat az Indiai-óceán egyik jól ismert szigetéről kapta a nevét, ahol olyan természetes kövek találhatók, mint a mészkő és a homokkő.

  A spanyol kerámiákat a fogyasztók luxusuk, egyediségük és exkluzivitásuk miatt értékelik. De a csempeválaszték hazánkban meglehetősen korlátozott.

  Előnyök

  • Erő és tartósság;
  • magas minőség;
  • pontos méretek;
  • Luxus és kifinomultság.

  Hibás

  • szerény választás.

  LAMINAM RUS I Natura
 • Marmi
 • Értékelés: 4.7

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: