7 legjobb benzines bontókalapács

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A bontókalapácsokat beton, falazat, kőzet, esztrich, valamint burkolóanyagok (csempe, porcelánlemez stb.) bontására használják. .). A talajba helyezett oszlopok és támaszok telepítéséhez is használják őket. A benzinüzemű egységek ebből a szempontból kiemelkednek, mivel nincs szükségük elektromos áramra vagy kompresszorból származó sűrített levegőre. Lehetővé teszi, hogy olyan építkezéseken is használhassa őket, amelyek nincsenek csatlakoztatva a villamosenergia-hálózathoz (ez leggyakrabban az építés korai szakaszában, az üzembe helyezés jóváhagyásáig fordul elő). A terepen való használatra is optimálisak.

Ha hasonló benzinmotoros szerszámra vágyik, nézze meg a 7 legjobb ilyen típusú bontókalapácsot. Az anyag segít látni a berendezés előnyeit és hátrányait, valamint megérteni, hogy pontosan mit szeretnek a vásárlók a véleményekben.

Legjobb benzines bontókalapácsok

A legjobb benzinmotoros bontókalapácsok listájának összeállításakor figyelembe vettük a szerszám teljesítményét, az üzemanyag-fogyasztást, a súlyt és a kezelhetőséget, az ütőerőt és a szerszám rezgésének mértékét. Ez segít megérteni, hogy milyen jellemzőkkel rendelkezik a bontógép, amelyre bizonyos feladatokhoz szükség van, és hogy mik a különbségek egyes modellek között.

Jelölés helyszín termék neve ár
A legjobb benzines bontókalapácsok áttekintése 1 WACKER NEUSON BH-65 158 450 €
2 Atlas Copco Co
a PRO

ROe

193 966€
3 WACKER NEUSON BH 23 27×80 CN 150 000€
4 TSS JH95B 24 900€
5 TSS GJH95 21 290€
6 ADA GroundHammer 4 29 990€
7 Elmos EJH-112 29 520€

WACKER NEUSON BH-65

Értékelés: 4.9

WACKER NEUSON BH-65

Az első helyen az egyik legerősebb benzinmotoros modell áll 65 Joule ütőerővel. A kalapács kétütemű dízelmotorral rendelkezik, amelynek hengerűrtartalma 80 cm³, visszarúgóereje pedig 2 m/s.3 .. Ennek a szerszámnak az elektromos egyenértéke 1700 watt. A kalapácsmechanizmus percenként 1250 ütést ad le. A benzinmotor a főtengelyt 4100 fordulat/percig pörgeti, de nincs elektronikus fordulatszám-szabályozás. A kézművesek visszajelzései dicsérik a 108 mm hosszú és 25 mm átmérőjű hatlapos tokmányt, amely biztonságosan tartja a szerszámot, és mindent szétzúz, ami az útjába kerül. A kalapács mérete 858x492x346 mm, súlya 25 kg. Dicséret a kiváló minőségű kivitelezésért és a robusztus házért.

Ez a szilárd anyagok elpusztítására szolgáló benzinmotoros modell abban különbözik a többitől, hogy a töltőnyílása a test végén lévő ferde részen van. Ez teszi a bontógépet alkalmassá a függőleges és a vízszintes alkalmazásra egyaránt. A benzintartály kapacitása 1.8 l, és 1.1L óránként. Ha nagy mennyiségű munkát kell elvégezni gyakori újratöltéssel, akkor ez a praktikus választás.

Előnyök

 • vastag gumi a fogantyúkon;
 • Robusztus ásó 108×25 mm-es szárral;
 • minőségi kivitelezés;
 • nagy ütőerő 65 J.

Hátrányok

 • nem a legkényelmesebb rövid fogantyúk;
 • A kezelőnek 25 kg súlyt kell tartania;
 • magas költség
 • 4 m/s²-ig terjedő kéz-kar rezgések;.6 m/s².

Atlas Copco Co
a PRO

ROe

Értékelés: 4.8

Atlas Copco Co</div><p>a PRO</p><p>ROe” src=”/wp-content/uploads/2023/04/41816666195561-967-.jpg” height=”384″ title=”Atlas Copco Co<br />a PRO</p><p>ROe”></p><p>Egy másik nagy teherbírású, 108×25 mm-es tokmány, amelyet hosszú távú bontási munkákhoz terveztek. A berendezés mérete 870x330x390 mm. a kalapácsot kétütemű, egyhengeres benzinmotor hajtja. 2 literes motorteljesítmény.. a kalapács óránként 0.9 l, de mivel a benzintartály kapacitása 1 l, gyakrabban kell tankolni, mint a fenti modellnél. A kalapácsütés ereje csak kissé marad el a felülvizsgálat vezetőjétől, 60 Joule-ral. A kalapácsot a gyártó beton zúzásához, tömörítési munkákhoz, aszfaltburkolatok felbontásához, cövekek és oszlopok lekalapálásához, árkok ásásához ajánlja.</p><p>A bontókalapács egyedisége a kifinomult keretfogantyúban rejlik. Ez lehetővé teszi, hogy a benzinmotoros szerszámot kényelmesen tartsa függőleges vagy ferde helyzetben. A kezelő mind a kiálló fogantyúkat, mind a kiálló konzolokat meg tudja fogni. A HAPS kézvédelmi rendszer segít kiküszöbölni a rezgést és megakadályozza az égési sérüléseket. A rezgésértékelés itt sokkal alacsonyabb, mint a vezetőnél, 3.8 m/s² vs. 4.6 m/s².</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>gyors beállítás a munka megkezdése előtt;</li><li>Viszonylag alacsony kibocsátás;</li><li>benzinfogyasztás 0.9 l/h;</li><li>Csökkentett rezgés 3.8 m/s².</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas költségek;</li><li>Hangos működés 114dB-nél;</li><li>egy kis gáztartály 1 liter.</li></ul><h3>WACKER NEUSON BH 23 27×80 CN </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=WACKER NEUSON BH 23 27x80 CN

És itt van egy másik modell a német márka WACKER NEUSON, amely egy benzinmotorral, 80 cm³, 2 cm³ űrtartalommal rendelkezik.18 .. vagy annak 1600 wattos elektromos egyenértéke. Ennél a bontógépnél a gyártónak sikerült kissé csökkenteni a súlyt, és a szerszám súlya 23.8 kg a felülvizsgálat vezetőjének 25 kg-jával szemben. Egyes elemek csökkentésének köszönhetően azonban az ütközési erő 55 Joule-ra csökkent. A benzinüzemű modell 1 literes üzemanyagtartállyal van felszerelve.8 . A fogyasztás szerényebb, 900 ml/órás aktivitásnál. A motort kézi indítóval indítják, és a visszajelzések szerint fél fordulat alatt beindítja a motort. A kalapácsmechanizmus percenként 1300 ütést generál.

A szakértők a legjobb bontókalapácsnak tartják a szerszámok szilárdsága szempontjából. 27×80 mm-es szárú fűrésszel és hatlapfejű tokmányokkal működik. A 27 mm-es megnövelt keresztmetszetű súrlódási elem a legkeményebb betonokhoz és intenzív használathoz is alkalmas.

Előnyök

 • könnyű motorindítás;
 • A gazdaságos üzemanyag-fogyasztás 900 ml;
 • van egy központi olajozó a kalapácsegység szervizeléséhez;
 • Eléri a 4250 fordulatszámot.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • rövid fogantyúk;
 • néhány fogási pozíció.

TSS JH95B

Értékelés: 4.6

TSS JH95B

Ez a kalapács Oroszországban készült, de semmivel sem rosszabb, mint az importált modellek. Az 54 köbcentiméteres benzinmotorral rendelkező készülék 5500 fordulat/perc fordulatszámot produkál és 3.2 .. Percenként 600-1600 ütés leadására képes 20-65 Joule teljesítmény mellett. Üzemanyagtartály 1.6 liter olaj közel 2 óra munkához. A kalapács mérete 785x550x325 mm, súlya 25 kg. Az ügyfelek visszajelzései szerint a gyártó mindig biztosítja a karbantartáshoz szükséges összes szerszámot: gyertyakulcskulcs, lapos csavarhúzó, Phillips csavarhúzó, két hatlapos csavarhúzó, egy tartály olajhoz és benzinhez. A tulajdonosok azt is megosztják, hogy a megszakítót nem kell nyomni – a saját súlya alatt működik.

Ezt a terméket azért helyeztük a toplistára, mert teljesen megegyezik az általunk vizsgált német vezető termékkel, a WACKER NEUSON BH-65-össel. A JH95B-t még úgy is forgalmazzák, mint a megfelelőjét. A teljes egybeesés formájában és még egy kis fölény a műszaki jellemzőkben (a csapások száma és a motorteljesítmény nagyobb), ez a benzines bontókalapács 230 ezerrel olcsóbb lesz. rubel. Az eredmény a legjobb ár-érték arány és minőség, valamint a megoldható feladatok súlyossága.

Előnyök

 • A karbantartáshoz szükséges összes szerszám megtalálható a készletben;
 • rendelkezik rezgéscsillapító rendszerrel;
 • nem igényel semmilyen erőfeszítést a kezelőtől;
 • ütőerő 65 J.

hátrányok

 • 6 hónap garancia;
 • zajszint 105 dB.

TSS GJH95

Értékelés: 4.5

TSS GJH95

Egy másik kalapács az orosz gyártótól, de kisebb méretekkel – 690x370x270 mm. A “kis fickó” súlya 20.5 kg és az ütközés ereje 55 Joule. A szerszám 2 m teljesítményű benzinmotorral van felszerelve.3 .. vagy 1700 Watt elektromos teljesítménynek megfelelő. A készlet tartalmaz egy kannát az üzemanyagkeverékhez, egy szerszámkészletet és egy fogaskerék kenőanyagot. Ahhoz, hogy a kétütemű motor megfelelően működjön, a benzint és az olajat 25:1 arányban kell összekeverni. A visszajelzések dicsérik a kényelmes, V alakú, vastag párnázással ellátott fogantyút. A tulajdonosok szeretik az ütőerő-szabályozást is. A benzin-elektromos erőforrás harmadik jellemzője a kategória leggazdaságosabb üzemanyag-fogyasztása – 0.8 l/h.

A termék fő előnye az ára. Ezt az egyszerű modellt olyan szerelési munkákhoz ajánljuk, mint például 60×50 mm-es csőből készült oszlopok behajtása 1 mm mélységig.7 . A cölöpverőnek elegendő ereje van ahhoz, hogy a cölöpöket magabiztosan benyomja a vályogba. Az időszakos használat megakadályozza a kulcsfontosságú alkatrészek elhasználódását, de a szerelési munkákat is megkönnyíti. Nem gazdaságos drága bontókalapácsot vásárolni erre a célra, és anélkül a munka bonyolultabbá válik.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • könnyű motorindítás;
 • A kényelmes V alakú fogantyú;
 • Stabil, fém pólusú ház;
 • intelligens léghűtés.

Hátrányok

 • 25:1 megnövelt olajáramlási arányt igényel, amikor más kalapácsok 50:1 olajáramlási arányt alkalmaznak;
 • 105 dB zajszint 7 méteres távolságban;
 • Az acél “csap”, amely az ásót tartja, gyakran eltörik;
 • Tartozékok nélkül eladó.

ADA GroundHammer 4

Értékelés: 4.5

ADA GroundHammer 4

A hongkongi székhelyű vállalat könnyű kalapácsot kínál, amelyet csapok és oszlopok kalapálására, valamint a fagyott talaj feltörésére és a talaj tömörítésére terveztek. Benzinmotoros modell, 42 cm³-es kétütemű motorral felszerelve, 1 m³ teljesítményű.63 .. Az ütőerő 25 és 45 Joule között állítható. A motor kézi önindítóval indítható. A szerszám méretei 740 x 340 x 260 mm. Az üzemanyagtartályban 1.2 . A vélemények szerint az ügyfelek elégedettek a puha párnákkal ellátott 3 állású fogantyúval, amely növeli a tartás kényelmét.

Ez az egyik legkönnyebb benzines bontókalapács. A súlya 13 kg, szemben a versenytársak 20-25 kg-os súlyával. Ha gyakran kell egyik helyről a másikra mozognia, és olyan környezetben dolgozik, ahol nem tud kocsit gurítani, válassza ezt a lehetőséget. A benzinüzemű egység figyelemre méltó abban is, hogy percenként 1700 és 2230 közötti ütéseket képes leadni, tehát ugyanolyan erős, mint az alacsonyabb frekvencián működő, nagyobb teljesítményű egységek.

Előnyök

 • 3 állású fogantyú;
 • a vastag párnázott betétek csökkentik a rezgéseket;
 • Akár 60 mm átmérőjű csapok kalapálására is alkalmas;
 • súlya 13 kg.

Hátrányok

 • nem mindenhol érhető el;
 • Nincs véső- vagy ásófelszerelés – csak kalapácsfunkció.

Elmos EJH-112

Értékelés: 4.4

Elmos EJH-112

Az Elmos márka német modellje befejezi a felülvizsgálatot. A benzinmotoros repeller mérete 690x270x370 mm, súlya 20 kg. Hajtásáról egy 2 ütemű, egyhengeres, 43 cm3 hengerűrtartalmú motor gondoskodik.1 .. Ez 25-55 Joule ütőerőt tesz lehetővé. A kialakítás jellemzője a műanyagból készült, közvetlenül a motor alatt elhelyezett 1 literes üzemanyagtartály. Az olajat és a benzint 1:50 arányban kell összekeverni a megfelelő működés érdekében. A fogantyúk puha párnázása védi a kezelőt a rezgések átvitelétől. A készlet már tartalmaz egy ásót és egy második ütőfejet, így azonnal elkezdheti a szétszerelést. A készüléket légszűrővel szerelték fel a nagyobb működési stabilitás érdekében, és hogy megakadályozzák a nagyobb szilárd részecskék bejutását a hengerbe.

A benzines kalapács acélkerettel van ellátva, amely megvédi a motort és a műanyag benzintartályt a sérüléstől, ha a szerszám kiesik a kézből. A keret azt is lehetővé teszi, hogy a bontóegységet kényelmesen megfogja a különböző szögekben történő munkavégzéshez, és nem csak a leeresztett helyzetben. Figyelembe véve az 55 Joule ütőerőt és a termék árát, ez az egyik legmegfizethetőbb kalapács a nagy teljesítményű szériák közül.

Előnyök

 • Takarékos benzinfogyasztás 0.8 l/h;
 • ütközési energia 55 Joule;
 • két ásót tartalmaz;
 • kompakt méretek 690x270x370 mm.

Hátrányok

 • kis gáztartály 1 l;
 • Az üzemanyagot csak akkor lehet feltölteni, ha a szerszámot függőlegesen tartják.
Olvasson tovább  Rotband vakolat: használati utasítás
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: