7 legjobb zsebmérlegek

A zsebmérlegek kompakt méretben kaphatók, így szó szerint elférnek a zsebében. Egy ilyen eszköz hasznos a szabadban, a nemesfémek vagy kövek súlyának ellenőrzésére, valamint vadászat közben, a lőpor pontos adagolásának mérésére a töltényekbe. a vegyészek és a gyógyszerészek használják a készítményeikhez, a konyhai szakemberek pedig az összetevők pontos adagolásához. Bár külsőleg a zsebmérők egyszerűnek és egyformának tűnnek, a gyakorlatban egyesek jobban, mások rosszabbul működnek. Szakértőink megmutatják, mely modellekre érdemes odafigyelni.

A legjobb zsebmérlegek értékelése

A top 7 legjobb zsebmérleg összeállításakor figyelembe vettük, hogy a modellek mennyire népszerűek a vásárlók körében. Elemeztük az egyes termékekről szóló véleményeket is, hogy megértsük a használatban lévő egységek előnyeit és hátrányait. Ezen túlmenően szakértőink a következő jellemzőket vizsgálták:

 1. házméretek.
 2. Maximális súly.
 3. Meglévő hiba.
 4. Jellemzők.
 5. További jellemzők.

A 7 legjobb zsebméretű modellt a legjobb minőség és relevancia érdekében választottuk ki. Talán egyszerre megtalálja a megfelelőt közülük, és sok időt takaríthat meg magának.

Jelölés űr termék neve ár
A legjobb zsebmérlegek értékelése 1 CAS RE-260-250 4 000€
2 SITITEK C03 1 700€
3 ÉS HJ-150 3 950€
4 Momert 6000 2 300€
5 Rexant 72-1000 1 000€
6 MH-500 méretarány 500€
7 Összetevő EHA251 870€

CAS RE-260-250

Értékelés: 4.9

CAS RE-260-250

A felülvizsgálat teteje egy 135x80x23 mm-es zsebméretű modell, amelynek méretei 135x80x23 mm és 140 g súlya van. Mérlegek legfeljebb 250 g tömegű áruk mérlegeléséhez. Az elülső oldalon buborékos vízmértékkel rendelkezik a pontos pozícionáláshoz. Mindegyik láb magassága állítható. Az előlapon 5 számjegyű kijelző és érintőgombok találhatóak. Működési hőmérséklet-tartomány 0…+40 Celsius fok. Minden GOST-nak megfelelő termék alkalmas laboratóriumi használatra. A funkciók közé tartozik a tarasúly kivonása és a hasonló tételek össztömegének számlálása. Például ha egy tabletta súlya 1.23 gramm, megadja az összegüket, a mérleg maga számítja ki a súlyt, így nem kell mérni az egész csomagot. A zsebmérleg akár 120 órán át működik akkumulátorról.

Ezt a zsebmérleget világszerte nagyra értékelik nagy pontossága miatt. A pontosság nem haladja meg a 0.05 gramm. Ez lehetővé teszi, hogy a helyes súlyt századrészre pontosan megismerje, ami fontos, ha nemesfémekkel és kövekkel dolgozik. A mérlegek csuklós fedéllel is rendelkeznek, amely megvédi a munkalapot a súlyt befolyásoló idegen testek megtapadásától. A zsanéroknak köszönhetően a fedél mindig kéznél van, és használat után sem fog elfelejtődni.

Olvasson tovább  A távtartó dávozók jellemzői

Előnyök

 • a csomagolás súlyának automatikus levonása;
 • 5 számjegyű LCD kijelző;
 • Nagy pontosság;
 • van egy védőburkolat.

Hátrányok

 • Magas költségek;
 • a gombok koreai nyelven vannak aláírva;
 • Fagypont alatti hőmérsékleten a működés késik – a számok nem jelennek meg jól a képernyőn.

SITITEK C03

Értékelés: 4.8

SITITEK C03

Ez a zsebmérleg nemcsak a nemesfémek vagy gyógynövények súlyának meghatározására szolgál, hanem még gyűjtők számára is alkalmas egy figura vagy más tárgy súlyának meghatározására. A megengedett legnagyobb terhelés legfeljebb 1 kg, a pontatlanság pedig mindössze 0.1 . A gyártó beépített egy funkciót a hasonló tárgyak súlyának kiszámítására, a tarakompenzációra és az önkalibrálás lehetőségére. A kézi egység AA elemekkel működik. Automatikus kikapcsolás 4 perc inaktivitás után az energiapazarlás elkerülése érdekében. A kezelő grammot használhat a méréshez, és ha a terméket külföldön kell alkalmazni, a leolvasás könnyen átállítható fontra vagy fillérre.

A szakértők dicsérik a zsebméretű készülék robusztusságát. Nagyon erős a sűrű műanyag és az ötvözött acél jelenléte miatt. A gyakori szállítás, a táskában való hordozás és még az enyhe ütések sem károsítják a mérleget. A felhasználók dicsérik a biztonságos kialakítást. Az összetételükben lévő fém ellenére nincsenek olyan éles sarkok, amelyeken megsérülhetne.

Előnyök

 • kellemes kék színű kijelző;
 • rozsdamentes acélból készült munkalap;
 • Átlátszó védőburkolattal rendelkezik
 • A felhasználó által kalibrálható.

Hátrányok

 • nincs buborékszint a pontos pozícionáláshoz a síkon;
 • A lábak magassága nem állítható.

ÉS HJ-150

Értékelések: 4.7

ÉS HJ-150

A következő egy zsebmérési eszköz a márkától ÉS. HJ-150 modell 150 g-ig terjedő súlyú tárgyak mérésére tervezték. Ebben az esetben a hiba nem nagyobb, mint 0.1 . A mérleg lapos ovális tokkal és a felső panelt teljesen fedő védőburkolattal rendelkezik. Nemcsak a mérőállványt védi a sérülésektől, hanem megakadályozza a kijelző megkarcolódását is. A készülék működtetése nagyon egyszerű, és két gomb segítségével érhető el. A kék háttérvilágítás segít a számok sötétben való megjelenítésében. Az akkumulátorokkal együtt a zsebméretű készülék súlya 100 g, ezért aligha lehet naponta viselni. A gyártó kalibrációs súlyt szállít a használat előtti pontos igazításhoz.

A mérleg az egyik legkisebb méretű mérleg. Méret 66x98x20mm. Ez kisebb, mint a legtöbb modern telefon, amelyet minden nap a zsebünkben hordunk. A termék másik nyilvánvaló előnye, hogy akár -10 Celsius-fokos hőmérsékleten is képes működni. Ez lehetővé teszi, hogy még télen az utcán is pontosan meg lehessen ismerni egy kő vagy érme súlyát.

Olvasson tovább  Mit tehetünk a hegyről?

Előnyök

 • háttérvilágítással;
 • A fedél a mérőállványt és a képernyőt takarja;
 • egyszerű működés;
 • -10 fokos fagypont alatti hőmérsékleten is működhet.

Előnyök

 • magas költségek;
 • made in China;
 • Nem lehetséges 150 g-nál nagyobb súlyt mérni.

Momert 6000

Score : 4.6

Momert 6000

A magyar márka a jól bevált Momert 6000-et kínálja 500g-os súlyig. A zsebméretű készülék nagy, kék háttérvilágítású képernyővel és 5 vezérlőgombbal rendelkezik. A mérőlemez rozsdamentes acélból készült, és háztartási tisztítószerekkel mosható, így tisztán tartható. Az elektronikus mérleg pontossága 0.1 . A 80×60 mm-es platform elég nagy ahhoz, hogy érméket, ékszereket vagy más ékszereket tartson. A mérleg teljes mérete 80x120x20mm, súlya mindössze 200g. Az önsúly felidézési funkció mellett az egységek beállíthatók gramban, karátban, unciában vagy grammban is.

A termék bestseller, és népszerű az okos tok miatt, amelyet a gyakori szállításhoz igazítottak egy kézitáskában. A kagylóhéj kialakítás biztosítja, hogy a kijelző, a gombok és a mérőlemez sértetlen maradjon, amikor a tokot bezárják. A reteszelő mechanizmus megakadályozza a két fél véletlen kinyílását.

Előnyök

 • az elemeket a szállítás tartalmazza;
 • van egy részletes felhasználói kézikönyv
 • a tarasúly nullázható;
 • könnyen elfér a zsebben vagy a táskában.

Hátrányok

 • nincs súly a kalibráláshoz.

Rexant 72-1000

Értékelés: 4.5

REXANT 72-1000

Ez egy olyan ékszer mérleg, amely csak kis ékszerek súlyának meghatározására szolgál. Maximális súly 100g. A zsebméretű eszköz egy összecsukható mobiltelefonra hasonlít, és megvédi azt a sérülésektől. A tárgyak elhelyezésére szolgáló platform ötvözött acélból készült, és nem rozsdamentes. Ezt 4 gomb vezérli. A leolvasott értékek grammban, karátban vagy unciában is megjeleníthetők. A pontos leolvasás érdekében automatikus kalibráció áll rendelkezésre. Az akkumulátor élettartamának megóvása az automatikus kikapcsolással 30 másodperc inaktivitás után. A vélemények szerint az ügyfelek kedvelik a zsebméretű, túlterhelés elleni védelemmel ellátott modellt. Ha 100 g-nál nehezebb tárgy kerül rájuk, a kijelző egyszerűen nem mutatja az értéket, de a készülék nem romlik el.

Szakértőinknek tetszett a mérleg nagy pontossága. Képesek akár 0.01 . Ez az egyik legalacsonyabb lehetséges érték. A használati utasítások a fedél belső oldalára vannak nyomtatva, így mindig könnyen elérhetőek. Ha ez az első elektronikus zsebmérlege, ez a tökéletes kiindulópont.

Előnyök

 • 30 másodperc inaktivitás után automatikusan kikapcsol;
 • figyelembe veheti a saját súlyt;
 • túlterhelés elleni védelem van beépítve;
 • automatikus kalibrálás.
Olvasson tovább  Hogyan kell a lemezt a bolgárra?

Hátrányok

 • A 100 g-nál nehezebb alanyokat nem lehet megmérni.

MH-500 méretarány

Értékelés: 4.4

MH-500 méretarány

Viszonylag olcsó mérleg, amely úgy nyílik, mint egy könyv. Az elhelyező platform pontosan a felület felét foglalja el. Csak alatta van egy kék háttérvilágítású képernyő és 5 gomb a működtetéshez. A készülék folytonossága 0.1 . Kézi kalibrálás a pontosság beállításához. A leolvasott értékek unciában, karátban, grammban vagy szemekben is megjeleníthetők. Már 30 másodpercnyi inaktivitás után a készülék kikapcsolja magát, hogy megkímélje az akkumulátor élettartamát.

A zsebméretű mérőműszert a szakértők azért kedvelik, mert akár 0.5 kg, nagyon kis méreteivel (119x60x18 mm). Bár vannak kisebb modellek a felülvizsgálatunkban, ezek csak 100-150g tömegűek. Ezeken 500 g-ig a súlyok is ellenőrizhetők. Használja az átlátszó fedelet, hogy egy nagy láncot illesszen az apró 55 x 50 mm-es platformra. Ebben az esetben taraként működik, megnövelve a műszer munkaterületét, és a súlya levonásra kerül.

Előnyök

 • 0 mérési pontosság.1 ;
 • 30 másodperc inaktivitás után kikapcsol;
 • Négy mértékegység közül választhat;
 • átlátszó borítás védi a platformot és a képernyő gombjait.

Hátrányok

 • Az azonos kis tételek összsúlyát nem lehet megszámolni.

EHA251 összetevő

Értékelés: 4.3

ÖSSZETEVŐ EHA251

Nevéből ítélve az élelmiszer mérésére szolgál, hogy helyesen számolja az összetevőket, valamint a szénhidrátokat és az élelmiszerben lévő egyéb anyagokat. De 74×67 mm-es platform és 0 megengedett tömeg.5 kg lehetővé teszi a készülék használatát ékszerek és egyéb tárgyak súlyának meghatározására. Az LCD kijelzőn minden érték könnyen leolvasható. A felhasználó számára inaktivitás után elérhető a tára és az automatikus kikapcsolás funkció. Az eredmények négy egységben jeleníthetők meg. A termékhez GOST-megfelelőségi tanúsítványt mellékelnek, és a termék zálogházakban és más olyan létesítményekben használható, ahol az alkatrészek pontos súlyára van szükség. A vélemények szerint, tulajdonosok szeretik a mérleg 15 mm vékony test, amely nem lóg ki a zsebükből, és egyértelmű gombok címkék.

Véleményünk szerint ezek a legjobb minőségű súlyok a gazdaságos szegmensben. Ha nem hajlandó több ezer rubelt kiadni egy drágább zsebmodellekért, használja ezt, amelyet már teszteltek az idővel és pozitív véleményekkel rendelkezik.

Előnyök

 • kompakt méretek 114x75x15 mm;
 • Tanúsítvánnyal együtt;
 • automatikus kikapcsolással rendelkezik;
 • rozsdamentes acél platform;
 • Az eredmények 4 egységben mutatják az eredményeket.

Hátrányok

 • háttérvilágítás nélküli képernyő;
 • A “tablet” akkumulátor egy hónapig tart aktív használat mellett.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: