6 legjobb akkumulátoros ütvecsavarozó

Az ütvecsavarozók népszerűsége napról napra növekszik. a kötőelemek, csavarok, csavarok és önmetsző csavarok gyorsan kicsavarhatók vagy meghúzhatók. Míg az iparban és a kézműves szakmákban gyakran használnak pneumatikus vagy hálózatról működtetett modelleket, addig a háztartási alkalmazásokhoz az akkumulátoros szerszám a legjobb választás. Ma a hazai piac megfizethető modellek széles választékát kínálja, amelyek hasznosak a szerelők, a tetőfedők és az autósok számára. Szakértőink ajánlásai segítenek a potenciális vásárlóknak a megfelelő választás meghozatalában.

Javaslatok a legjobb választáshoz

Úti cél.Kezdje az akkumulátoros ütvecsavarozó keresését a szerszám feladatainak beállításával. Ez határozza meg az ideális nyomatékot, az orsó fordulatszámát, a tokmány típusát és a tartozékokat.

Hatásmechanizmus.Az akkumulátoros ütvecsavarozók impulzus vagy kalapács nélküli forgási mechanizmust használnak.

 1. A keményebb gépek előnyösebbek a kis csavarok meghúzásához/kioldásához, könnyűszerkezetes szerkezetek összeszereléséhez/ szétszereléséhez.
 2. Az ütéses vagy impulzusos modellek ideálisak az autók karbantartásához, oxidálódó csavarok, anyák vagy önmetsző csavarok eltávolításához, vagy professzionális építőipari alkalmazásokhoz.

Nyomaték. Az akkumulátoros ütvecsavarozók egyik fő jellemzője a nyomatékuk. Ez 100 és 700 newtonméter (N-m) között lehet.

 1. A csavarok vagy kis csavarok esetében elegendő 100 és 300 Nm közötti teljesítmény.
 2. A kerékcsavarok vagy anyák biztonságos meghúzásához a legjobb, ha egy erősebb modellt választ (400-700 Nm). De ahogy nő a teljesítmény, úgy nő a szerszám súlya is.

impulzusfrekvencia. Van egy másik műszaki paraméter is, amelyet a potenciális vásárlónak meg kell vizsgálnia, amikor ütvecsavarkulcsot választ. Ez a pulzusszám (ütések percenként). Bizonyos esetekben kompenzálja a gép teljesítményének hiányát.

 1. A professzionális ütvecsavarozók ütőnyomáshatára 2700-3200 fordulat/perc.
 2. A kis teljesítményű motorral rendelkező háztartási modellek maximális ütésszámuk 3500-4000 ütés/perc.

Chuck típus. Mivel az ütvecsavarozó különböző típusú szerszámokat tud kezelni, fontos, hogy a legmegfelelőbb és legstabilabb tokmányt válasszuk.

 1. A legtöbb modell 1/2″-os tokmányokkal van felszerelve. Biztonságosan tartja az aljzatokat.
 2. A legerősebb 1/2″ vagy 1/2″ tokmányok.
 3. A csavarok csavarozásához a bit tokmány tűnik a legjobbnak.
Olvasson tovább  Akril lakk fa: fajok és alkalmazások

További lehetőségek. Az ütvecsavarozó biztonságos és kényelmes használata érdekében a gyártók számos modern funkcióval látják el termékeiket.

 1. A háttérvilágítással ellátott munkaterület segít a rosszul megvilágított területeken történő meghúzásban/lecsavarozásban.
 2. Az akkumulátor töltöttségének jelzője vizuálisan jelzi, hogy a szerszám mennyi ideig képes üzemelni újratöltés nélkül.
 3. Elektronikus túlterhelés elleni védelem olyan szakemberek számára, akiknek a teljes munkaidő alatt kézzel kell tartaniuk az ütvecsavarkulcsot.

Ebben a felülvizsgálatban a 6 legjobb akkumulátoros ütvecsavarozót választottuk ki. Ezek a modellek széles körben elérhetőek az orosz boltokban. Az expertológia szerkesztői a hazai felhasználók visszajelzéseit figyelembe véve szakértői vélemények alapján állították fel a rangsort.

A legjobb akkumulátoros ütvecsavarozók

Jelölés Helyszín termék neve ár
A legjobb akkumulátoros ütvecsavarozók 1 DeWALT DCF894N 12 485€
2 RYOBI R18IW3-0 5 750€
3 DeWALT DCF887N 7 367€
4 AEG BSS 18C 12Z-0 6 770€
5 BOSCH GDR 120-
 • 0 doboz
 • 3 779€
  6 Makita DTD152Z 4 875€

  DeWALT DCF894N

  Értékelés: 4.9

  DeWALT DCF894N

  A DeWALT DCF894N akkumulátoros ütvecsavarozó a legnagyobb nyomatékra képes. Ennek az elektromos szerszámnak a nyomatéka akár 680 Nm is lehet. A szakértők nem panaszkodnak az építési minőségre, az ergonómiára, a jó háttérvilágításra és a késleltetett kikapcsolásra. Ez a modell modern, kommutátor nélküli motorral, elektronikus fordulatszám-szabályozással, három üzemmóddal van felszerelve. A készülék áramellátásához 18 voltos akkumulátor szükséges. Nincs benne akkumulátor vagy töltő, azonban. 1/2″ négyszögletes tokmány. Ez a modell a felülvizsgálatunk győztese.

  A hazai felhasználók elégedettek mind a szerszám megjelenésével, mind a kivitelezés minőségével. Az ütvecsavarozó jól fekszik a kézben és kompakt méretű.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • kiváló minőségű kivitelezés;
  • kényelmes fogás;
  • Jól néz ki.

  Hátrányok

  • magas ár.

  RYOBI R18IW3-0

  Értékelés: 4.8

  RYOBI R18IW3-0

  A RYOBI R18IW3-0 ütvecsavarozó nagy, 400 Nm-es nyomatékkal is rendelkezik. A szakértők szerint a modell a költségvetési szegmens egyik legerősebb képviselője. Az elektromos szerszám rugalmas bevonatának köszönhetően kényelmesen fekszik a kézben; a mesterember 3 különböző sebesség közül választhat; a 3 ponton elhelyezett LED-ek megvilágítják a munkaterületet a nagy fényerejű megvilágítás érdekében. modern kinézetű, túlterhelés elleni védelem, akkumulátorszint-jelzés, fordított funkció. A szellőzőnyílások friss levegőt biztosítanak a motornak és a sebességváltónak, hatékonyan hűtve azokat hosszabb használat után.

  A tulajdonosok aktívan használják az ütvecsavarkulcsot az autójavításhoz, ereje elegendő az összes kerék gyors cseréjéhez. Hiányzik a meghúzási nyomatékkorlátozó.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • erős nyomaték;
  • Hatékony hűtés;
  • kényelmes fogás.

  Hátrányok

  • nincs nyomatékkorlátozó.

  DeWALT DCF887N

  Értékelés: 4.7

  DeWALT DCF887N

  Egy másik fejlesztés egy híres amerikai gyártó dobogóra került. A DeWALT DCF887N akkumulátoros ütvecsavarozó a szakértők dicséretét érdemelte ki élvonalbeli kialakításáért. Kefe nélküli motor, fém sebességváltó, hatszögletű tápláléktartó automatikus reteszeléssel. A nyomaték (205 Nm) tekintetében elmarad a piacvezetőktől, de a nagy nyomatékú motornak (3250 rpm) és a kiváló ütőerőnek (3800 rpm) köszönhetően a szerszám könnyedén megbirkózik a feladatokkal. Mindezek a jellemzők kedvezően hatottak az oroszországi értékesítésre.

  A tulajdonosoknak hízelgő a kompakt méret, a kiváló minőségű kivitelezés és a gyönyörű világítás. A termék hátránya, hogy nincs hordtáska.

  Előnyök

  • kompakt és könnyű;
  • modern design;
  • nagy népszerűségnek örvend Oroszországban;
  • rendezett összeszerelés.

  Hátrányok

  • nincs eset.

  AEG BSS 18C 12Z-0

  Értékelés: 4.6

  AEG BSS 18C 12Z-0

  Az AEG BSS 18C 12Z-0 akkumulátoros ütvecsavarozó az autósok mobil segítője lehet. A szakértők a modellt a kerékcsavarok vagy anyák gyors meghúzásához/csavarozásához ajánlják. A szerszám maximális nyomatéka 360 Nm, maximális fordulatszáma 2900 rpm, ütési sebessége 3200 rpm. Az egysebességes ütvecsavarozó elektronikus fordulatszám-szabályozással, tolatással, LED háttérvilágítással van felszerelve. kényelmes használat, ergonomikus fogantyú csúszásgátló bevonattal. Nincs akkumulátor, töltő és tok mellékelve.

  Az orosz felhasználók elégedettek a termék teljesítményével, tömörségével és kényelmes sebességbeállításával. Az általuk leírt hátrányok a következők: az aljzatok szorosan illeszkednek a szárhoz.

  Előnyök

  • jó erő;
  • tömörség;
  • ergonomikus fogantyú;
  • Kényelmes forgási sebesség beállítása.

  Hátrányok

  • Az 1/2″ négyzet alakú foglalatokat nehéz felszerelni.

  BOSCH GDR 120-
 • 0 doboz
 • Értékelés: 4.5

  BOSCH GDR 120-<li></div><p>0 Box” src=”/wp-content/uploads/2023/08/921666194351-866-.jpg” height=”421″ title=”BOSCH GDR 120-</p><li>0 Box”><p>A legolcsóbb akkus ütvecsavarozó a BOSCH GDR 120-</p><li>0 doboz. Kiemelkedő manőverezőképesség a szakértők szerint. A modell könnyű súlyának (1,05 kg) köszönhetően a versenytársakhoz képest kedvezően teljesít. Az ütvecsavarozó ideális a részletes csavarozáshoz és kicsavarozáshoz. Annál is inkább, mert a 12 V-os akkumulátor a BOSCH csavarhúzóból is kivehető. A készülék nem rendelkezik nagy teljesítményű (100 Nm), a gyártó a bitek számára egy tokmányt szerelt fel. A német termék kiváló minőségű konstrukcióval és ergonomikus fogantyúval rendelkezik.<p>A hazai fogyasztók gyakrabban vásárolják a BOSCH GDR 120 ütvecsavarkulcsot-</p><li>0 Doboz az akkumulátoros csavarhúzó kiegészítéseként. Elégedettek a kompakt méretével, az alacsony árával és a könnyű használhatóságával. Hátránya a drága tartozékok és fogyóeszközök.<h4>Előnyök</h4><ul><li>alacsony ár;</li><li>könnyedség és fordulékonyság;</li><li>minőségi összeszerelés;</li><li>ergonomikus fogantyú.</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>drága tartozékok és fogyóeszközök.</li></ul><h3>Makita DTD152Z</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Makita DTD152Z

  A japán Makita DTD152Z a legjobb akkumulátoros ütvecsavarozók listájának élén áll. Megfizethető modell, a szerszám fő felhasználási területe a nagy csavarok. A kerékcsavarok meghajtására is alkalmas, de kézzel kell meghúzni. A gyártó a termékét bitek befogadására alkalmas tokkal szerelte fel, a motor 165 Nm nyomatékot generál. Az egysebességes gép elektronikus fordulatszám-szabályozással és hátramenetvezérléssel rendelkezik. A szakértők megjegyzik az eszköz magas színvonalú építését és tartósságát. Az erőteljes háttérvilágítás lehetővé teszi a kompakt ütvecsavarozó lámpaként való használatát.

  Az orosz mesterek szeretik a jelentős erőtartalékot, a fordulatszámot, a kényelmes működést. az ütvecsavarozó egyensúlyát dicsérik. Hátránya, hogy nincs mágnes a bit megtartásához.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • egyensúly;
  • kiváló minőségű összeszerelés;
  • erős háttérvilágítás.

  hátrányok

  • nem elég mágnes.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: